nikosz75013 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εμενα μου έβγαλε το update τωρα που το έβαλα στο kies..ελληνικό EUR Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εμενα μου έβγαλε το update τωρα που το έβαλα στο kies..ελληνικό EUR Το οποίο κατεβαίνει με τραγικά αργους ρυθμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Βλέπω να στέλνω το δικό μου στο service.. Δεύτερη φορά ανοίγω την κάμερα και σήμερα μου έβγαζε μόνο μαύρη οθόνη.επανεκκίνηση του έκανα και έστρωσε.. Για να δούμε αυτές τις μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αποθηκέυσω με κάποιο τρόπο το αρχείο των κλήσεων και των μηνυμάτων και να μπορώ να το εκτυπώσω μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Νομίζω ότι μόνο θετικά ακούστηκαν, ειδικά με την μπαταρία. Τελικά όντως πρέπει η μπαταρία να είναι σε ακόμα καλύτερη διαχείριση , είμαι ήδη 5,5 ώρες εκτός φόρτισης με 2,5 ώρες οθόνη με τουλάχιστον 1 ώρα ομιλία (10% μου δείχνει στην καταναλωση) με wifi/συγχρονισμό/GPS και φουλ tapatalk instagram κτλ και ακόμα είμαι στο 70% της μπαταρίας. ..τώρα που γράφω έπεσε στο 69% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Βλέπω να στέλνω το δικό μου στο service.. Δεύτερη φορά ανοίγω την κάμερα και σήμερα μου έβγαζε μόνο μαύρη οθόνη.επανεκκίνηση του έκανα και έστρωσε.. Για να δούμε αυτές τις μέρες Αυτό ακριβώς μου έκανε στο note 3 κ έφταιγε το viber !! Επίσης μου έβγαζε κ ένα μνμ "failed to initialize the camera " Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το NFC σε ποιο σημειο του note ειναι ωστε να το φερω σε επαφη με φωτογραφικη μηχανη που θελω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ....πίσω στο "καπάκι" .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το NFC σε ποιο σημειο του note ειναι ωστε να το φερω σε επαφη με φωτογραφικη μηχανη που θελω?? Στο πίσω μέρος κάτω από το Samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το NFC σε ποιο σημειο του note ειναι ωστε να το φερω σε επαφη με φωτογραφικη μηχανη που θελω?? Στην μπαταρία μέσα έχουν το nfc αν θυμάμαι καλά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 οποτε θα το ψαξω προς εκει...ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αυτό ακριβώς μου έκανε στο note 3 κ έφταιγε το viber !! Επίσης μου έβγαζε κ ένα μνμ "failed to initialize the camera " Σοβαρά? Τώρα εξηγείται το κόλλημα που έφαγε το κινητό προχθέςοόταν πήγα να ανοίξω το μήνυμα στο viber. ..νεκρωσε το κινητό κ άνοιξε με επανεκκίνηση. Πάντως σ όλα τα προηγούμενα κινητά δεν είχα θέμα με viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σοβαρά? Τώρα εξηγείται το κόλλημα που έφαγε το κινητό προχθέςοόταν πήγα να ανοίξω το μήνυμα στο viber. ..νεκρωσε το κινητό κ άνοιξε με επανεκκίνηση. Πάντως σ όλα τα προηγούμενα κινητά δεν είχα θέμα με viber στα τελευταια releases το viber εχει θεμα...με μπαταρια κυριως και ενεργοποιει το bug του qq-daemon της καμερας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εγώ με το viber δεν έχω καποιο προβλημα. Όσο για την ενημέρωση πάτησα σήμερα το πρωι και μου ήρθε ΟΤΑ. Σίγουρα έφτιαξαν την ταχύτητα του κουμπιού εναλλαγής εφαρμογών, αλλά το περίμενα πιο γρήγορο. Όσο για όταν πατάς να δεις την φωτογραφία που έβγαλες, πάει πολύ πιο γρήγορα. Επίσης μου έβγαλε tutorial ότι αν κάνω διαγώνια το δάχτυλο από πάνω δεξιά ή αριστερά κανε η την εφαρμογή παράθυρο. Αυτό δεν υπήρχε πριν; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εγώ με το viber δεν έχω καποιο προβλημα. Όσο για την ενημέρωση πάτησα σήμερα το πρωι και μου ήρθε ΟΤΑ. Σίγουρα έφτιαξαν την ταχύτητα του κουμπιού εναλλαγής εφαρμογών, αλλά το περίμενα πιο γρήγορο. Όσο για όταν πατάς να δεις την φωτογραφία που έβγαλες, πάει πολύ πιο γρήγορα. Επίσης μου έβγαλε tutorial ότι αν κάνω διαγώνια το δάχτυλο από πάνω δεξιά ή αριστερά κανε η την εφαρμογή παράθυρο. Αυτό δεν υπήρχε πριν; δες σε παρακαλω αν φτιαξανε τηνμπαταρια..απο την διαχειριση δες ποσο % τρωει...το εχω ξηλωσει οποτε δεν μπορω να σου απαντησω...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά .ενας φίλος σκεπτεται να μπει στο κλαμπ του νοτε 4 και ρωταει ποιο ειναι το Καλύτερο το οκταπυρινο η το τετραπυρηνο (Δεν ηξερα οτι Υπάρχουν 2 εκδοσεις) και τι να προσεξει αν υπαρχει κατι...Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά .ενας φίλος σκεπτεται να μπει στο κλαμπ του νοτε 4 και ρωταει ποιο ειναι το Καλύτερο το οκταπυρινο η το τετραπυρηνο (Δεν ηξερα οτι Υπάρχουν 2 εκδοσεις) και τι να προσεξει αν υπαρχει κατι...Ευχαριστώ εκ των προτέρων Είπαμε F αυτό που πουλιέται επίσημα στην Ελλάδα, και C το Exynos που μπορεί να ξεκλειδωθεί στα 64bit και να τρέχει καλύτερα με Lollipop. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 στα τελευταια releases το viber εχει θεμα...με μπαταρια κυριως και ενεργοποιει το bug του qq-daemon της καμερας.. Κακό αυτό που λες όμως.Έλα μου που το χρειάζομαι καθημερινά για να επικοινωνώ με Ελλάδα :( Από μπαταρία δεν είδα κάτι...μόνο με την κάμερα έχω θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα σας Πώς δημιουργείς φακέλους στην οθόνη; Στο s4 το γνώριζα πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα σας Πώς δημιουργείς φακέλους στην οθόνη; Στο s4 το γνώριζα πως. εγω που χρησιμοποιω nova εαν θελω φακελο κραταω με το δαχτυλο μια εφαρμογη και την πηγαινω πανω σε μια αλλη..αυτοματως γινεται φακελος...επειτα γραφω το ονομα του φακελου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 εγω που χρησιμοποιω nova εαν θελω φακελο κραταω με το δαχτυλο μια εφαρμογη και την πηγαινω πανω σε μια αλλη..αυτοματως γινεται φακελος...επειτα γραφω το ονομα του φακελου ... Εγω που δεν χρησιμοποιώ; Πάντως με το custom launcher στο σ4 το ίδιο που κάνεις εσύ με το νοβα τα έκανα χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 κράτα πατημένο ενα εικονίδιο και πάνω αριστερά θα γράφει "Δημιουργία Φακέλου" ! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 κράτα πατημένο ενα εικονίδιο και πάνω αριστερά θα γράφει "Δημιουργία Φακέλου" ! Thanks.. Με έσωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μετά απο αναβάθμιση ( cosmote ) .... Βλέπω διαφορά στην μπαταρία .... Προς το καλύτερο !!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μετά απο αναβάθμιση ( cosmote ) .... Βλέπω διαφορά στην μπαταρία .... Προς το καλύτερο !!! ουσιαστικα ρε παιδια, αυτο που προσπαθουν να κανουν οι ρημαδιασμενες οι εταιρειες και ειδικα η σαμυ που δεν εχει σοβαρα θεματα τουλαχιστον στις αρχικες παρτιδες (σβησιματα-ρευματα-επανεκινησεις-ξαφνικους θανατους) ειναι η διαχειριση πόρων συστηματος, τουτεστιν να μην τρεχει το bloat στο παρασκηνιο οσον ειναι δυνατον. Αυτο σημαινει καλυτερη μπαταρια, αλλα πιο πολυ για τα ματια του κοσμου γινεται. Αν ηθελαν βαραγαν απλο αντροιντ με το software μόνο της πενας και οτι θελαμε κατεβαζαμε απ το μαγαζι. Εκει να δεις την μπαταρια σου 1 βδομαδα ειδικα στο νοτελακι και να χαιρεσαι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts