fioravanti90 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Δυστυχως το 2ο. Απλως αν το φορτιζεις σε quickcharge ειναι λιγο πιο πιθανο να σου πεθανει. Εμενα βεβαια πεθανε παρολο που το φορτιζα αργα. Ενος αλλου παιδιου ομως ζει παρολο που το φορτιζει γρηγορα και του εχει αλλαξει τα φωτα στα φλασαρισματα. Απολαυσε λοιπον τη συσκευη, κι αν ειναι να ρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 ΕΡΏΤΗΣΗ. ΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΝ ΤΑΧΕΊΑ ΦΌΡΤΙΣΗ Ο ΆΣΠΡΟ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΊΖΕΙ ΑΡΓΆ. ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩΣ ΔΗΛΑΔΉ Η ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΆΛΩ ΆΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΡΓΉ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΌΛΕΣ Η ΓΡΗΓΌΡΗ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΠΡΙΖΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 ΕΡΏΤΗΣΗ. ΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΝ ΤΑΧΕΊΑ ΦΌΡΤΙΣΗ Ο ΆΣΠΡΟ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΊΖΕΙ ΑΡΓΆ. ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩΣ ΔΗΛΑΔΉ Η ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΆΛΩ ΆΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΡΓΉ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΌΛΕΣ Η ΓΡΗΓΌΡΗ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΠΡΙΖΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ίδιος φορτιστής φίλε και είσαι ok… ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Ευχαριστώ φίλε....ΝΑ δούμε πόσο θα κρατήσει το εργαλείο. Heavy user δεν είμαι. Παιχνίδια δεν παίζω να του αλλάζω τα φώτα. Κανένα browsing,gps και κλήσεις. ..τουλάχιστον έχει 6 μήνες ακόμη εγγύηση. ..Είδομεν Edited December 21, 2017 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα. Παιδιά σήμερα ήρθε η μητρική την πέρασα και το τηλέφωνο νεκρο. Την παρήγγειλα από eBay . Ούτε καν ανάβει το λαμπάκι της φόρτισης. Ήταν n910f και παρήγγειλα πάλι την ίδια. Παίζει να έχω κάνει κάτι λάθος? Κουμπωνω την παλιά ανάβει τουλάχιστο το λαμπάκι της φόρτισης. Καμία ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα παιδια κ καλες γιορτες! Μια ερωτηση.Χθες επρεπε να στειλω σμσ κ εννοω εστειλα κ πηγε κανονικα ο παραληπτης δεν μπορουσε να μου στειλει πισω.Με πηρε τηλεφωνο κ μου ελεγε ότι το μηνυμα του δεν μπορουσε να μου σταλει διοτι το τηλεφωνο μου δεν δεχεται μηνυματα η κατι τετοιο! Όμως εγω δεν εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις κ το πρωι ελαβα σμσ κανονικα από το κουριερ για δεμα που περιμενα. Τι μπορει να εχει συμβει?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπέρα. Παιδιά σήμερα ήρθε η μητρική την πέρασα και το τηλέφωνο νεκρο. Την παρήγγειλα από eBay . Ούτε καν ανάβει το λαμπάκι της φόρτισης. Ήταν n910f και παρήγγειλα πάλι την ίδια. Παίζει να έχω κάνει κάτι λάθος? Κουμπωνω την παλιά ανάβει τουλάχιστο το λαμπάκι της φόρτισης. Καμία ιδεα? Η αξιοπιστία του πωλητή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δυστυχώς 93.4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Παιδία έχει βγει συμπέρασμα αν υπάρχει κάτι που μπορεί κάποιος να προσέξει στο χειρισμό του ΝΟΤΕ πέρα απου την γρήγορη φόρτιση για να μην την πατήσει? Κάπου διάβασα, αν δεν είναι ικασιες , οτι βαριά χρήση που ανεβάζουν την θερμοκρασία της cpu προκαλεί το θέμα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εδώ λεει επισκευή μητρικής 110 ευρώ, ου μη γενικό αν τύχει. .. Συγνώμη για το διπλό μήνυμα αλλά διαβάζω για κάτι 280άρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 110 ποιος επισκευαζει μητρική. Δώσε στοιχεία αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 https://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82/samsung.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Για να σας γλιτωσω απο το δρομολογιο και τις φρουδες ελπιδες, να σας γραψω την εμπειρια μου (και) με αυτο το μαγαζι. Πηγα, το αφησα, και μετα απο 10 εργασιμες μερες και εξαντλητικα τεστ απεφανθησαν οτι η νεκρη μητρικη του νοτε4F δεν μπορει να επισκευαστει, χρεωνοντας με και 10€ για την εξεταση, τα οποια παντως θα αφαιρουνταν απο τα 110€ αν γινοταν η επισκευη. Οσο κι αν εψαξα δεν υπαρχει ενας (οποιοσδηποτε) που να (παρα)εισαγει μητρικες. Μονοδρομος δηλαδη το ebay, το οποιο δεν εμπιστευομαι. Γι' αυτο το εδωσα για ανταλλακτικα αφου δεν γινοταν τιποτε. Κι επειδη δεν υπαρχει υποκαταστατο, το ξαναγορασα. Και το χρησιμοποιω ακριβως οπως πριν, αφου δεν υπαρχει συγκεκριμενη αιτια που να καιει μητρικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Πραγματικά το Νότε4 είναι μοναδικό τηλέφωνο παρότι μας έχει με την ψυχή στο στόμα μήπως πάθει κάτι. Ποια είναι τα πρώτα σημάδια που δείχνουν ότι πάει για μητρική? Έχω 6 μήνες ακόμη εγγύηση, να έχω το Νου μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Για να σας γλιτωσω απο το δρομολογιο και τις φρουδες ελπιδες, να σας γραψω την εμπειρια μου (και) με αυτο το μαγαζι. Πηγα, το αφησα, και μετα απο 10 εργασιμες μερες και εξαντλητικα τεστ απεφανθησαν οτι η νεκρη μητρικη του νοτε4F δεν μπορει να επισκευαστει, χρεωνοντας με και 10€ για την εξεταση, τα οποια παντως θα αφαιρουνταν απο τα 110€ αν γινοταν η επισκευη. Οσο κι αν εψαξα δεν υπαρχει ενας (οποιοσδηποτε) που να (παρα)εισαγει μητρικες. Μονοδρομος δηλαδη το ebay, το οποιο δεν εμπιστευομαι. Γι' αυτο το εδωσα για ανταλλακτικα αφου δεν γινοταν τιποτε. Κι επειδη δεν υπαρχει υποκαταστατο, το ξαναγορασα. Και το χρησιμοποιω ακριβως οπως πριν, αφου δεν υπαρχει συγκεκριμενη αιτια που να καιει μητρικες. Ενδιαφέρον το μήνυμά σου Χθες μίλησα e-matrix.gr και μου ζητάνε 60 ευρώ για επισκευή λέω να τολμήσω και αν δεν μπορέσουν να το φτιάξουν και αυτοί τα παρατάω κάθε προσπάθεια έχω ήδη παραγγείλει μία μητρική από eBay η οποία είναι και αυτή χαλασμένη γεγονός στο οποίο με έχει κάνει από εγωισμό να θέλω πιο πολύ να ξαναδώ το κινητό μου να δουλεύει. Τώρα είμαι με το S8 Plus αλλά με το Note 4 είχα ωραίες στιγμές θέλω να το έχω σα δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα κατι στο κινητό. Όλη μέρα μια χαρά. Όταν η μπαταρία φτάσει στο 20 τα εκάτο και βρίσκομαι στο ίντερνετ, όπως πριν από λίγο στο Facebook, δονείται και κάνει επανεκκινηση καίτηση συνεχίζει κανονικα.Αυτό μόνο όταν είμαι στο ίντερνετ. Αν απλώς μιλάω δεν γίνεται αυτό. Έγινε και χθες και πριν από λιγο το βράδυ.Επίτηδες άφησα την κόρη μου και ξέσκισε σήμερα το κινητό στα παιχνίδια και στα κλιπακια για να διαπιστωσω αν γίνεται και αυτο σε άλλη φάση αλλά όχι. Μονον όταν η μπαταρία είναι χαμηλά. .... Κάτι άλλο δεν παρατήρησα όπως υπερθέρμανση κτλ...παίζει να αρχει να τα φτύνει η μπαταρία. Λογικά μιας και έχω το κινητό μια εβδομάδα είναι 1μιση χρονών. Edited December 25, 2017 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Λογικο, μια καινουργια μπαταρια ειναι το καλυτερο χριστεγεννιατικο δωρο για το νοτε σου. 18 μηνες δεν ειναι και πολλοι για μια μπαταρια, αλλα δεν μπορεις να ξερεις τι χρηση του εκανε ο προηγουμενος. Οσο για σημαδια που δειχνουν επικειμενο θανατο μητρικης, μην ανησυχεις και μην ψαχνεις συνεχως. Οταν και ΑΝ ερθουν (συνεχεις τυχαιες επανεκκινησεις, ξαφνικες απωλειες σηματος) δεν μπορεις να κανεις κατι για να το σταματησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ευχαριστώ φίλε. Να υποθέσω ότι θα χρειαστεί ένα φόρμα η κάρτα μνήμης.επηρεάζει και αυτό αν θυμάμαι καλά την ταχύτητα του κινητού. Έχει μπει η ίδια κάρτα σε πολλά κινητά χωρίς να πειραχτεί. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ευχαριστώ φίλε. Να υποθέσω ότι θα χρειαστεί ένα φόρμα η κάρτα μνήμης.επηρεάζει και αυτό αν θυμάμαι καλά την ταχύτητα του κινητού. Έχει μπει η ίδια κάρτα σε πολλά κινητά χωρίς να πειραχτεί. ... Δεν επηρεαζει την ταχυτητα το φορματ της εξωτερικης καρτας, εκτος κι εχεις κανει ρουτ κι εχεις εγκαταστησει εφαρμογες ή παιχνιδια στην καρτα. Αλλιως δεν εχεις διαφορα. Οχι οτι θα το βλαψει, αλλα ειναι ταλαιπωρια χωρις απτο οφελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Και όμως από ότι δείχνει τα κολλήματα από την κάρτα μνήμης ήταν. Εχω μια 64 άρα, έχει μπει σε πολλά κινητά χωρίς φορματ.Το Νοτε εκτός του ότι ήταν αργό σαν χελώνα άρχισε το βράδυ να κολλάει σε σημείο να μου έρχεται να το σπάσω. Η κάμερα κολλουσε τα πάντα. ...καλά λέω με βλέπω για μητρική. ...λίγο πριν το στείλω στο χωράφι στο κεφάλι του γείτονα βοσκού (μένω στην χασιά :-),είπα δεν βγάζω την καρτα μνήμης. ...τώρα από το πρωί πετάει. Θα βάλω μια καινούργια 128 άρα SanDisk class 10 και ελπίζω να μην υπάρχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Και όμως από ότι δείχνει τα κολλήματα από την κάρτα μνήμης ήταν. Εχω μια 64 άρα, έχει μπει σε πολλά κινητά χωρίς φορματ.Το Νοτε εκτός του ότι ήταν αργό σαν χελώνα άρχισε το βράδυ να κολλάει σε σημείο να μου έρχεται να το σπάσω. Η κάμερα κολλουσε τα πάντα. ...καλά λέω με βλέπω για μητρική. ...λίγο πριν το στείλω στο χωράφι στο κεφάλι του γείτονα βοσκού (μένω στην χασιά :-),είπα δεν βγάζω την καρτα μνήμης. ...τώρα από το πρωί πετάει. Θα βάλω μια καινούργια 128 άρα SanDisk class 10 και ελπίζω να μην υπάρχει θεμα SanDisk 128GB έχω και εγώ εδώ και 3 χρόνια και είναι εγγύηση φίλε…Απλά όταν την πάρεις κάνε την μια διαμόρφωση πρώτα και θα είσαι μια χαρά… Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Εδώ και αρκετό διάστημα ( από την τελευταία αναβάθμιση που σώθηκε ) στη συσκευή μου δεν λειτουργεί το Bluetooth. Όταν δε προσπαθώ να μπω στις ρυθμίσεις του , με το που το ενεργοποιώ αυτόματα σταματά και μου βγάζει μήνυμα πώς δεν αποκρίνεται. Επίσης ότι συσκευή είχα συνδεδεμένη στο Bluetooth πριν την αναβαθμιση αυτή συνδέεται κανονικά δεν μπορώ όμως να μπω στην διαδικασία του εντοπισμού νέων συσκευών ώστε να συνδεθώ μαζί τους. Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει κάποια λύση ή όχι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πάντως μια φορά την ημέρα θα την κάνει την επανεκκίνηση. ...ειδικά όταν κάποιο από τα παιδιά παίζει παιχνίδι με μπαταρία κάτω από 20 τα εκάτο η αν είμαι στο ίντερνετ με χαμηλή μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Πάντως μια φορά την ημέρα θα την κάνει την επανεκκίνηση. ...ειδικά όταν κάποιο από τα παιδιά παίζει παιχνίδι με μπαταρία κάτω από 20 τα εκάτο η αν είμαι στο ίντερνετ με χαμηλή μπαταρία.... Καλή χρονιά :) Όπως το υποπτεύεσαι μάλλον κι εσύ, μοιάζει με το τέλος της μπαταρίας. Αυτό θα είναι το καλό σενάριο. Το κακό φαντάζομαι πως επίσης υποπτεύεσαι ποιο είναι και ελπίζω να μην σου συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts