Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει μας πείσατε. Τα Samsung και δη τα Note δεν χαλάνε.

Δεν είναι αυτό το θέμα συζήτησης, ούτε ασχολήθηκε κανένας με το να "σας" πείσει.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν από μερικές μέρες πήρα μεταχειρισμένο το Samsung Galaxy Note 4 SM-N910F. Είχε την 5.1.1 έκδοση Android και έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1 και άρχισαν τα προβλήματα με την κάμερα και άλλα πολλά. Επειδή δεν ξέρω αν λειτουργούσε σωστά το τηλέφωνο πριν το πάρω ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση Android για το Note 4 χωρίς προβλήματα και αν τυχόν εμφανιστούν πάλι τα προβλήματα πώς αντιμετωπίζεται. Από ότι ξέρω το Note 4 ξεκίνησε με Android 4.4.4 μετά πήγε σε 5.0.1 μετέπειτα σε 5.1.1 και τώρα η τελευταία η 6.0.1.

Πριν από μερικές μέρες πήρα μεταχειρισμένο το Samsung Galaxy Note 4 SM-N910F. Είχε την 5.1.1 έκδοση Android και έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1 και άρχισαν τα προβλήματα με την κάμερα και άλλα πολλά. Επειδή δεν ξέρω αν λειτουργούσε σωστά το τηλέφωνο πριν το πάρω ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση Android για το Note 4 χωρίς προβλήματα και αν τυχόν εμφανιστούν πάλι τα προβλήματα πώς αντιμετωπίζεται. Από ότι ξέρω το Note 4 ξεκίνησε με Android 4.4.4 μετά πήγε σε 5.0.1 μετέπειτα σε 5.1.1 και τώρα η τελευταία η 6.0.1.

Είπαμε, τα Νοτε και γενικώς τα Σάμσουνγκ δεν χαλάνε, τι προσπαθείς τώρα να μας πείς? Αφού είπανε τα παιδιά παραπάνω ότι στον περίγυρό τους είναι όλα τα Νοτε μια χαρά,άρα τις μας τσαμπουνάς τώρα?

Φίλε μου η Σάμσουνγκ είναι η πιο τραγική εταιρία σε αυτό το θέμα. Σκοτώνει μετά την διετία χαλαρά τις συσκευές της για να πας στο επόμενο. Έτσι ξέκανε το Λαγκ 3 , σορρι το S3, έτσι έθαψε το S4 που η μπαταρία του δεν κράταγε ούτε μισή ημέρα , έτσι αποτελείωσε τώρα και την καλύτερη συσκευή που έβγαλε ποτέ. Πάρα πολλά προβλήματα και ειδικά στο θέμα μητρικής είναι πολλά τα περιστατικά. Οπότε λυπάμαι, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και να γυρίσεις σε κάποια έκδοση πίσω , πάλι θα έχεις θέματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Είπαμε, τα Νοτε και γενικώς τα Σάμσουνγκ δεν χαλάνε, τι προσπαθείς τώρα να μας πείς? Αφού είπανε τα παιδιά παραπάνω ότι στον περίγυρό τους είναι όλα τα Νοτε μια χαρά,άρα τις μας τσαμπουνάς τώρα?

Φίλε μου η Σάμσουνγκ είναι η πιο τραγική εταιρία σε αυτό το θέμα. Σκοτώνει μετά την διετία χαλαρά τις συσκευές της για να πας στο επόμενο. Έτσι ξέκανε το Λαγκ 3 , σορρι το S3, έτσι έθαψε το S4 που η μπαταρία του δεν κράταγε ούτε μισή ημέρα , έτσι αποτελείωσε τώρα και την καλύτερη συσκευή που έβγαλε ποτέ. Πάρα πολλά προβλήματα και ειδικά στο θέμα μητρικής είναι πολλά τα περιστατικά. Οπότε λυπάμαι, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και να γυρίσεις σε κάποια έκδοση πίσω , πάλι θα έχεις θέματα.

Χωρις να διαφωνω, ποια εταιρεία είναι καλύτερη? Όλες ακριβώς τα ιδια κανουν..

Μετα τα 2 χρόνια καμια δεν σε υποστηρίζει. Κατι oneplus κλπ μετά το 6μηνο..

μπορείς να μου στείλεις pm πόσα λεφτά το πήρες και σε τι κατάσταση; έχω το c μοντέλο και θα το βάλω αγγελία και θέλω να δω πάνω κάτω σε τί τιμή παίζουν

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη εμείς που δεν χάλασαν τα δικά μας.

Και όταν βρεις ποιοι είπαν ότι δεν χαλάνε, να μας το πεις να το μάθουμε κι εμείς.

Τέτοια πληροφορία μη την κρατάς για σένα.

Edited by StratosGR
ορθογραφικό σφάλμα

Ρε παιδιά έλεος κάθεστε και σκοτωνεστε για την Samsung; ηλεκτρονική συσκευή είναι, σε άλλους βγαίνει σωστή σε άλλους βγαίνει ελαττωματική τι να γίνει τώρα, όποιος θέλει αγοράζει ξανά Samsung οποίος θέλει πάει αλλού! Χαλαρώστε λίγο.

Ρε παιδιά έλεος κάθεστε και σκοτωνεστε για την Samsung; ηλεκτρονική συσκευή είναι, σε άλλους βγαίνει σωστή σε άλλους βγαίνει ελαττωματική τι να γίνει τώρα, όποιος θέλει αγοράζει ξανά Samsung οποίος θέλει πάει αλλού! Χαλαρώστε λίγο.

Δεν είναι θέμα Samsung.

Αλλά όχι και να "ντρεπόμαστε" να πούμε ότι το δικό μας δε χάλασε, για να μη μας λοιδορήσει κάποιος.

Να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη εμείς που δεν χάλασαν τα δικά μας.

Και όταν βρεις ποιοι είπαν ότι δεν χαλάνε, να μας το πεις να το μάθουμε κι εμείς.

Τέτοια πληροφορία μη την κρατάς για σένα.

+1 και από εμένα...Θα συμφωνήσω φίλε μαζί σου!Κανείς δεν είπε ότι η συσκευή είναι τέλια αλλά ούτε υπάρχει λόγος να την βγάζουμε και σκάρτη...Συσκευές είναι κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσουν να παραδίδουν το πνεύμα τους...Εγώ 3 χρόνια τώρα με το note και ΔΕΝ έχω το παραμικρό πρόβλημα!Μόνο αλλαγή σε μπαταρίες έχω κάνει που είναι φυσιολογικό...κατά τα άλλα όλα καλά!Είμαι τόσο τυχερός δηλαδή;Και με το S2 επίσης που είχα παλιά για πάρα πολλά χρόνια αν εξαιρέσω το "Sleep Of Death" που με ταλαιπώρησε αρκετά όταν έκανα root την συσκευή και άλλαξα rom το κινητό αναστήθηκε!Γενικά είμαι ευχαριστημένος με Samsung και όταν κλείσει τον κύκλο του το 4αρι για μένα -γιατί έχω σκοπό να το κρατήσω για καιρό- πάλι σε Samsung με βλέπω να καταλήγω και φυσικά note αρκεί να με καλύπτει σε αυτά που θέλω αν και ξέρω ότι πολλά από αυτά που είχα με το 4αρι δεν θα τα ξανά δω αλλά anyway...;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Εντάξει μας πείσατε. Τα Samsung και δη τα Note δεν χαλάνε.

Οτι νά'ναι ο καθένας εδώ μέσα!

Πάντως για να σε πείσω έχω ακόμα το note 2 και δουλεύει σκυλί και το note 4 πάει τραίνο!

Και αν αλλάξω εταιρεία πάλι samsung θα πάρω !!:lol::lol::lol:

Τρομερά προβλήματα. Ειδικά όταν δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε εκτός του να ψάχνουμε να ανακαλύψουμε προβλήματα για να βγάλουμε το άχτι μας.

Προτάσεις για γόνιμο διάλογο:

https://web.facebook.com/samsunghatersinwholeworld/

https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/312158-samsung-haters.html

Μερικά στην τύχη, έτσι; Μπορείς να το ψάξεις κι εσύ, ή να φτιάξεις ένα Ελληνικό τόπο δικό σου.

Συγνώμη να μου ζητήσετε που αρνείστε ότι υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο θέμα με τις μητρικές και κάνετε ότι δεν υπάρχει επειδή δεν συνέβη σε εσάς. Αυτό λέω από την αρχή και δεν λέτε να το καταλάβετε, δεν είπα ότι χαλάνε όλα.

Όσο για τις αναβαθμίσεις δεν άκουσα κάτι...

Ευχαριστώ για το λίνκ στο facebook, δεν το ήξερα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χωρις να διαφωνω, ποια εταιρεία είναι καλύτερη? Όλες ακριβώς τα ιδια κανουν..

Μετα τα 2 χρόνια καμια δεν σε υποστηρίζει. Κατι oneplus κλπ μετά το 6μηνο..

Άλλο δεν σε υποστηρίζει μετά την διετία και άλλο σκοτώνω την συσκευή με σάπιο update.

Όσο για το ότι όλες οι εταιρίες είναι τα ίδια χάλια, δυστυχώς συμφωνώ. Γι αυτό εξάλλου και παράτησα το σπόρ του να αλλάζω συσκευή κάθε τρεις και λίγο και κατέληξα με ένα ταπεινο Redmi Note 4 (πάλι Νοτε4, με κυνηγάει :p) και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Δεν τους δίνω πλέον τα λεφτά μου γιατί είναι κοροϊδία. Όταν δώσουν κάτι πράγματι πρωτοποριακό ή που να αξίζει τον κόπο, τότε ίσως να ξαναπάρω ναυαρχίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Συγνώμη να μου ζητήσετε που αρνείστε ότι υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο θέμα με τις μητρικές και κάνετε ότι δεν υπάρχει επειδή δεν συνέβη σε εσάς. Αυτό λέω από την αρχή και δεν λέτε να το καταλάβετε, δεν είπα ότι χαλάνε όλα.

Όσο για τις αναβαθμίσεις δεν άκουσα κάτι...

Ευχαριστώ για το λίνκ στο facebook, δεν το ήξερα

Κανείς δεν προσπάθησε να σε πείσει ότι δεν χαλάνε όπως έγραψες.

Τα δικά μας δε χάλασαν. Να τα χαλάσουμε με το ζόρι για να το ευχαριστηθείς; ή να μη το πούμε για να αισθανθείς καλύτερα;

Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει θέμα. Αλλά ότι γίνεται σούσουρο λες και χαλάνε όλα.

Τώρα το να σου ζητήσουμε συγνώμη το βρίσκω τραγικότατο και σαν σκέψη.

Μη σου πω το να λέει κάποιος ότι ειπώθηκε κάτι ενώ δεν ειπώθηκε, για να στηρίξει την υπερβολή του, εκεί κολλάει η συγνώμη.

Άσχετο το θέμα των αναβαθμίσεων. Η μπάλα στην εξέδρα.

Εγώ το έχω το τηλέφωνο από τον Απρίλιο του 2015.Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και δουλεύει μια χαρά ακόμα.Φτου φτου.Ούτε λαγκ ούτε τίποτα!

Το θέμα έχει αναλυθεί πλήρως.Οι μητρικές χτυπούσαν λόγω θερμοκρασιών που αναπτύσσονταν από την ταχεία φόρτιση και από τις συχνές αναβαθμίσεις!Το Note4 ήταν από τις πρώτες συσκευές με quickcharge και βγήκαν παιδικές ασθένειες.Όσοι ασχολούνταν με το XDA ,το πήραν χαμπάρι νωρίς και προστατεύτηκαν εγκαίρως απενεργοποιώντας εντελώς την ταχεία φόρτιση και αποφεύγοντας να κάνουν αναβάθμιση με το κινητό να φορτίζει ταυτόχρονα.

Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ και η συσκευή μου δουλεύει ακόμη άψογα με καθημερινή πολύ βαριά χρήση!

Δεν δικαιολογώ βεβαίως την Samsung!Έκανε μ@λ@κία χοντρή γιατί έβγαλε την τοπ συσκευή της στην αγορά , χωρίς να κάνει ενδελεχές quality control!

Άλλο δεν σε υποστηρίζει μετά την διετία και άλλο σκοτώνω την συσκευή με σάπιο update.

Giannis12a, τίποτα δεν έχουν τα updates της, είναι όλα μια χαρά. Η συσκευή μου πάει ρολόι και τα έχω περάσει όλα. Απλά την πρώτη φορά που είδα να ανεβάζει θερμοκρασίες, εφάρμοσα αυτά που γράφει ο φίλος, όχι φόρτιση την ώρα των updates, το καλοκαίρι μάλιστα το έβαζα κάτω από ανεμιστήρα όταν αναβάθμιζε και δεν χρησιμοποίησα την ταχεία φόρτιση. Τώρα του έχω βάλει μια μπαταρία polarcell και πάει ακόμα καλύτερα από πριν. Μόνο ένα security update μου δημιούργησε battery leak και με factory reset λύθηκε. Συσκευή σαν κι αυτή δεν θα βγει ξανά ποτέ και την χρησιμοποιώ και σε επαγγελματικά θέματα. Εννοείται ότι το παλιό μου Note 2 δουλεύει ακόμα μέσα το σπίτι σαν τηλεχειριστήριο στο Home theater. Ψαχτείτε μόνο λίγο, όλοι εσείς οι "άτυχοι" με τίποτα θήκες περίεργες που μπορεί να βάλατε, μήπως εγκλώβιζαν έξτρα θερμοκρασία μέσα στη συσκευή, και γι' αυτό τα έπαιξε.

Εγω εχω αλλαξει μπορει και 100 ρομ, εχω overclockαρει, κλπ. Επανηλημενα το εχω ζεματισει σε βαθμο να μη μπορείς να το πιάσεις. Το δουλεύω συστηματικά και φορτιζω ταυτόχρονα. Εχει περάσει τα 2+ χρονια και δεν το βλέπω να χαλαει.. :)

Αμα ειναι να σου τυχει, θα σου τυχει. Ετσι και αλλιως το κινητο εχει παλαιωσει. Το εχω βρει στα μεταχειρισμενα ακομα και 170€. Και να χαλασει τώρα δεν χάθηκε και ο κόσμος..

Εγώ το έχω το τηλέφωνο από τον Απρίλιο του 2015.Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και δουλεύει μια χαρά ακόμα.Φτου φτου.Ούτε λαγκ ούτε τίποτα!

Το θέμα έχει αναλυθεί πλήρως.Οι μητρικές χτυπούσαν λόγω θερμοκρασιών που αναπτύσσονταν από την ταχεία φόρτιση και από τις συχνές αναβαθμίσεις!Το Note4 ήταν από τις πρώτες συσκευές με quickcharge και βγήκαν παιδικές ασθένειες.Όσοι ασχολούνταν με το XDA ,το πήραν χαμπάρι νωρίς και προστατεύτηκαν εγκαίρως απενεργοποιώντας εντελώς την ταχεία φόρτιση και αποφεύγοντας να κάνουν αναβάθμιση με το κινητό να φορτίζει ταυτόχρονα.

Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ και η συσκευή μου δουλεύει ακόμη άψογα με καθημερινή πολύ βαριά χρήση!

Δεν δικαιολογώ βεβαίως την Samsung!Έκανε μ@λ@κία χοντρή γιατί έβγαλε την τοπ συσκευή της στην αγορά , χωρίς να κάνει ενδελεχές quality control!

Μακαρι να το εχεις 109 χρονια ακομα. Αλλα αυτο που λες δεν ισχυει. Δεν εχει βρεθει η αιτια του ξαφνικου θανατου των μητρικων. Ειναι εντελως random. Στην περιπτωση του δικου μου, ουτε quick charge ουτε βεβαια φορτιση στη διαρκεια updates, ουτε καν χρηση του κατα τη φορτιση. Κι ομως παρεδωσε πνευμα.

Και ναι μεν σε προειδοποιει με τυχαια παγωματα και συνεχεις επανεκκινησεις αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να σταματησεις το αναποφευκτο.

Το πιο παραξενο στην ιστορια ειναι οτι οι περισσοτερες συσκευες πεθαινουν οχι αμεσως (νοτε7) ή λιγο μετα (lg g4) αλλα λιγο μετα τη ληξη της διετους εγγυησης.

Ο μονος λογος που "γκρινιαζω" ειναι γιατι αυτη τη στιγμη, για μενα ειναι η μονη συσκευη που εχει "ολο το πακετο" για τις αναγκες μου. Και ειλικρινα τρεμω μη σκασουν και τα αλλα δυο, γιατι δεν θα εχω με τι να τα αντικαταστησω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συσκευή σαν κι αυτή δεν θα βγει ξανά ποτέ και την χρησιμοποιώ και σε επαγγελματικά θέματα. Εννοείται ότι το παλιό μου Note 2 δουλεύει ακόμα μέσα το σπίτι σαν τηλεχειριστήριο στο Home theater. Ψαχτείτε μόνο λίγο, όλοι εσείς οι "άτυχοι" με τίποτα θήκες περίεργες που μπορεί να βάλατε, μήπως εγκλώβιζαν έξτρα θερμοκρασία μέσα στη συσκευή, και γι' αυτό τα έπαιξε.

Καμμια εξτρα θηκη, ουτε καν γυαλι προστασιας.

Πως δουλευεις το νοτε2 ως τηλεκοντρολ χωρις ir?

Edited by fioravanti90

Κι εγώ το "κακομεταχείριστηκα" και το φόρτίζα με quick charge, του έκανα και τις αναβαθμίσεις ενόσω ήταν πάνω στο φορτιστή , αλλά κανένα πρόβλημα.

Εγώ νομίζω ότι είναι λίγο απ' όλα.

Λίγο η θερμοκρασία, λίγο ίσως και κάποια παρτίδα emmc, δε θέλει πολύ το "κακό".

Τι είναι αυτό τρελάθηκε

Ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω? ?????

Πάτα το Power button μια φορά έχοντας επιλέξει το Reboot system now.

Έχεις μπει σε Recovery mode

Νομίζω πάντως φίλοι ότι τα περισσότερα note 4 με ελαττωματικές πλακέτες που αναφέρθηκαν ήταν μετά από root… Δεν ξέρω εάν αυτό ήταν τυχαίο…Αλλά και αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βγήκε αποτυχημένη η συσκευή…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

MOBILE HISTORY FINAL.jpg

Νομίζω πάντως φίλοι ότι τα περισσότερα note 4 με ελαττωματικές πλακέτες που αναφέρθηκαν ήταν μετά από root… Δεν ξέρω εάν αυτό ήταν τυχαίο…

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμία σχέση το root σίγουρα.

Μακαρι να το εχεις 109 χρονια ακομα. Αλλα αυτο που λες δεν ισχυει. Δεν εχει βρεθει η αιτια του ξαφνικου θανατου των μητρικων. Ειναι εντελως random. Στην περιπτωση του δικου μου, ουτε quick charge ουτε βεβαια φορτιση στη διαρκεια updates, ουτε καν χρηση του κατα τη φορτιση. Κι ομως παρεδωσε πνευμα.

Και ναι μεν σε προειδοποιει με τυχαια παγωματα και συνεχεις επανεκκινησεις αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να σταματησεις το αναποφευκτο.

Το πιο παραξενο στην ιστορια ειναι οτι οι περισσοτερες συσκευες πεθαινουν οχι αμεσως (νοτε7) ή λιγο μετα (lg g4) αλλα λιγο μετα τη ληξη της διετους εγγυησης.

Ο μονος λογος που "γκρινιαζω" ειναι γιατι αυτη τη στιγμη, για μενα ειναι η μονη συσκευη που εχει "ολο το πακετο" για τις αναγκες μου. Και ειλικρινα τρεμω μη σκασουν και τα αλλα δυο, γιατι δεν θα εχω με τι να τα αντικαταστησω.

Δεν είναι δικό μου το συμπέρασμα.Είναι συγκεντρωτικό από 100αδες posts στα νήματα του ανάλογου θέματος στο XDA.

Αρκετοί επίσης ισχυρίζονται οτι οι πρώτες παρτίδες του Note4 που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2014 , ήταν αυτές που εμφάνισαν περισσότερο το πρόβλημα.

Εγώ το αγόρασα τον Απρίλιο του 2015.

Σίγουρα υπάρχει θέμα με το EMMC chip και την συγκόλληση πάνω στην μητρική.Η θερμότητα συμβάλλει αρνητικά στο όλο θέμα και προκύπτει η αποκόλληση.

Edited by bill66542

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)