bill66542 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δύο φορές χρησιμοποιησα μη αυθεντικό φορτιστή, αμφότερες τις φορές έσκασαν. Από τη στιγμή που τα δίνει το επίσημο service σε φυσιολογικές τιμές, δεν βρίσκω το λόγο να ψάξω για κάτι άλλο. Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποσο πουλαει το επισημο samsung service την μπαταρια για note 4? Παντως σε γερμανο και πλαισιο που ρωτησα την δινουν 40 ευρω.....το οποιο φυσικα ειναι αστειο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ποσο πουλαει το επισημο samsung service την μπαταρια για note 4? Παντως σε γερμανο και πλαισιο που ρωτησα την δινουν 40 ευρω.....το οποιο φυσικα ειναι αστειο!! Για το edge που ρώτησα πριν κάνα μήνα, μου είπαν 20€. Πιστεύω εκεί γύρω θα είναι και το 4. Στα 40 φυσικά και δεν αξίζει, παίρνεις όλο το kit σ'αυτα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ποσο πουλαει το επισημο samsung service την μπαταρια για note 4? Παντως σε γερμανο και πλαισιο που ρωτησα την δινουν 40 ευρω.....το οποιο φυσικα ειναι αστειο!! Πριν κανα 3μηνο πήρα μια για το Note 4 μου (απ' την Smartech). Αν θυμάμαι καλά 28€ έδωσα. Κάντε ένα τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι να σας πουν τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Σε αυτά τα λεφτά σίγουρα αξίζει περισσότερο κάποιος να πάρει το battery kit και όχι απλά μια μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriA Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Τι θα γινει ρε samsung πώς την έχεις δει? θα παρουμε καμια φορα το 6άρι? απαραδεκτη και μη αποδεκτη τοσο μεγαλη καθυστέρηση Παράθεση Άξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (Α. Αλκαίου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Eγώ την περιμένω πως και πως γιατί το τελευταίο 10ήμερο,έχει πάθει κάτι και ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriA Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Eγώ την περιμένω πως και πως γιατί το τελευταίο 10ήμερο,έχει πάθει κάτι και ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας. Το ιδιο και με μενα. Και μαλιστα οταν παει καπου στο 12% πολλες φορες κλεινει!!! Παράθεση Άξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (Α. Αλκαίου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Και εγώ το ίδιο λες και το κάνει επίτηδες έτσι ώστε όταν πάρουμε την 6 να πουμε ουαου έκανε γαματο δουλειά ή μπαταρία βελτιώθηκε.... το ui system και το λειτουργικό με έχουν φτάσει την κατανάλωση στο θεό ούτε μέρα δεν βγάζω πλέον.... στα καλά καθούμενα εκεί που ήταν ανύπαρκτα αυτά τώρα είναι πρώτα με 20%..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Καλησπερα Φιλοι μου Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα. Ειμαι αναμεσα στο Note 4 Ν910F και στο Lg v10 σε τιμη ειναι λιγο πιο ακριβο το sammy αλλα δεν με πειραζει αυτο καποιες αποριες καθολη την διαρκεια της αναζητησης μου θελω να θεσω. ποια θα ειναι πιστευετε η διαχρονικοτητα των μοντελων αυτων? αν το xda θα υποστηριζει το sammy περισσοτερο απο την lg και αντιθετα? μεχρι στιγμης με μια προχειρη ματια η sammy εχει περισσοτερες roms απο οτι η lg. μου αρεσει να rootαρω και να περναω καινουριες rom. (για παραδειγμα ειμαι κατοχος ενος galaxy s3 i9300 και η παραμετροποιηση του απο το site της xda ειναι υπεραρκετη) ποια ειναι η γνωμη σας? ευχαριστω Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Aν δεν σε ενδιαφέρει το πενάκι, απλά βγάζεις από τη λίστα σου το note 4. Το note 4 υπερτερεί σε υποστήριξη από roms από το v10, αλλά για να το κάνεις, ξεχνάς ταυτόχρονα μια για πάντα την εγγύηση, οπότε δεν το βάζω στα συν. Aν θες να πειράζεις τη συσκευή καλύτερα να πας σε nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Aν δεν σε ενδιαφέρει το πενάκι, απλά βγάζεις από τη λίστα σου το note 4. Το note 4 υπερτερεί σε υποστήριξη από roms από το v10, αλλά για να το κάνεις, ξεχνάς ταυτόχρονα μια για πάντα την εγγύηση, οπότε δεν το βάζω στα συν. Aν θες να πειράζεις τη συσκευή καλύτερα να πας σε nexus. το πενακι ειναι ενδιαφερον για τις χρησεις του οπως να κοψεις καποια φωτο απο το ιντερνετ ή ενα ποστ και να το ξαναποσταρεις. Να κρατας σημειωσεις κλπ. η εγγυηση ειναι και αυτο ενα θεμα αλλα εχω αυτη την στιγμη ενα S3 Το οποιο δεν εχει κλεισει 2 χρονια... :rolleyes: απλα σε μερικα σημεια νικαει το lg για μενα , σε αλλα το note. οσον αφορα το nexus δεν το ειχα στο μυαλο μου φανταζομαι οτι μιλας για το motorola και οχι για το huawei. Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 το πενακι ειναι ενδιαφερον για τις χρησεις του οπως να κοψεις καποια φωτο απο το ιντερνετ ή ενα ποστ και να το ξαναποσταρεις. Να κρατας σημειωσεις κλπ. η εγγυηση ειναι και αυτο ενα θεμα αλλα εχω αυτη την στιγμη ενα S3 Το οποιο δεν εχει κλεισει 2 χρονια... :rolleyes: απλα σε μερικα σημεια νικαει το lg για μενα , σε αλλα το note. οσον αφορα το nexus δεν το ειχα στο μυαλο μου φανταζομαι οτι μιλας για το motorola και οχι για το huawei. Για το Huawei 6P είμαι πάρα πολύ καλό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Για το Huawei 6P είμαι πάρα πολύ καλό κινητό χωρις να τα θελω ολα δικα μου με χαλαει που δεν βγαινει η μπαταρια. παρολα αυτα φαινεται αρκετα ομορφο και στιβαρο σαν συσκευη... σε ευχαριστω Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 το πενακι ειναι ενδιαφερον για τις χρησεις του οπως να κοψεις καποια φωτο απο το ιντερνετ ή ενα ποστ και να το ξαναποσταρεις. Να κρατας σημειωσεις κλπ. η εγγυηση ειναι και αυτο ενα θεμα αλλα εχω αυτη την στιγμη ενα S3 Το οποιο δεν εχει κλεισει 2 χρονια... :rolleyes: απλα σε μερικα σημεια νικαει το lg για μενα , σε αλλα το note. οσον αφορα το nexus δεν το ειχα στο μυαλο μου φανταζομαι οτι μιλας για το motorola και οχι για το huawei. χωρις να τα θελω ολα δικα μου με χαλαει που δεν βγαινει η μπαταρια. παρολα αυτα φαινεται αρκετα ομορφο και στιβαρο σαν συσκευη... σε ευχαριστω (Ναι για το huawei μιλούσα) Κοίτα, επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχεις αποφασίσει, καλύτερα είναι να ανοίξεις ένα topic στην επιλογή συσκευών, να γράψεις ποιες είναι οι πρωταιρεότητες σου και να γίνουν οι αντίστοιχες προτάσεις. Θα σου έλεγα να το γράψεις εδώ αλλά είμαστε off topic και θα σβηστεί ότι γράψουμε, οπότε μάταιος κόπος. On topic, όπως σου είπα και πριν το note 4, το κοιτάς(κατά τη γνώμη μου) μόνο αν θες την πένα. Το τι κάνει το πενάκι το γνωρίζω πολύ καλά και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω αλλάξει ακόμα τη συσκευή μου(αν αυτό σημαίνει κάτι). Αν αυτά που κάνει, σε ενδιαφέρουν/σου είναι χρήσιμα, τότε κοιτάς αποκλειστικά προς note 4 & note 5.(To note edge παίζει σε παράλογα υψηλή τιμή, ελέω περιορισμένης διαθεσιμότητας και δεν το βάζω μέσα), το καθένα έχει τα θετικά & τα αρνητικά του, τα βάζεις κάτω και διαλέγεις. Διαφορετικά(γνώμη μου), κοιτάς κατά κύριο λόγο όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Στο sammobile firmawares ηδη εχει βγαλει για καποιες χωρες 6.0.1 croatia poland russia bosnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ένα από τα πράγματα που μου σπάει τα νεύρα μέσα στην καθημερινότητα είναι το Bluetooth... Αν χάσει το ακουστικό για πολύ ώρα η γενικά κλείσω το Bluetooth μετά δεν κάνει αυτόματη σύνδεση. Πχ το πρωί πριν φύγω ανοίγω Bluetooth ανοίγω και το ακουστικό και μετά πρέπει να κάνω χειροκίνητα τη σύνδεση μέσα από τις ρυθμίσεις... Υπάρχει τρόπος να κάνει αυτόματα τη σύνδεση κάθε φορά? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ένα από τα πράγματα που μου σπάει τα νεύρα μέσα στην καθημερινότητα είναι το Bluetooth... Αν χάσει το ακουστικό για πολύ ώρα η γενικά κλείσω το Bluetooth μετά δεν κάνει αυτόματη σύνδεση. Πχ το πρωί πριν φύγω ανοίγω Bluetooth ανοίγω και το ακουστικό και μετά πρέπει να κάνω χειροκίνητα τη σύνδεση μέσα από τις ρυθμίσεις... Υπάρχει τρόπος να κάνει αυτόματα τη σύνδεση κάθε φορά? Περίεργο αυτό. Κανονικά το δουλεύω εγώ με το SBH52 χωρίς να το ψάξω χειροκίνητα. Και αν χαθεί η σύνδεση (σπάνια) απλά απενεργοποιώ συσκευή και BT και αν τα ξανανοίξω συνδέονται κανονικά. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Και μένα Κωνσταντίνε... Το ίδιο ακουστικό έχω εδώ και μήνες και σε κανένα κινητό δεν είχα τέτοιο θέμα... Το αστείο είναι ότι αν αποσυνδεθει για μικρό χρονικό διάστημα (απομακρυνθω για λίγο πχ) ξανά συνδέεται αυτόματα... Αν κλείσω είτε το ακουστικό είτε το Bluetooth στο κινητό για αρκετή ώρα (βράδυ πχ) πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις και να κάνω σύνδεση, ενώ το έχειααποθηκευμένο εκεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Και μένα Κωνσταντίνε... Το ίδιο ακουστικό έχω εδώ και μήνες και σε κανένα κινητό δεν είχα τέτοιο θέμα... Το αστείο είναι ότι αν αποσυνδεθει για μικρό χρονικό διάστημα (απομακρυνθω για λίγο πχ) ξανά συνδέεται αυτόματα... Αν κλείσω είτε το ακουστικό είτε το Bluetooth στο κινητό για αρκετή ώρα (βράδυ πχ) πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις και να κάνω σύνδεση, ενώ το έχειααποθηκευμένο εκεί... Δοκίμασε όταν στο κάνει αυτό, να πατήσεις 2-3 φορές το κεντρικό κουμπί. Με το sbh50, συνήθως συνδεόταν μ'άυτόν τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ένα από τα πράγματα που μου σπάει τα νεύρα μέσα στην καθημερινότητα είναι το Bluetooth... Αν χάσει το ακουστικό για πολύ ώρα η γενικά κλείσω το Bluetooth μετά δεν κάνει αυτόματη σύνδεση. Πχ το πρωί πριν φύγω ανοίγω Bluetooth ανοίγω και το ακουστικό και μετά πρέπει να κάνω χειροκίνητα τη σύνδεση μέσα από τις ρυθμίσεις... Υπάρχει τρόπος να κάνει αυτόματα τη σύνδεση κάθε φορά? Το ίδιο πρόβλημα αναφέρουν και οι προηγούμενοι παρ' όλο που λένε ότι δουλεύει μια χαρά. Κοίτα τι γίνεται, το scan για το pair γίνεται από το bt και όχι από τη συσκευή και έχει ορισμένη χρονική διάρκεια (συνήθως είναι μέχρι 5 λεπτά, μάλλον για θέμα αυτονομίας). Από εκεί και πέρα τα φορητά bt συνήθως σταματάνε τις προσπάθειες για σύνδεση, οπότε η χειροκίνητη ζεύξη είναι μονόδρομος. Εξαίρεση αποτελούν πολλές συσκευές car kit που έχουν μόνιμη τροφοδοσία. Οι χρήστες που ανέφεραν ότι κλείνουν και ανοίγουν τα πάντα και μετά συνδέεται, ε λογικό είναι, αφού ξεκινά το scan από την αρχή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Πάρη το θέμα είναι ότι κάθε πρωί ανοίγω ταυτόχρονα το bluetooth στο κινητό και ενεργοποιώ το ακουστικό. Την ώρα εκείνη θα έπρεπε να κάνουν αυτόματα ζεύξη. Και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις από το Note βλέπω κάτω ότι έχει αποθηκευμένο το Plantronics αλλά αν δεν πατήσω εγώ ζεύξη δεν την κάνει μόνο του. Σε προηγούμενα τηλέφωνα δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα. Συγκεκριμένα στο Lumia ακόμα και αν άφηνα ανοιχτό το bt ακουστικό για αρκετή ώρα (ώστε να σταματήσει η αναζήτηση όπως λες) σε περίπτωση που άνοιγα το bt στο κινητό η σύνδεση ήταν ακαριαία... Anyway δεν με πειράζει αυτό, αλλά όταν τα ανοίγω ταυτόχρονα και τα δύο θέλω να συνδέεται... Άσε που νοιώθω σαν μ____ς κάθε φορά που είμαι πρωί στο αμάξι, φοράω το ακουστικό νομίζοντας ότι είναι συνδεδεμένο και μόλις πάω να απαντήσω πρέπει να ψάχνω το κινητό μέσα στο αμάξι να κάνω pairing :lol: :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μια είναι η λύση, reset το bt + κατάργηση εφαρμογών και επανεγκατάσταση + κατάργηση ζεύγους από το κινητό με reboot. Έχω κι εγώ το sbh50, παθαίνουν κάτι εγκεφαλικά ώρες ώρες.... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 μια απορια...το wipe cache που ακουω να λενε σε ποιες περιπτωσεις το κανουμε;διαγραφει τιποτα απο την συσκευη;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 μια απορια...το wipe cache που ακουω να λενε σε ποιες περιπτωσεις το κανουμε;διαγραφει τιποτα απο την συσκευη;ευχαριστω Τιποτα που θα καταλάβεις ως χρήστης. Διαγράφει την cache, την κρυφή μνήμη. Το ποτε το κάνεις, εε όταν έχεις θέμα!:lol: Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο sammobile firmawares ηδη εχει βγαλει για καποιες χωρες 6.0.1 croatia poland russia bosnia Το N910C εχει παρει 6.0.1, εμεις με το F ειμαστε ακομα στην αναμονη :( Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts