Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Note μου έκανε τα γνωστά προβλήματα - freezing,restarting- κλπ. Το έβαλα στο συρτάρι και χθες είπα να περάσω το march update μπας και φτιαχτεί κάτι. Πλέον ούτε ανάβει, ουτε φιρτίζει.

Διάβασα για το ότι πιθανόν το πρόβλημα είναι η μπαταρία και το ότι δεν ανάβει/φορτίζει πλέον, ίσως υποδηλωνει ότι όντως ίσως να φταίει η μπαταρία.

Ερωτήσεις:

Όταν η μπαταρία είναι νεκρή, και το βαζεις στην φόρτιση, ανάβει το κινητό;

Με συμβουλεύετε να αγοράσω μπαταρία, μπας και λυθουν τα προβλήματα;

Αν είσαι σίγουρος ότι δουλεύει κανονικά φορτιστής και καλώδιο, είναι η φθηνότερη κίνηση που μπορείς να κάνεις.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Note μου έκανε τα γνωστά προβλήματα - freezing,restarting- κλπ. Το έβαλα στο συρτάρι και χθες είπα να περάσω το march update μπας και φτιαχτεί κάτι. Πλέον ούτε ανάβει, ουτε φιρτίζει.

Διάβασα για το ότι πιθανόν το πρόβλημα είναι η μπαταρία και το ότι δεν ανάβει/φορτίζει πλέον, ίσως υποδηλωνει ότι όντως ίσως να φταίει η μπαταρία.

Ερωτήσεις:

Όταν η μπαταρία είναι νεκρή, και το βαζεις στην φόρτιση, ανάβει το κινητό;

Με συμβουλεύετε να αγοράσω μπαταρία, μπας και λυθουν τα προβλήματα;

Αφού ούτε ανάβει ούτε σβήνει μια είναι η λύση. Το βάζεις στο ψυγείο για 20 λεπτά. Έπειτα θα ανοίξει κανονικά σε Bootloader Mode και φλασαρε μεσω odin τη stock Rom. Θα ανοίξει κανονικά μετά. Μεχρι να ξανά αρχίσει τα κολλήματα.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Αφού ούτε ανάβει ούτε σβήνει μια είναι η λύση. Το βάζεις στο ψυγείο για 20 λεπτά. Έπειτα θα ανοίξει κανονικά σε Bootloader Mode και φλασαρε μεσω odin τη stock Rom. Θα ανοίξει κανονικά μετά. Μεχρι να ξανά αρχίσει τα κολλήματα.

Στο ψυγειο????πως εξηγείται αυτο??

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Ώστε εναλλακτικά αν δεν φτιάξει να πνίξεις τον πόνο σου σε κανένα γιαουρτάκι, καμιά κόκα κόλα :p

Δεν γνωρίζω πάντως το χειμωνα με τα χιόνια με μείον 6 έξω είχαμε θέμα με ένα NOTE 4. Δεν άνοιγε δεν έκανε τίποτα. Το βγάζαμε έξω 10 λεπτά άνοιγε αμέσως μετά. Με την μπαταρία μαζί. Μετά φλασαρεις ρομ κανονικά μετά. Δεν ξέρω πως εξηγείται πάντως δουλεύει 100%.

Ώστε εναλλακτικά αν δεν φτιάξει να πνίξεις τον πόνο σου σε κανένα γιαουρτάκι, καμιά κόκα κόλα :p

Χααχαχαχ!!:lol::lol:επρεπε να μου το πειτε οταν μου βαρεσε μητρικη ρε παιδια αυτο το κολπο..μεχρι και σε igloo θα το πεταγα μπας και στρωσει...:p

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Καλού κακού μην το έχετε σε φορτιστη όσο κάνετε αναβαθμίσεις.

Εγκαταστάθηκε με τον φορτιστή επάνω :cool:

Και η προηγούμενη που έλαβα Φεβρουάριο με ΟΤΑ έλεγε πάντως για μπαταρία.

Αν και χρειάζεται να αγοράσω ήδη καινούρια, θα δείξει πως θα πάει.

Καλού κακού μην το έχετε σε φορτιστη όσο κάνετε αναβαθμίσεις.

όσες αναβαθμίσεις είχα κάνει ως τώρα σε φορτιστή επάνω το είχα. ήμουν τυχερή μάλλον. και δεν έδινα σημασία που ζεσταινόταν και τόσο η συσκευή

τώρα ποτέ ξανά :confused:

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Για μεγαλυτερη μακροημερευση της μπαταριας, εγω αποφευγω να το λειτουργω οσο φορτιζεται.

Και κατι που ανακαλυψα τυχαια, ενω εκανα downgrade σε ενα νοτε4 απο ΜΜ σε λολιποπ. Αφου φλασαρα τη λολιποπ και εκανε reboot η συσκευη, μετα απο λιγο εβγαλε το ενοχλητικο μηνυμα για υπαρξη αναβαθμισης της ρομ σε ΜΜ. Αφου εξηγησα στο παιδι οτι πρεπει να μαθει να ζει μ αυτο το μηνυμα αφου δεν υπαρχει τροπος να το κρυψει, του φλασαρα και το twrp (χωρις να κανω ρουτ ομως, σε περιπτωση που ηθελε καποια στιγμη να περασει custom rom).

Το μηνυμα για αναβαθμιση δεν ξαναβγηκε, κι ενω δεν ειναι ρουτ η συσκευη (δουλευουν ολες οι εφαρμογες των τραπεζων), ενω δεν γινεται αναβαθμιση ουτε καν χειροκινητα αφου βγαζει μηνυμα περι "τροποποιημενου λογισμικου".

Αν θελετε λοιπον να μεινετε στην λολιποπ και χωρις το ενοχλητικο μηνυμα, φλασαρετε απλως το twrp.

Δεν ειδα ομως αν γραφει ο knox, μιας και η συσκευη του παιδιου ειναι ανω της 2ετιας.

Για μεγαλυτερη μακροημερευση της μπαταριας, εγω αποφευγω να το λειτουργω οσο φορτιζεται.

Και κατι που ανακαλυψα τυχαια, ενω εκανα downgrade σε ενα νοτε4 απο ΜΜ σε λολιποπ. Αφου φλασαρα τη λολιποπ και εκανε reboot η συσκευη, μετα απο λιγο εβγαλε το ενοχλητικο μηνυμα για υπαρξη αναβαθμισης της ρομ σε ΜΜ. Αφου εξηγησα στο παιδι οτι πρεπει να μαθει να ζει μ αυτο το μηνυμα αφου δεν υπαρχει τροπος να το κρυψει, του φλασαρα και το twrp (χωρις να κανω ρουτ ομως, σε περιπτωση που ηθελε καποια στιγμη να περασει custom rom).

Το μηνυμα για αναβαθμιση δεν ξαναβγηκε, κι ενω δεν ειναι ρουτ η συσκευη (δουλευουν ολες οι εφαρμογες των τραπεζων), ενω δεν γινεται αναβαθμιση ουτε καν χειροκινητα αφου βγαζει μηνυμα περι "τροποποιημενου λογισμικου".

Αν θελετε λοιπον να μεινετε στην λολιποπ και χωρις το ενοχλητικο μηνυμα, φλασαρετε απλως το twrp.

Δεν ειδα ομως αν γραφει ο knox, μιας και η συσκευη του παιδιου ειναι ανω της 2ετιας.

Ενημερωτικά απλά, γράφει.

Εννοείται ότι ο knox γράφει όταν φλασαρεις custom recovery

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριατω και τους δυο σας για τη συμπληρωση.

• 2 weeks later...
Εδώ και πολύ καιρό όταν κάνω αναβάθμιση μιας εφαρμογής στο playstore, την κατεβάζει κανονικά και όταν πάει να την εγκαταστήσει αργεί αρκετά σε σχέση με παλαιότερα. Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι είναι πιθανόν κάποιο σκανάρισμα της εφαρμογής που πιθανόν να πρόσθεσε η google για μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν το έψαξα περαιτέρω , μέχρι που σήμερα έκανα ενημέρωση μιας εφαρμογής σε S7 edge ενός φίλου κι έγινε η εγκατάσταση πολύ γρήγορα. Καμία σχέση με το δικό μου. Έτσι είναι και σε εσάς ή κάποιο θέμα έχει η συσκευή μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και σε μένα το ίδιο, αργεί αισθητά το playstore και τα updates. Θα υποθέσω ότι βάρυνε το όλο περιβάλλον, γιατί το έχω παρατηρήσει και σε άλλα κινητά

Παρομοιως κ σε μενα αργει! Επισης τις τελευταιες μερες ειδα οτι εχει αλλαξει καπως το περιβαλλον του play store

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι normal…Οσο περνάνε τα χρόνια και οι εφαρμογές εξελίσονται και γίνονται όλο και ποιο "βαριές" λογικό είναι παλιότερες συσκεύες να θέλουνε παραπάνω χρόνο για την εγκατάσταση τους… Η συσκεύη μας άλλωστε έχει 2,5 χρόνια περίπου ζωής και σίγουρα είναι άδικο να την συγκρίνουμε με τις τελεύταιες συσκεύες που έχουνε καλύτερα χαρακτηριστικά, γρηγορότερους επεξεργαστές, περισσότερη μνήμη κ.λ.π. Οταν είχα το s2 αυτό το θέμα το είχα παρατηρήσει έντονα τότε γιατί είχα την συσκευή 3,5 χρόνια… όταν πήρα το note άλλαν όλα… ;)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Με καλύψατε, ευχαριστώ πολύ. Φοβήθηκα ότι συμβαίνει μόνο στο δικό μου και ότι κάτι παίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα π με καίει...

Το κινητό το πρωί κόλλησε κ αναγκαστικά έβγαλα μπαταρία..

Μετά άρχισε να σβήνει συνεχώς μόλις το χρησιμοποιουσα.. Το έβαλα για φορτισει αλλά συνέχισε να κάνει τα ίδια. Ξαφνικά νεκρωσε, έβαλα

Άλλη μπαταρία μιας κ η υπάρχουσα ήταν ψιλό χαλασμένη αλλά κ παλι τπτ.

Δεν ανάβει με τπτ. Δεν δονητε δεν κάνει τπτ.. Ούτε led φορτίσης ανάβει... Καλώδια μπαταρίες κλπ ελεγμένα μιας κ εχω 2 note.

Καμία ιδέα τ παίζει

Ευχαριστώ πολύ

Δοκιμασε:

1. Να μπεις σε download mode

2. Να το συνδεσεις με το pc για να τσεκαρεις αν το βλεπει και αν φορτισει.

Αν δεν πιασει κατι απο τα δυο, αναγκαστικα το πας για σερβις.

Ελπιζω να μην το εχεις ρουταρει και να εντος 2ετιας το νοτε4.

Guest lagoudakis
ρε παιδια που στο καλο ειναι η ρυθμιση για να ανοιγει η συσκευη οταν ανοιγω την συσκευη με την flip wallet θηκη;ειναι η γνησια samsung,εννοω να μην παταω την πληκτρο

ρε παιδια που στο καλο ειναι η ρυθμιση για να ανοιγει η συσκευη οταν ανοιγω την συσκευη με την flip wallet θηκη;ειναι η γνησια samsung,εννοω να μην παταω την πληκτρο

System/Accessories ;)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Εγώ δεν χρειάστηκε να ρυθμίσω ποτέ τίποτε. Το κάνει αυτόματα υποθέτω, αλλά δοκίμασε και την ρύθμιση που είπε ο Thorlite;)

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα π με καίει...

Το κινητό το πρωί κόλλησε κ αναγκαστικά έβγαλα μπαταρία..

Μετά άρχισε να σβήνει συνεχώς μόλις το χρησιμοποιουσα.. Το έβαλα για φορτισει αλλά συνέχισε να κάνει τα ίδια. Ξαφνικά νεκρωσε, έβαλα

Άλλη μπαταρία μιας κ η υπάρχουσα ήταν ψιλό χαλασμένη αλλά κ παλι τπτ.

Δεν ανάβει με τπτ. Δεν δονητε δεν κάνει τπτ.. Ούτε led φορτίσης ανάβει... Καλώδια μπαταρίες κλπ ελεγμένα μιας κ εχω 2 note.

Καμία ιδέα τ παίζει

Ευχαριστώ πολύ

Δοκιμασε:

1. Να μπεις σε download mode

2. Να το συνδεσεις με το pc για να τσεκαρεις αν το βλεπει και αν φορτισει.

Αν δεν πιασει κατι απο τα δυο, αναγκαστικα το πας για σερβις.

Ελπιζω να μην το εχεις ρουταρει και να εντος 2ετιας το νοτε4.

Τελικά ήταν πλακέτα και έγινε αλλαγή. Την απόδειξη δεν την βρήκα ποτέ (είμαι σίγουρος οτι είναι εκτός 24μηνών, περίπου 1-2 μήνες), παρόλα αυτά το πήγα στο σέρβις της σαμμυ στο γέρακα και σε λιγότερο από 48 ώρες ήταν έτοιμο και χωρίς καμία χρέωση. Άψογοι, πήραν πολλά +++ για μένα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)