tarirs Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Το κινητό το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμενο? Αν το πήρες μεταχειρισμενο, στην συναλλαγή έβαλες κάρτα sim μέσα...? μεταχειρω αλλα το δουλεψα κανονικα για 1 μερα.... θα μπλεξω με το σερβις τωρα,αποδειξη απο VNP τελικα το εφτιαξα......!!!!! :happy::rolleyes: αχχ......το bbμερακι μου..... Τοσα κινητα εχω αλλαξει 1η φορα εχω κολλησει τοσο.... Edited April 7, 2016 by thief Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Τι έφταιγε τελικά; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Είχε στραβωσει η επαφή από το Sim reader....!!!!!! Τώρα πως έγινε αυτο ένας θεός ξερει....αφού δεν έχεις προσβαση Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ποιος ειπε οτι το διαβατηριο δν βγαζει ΚΑΙ φωτο....??? http://i.imgur.com/vC9bWWG.jpg :rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ωραιος !!! Επαιξες με ρυθμισεις ? Για γραψε τι εκανες! :cool: σε αυτο ειμαι ασχετος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ωραιος !!! Επαιξες με ρυθμισεις ? Για γραψε τι εκανες! :cool: σε αυτο ειμαι ασχετος ! καθολου ρυθμισεις.....:happy: ολα αυτοματο....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 απο ολα τα blackberry που ειχα ....και ειχα πολλα 9700>9800>9900>Ζ10>Ζ30 το passport βγαζει πολυ καλες φωτο....πανω απο τον μεσο ορο πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 απο ολα τα blackberry που ειχα ....και ειχα πολλα 9700>9800>9900>Ζ10>Ζ30 το passport βγαζει πολυ καλες φωτο....πανω απο τον μεσο ορο πιστευω Η πλάκα είναι έβγαζε αισχος φωτο μου έλεγαν πριν το παρω..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Η πλάκα είναι έβγαζε αισχος φωτο μου έλεγαν πριν το παρω..... Εγώ που δεν ασχολούμαι με φώτο παρά μόνο να βγάζω κάποια τοπία και φίλους/συγγενείς σε διάφορες στιγμές, όπως ο μέσος χρήστης, η φωτογραφική του passport ξεπερνούσε στο άπειρο μάτι μου το 930 που είχα σαν δεύτερο κατά πολύ. ίσως να το βοηθάει και η υπέροχη οθόνη του και να μπερδεύομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εγώ που δεν ασχολούμαι με φώτο παρά μόνο να βγάζω κάποια τοπία και φίλους/συγγενείς σε διάφορες στιγμές, όπως ο μέσος χρήστης, η φωτογραφική του passport ξεπερνούσε στο άπειρο μάτι μου το 930 που είχα σαν δεύτερο κατά πολύ. ίσως να το βοηθάει και η υπέροχη οθόνη του και να μπερδεύομαι.. εγω τις εβαλα και στο pc ..... και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 αλλη μια για αυτους που δεν πειστηκαν....... http://i.imgur.com/YfO0a00.jpg Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Top!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 αλλη μια για αυτους που δεν πειστηκαν....... http://i.imgur.com/YfO0a00.jpg Το Hot dog γιατί χωρίς κέτσαπ / μουστάρδα??? Χαχαχαχαχα μία χαρά. Ερώτηση για όσους ξέρουν το messenger by Facebook δουλεύει κανονικά σαν ξεχωριστή εφαρμογή ή μόνο μέσω της εφαρμογής?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το Hot dog γιατί χωρίς κέτσαπ / μουστάρδα??? Χαχαχαχαχα μία χαρά. Ερώτηση για όσους ξέρουν το messenger by Facebook δουλεύει κανονικά σαν ξεχωριστή εφαρμογή ή μόνο μέσω της εφαρμογής?? xaxaxa,μεσω ξεχωριστα..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 κανω install και android εφαρμογες......απο μαρκετ....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έχουμε εφαρμογή facebook και messenger που να δουλεύει σωστά και να είμαι πλήρης σε λειτουργίες; Αδιάφορο αν θα είναι native ή Android. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Face10 και το αντίστοιχο messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Face10 και το αντίστοιχο messenger Το Face10 δεν το έχω δουλέψει σε βάθος και δεν έχω αγοράσει την πλήρη έκδοση. Μπορείς να δεις απαντήσεις σε σχόλια; Το αντίστοιχο messenger δεν έχει κλήσεις από ότι έχω δει αλλά μάλλον αναγκαστικά θα το αγοράσω αφού το free δεν κάνει ούτε για τα βασικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παίδες καλησπέρα.. καινούργιο κάτοχος το κινητού από σήμερα. Προσπαθώ ν κάνω τη διαδικασία του cobalt για την εγκατάσταση το playstore αλλά δε υπάρχει κανένα link που θα μπορώ να κατεβάσω τ'αρχεια. Όλα βγάζουν error. Έχει κανένας κάποιο λινκ για να μπορέσω να τ κατεβασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 δωσε mail να στα στειλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Φίλε kek ευχαριστω... η διαδικασία πανευκολη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το Face10 δεν το έχω δουλέψει σε βάθος και δεν έχω αγοράσει την πλήρη έκδοση. Μπορείς να δεις απαντήσεις σε σχόλια; Το αντίστοιχο messenger δεν έχει κλήσεις από ότι έχω δει αλλά μάλλον αναγκαστικά θα το αγοράσω αφού το free δεν κάνει ούτε για τα βασικά. Ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Ναι μπορείς Για το επί πληρωμή messenger έχεις περαιτέρω άποψη; Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν το έχω και δεν μπορώ να σου πω κάτι. Δουλεύω το native για όσο αντέξει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν το έχω και δεν μπορώ να σου πω κάτι. Δουλεύω το native για όσο αντέξει ακόμα Όσο το δούλευα θυμάμαι έρχονταν τουλάχιστον οι ειδοποιήσεις. Κατά τα άλλα είχε πολλές ελλείψεις. Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts