Jump to content

BlackBerry PassPort

gatokefalo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το αγορασα πριν μερικες μερες και παρατηρησα οτι δεν πιανει 3g.ειναι ξεκλειδωτο και η καρτα sim ειναι 4g σιγουρα καθως την ειχα στο iphone πριν.οι επιλογες που εχει ειναι 2g και 3g η μιξη αυτων των 2.τι γινεται :(

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρηκα την λύση. Με την τελευταία αναβάθμιση υπήρχε γενικό bug στο Android runtime από την BlackBerry. Υπάρχει αναβάθμιση που λέγεται BlackBerry runtime στο appstore της BlackBerry.

Μετά από αυτό όλα ρολόι. Αυτό να ξέρεις διορθώνει και ένα γενικότερο πρόβλημα που ενώ έκανες απεγκατασταση σε μια εφαρμογή στην ουσία αυτή παρέμενε μέσα. Πολύ χρήσιμο

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την έχω κάνει αλλά παρόλα αυτά το viber δεν φεύγει τελείως και άρα δεν μπορώ να το ξαναβάλω. Δεν μου λείπει ιδιαίτερα βέβαια.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Την έχω κάνει αλλά παρόλα αυτά το viber δεν φεύγει τελείως και άρα δεν μπορώ να το ξαναβάλω. Δεν μου λείπει ιδιαίτερα βέβαια.

Από το amazon το είχες κατεβάσει;

Αν ναι θέλει κάτι άλλο για να διαγραφεί πλήρως.

Για να φύγει το viber και να μπορέσεις να το ξαναπεράσεις πρέπει να κάνεις απενεργοποιηση του viber στην συσκευη(μέσα από την εφαρμογη) ,μετά απ εγκατάσταση και στο τέλος επαναγκατασταση.πες μας αν δούλεψε αυτός ο τρόπος.

• 3 weeks later...
Τι προστασία έχετε στην οθόνη του passport , μεμβράνη ή tempered glass? Υπέρ και κατά του καθένα και πόσο ευχαριστημενοι είστε? Προτάσεις ευπροσδεκτες!

Τι προστασία έχετε στην οθόνη του passport , μεμβράνη ή tempered glass? Υπέρ και κατά του καθένα και πόσο ευχαριστημενοι είστε? Προτάσεις ευπροσδεκτες!

Nillkin tempered glass. Τρομερά ευχαριστημένος, μέγιστη προστασία και κανένα θέμα στην αφή.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Nillkin tempered glass. Τρομερά ευχαριστημένος, μέγιστη προστασία και κανένα θέμα στην αφή.

Το πάχος δημιουργεί πρόβλημα στο swipe up? Στις άκρες της οθόνης που έχει λίγο κουρμπα πως εφαρμόζει?

ούτε για το silver edition που ΔΕΝ κάνει καμπύλη η οθόνη?

Μα γιατί θέλετε προστασία οθόνης? Δεν του έχετε θήκη?

Γιατί φοβάστε να το χρησιμοποιείτε με γυμνή οθόνη, αφού έχει gorilla glass 3..... ?

Ρωτάω γιατί πραγματικά έχω απορία, δεν ειρωνεύομαι (το λέω για να μην παρεξηγηθώ).

Εγω το έχω σε θήκη (πάντα) και δε φοβάμαι να το χρησιμοποιώ. Ποτέ δε με προβλημάτισε η χρήση του για να σκεφτώ την προστασία οθόνης.

Επειδή είναι όμως συσκευή που χαίρεσαι να την κρατάς στο χέρι, σκέφοτμαι να πάρω ένα πουγκί για θήκη ώστε όταν το χρησιμοποιώ να το κρατάω γυμνό και να το χαίρομαι.

Γιατί φοβάστε να το χρησιμοποιείτε με γυμνή οθόνη, αφού έχει gorilla glass 3..... ?

Ρωτάω γιατί πραγματικά έχω απορία, δεν ειρωνεύομαι (το λέω για να μην παρεξηγηθώ).

Εγω το έχω σε θήκη (πάντα) και δε φοβάμαι να το χρησιμοποιώ. Ποτέ δε με προβλημάτισε η χρήση του για να σκεφτώ την προστασία οθόνης.

Επειδή είναι όμως συσκευή που χαίρεσαι να την κρατάς στο χέρι, σκέφοτμαι να πάρω ένα πουγκί για θήκη ώστε όταν το χρησιμοποιώ να το κρατάω γυμνό και να το χαίρομαι.

Ένας κόκκος σκόνης σκληρός, αρκεί με ένα swipe να του κάνει τριχοειδής πανάδα στο γυαλί. (οι ψείρες θα ρίχνουν το μάτι τους εκεί και ας αχνοφαίνεται μόνο στο φως, κάθεται σαν κόμπος στο λαιμό η γκαντεμιά) :p

Επίσης είναι μαθηματικά ότι στάνταρ κάποιο κ@λόκλειδο, μεταλλικό αντικείμενο, θα την ακουμπήσει με δυσάρεστο αποτέλεσμα..

Το silver edition πραγματικά το χαίρεσαι να το έχεις χωρίς θήκη γιατί είναι μία στιβαρή κατασκευή ποτέ δεν είχα πρόβλημα ή κάποια γρατζουνιά περιμετρικά ( βέβαια πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος της πτώσης), αλλά ποτέ την οθόνη χωρίς προστασία γιατί και το gorila την ακούει.

καλημέρα, σεβαστές οι απόψεις σας.

Πάντως και το Note 4 (με gorilla class 4 όμως) το είχα πάντα χωρίς προστασία αλλά πάντα με θήκη zenus wallet. Έπεσε 2 φορές κάτω, αλλά ευτυχώς η θήκη το προστάτεψε. Και η θήκη αυτή κλείνει και με κουμπάκι, όχι μαγνητάκι.....

Το γυαλί το είχα πάντα χωρίς προστασία, αλλά και πάντα προσεκτικά σε ειδικό χώρο στο τσαντάκι ή στην τσέπη, εννοείται χωρίς κλειδιά και κέρματα κλπ.

Αλλα ρε παιδιά, είναι όντως αμαρτία το SE να μην το πιάνεις, Οπότε σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια δερμάτινη πουγκί, ώστε όταν το δουλέυω να αναγκάζομαι να το πιάνω.

Τελικά, το κοτόπουλο, η γυνάικα, και το SE θέλουν χέρι...χεχεχε

εγω χρησιμοποιω Ringle Fusion θηκη και την μεμβρανη που ειχε μαζι. Βεβαια καποιες ανεπαισθητες γραμμες αρχισαν και φαινονται οποτε και σκεφτομαι αντικατασταση.

Επισης σκεφτομαι tempered glass σαν πιο μονιμη λυση προστασιας

έχω και γω την original flex shell που έχει και το stand, αλλά αυτού του τύπου οι θήκες δε προστατεύουν μόνιμα την οθόνη (από χτύπημα).

Γι' αυτό και του φοράω την origina flip cover.

Σκέφτομαι όμως το πουγκί.... γουθστάρω να το κρατάω αυτό το τηλ... δεν είναι τόσο πρακτική λόγω του βάλε βγάλε, αλλά θα το πιάνω...

αλλάζω λίγο θέμα.Είχα το Viber ,το αφαίρεσα απ τα προγράμματα μου.Και επι 3 μέρες προσπαθω να το ξανακατεβάσω -εγκαταστήσω : τίποτε.Σπάνουν και τα νευρα καμιά φορά.3 ώρες χαμένες για ένα πρόγραμμα? χμχμχμχμχμ:X

αλλάζω λίγο θέμα.Είχα το Viber ,το αφαίρεσα απ τα προγράμματα μου.Και επι 3 μέρες προσπαθω να το ξανακατεβάσω -εγκαταστήσω : τίποτε.Σπάνουν και τα νευρα καμιά φορά.3 ώρες χαμένες για ένα πρόγραμμα? χμχμχμχμχμ:X

πριν απο λιγο καιρο υπηρξε θεμα με την απεγκατασταση android εφαρμογων στα blackberry και ηταν θεμα του android runtime.το θεμα λυνεται με μια απλη ενημερωση ακολουθησε το link.

http://www.gsmarena.com/android_runtime_for_bb10_updated_to_fix_app_uninstallation_issue-news-16561.php

Αν δεν σχετιζεται με το android runtime τοτε πρεπει να κανεις απερεργοποιηση του viber στο κινητο,το σβηνεις και το ξανακατεβαζεις.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω viber, whatsup, facebook, instagram

Δες εδώ όμως....

http://crackberry.com

έχει φορουμ για το passport

Το πάχος δημιουργεί πρόβλημα στο swipe up? Στις άκρες της οθόνης που έχει λίγο κουρμπα πως εφαρμόζει?

Κανένα απολύτως θέμα στο swipe up, πάντα έτσι το ξεκλειδώνω.

Σώζει από τούμπες. Όποιος την έχει πάθει έστω και μια φορά το καταλαβαίνει. Με έχει σώσει σε κάμποσες συσκευές.

να σας ρωτήσω κάτι μωρέ παιδιά, γιατί είμαι νέοπας.

Ο μόνος τρόπος για να το ξεκλειδώσουμε είναι το swipe up, σωστά ?

Για να το κλειδώσουμε ? Είτε να περιμένουμε.. είτε να πατήσουμε το πάνω κουμπί ? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε tap to lock ?

να σας ρωτήσω κάτι μωρέ παιδιά, γιατί είμαι νέοπας.

Ο μόνος τρόπος για να το ξεκλειδώσουμε είναι το swipe up, σωστά ?

Για να το κλειδώσουμε ? Είτε να περιμένουμε.. είτε να πατήσουμε το πάνω κουμπί ? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε tap to lock ?

Το Q10 που ειχα το ξεκλειδωνα πατοντας το u και μετα το return key. Στο passport δηλαδη το κατω κατω δεξια. Δεν ξερω βεβαια αμα ξεκλειδωνει ετσι και το passport.

και το πασσπορτ ξεκλειδώνει έτσι, αλλά το ξεκλείδωμα δεν είναι πρόβλημα, αφού το swipe είναι "τζάμπα".

ΤΟ θέμα είναι το κλειδωμα, να μην πατάμε το power button και το στείλουμε αδιάβαστο.....

Ευχαριστώ.

Το κ κλειδώνει μόνο το κινητό, δεν σβήνει και την οθόνη.

Sent from my Passport using Tapatalk

Επιβεβαιώνω ότι το παρατεταμένο πάτημα του K απλά κελιδώνει το τηλ, και ΔΕ σβήνει την οθόνη.

Οπότε παραμένει ως λύση το "ενεργό" πορτάκι της θήκης flip.

• The topic was unpinned