Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποια και να βαλεις δεν εχει σημασια. Μολις βγει καποια καινουργια ευρωπαϊκη ρομ, την κατεβαζεις απο το sammobile, και την φλασαρεις με odin.

Δεν γραφει ο knox και δεν χανεις εφαρμογες και δεδομενα.

Το εχω κανει ηδη 2 φορες σε tab S.

Να σε διορθώσω ο Knox μπορεί να γράψει αλλά η η πιθανότητα είναι απειροελαχιστη!!αλλά δεν παύει να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όποια και να βαλεις δεν εχει σημασια. Μολις βγει καποια καινουργια ευρωπαϊκη ρομ, την κατεβαζεις απο το sammobile, και την φλασαρεις με odin.

Ευχαριστώ. Απλά βλέπω ότι πολλοί προτιμούν τη Γερμανική ή την Αγγλική γι αυτό ρώτησα πια προτείνετε να φλασάρω.

Και εγώ το έχω κάνει σε άλλα κινητά αλλά δεν αναγνωρίζονται μετά από το samsung kies και δεν παίρνουν τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ.

Ευχαριστώ. Απλά βλέπω ότι πολλοί προτιμούν τη Γερμανική ή την Αγγλική γι αυτό ρώτησα πια προτείνετε να φλασάρω.

Με Γερμανική είμαι και εγώ από την μάνα του. Πολύ καλή φίλε σού την προτείνω. Βέβαια έχει δύο εφαρμογές άκυρες αλλά της διαγράφεις. .

Να σε διορθώσω ο Knox μπορεί να γράψει αλλά η η πιθανότητα είναι απειροελαχιστη!!αλλά δεν παύει να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο!

Εχεις δικιο, εχω διαβασει για ελαχιστες περιπτωσεις αλλα ισως κατι δεν εγινε σωστα. Εγω 2 φορες που περασα αλλες (ευρωπαϊκες) ρομ δεν ειχα κανενα προβλημα, οχι μονο με με το knox αλλα και με εφαρμογες και δεδομενα. Οπότε δεν μπορω να σκεφτω πως θα γραψει ο knox στην 3η (ή 23η) φορα αν κανω το ιδιο και βαλω ευρωπαϊκη παντα ρομ.

Αλλα οποιος το επιχειρει πρεπει να εχει στο νου του και αυτες τις περιπτωσεις.

Και εγώ το έχω κάνει σε άλλα κινητά αλλά δεν αναγνωρίζονται μετά από το samsung kies και δεν παίρνουν τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ.

Για το kies δεν ξερω γιατι δεν το χρησιμοποιω, αλλα ειναι καλο να το ξερει και αυτο οποιος θελει να βαλει αλλη ρομ.

Το φλασαρισμα επισημης ρομ γινεται ακριβως γιατι σε πολλες χωρες αργουν οι ΟΤΑ αναβαθμισεις, ή γιατι οι πρωτες αναβαθμισεις που δινονται εχουν bugs ή λαθη που διορθωνονται αργοτερα στις ρομ αλλων χωρων, αλλα οι πρωτες ρομ μενουν με τα bugs ή διορθωνονται πολυ αργοτερα.

1η ερωτηση και απο εμενα αφου στο tab S που εχω δεν υπαρχει led indicator ενω δεν βρηκα απαντηση ουτε στο νημα ουτε και στο δικτυο.

Γινεται να μην αναβοσβηνει κοκκινο το led οταν η μπαταρια φτασει στο 15% ? Θελω να συνεχισω να εχω ομως ειδοποιησεις σε αναπαντητες-μηνυματα-mail.

1η ερωτηση και απο εμενα αφου στο tab S που εχω δεν υπαρχει led indicator ενω δεν βρηκα απαντηση ουτε στο νημα ουτε και στο δικτυο.

Γινεται να μην αναβοσβηνει κοκκινο το led οταν η μπαταρια φτασει στο 15% ? Θελω να συνεχισω να εχω ομως ειδοποιησεις σε αναπαντητες-μηνυματα-mail.

Δυστυχώς δεν νομίζω πως είναι εφικτό αυτό που ζητάς.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Αν δώσουν καλη μπαταρία που να το λένε όλοι και όχι όπως με την Lollipop που άλλοι λένε καλά λόγια και άλλοι κράζουν, ίσως φύγω από την ΚitKat! :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δώσουν καλη μπαταρία που να το λένε όλοι και όχι όπως με την Lollipop που άλλοι λένε καλά λόγια και άλλοι κράζουν, ίσως φύγω από την ΚitKat! :)

Mε τη 511 δε θα εχεις θεμα λογικα....

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πως να επιστρέψω στην kitkat από lollipop χωρίς να γράψει ο Knox;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραία νέα και ωραίες προσθήκες:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4_starts_getting_android_60-news-15366.php

Αυτό ήταν και η τελευταία ελπίδα που είχε το Note 5 να αναβαθμίσω. . Πλέον ΧΑΘΗΚΕ. . ! Ελπίζω μόνο να μην σέρνεται. . :!:

γιατι να γυρισεις σε kit kat?

Ήθελα να την δοκιμάσω απλά. Να έχω γνώμη προσωπικά τι είναι καλύτερο για την συσκευή μου. .

εγω θα σου ελεγα βαλε 5.1.1 ειναι απο τα καλυτερα build Που εκανε η σαμη αν οχι το καλυτερο μεχρι στιγμης

εγω θα σου ελεγα βαλε 5.1.1 ειναι απο τα καλυτερα build Που εκανε η σαμη αν οχι το καλυτερο μεχρι στιγμης

Με "καίει" η μπαταρία. Αν η 5.1.1 είναι καλυτερη σε αυτόν τον τομέα θα την βάλω. Αλλά από το φόρουμ δεν έχω σαφή εικόνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με "καίει" η μπαταρία. Αν η 5.1.1 είναι καλυτερη σε αυτόν τον τομέα θα την βάλω. Αλλά από το φόρουμ δεν έχω σαφή εικόνα.

Δεν θυμάμαι καθόλου πλέον πως ήταν η 4.4.4 για να σου πω ακριβώς σε τι επίπεδο είναι η 5.1.1 αλλά δεν είναι καθόλου άσχημη στην μπαταρία από την 4.4.4!

Η μπαταρια στη δικη μου συσκευη ειναι λιγο καλυτερη σε σχεση με πριν. Οχι μεγαλες διαφορες ομως. Συνολικα σαν συσκευη με την 5.1.1 παει καλυτερα.

Επισης να κανω μια χαζη ερωτηση, υπαρχει δυνατοτητα να χρησιμοποιειται το gps απο την συσκευη μονο οταν ανοιγουμε το google maps ή τη φωτογραφικη; οπως γινεται στο iphone. Για καλυτερη εξοικονομηση ενεργειας.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Μπαταρία πάνω/κάτω ίδια είναι.

Τώρα αν μιλάμε για διάφορες της τάξης του ενός τέταρτου στο sot, τι θεωρώ αστείο.

Από την άλλη δεν σου λέω να την βάλεις αναγκαστικά αυτό είναι δική σου ευθύνη, θα συμφωνήσω όμως με τους προλαλησαντες ότι η 5.1.1 είναι το καλύτερο build ως τώρα.

Έτσι θα έπρεπε να δουλεύει εξαρχής η συσκευή.

Μπαταρία πάνω/κάτω ίδια είναι.

Τώρα αν μιλάμε για διάφορες της τάξης του ενός τέταρτου στο sot, τι θεωρώ αστείο.

Από την άλλη δεν σου λέω να την βάλεις αναγκαστικά αυτό είναι δική σου ευθύνη, θα συμφωνήσω όμως με τους προλαλησαντες ότι η 5.1.1 είναι το καλύτερο build ως τώρα.

Έτσι θα έπρεπε να δουλεύει εξαρχής η συσκευή.

Μα δεν έχω κανένα παράπονο από τη συσκευή. Σε όλα λειτουργεί ρολόι με την ΚΚ γιαυτό και δεν την αλλάζω.

Και επειδή είμαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού και με κακό σήμα στο 3G, μέχρι και το τεταρτάκι που λες είναι πολύ σημαντικό αν το χάσω. :p

Οπως και να χει θα περιμένω να δοκιμαστεί και θα πράξω ανάλογα.

Ευχαριστω πολύ guys.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να το ποσταρω και εδώ εκτός από το C φρέσκα νέα http://www.phonearena.com/news/Heres-Android-6.0-Marshmallow-on-the-Samsung-Galaxy-Note-4-in-action-video_id76468

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)