Jump to content

BlackBerry PassPort

gatokefalo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα είναι φανταστικό τηλέφωνο, αλλά για παράδειγμα ασχολούμε 2 ώρες την ημέρα επί 3 μήνες ..απλά για να κατεβάσω το viber...κι ακόμα τίποτε...κατά τα άλλα ειναι φοβερό...

Αυτό με το Viber δεν το καλαβαίνω. Αν γράψεις στο google "viber apk 5.6.5" και κατεβάσεις το αρχείο από το πρώτο αποτέλεσμα και το εγκαταστήσεις θα δουλέψει. Ή τουλάχιστον έτσι έκανα για το δικό μου.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όταν πρωτοαγόρασα το pasport, εγκατέστησα με επιτυχία το Viber.Δεν θυμάμαι ποια έκδοση .Μάλλον την τελευταία.Δούλεψε κανονικά η εφαρμογή για αρκετές ημέρες.Με δική μου πρωτοβουλία χωρίς κάποιο πρόβλημα την διέγραψα.Απ το εικονίδιο εννοείτε.Μετά αρκετούς μήνες ήθελα να την ξανακατεβάσω.Εκεί αρχίζει το μαρτύριο.Οχι δες αυτη την εκδοση.Οχι την άλλη.Οχι διέγραψε σωστα την παλιά.Οχι μπες αποδω ,οχι απο εδω κοκ...εν τέλει δυστυχώς ακόμα δεν το κατάφερα.Τωρα θα επιχειρήσω αυτο του φίλου ganache.Σενάριο=viber apk 5.6.5 :)

Έχω την εντύπωση ότι σε απεγκατασταση εφαρμογών android κάπου χωλαινει το θέμα. Μάλλον δεν απεγκατασταθηκε σωστά από την αρχή.

εντελώς πληροφοριακά αναφέρω ότι εδω και 8-10 λεπτά το πασπορτ δείχνει μετα το υποτιθέμενο κατεβασμα της εκδοσης 5.6.5...

Γινεται επεξεργασία..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φίλε nazgul1379, αυτό λέω: φοβερό τηλέφωνο.Απλά διαβάζουμε λες και δίνουμε για πανελαδικες (στα 50 μας) για μια εφαρμογή!!Για να δουμε σήμερα...θα το φάμε το πεντάωρο? πάμε δυνατά !:)

μια ωρα μετά λοιπόν είμαστε....εμφανίστηκε το εικονιδιο του Viber !!! ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.....αγωνία....

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δείχνει μια κοκινη γραμμη να γεμίζει απο αριστερά προς τα δεξιά....αργα αργά...πολύ αργά....ενω τα λεπτά κυλάνε..

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η εφαρμογη δεν ανοιξε...μεπεταει παλι πίσω...ξαναπαταω το εικονιδιο της εφαρμογης και πάλι η κοκινη γραμμη και πάει λέγοντας...

Πριν κανεις απεγκατασταση του viber, εκανες απενεργοποιηση λογαριασμου απο τις ρυθμισεις του viber?Αν οχι τοτε υπάρχει πιθανοτητα να σου κολλαει γι αυτο τον λογο.

Ειναι κολληματα της εφαρμογη.Το εχω παθει και εγω.

ειχα κάνει μια απλή διαγραφουλα απ το εικονίδιο αν θυμάμαι καλα....

στην πορεία εχω προσπαθήσει να το ξανακατεβάσω πάνω απο 15 φορές με αποτυχία...ψαχνω κάποιον τρόπο να βρω το σημείο απ όπου διαγράφονται κάποια πράγματα βαθυτερα....

Κάνε απενεργοποιηση όπως σου είπα και μετά κατέβασε την πάλι. Μετά κατεβασε την και κανε παλι ενεργοποιηση δηλ να σου έρθει πάλι κωδικός.

Η εφαρμογή δένει την συσκευη με τον αριθμό τηλεφώνου σου.Γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις διαγραφή της εφαρμογής. Μία απλή απργκαρασταση όπως κάνουμε στα Windows , δεν πιαν είναι με το viber.είναι bug της εφαρμογής.

Την έχω πατήσει παλαιότερα και εγώ όπως και εσύ.

με λιγα λόγια τι εννοει ο ποιηης εδω? τωρα ξεκινω το διάβασμα με τα λίγα αγγλικά μου...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε και αγαπητοι φιλοι σας εχω νεα!!!!!!!!!!!!!! τα καταφερα...ανοιξε η εφαρμογη..φτου φτου Dalton λιγο πριν ακολουθησω τα βηματα σου τελικα ανοιξε..ουφφφ σας ευχαριστω όλους -ειδικα τα παιδια που επικοινωνουσαμε με μνμ.Παω για υπνο...πλεον...αν και δε ξερω ποια εκδοση εχω κλπ...

εκδοση 5.6.5 , μπορω να αναβαθμισω ?

με λιγα λόγια τι εννοει ο ποιηης εδω? τωρα ξεκινω το διάβασμα με τα λίγα αγγλικά μου...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε και αγαπητοι φιλοι σας εχω νεα!!!!!!!!!!!!!! τα καταφερα...ανοιξε η εφαρμογη..φτου φτου Dalton λιγο πριν ακολουθησω τα βηματα σου τελικα ανοιξε..ουφφφ σας ευχαριστω όλους -ειδικα τα παιδια που επικοινωνουσαμε με μνμ.Παω για υπνο...πλεον...αν και δε ξερω ποια εκδοση εχω κλπ...

εκδοση 5.6.5 , μπορω να αναβαθμισω ?

Ουτε πανελλήνιες να διναμε.Τελικα ειχ κολλησει η εφαρμογη και δεν ανοιγε?εκανες κατι εσυ?Εμπαινα απο κινητο και δεν με βολευε.Μεταφραση αργοτερα σημερα να υπαρχει για τους επομενους.

Καλημέρα, για όποιον θέλει το μαύρο, από Αγγλία στα 230 ευρώ. ΆΠΑΙΧΤΗ ΤΙΜΗ

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NSRC4Y2/ref=pe_3060731_174944641_em_gn_t1_2p_1_im

διέγραψα ξανά το εικονίδιο του Viber ,το οποίο πατουσα και δεν άνοιγε και ξανακατέβασα απο μια διευθυνση που μου προτεινε ενας φίλος εδω:Download viber v5.6.5. 1873 for android και τελικά ανοιξε ! ευχάριστη εκπληξη! όμως πραγματικά έχω χάσει πάρα πολύ χρονο για να τα καταφέρω και δεν ξέρω αν αξιζει τέτοια χρονοτριβη.

Μια συμβουλή προς όλους τους κατόχους...Δεν είναι android και μην του φέρεστε σαν android.το ότι βάζετε κάποια apk που βολεύουν είναι ένα συν,αλλά όχι ο κανόνας.

Φοβερό το bb10 αλλά μην ξεχνατε ότι η ίδια η blackberry το άφησε..

Το runtime που είναι ο πυλώνας του android στο bb10 βασίζεται στο android 4.4.

Κάποια στιγμή θα σταματήσουν τα updates και η υποστήριξη και θα υπαρχουν προβλήματα στις εφαρμογές.

Όποιος το θέλει να το βάζει στο τραπέζι για να ρωτάνε όλοι τι είναι αυτό,υπάρχει και το μήλο..Εγώ πήγα σε μεγάλη οθόνη και τεράστια μπαταρία...Αυτά μου έλειπαν και τα βρήκα αλλου

Καλημερα παιδες...εχω ενα προβλημα. Οταν ανοιγω τις επαφες και μετα κλεινω την εφαρμογη,κοιταω στη μνημη κ αυτη τρεχει ακομη,οποτε τη κλεινω απο εκει. Γιατι το κανει αυτο κ πως το αντιμετωπιζω;

Έλεος με αυτό το viber...

Το έχουμε χιλιοπει πως δουλεύει.

Και φυσικά στο OS10, όλες οι android εφαρμογές, την πρώτη φορά που ανοίγουν, μπορεί να εμφανιστεί αυτή η μπάρα φόρτωσηςε και να αργήσει να φτάσει στην άκρη της.

Μετά δεν θα το ξανακάνει ποτέ στην ίδια εφαρμογή, παρά μόνο στο amazon store ίσως, το οποίο κοιτάξτε να αναβαθμίσετε από την πρώτη στιγμή.

Δεν είναι πολύ δύσκολο το πως, αν δεν το ζητήσει από μόνο του. (όπου και εκεί αργεί η διαδικασία).

Έχω δοκιμάσει όλες τις native εφαρμογές GPS.

Όλες είναι χάλια εκτός από ... Genius Maps της Mireo.

Αν και το Passport το χρησιμοποιώ για δεύτερη συσκευή, την αγόρασα (19$). Υπάρχει και Live Traffic με 12$(δεν το πήρα)

free 7 day trial

https://appworld.blackberry.com/webstore/content/59971096/?lang=en&countrycode=GR

Edited by Jig
URL
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NSRC4Y2/ref=pe_3060731_174944641_em_gn_t1_2p_1_im[/quote

Είναι καινούργια η συσκευή στο Amazon?

Ξερεις αν πρέπει να προσέξω κάτι πχ αν υπάρχουν ελληνικά ή αν ειναι κλειδωμένη;

Καλησπέρα,

Εχω το classic εδω και ενα χρόνο , πιστεύετε πως αν πάω στο passport θα δω μεγάλες διαφορες;

Αξίζει να ανανεώσω ;

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NSRC4Y2/ref=pe_3060731_174944641_em_gn_t1_2p_1_im[/quote

Είναι καινούργια η συσκευή στο Amazon?

Ξερεις αν πρέπει να προσέξω κάτι πχ αν υπάρχουν ελληνικά ή αν ειναι κλειδωμένη;[/QUOΤΕ]

Δεν ξέρψ, αν και λέει στο amanon "23 new from £190.99"

Για τα κλειδώματα ίσως μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος.

• The topic was unpinned