Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα γράψει κι εγώ σε προηγούμενο ποστ αλλά....κάποιος αντιδρασε.Δεν υπάρχει σιγουριά ότι δεν θα κάνει trip το knox

Νομίζω ότι αν κατεβάσεις και περάσεις τα firmwares που στο samfirmware έχουν το πορτοκαλί εικονίδιο του κιες και όχι το αχνό δεν γράφει. Τουλάχιστον σε s4, note 2, note 3 που το έκανα δεν έγραψε. Για note 4 όμως τα βλέπω όλα αχνά προς το παρόν.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι αν κατεβάσεις και περάσεις τα firmwares που στο samfirmware έχουν το πορτοκαλί εικονίδιο του κιες και όχι το αχνό δεν γράφει. Τουλάχιστον σε s4, note 2, note 3 που το έκανα δεν έγραψε. Για note 4 όμως τα βλέπω όλα αχνά προς το παρόν.

Δεν ισχύει αυτό δυστυχώς.Την προηγούμενη βδομάδα μου έγραψε και το δικό μου..Το ωραίο είναι ότι την συγκεκριμένη ρομ την είχα φλασαρει πριν καιρό χωρίς κανένα θέμα και όταν την ξαναφλασαρα πρόσφατα μου έγραψε το knox.Προσπαθήσαμε και με αλλά παιδιά που τους έχει γράψει (είναι πολλοί, άσχετα που δεν τα γράφουν) να διασταυρώσουμε τις περιπτώσεις μπας και δούμε γιατί αυτό συμβαίνει περιστασιακά και όχι πάντα αλλά δυστυχώς δεν βγάλαμε άκρη

Δεν ισχύει αυτό δυστυχώς.Την προηγούμενη βδομάδα μου έγραψε και το δικό μου..Το ωραίο είναι ότι την συγκεκριμένη ρομ την είχα φλασαρει πριν καιρό χωρίς κανένα θέμα και όταν την ξαναφλασαρα πρόσφατα μου έγραψε το knox.Προσπαθήσαμε και με αλλά παιδιά που τους έχει γράψει (είναι πολλοί, άσχετα που δεν τα γράφουν) να διασταυρώσουμε τις περιπτώσεις μπας και δούμε γιατί αυτό συμβαίνει περιστασιακά και όχι πάντα αλλά δυστυχώς δεν βγάλαμε άκρη

Στο Note 3 σου έγραψε? Και ήταν πορτοκαλί το εικονιδιάκι? Κακά μαντάτα αυτά...

Ναι δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτω από ποιές προϋποθέσεις συμβαίνει αυτό.Άσχημο πράγμα να φοβάσαι πλέον να φλασαρεις ακόμη και official ρομ...

Κάνεις restart σε download mode και πάνω αριστερά θα έχει κείμενο. Κάποια γραμμή λέει knox warranty void 0x0 ή 0x1. Το 1 σημαίνει ότι έχει γράψει.

Ευχαριστώ πολύ!

Edit

Μόλις τώρα είδα ότι το λέει και στην εφαρμογη Phone info, για όποιον είναι άσχετος σαν εμένα :)

Edited by xiou

Εγω παντως σε Note 3 N9005, S4 mini LTE, S4 i9505, S5 G910F, Note 10.1 2014 P600 οσες φορες και να σκαλισα τις ROMs, official παντα, ποτε δεν μου εγραψε το knox. Αντε βρες ακρη. Και ποτε δεν κατεβαζα αχνες, κτλ. Οποια εβρισκα που ηθελα στο SamMobile, αυτη εβαζα.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Μια ερωτηση.. εχει τσεκαρει κανεις αν εχει ενεργοποιημενη την επιλογη για 4g-LTE? Για να δω αν ειναι θεμα παροχου ή οχι..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Ερώτηση : έχω βάλει το Knox γιατί το χρειάζομαι και μέσα στο Knox υπάρχει και ένα Gmail. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες στιγμές κολλάει το Gmail και ενώ μου έχουν στείλει κάτι εγώ δεν λαμβάνω τίποτα. Ζητάω χειροκίνητα και πάλι τίποτα. Διαγράφω τον λογαριασμό και τον ξαναβαζω και να το το mail. Ξέρεις κάνεις τίποτα; τι να φταίει;

Στην κανονική λειτουργία και τα Gmail K Yahoo δουλεύουν άψογα.

Το knox γράφει με official μόνο όταν κάνουμε downgrade

Δηλαδή αν έχουμε στο τηλ NJ4 και περάσουμε την τελευταία γερμανική NK4 δεν θα γράψει

Αλλά αν μετά παμε να το γυρίσουμε πάλι πίσω σε NJ4 θα γράψει

Τσέκαρετε το λίγο όσοι σας έγραψε με official μήπως κάνατε downgrade ;

Γιαυτό πρέπει να προσέξετε λίγο αν έχετε πχ ελληνικό τηλέφωνο με EUR NJ4 και πάτε να του περάσετε ρομ άλλης χώρας πχ γερμανικο DBT NK4 να ξέρετε ότι μέχρι να βγει η ίδια ρομ στο δικό σας region απλά δεν έχετε εγγύηση για τον λόγο ότι δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο δικό σας region γιατί θα γράψει το knox

Edited by panosfast

Δηλαδή αν έχουμε στο τηλ NJ4 και περάσουμε την τελευταία γερμανική NK4 δεν θα γράψει

Γιαυτό πρέπει να προσέξετε λίγο αν έχετε πχ ελληνικό τηλέφωνο με EUR NJ4 και πάτε να του περάσετε ρομ άλλης χώρας πχ γερμανικο DBT NK4 να ξέρετε ότι μέχρι να βγει η ίδια ρομ στο δικό σας region απλά δεν έχετε εγγύηση για τον λόγο ότι δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο δικό σας region γιατί θα γράψει το knox

πολυ χρησημη συμβουλη.

για την εγγυηση που λες δεν νομιζω να υπάρχει θεμα αν εχεις αλλη original ρομ μεσα γιατι και εκει να το πας σου αλλάζουν ρομ χωρις κανενα θεμα .πχ ενας φιλος πηγε το γερμανικο του s5 και του το κανανε ελληνικο,χωρις να του δοσουν καποιο χαρτι οτι αλλαξε χωρα το csc.

Γιαννης

πολυ χρησημη συμβουλη.

για την εγγυηση που λες δεν νομιζω να υπάρχει θεμα αν εχεις αλλη original ρομ μεσα γιατι και εκει να το πας σου αλλάζουν ρομ χωρις κανενα θεμα .πχ ενας φιλος πηγε το γερμανικο του s5 και του το κανανε ελληνικο,χωρις να του δοσουν καποιο χαρτι οτι αλλαξε χωρα το csc.

Αν η συσκευή έχει rom από άλλο region από αυτό που αντιστοιχεί στο imei της τότε το πιθανότερο είναι να μην καλύπτεται με εγγύηση

Του φίλου σου μπορεί να το άλλαξαν χωρίς να του δοσουν καποιο χαρτι αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον το σύστημα τούς είναι ενημερωμένο γιατί την αλλαγή οπότε αν χρειαστεί να πάει πάλι για επισκευή θα το γνωρίζουν ότι έγινε από αυτούς και όχι αυθαίρετα από τον πελάτη

Αν η συσκευή έχει rom από άλλο region από αυτό που αντιστοιχεί στο imei της τότε το πιθανότερο είναι να μην καλύπτεται με εγγύηση

Του φίλου σου μπορεί να το άλλαξαν χωρίς να του δοσουν καποιο χαρτι αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον το σύστημα τούς είναι ενημερωμένο γιατί την αλλαγή οπότε αν χρειαστεί να πάει πάλι για επισκευή θα το γνωρίζουν ότι έγινε από αυτούς και όχι αυθαίρετα από τον πελάτη

μπορει να ειναι και ετσι.αλλα αν δεις καλυπτουν και απο πολλα σκρουτζομαγαζα που ειχαν λιγο μπερδεμενα csc .δηλαδη ηταν για αλλη χωρα βασει imei και το csc ηταν αλλο.

Γιαννης

Αν έχεις πάει ποτέ συσκευή για επισκευή θα πρόσεξες ότι δεν ασχολούνται καθόλου με το τηλ ούτε καν το ανοίγουν σε πρώτη φάση απλά σκαναρουν το barcode και όλες πληροφορίες εμφανίζονται στον υπολογιστή

Βέβαια όλα σχετικά είναι με το θέμα εγγύηση,εγώ είχα πάει πέρσι το Note 3 για αντικατασταση οθόνης με γραμμένο knox και μου το πέρασαν κανονικά εγγύηση και μάλιστα αυτό το γεγονός έπαιξε τον βασικό ρόλο να κάνω root το note 4 σχεδόν αμέσως

ετσι ειναι και με knox πολλα περνανε κανονικα στην εγγύηση:)αλλα δεν ειναι ποτε κατι σιγουρο.

στο note 4 πια χωρα παίρνει πρωτη αναβαθμίσεις?

Γιαννης

ετσι ειναι και με knox πολλα περνανε κανονικα στην εγγύηση:)αλλα δεν ειναι ποτε κατι σιγουρο.

στο note 4 πια χωρα παίρνει πρωτη αναβαθμίσεις?

Πιστεύω δεν υπάρχει κάτι standard

Συνήθως οι χώρες που περνούν πρώτες είναι Αγγλία Γερμανία αλλά δεν είναι κανόνας υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν πάρει και τελευταίες

Αν πάει όπως το Note 3 όπου σχεδόν πάντα η πρώτη που έπαιρνε από την αρχή μέχρι τώρα αν δεν απατώμαι ήταν Βουλγαρία

Κάπως έτσι θα πάει και με το 4 οποίες πάρουν τώρα πρώτες θα περνούν και στο μέλλον

Edited by panosfast

Καμιά σχέση αυτό που λες με αυτό που συζητάμε,για τα αδικαιολογητα δηλαδη γραψίματα του knox.Στο downgrade υπάρχουν δύο περιπτώσεις,ή θα το δεχθεί και θα περάσει το firm κανονικα ,είτε δεν θα το δεχθεί λόγω bootloader και θα πετάξει fail το odin διακοπτωντας την διαδικασία(έχουν συμβεί βέβαια και περιπτώσεις που εγραψε ενώ πέρασε κανονικά αλλα μεμονωμένες, δεν είναι ο κανόνας).Έχω κάνει πολλές φορές downgrade και πότε δεν έκανε trip το knox.Μάλιστα έκανα πρόσφατα και στο note του αδερφού μου επειδή χρειάστηκε να πάει στο service και ήταν απαραίτητο να φοράει την δική του ρομ, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Έδω όμως μιλάμε για άλλες καταστάσεις, χωρίς λογική όπως χωρίς λογική ήταν και η δική μου περίπτωση.Ξαναφλασαρα την ιδια ρομ που φοραγα και μαλιστα με καθαρή εγκατάσταση όπως κάνω πάντα και εγραψε το knox, τί να λέμε τώρα!!! Κάποιος που ασχολείται και γνωρίζει καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει λογική σε αυτό!! Είναι κάτι που ακριβώς το ίδιο θα έκαναν και στην smartec αν πήγαινε κάποιος με πρόβλημα στο software και δεν επανερχόταν με hard reset.Τώρα το γιατί και κάτω από ποιές συνθήκες κάνει τετοια trip το knox δεν το ξέρουμε

Edited by truckman

Καμιά σχέση αυτό που λες με αυτό που συζητάμε,για τα αδικαιολογητα δηλαδη γραψίματα του knox.Στο downgrade υπάρχουν δύο περιπτώσεις,ή θα το δεχθεί και θα περάσει το firm κανονικα ,είτε δεν θα το δεχθεί λόγω bootloader και θα πετάξει fail το odin διακοπτωντας την διαδικασία(έχουν συμβεί βέβαια και περιπτώσεις που εγραψε ενώ πέρασε κανονικά).Έχω κάνει πολλές φορές downgrade και πότε δεν έκανε trip το knox.Μάλιστα έκανα πρόσφατα και στο note του αδερφού μου επειδή χρειάστηκε να πάει στο service και ήταν απαραίτητο να φοράει την δική του ρομ, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Έδω όμως μιλάμε για άλλες καταστάσεις, χωρίς λογική όπως χωρίς λογική ήταν και η δική μου περίπτωση.Έχω περασμένη εδώ και κάποιο διάστημα την τελευταία ελβετικη η οποία πέρασε απροβλημάτιστα όπως και σε αλλά φίλων από εδώ μέσα.Η ρομ αυτή λοιπόν παρέμεινε στο λαπτοπ και πρόσφατα λόγω προβλήματος σε έναν αισθητήρα που μουλαρωσε και δεν υπήρχε πλέον άλλος τρόπος, αναγκάστηκα να την ξαναφλασαρω,την ιδια και πάντα με καθαρή εγκατάσταση όπως συνηθίζω.Ε λοιπόν εγραψε το knox!!! Κάποιος που ασχολείται και γνωρίζει καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει λογική σε αυτό!! Είναι κάτι που ακριβώς το ίδιο θα έκαναν και στην smartec αν το πήγαινε κάποιος.Τώρα το γιατί και κάτω από ποιές συνθήκες κάνει τετοια trip το knox κάνεις δεν το γνωρίζει ακόμη.

Δηλαδή πέρασες από πάνω την ίδια ρομ με odin και σου έγραψε; φυσικά και δεν υπάρχει λογική είναι κοινός γνωστό ότι αν φλασαρεις με odin official firmware το knox δεν αλλάζει. και εγώ έχω περάσει σε αρκετές συσκευές δικές μου και φίλων firmware μέσο odin και δεν το έχω αντιμετώπισει αυτό ποτέ

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε πλέον το αν θα γράψει το knox είναι καθαρά θέμα τύχης και το καλύτερο θα ήταν σε όσους θέλουν να κρατήσουν την συσκευή τους με knox 0×0 να το αποφύγουν

γεια σας παιδια, υπαρχει καποιος με αγορα απο Vodafone να μου πει αν ειναι locked ο bootloader? παιζει γενικα ελλαδα locked απο καποιον φορεα?
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

γεια σας παιδια, υπαρχει καποιος με αγορα απο Vodafone να μου πει αν ειναι locked ο bootloader? παιζει γενικα ελλαδα locked απο καποιον φορεα?

Τι εννοείς locked ο bootloader? Όχι δεν είναι locked ούτε τα branded ούτε τα αλλά.

Γίνεται root με την μέθοδο του Chainfire αλλά σε βγάζουν εκτός εγγύησης λόγω Knox counter (ενσωματωμένος στον bootloader).

Edited by Sofos_5

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/compare/750158?baseline=775311

Για όσους ψαχνονται για κάτι παραπάνω!

Καλημέρα

Παιδιά καλημέρα συγγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί. Υπάρχει κάποιο ευρωπαϊκό ή ελληνικό σάητ της σάμσουνγκ για να κάνουμε register το note4 μας για π.χ. περίπτωση κλοπής. Σε τέτοια περίπτωση η και γενικά μαζί με την αγορά του note η σαμσουνγκ μας δίνει κανένα δώρο πχ χώρο στο dropbox;
Rules are meant to be broken :shifty:

Παιδιά καλημέρα συγγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί. Υπάρχει κάποιο ευρωπαϊκό ή ελληνικό σάητ της σάμσουνγκ για να κάνουμε register το note4 μας για π.χ. περίπτωση κλοπής. Σε τέτοια περίπτωση η και γενικά μαζί με την αγορά του note η σαμσουνγκ μας δίνει κανένα δώρο πχ χώρο στο dropbox;

Όταν το ενεργοποιήσεις πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να γραφτείς σε κάποια υπηρεσία της samsung η οποία μεταξύ άλλων κάνει και αυτό που ζητάς. Αλλά υπάρχει και το device manager της google το οποίο κάνει το ίδιο.

Όσον αφορά στο χώρο νομίζω ότι εμένα μου έκανε 50gb στο dropbox για 2 χρόνια, evernote premium για ένα χρόνο, 1 χρόνο wunderlist premium και 6 μήνες pocket premium. Αυτά θυμάμαι.

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/compare/750158?baseline=775311

Για όσους ψαχνονται για κάτι παραπάνω!

Καλημέρα

Ποιος μπορει να το "μεταφρασει" αυτο;Διοτι,σε αλλες λειτουργιες,πρωτευει το C,και σε αλλες το F.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ποιος μπορει να το "μεταφρασει" αυτο;Διοτι,σε αλλες λειτουργιες,πρωτευει το C,και σε αλλες το F.:confused:

Θόδωρε είναι σαν να ρωτάς γιατί σε κάποια σημεία προηγείται η Mercedes και σε κάποια η ΒΜW.

Πάντως φαίνεται ότι το Exynos είναι καλύτερο γενικά σε όλα εκτός από τον τομέα της διαχείρισης μνήμης.

Φιλικά Γιώργος

Εχει παρατηρησει κανεις σε φασεις οπως στον στοκ browser ή στο αρχειο κλησεων ενα πολυ μικρο "σκορτσαρισμα " οταν "σκρολαρουμε " προς το τελος της κινησης?

με το F ....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)