Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβενει σε cos update μετα και το πριν κανα 2 εβδομαδες τα 80 mb. μολις μαθω τι ειναι ειδοποιω ξανα.Μέγεθος: 78,31 MB

Έκδοση: N910FXXS1COK4/N910FCOS1COI1/N910FXXS1COK1

Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας

·Βελτιωμένες επιδόσεις με αποτελεσματική διαχείριση της μνήμης

·Βελτιώσεις ασφαλείας

·Η σταθερότητα των παρακάτω στοιχείων βελτιώθηκε

Φίλε μου αν θέλεις κάνε μια ενημέρωση για το πως είναι το update, ειδικά στο εάν "χάλασε" κατι στο τηλέφωνο, κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Σε ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερωτηση: Μόλις έγινα κάτοχος του κινητού και κάτι θέλω να μάθω για την κάμερα του. Η λειτουργία shot and more που περιλαμβάνει μέσα το drama shot κτλ και που υπάρχει σε S4, S4, S6 δεν υπάρχει στο Note;;;

Άκυρο παιδιά τη βρήκα τη λειτουργία. Πρωτες εντυπώσεις φοβερές πάντως.

Edited by dimitrisdsg7

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Παιδες το κινητο ηταν σφραγισμενο τι να ειχε η μπαταρια δλδ;ουτε την μερα δεν εβγαζε με λιγο σερφαρισμα και βιντεο ειχε την 5.1.1. Αν επεσα στην περιπτωση επεσα και ετσι το εδωσα κοψοχρονια σκεφτομαι να παρω αλλο αλλα πολυ το φοβαμαι μη πεταξω τα λεφτα μου παλι.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εγω με την χρήση που του κάνω, με βγάζει 3 ημέρες. Τι χώρα προέλευσης ήταν η rom του;

Εγω με την χρήση που του κάνω, με βγάζει 3 ημέρες. Τι χώρα προέλευσης ήταν η rom του;

Ιταλια εγραφε

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλα τι χρηση ειναι αυτη; δεν το ακουμπας το κινητο ; :p

Οχι ελαφρή χρήση κάνω, έχω απενεργοποιήσει και διάφορες άχρηστες λειτουργίες (πχ pen detection, smart stay), nova launcher, σκοτεινά θέματα παντού και wallpaper, κανονικά όλα τα υπόλοιπα, χωρίς power saver φυσικά. Επίσης φόρτιση πάντα κανονική και οχι quick. Δυο μέρες στην χειρότερη, τρείς ημέρες στην καλύτερη. Κι εγω την γνωστή ιταλική rom έχω.

Καλημέρα!Κατοχος απο εχθες του note 4 αναρωτιέμαι γιατι δεν το ειχα παρει τοσο καιρο?Καλιο αργα παρα ποτε...Μια ερώτηση στην αρχικη αθονη πως μπορουμε να σταματήσουμε την ατελειωτη κυλιση?

Καλησπέρα, εγινα κατοχος ενος note 4 μιας και το πήρα απόφαση οτι το 5 θα αργήσει παραααα πολυ να παίξει στην Ελληνική αφορά. Το πήρα απο σκρουτζομάγαζο και η συσκευασιά ήταν σφραγισμένη. Ιταλία η χώρα προέλευσης. Το προβλημά μου είναι ότι ενώ η συσκευή είναι σε τέλεια κατάσταση και ήταν με τις ζελατίνες, είχε δακτυλιές και ο connection charger (μετρητής σύνδεσης φορτιστή) έχει γράψει 4 φορές. Να ανησυχώ?

Τον μετρητή τον είδα με το phone info και ο knox δεν εχει γραψει (0χ0). Η συσκευη έχει ημερομηνία κατασκευής 30/09/2015.

Edited by pappasi

Το connection charger ειναι απο δοκιμές στο εργοστάσιο κατασκευής μην σε ανησυχεί οπως επίσης και στα ακουστικά το ίδιο θα είναι... Για τις δαχτυλιες τι να σου πω δεν ξέρω... Οπως και να εχει καλορίζικο, να το χαρείς!

Το connection charger ειναι απο δοκιμές στο εργοστάσιο κατασκευής μην σε ανησυχεί οπως επίσης και στα ακουστικά το ίδιο θα είναι... Για τις δαχτυλιες τι να σου πω δεν ξέρω... Οπως και να εχει καλορίζικο, να το χαρείς!

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :) Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί περίμενα και δεν έκανα νωρίτερα την αγορά. Μεχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος!

Παιδια στο S5 με το που είχα το δαχτυλο πανω απο την οθόνη χωρις να την ακουμπάω μου έδειχνε περισσότερα σε μια εφαρμογη πχ στη συλλογη μου εδειχνε μικρό preview των φωτογραφιων που ηταν μεσα σε ενα φακελο. Εδω αυτο το κανει μονο με το πενάκι;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Και εγω εχω στην κατοχη μου το Νοτε 4 εδω και 2 εβδομαδες αφου εχουν περασει 2 και 3 Νοτε μπορω να πω πως η μπαταρια του ειναι απιστευτη βεβαια αυτο δεν συνεβει απο την αρχη αλλα οταν εκανα update στην 5.1.1 δεν ημουν ικανοποιημενος ουτε τοτε οποτε εκανα factory reset και απο τοτε μου βγαζει ανετα 2.5 ημερες

Χρόνια πολλα και καλα Χριστούγεννα σε ολους....
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Εμένα ρε παιδιά γιατί μου βγάζει μόνο μια ημέρα κ το φορτιζω από βράδυ σε βράδυ δεν το δουλευετε καθόλου?

Κι εμένα τόσο μου κρατούσε. Κάθε βράδυ το φόρτισα, και μου έβγαζε 5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ξαφνικά μουλάρωσε και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω, είχα βάλει ο εξυπνάκιας ξεκλείδωμα με δαχτυλικό ( άντε μην πώ τίποτα χειρότερο και λογοκριθώ), και τώρα..νιέντε, πως μπαινουμε τώρα ξέρει κανείς, πρέπει να κάνω επαναφορά με καλώδιο με πρόγραμμα τι γίνεται ακριβώς?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

ξαφνικά μουλάρωσε και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω, είχα βάλει ο εξυπνάκιας ξεκλείδωμα με δαχτυλικό ( άντε μην πώ τίποτα χειρότερο και λογοκριθώ), και τώρα..νιέντε, πως μπαινουμε τώρα ξέρει κανείς, πρέπει να κάνω επαναφορά με καλώδιο με πρόγραμμα τι γίνεται ακριβώς?

Οταν βαζεις αποτύπωμα, βαζεις και κωδικο. Ουτε αυτον θυμασαι?

Οταν βαζεις αποτύπωμα, βαζεις και κωδικο. Ουτε αυτον θυμασαι?
ναι οκ εντάξει το βρηκα μετα, ευχαριστώ πολύ πάντως.
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Κι εμένα τόσο μου κρατούσε. Κάθε βράδυ το φόρτισα, και μου έβγαζε 5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη.

Δηλαδή θα στρώσει ή θα παραμείνει ως έχει?

Δηλαδή θα στρώσει ή θα παραμείνει ως έχει?

5 μήνες που το είχα έτσι περίπου ήταν στρωμένο.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σας κολλάει καθόλου η περιστροφή οθόνης στις φωτογραφίες? Εαν ναι το έχετε διορθώσει κάπως?

Σας κολλάει καθόλου η περιστροφή οθόνης στις φωτογραφίες? Εαν ναι το έχετε διορθώσει κάπως?

σε εμενα οχι δεν κολλαει! εχεις την στοκ gallery η δουλευεις καποια αλλη;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)