Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε η αναβάθμιση για γερμανικό unbranded.. Ας ελπίσουμε σε ενα θαύμα και να λάβουμε και τη nougat το 2017..

Προσθετει κατι αλλο εκτος απο ενημερωσεις ασφαλειας οπως και οι προηγουμενες 4???

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια κ καλη χρονια σε ολους!

Πριν μερικες μερες αγορασα ενα λαπτοπ με windows 10.Σημερα αποφασισα να φορτισω το Νοτε πανω στο λαπτοπ.Δυστυχως ομως δεν το φορτιζει.Ενω εχω περασει τους drivers κ το βλεπει κανονικα κ κανω back up κλπ φορτιση γιοκ:(

Τι μπορει να φταει? Με προηγουμενο λαπτοπ που ειχα κ με windows 7 το φορτιζε κανονικα το κινητο.

Δοκιμασες σε ολες τις usb θυρες του λαπτοπ?

Καλησπερα,

Ναι δοκιμασα αλλα τιποτα δυστυχως:(

Προσθετει κατι αλλο εκτος απο ενημερωσεις ασφαλειας οπως και οι προηγουμενες 4???

Τα κλασικά.. Βελτιώσεις σταθερότητας κτλ.. Κατι είναι και αυτό.. Αλλα είναι κρίμα να μην παρει nougat.. Τα σπεκς τα έχει..

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Πριν από 1 μήνα πήρα το note 4.

Έχει πολύ lag όταν σερφαρω με τον Chrome.

Σκρολάρεις και πηγαίνει διακεκομμένα.

Πριν είχα το lenovo k3 note (χωρίς root) και ο Chrome ήταν πολύ πιο smooth.

Μήπως δεν παίζει ο chrome σωστά με το κινητό μας;

Επίσης όταν ακούω tunein radio, και σβήσει η οθόνη, μετα από λίγο κάνει διακοπές ο ήχος, όπως κολλάει το cd.

Αν σερφαρω παράλληλα δεν εχω πρόβλημα.

Αντίθετα με το audials δεν υπάρχει θέμα.

Τι μπορεί να φταιει;

Είμαι με στοκ ρομ και knox 0

Καλησπέρα κ καλή χρονιά,Έχω note 4 black, το έχω πάρει καινούριο από kaiser κ δεν το έχω ούτε χρόνο κ μερικές φορές langarh κ κάνει κ επανεκκίνηση μόνο του τι μπορεί να φταίει?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και μένα ήρθε η νέα αναβάθμιση του Δεκεμβρίου (ιταλικό τηλ) δεν έχει καμιά διάφορα στο μενού.. τι βελτίωση είχαν τα 343 ΜΒ ..τι να πω

Αυτό που νομίζω κάνει η samsung , είναι αυτό που ανακοίνωσε η Google για τα δικά της τηλέφωνα. Δύο χρόνια αναβαθμίσεις και ενα χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Εμείς είμαστε στις ενημερώσεις ασφαλείας λογικά. Μακάρι να κάνω λάθος και να πάρουμε nougat.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Αυτό που νομίζω κάνει η samsung , είναι αυτό που ανακοίνωσε η Google για τα δικά της τηλέφωνα. Δύο χρόνια αναβαθμίσεις και ενα χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Εμείς είμαστε στις ενημερώσεις ασφαλείας λογικά. Μακάρι να κάνω λάθος και να πάρουμε nougat.

Tapatalked

Δυστυχώς ούτε νομίζεις και ούτε λάθος κάνεις. Ακριβώς όπως τα λες έχουν τα πράγματα. Θα είναι θαύμα αν πάρουμε (official) την 7 παρότι την σηκώνει μια χαρά η συσκευή, οπότε ας μην περιμένουμε κάτι τέτοιο. Κυκλοφορούν κάποιες σχετικές φήμες στο διαδίκτυο, αλλά είναι πλήρως αβάσιμες και πιο πολύ για εντυπωσιασμό και επισκεψημότητα.

Επίσης όλα αυτά που περιγράφει το κείμενο της εκάστοτε αναβάθμισης περί βελτιώσεων, καλύτερων επιδόσεων και καλύτερης διαχείρισης για μνήμη, μπαταρία κλπ, είναι απλά μπούρδες της Samsung κυρίως για marketing και ψυχολογικούς λόγους. Μόνο ενημερώσεις ασφαλείας πάνω στην 6.01 είναι.

Καλές και απαραίτητες κι αυτές βέβαια, αλλά κάποια προβλήματα (bugs) παραμένουν. Εγώ έχω το C μοντέλο αλλά στην ίδια μοίρα είμαστε :( Θα ήμουν πλήρως ευχαριστημένος αν έλυνε μόνο αυτά.

Προσωπικα εγω παιδια δεν θελω ουτε την 7.0.1 ουτε και αυτη που αναγκαστικα εχω τωρα την 6.0.1 Μαρσημαλλοω επειδη ολο προβληματα εχω 1)δεν μ αρεσουν τα εικονιδεια προτιμω την παλια εκδοση 5.1.1 Lollipop.

2) Πεφτει η αποδοση της μπαταριας ενω το εχω εκει και καθεται αντε να βγαλω καμια φωτο που και που.

3) Καρτα σιμ δεν υπαρχει μεσα.

4) wifi σβηστο την νυχτα και ανοιχτο ολη την ημερα

5) Θελω να παω πισω στην Lollipop βρηκε κανενας αυτο τον τροπο ;

Κραταει ακομα η συσκευη το ποσο των $599 στο επισημο site της samsung αξιζει:

http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-note/SM-N910FZKEBTU

Edited by truckman

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

@ccypruss000

Σου έχω ξαναπεί να μην ανεβάζεις άκυρες φωτογραφίες. Ποιόν μπορεί να ενδιαφέρουν φωτό με τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα του Note 4 δυό χρόνια μετά την κυκλοφορία του;; Για όνομα δηλαδή!!! deleted

Ειχες νεα απο το service για το προβλημα αυτο ?

Ενημερωσε μας οταν σου πουν τι συμβαινει και αν θεμα software.

Παίδες καλησπέρα...

Πήρα το κινητό την Παρασκευή από το Service ...μετά από 3 εβδομάδες. Όταν τους ρώτησα γιατί άργησε τόσο, μου είπαν ότι η Samsung δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες πάρα πολλά "προβληματικά" κινητά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει τους χρόνους !

Διάγνωση : Πρόβλημα στην Πλατίνα .... και αντικατάσταση !!

Επιτέλους το Note πάει σφαίρα, οπως όταν το πήρα την πρώτη μέρα ...Επίσης μου αλλάξανε και την οθόνη ..

Το Σάββατο, τους έδωσα και της γυναίκας μου (το "C" ).το οποίο παρουσίαζε παρόμοια προβλήματα ...Για να δούμε ..;)

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Παίδες καλησπέρα...

Πήρα το κινητό την Παρασκευή από το Service ...μετά από 3 εβδομάδες. Όταν τους ρώτησα γιατί άργησε τόσο, μου είπαν ότι η Samsung δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες πάρα πολλά "προβληματικά" κινητά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει τους χρόνους !

Επιτέλους το Note πάει σφαίρα, οπως όταν το πήρα την πρώτη μέρα ...Επίσης μου αλλάξανε και την οθόνη ..

Το Σάββατο, τους έδωσα και της γυναίκας μου (το "C" ).το οποίο παρουσίαζε παρόμοια προβλήματα ...Για να δούμε ..;)

Φίλε μου σε πιο service της Samsung το έστειλες για να το στείλω κ εγώ γιατί λαγκαρη αρκετά κ κάνει μόνο του επανεκκίνηση χωρίς να το κάνω κάτι κ της γυναίκας μου ένα note 2 πάει σφαίρα κ εγώ με το note 4 σκάτα τι πράγματα είναι αυτά?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες καλησπέρα...

Η πλατίνα τι ειναι?

@ccypruss000

Σου έχω ξαναπεί να μην ανεβάζεις άκυρες φωτογραφίες. Ποιόν μπορεί να ενδιαφέρουν φωτό με τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα του Note 4 δυό χρόνια μετά την κυκλοφορία του;; Για όνομα δηλαδή!!! deleted

Καλημερα Παρη ναι το εχω ξεχασει ομως παρολο που ναι παλιο κινητο ακομα πωλειται ομως δεν μ απαντησες στις ερωτησεις μ που εχω παραπανω.

Και που ανέβασε φωτογραφία του Note 4 τι έγινε ? ξέρω άτομα που ψάχνουν ακόμα και Note 3...!! είναι forum λέμε τις απορίες μας.

Ο τρόπος σου ccpruss000 είναι επιθετικός "Σου έχω ξαναπεί να μην ανεβάζεις άκυρες φωτογραφίες. " δεν ανέβασε τον αγιοβασιλη..

Και που ανέβασε φωτογραφία του Note 4 τι έγινε ? ξέρω άτομα που ψάχνουν ακόμα και Note 3...!! είναι forum λέμε τις απορίες μας.

Ο τρόπος σου ccpruss000 είναι επιθετικός "Σου έχω ξαναπεί να μην ανεβάζεις άκυρες φωτογραφίες. " δεν ανέβασε τον αγιοβασιλη..

Καλημερα φιλε μ οχι και επιθετικος. Απλος περιμενω καποιες απαντησεις αλλα θα ψαξω λιγο στο ιντερνετ σχετικα με το πως θα επιστρεψω πισω στην Lollipop απο την Marshmallow και μακαρι να πετυχουν οι τροποι που θα βρω.

Ελαβα κ εγω στο δικο μια μικρη ενημερωση! Μακαρι η samsung να δωσει κ τα παραπανω...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Πριν από 1 μήνα πήρα το note 4.

Έχει πολύ lag όταν σερφαρω με τον Chrome.

Σκρολάρεις και πηγαίνει διακεκομμένα.

Πριν είχα το lenovo k3 note (χωρίς root) και ο Chrome ήταν πολύ πιο smooth.

Μήπως δεν παίζει ο chrome σωστά με το κινητό μας;

Επίσης όταν ακούω tunein radio, και σβήσει η οθόνη, μετα από λίγο κάνει διακοπές ο ήχος, όπως κολλάει το cd.

Αν σερφαρω παράλληλα δεν εχω πρόβλημα.

Αντίθετα με το audials δεν υπάρχει θέμα.

Τι μπορεί να φταιει;

Είμαι με στοκ ρομ και knox 0

Και σε μένα ο Chrome ψιλοσκαλώνει. Δοκίμασε τον μαμά browser και θα ησυχάσεις, πάει σφαίρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικα μετα απο δυο με τρεις ημερες που εψαχνα με το service, γιατι δεν ειχε αποδειξη μεσα το τηλεφωνο, σημερα επικοινωνησα με τη samsung η οποια μου ειπε οτι με βαση το ΙΜΕΙ το τηλ ειχε εισαχθει στην Ελλαδα στις 27/12/14 και επομενως δεν ειχα εγγυηση ,παρολο που τους παρακαλεσα λεγοντας οτι αν εγινε εισαγωγη στις 27/12/14 δε γινοταν να εχει πουληθει στις 29.12.14 .

Τελικα επικοινωνησα με την smartec ξανα και δεχθηκαν να το στειλω σημερα και θα κανουν οτι μπορουν, αντε να δουμε

Να ευχαριστήσω δημόσια τη samsung που μεσο του service της (smartec )μου επισκεύασαν δωρεάν το τηλέφωνο αλλάζοντας κεντρική πλακέτα και οθόνη ...

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.

Έχω τις τελευταίες βδομάδες πρόβλημα με το σήμα στο νοτε 4. Εκεί που είχα σταθερά σήμα 3 4 γραμμές τώρα έχω μιση. Βάζω την κάρτα σε άλλη συσκευή έχει 3 γραμμές κανονικα, Υπάρχει μήπως βλαβη; έχει πάθει κάποιος κάτι τέτοιο ποτέ ;

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

15991816_1526034370743559_310351081_o.jpg

Αυτη την εικονα μου εστηλε μια φιλη στο viber απο αλλο κινητο τι λετε να επαθε να καικε η μητρικη πλακετα οπως διαβαζω εδω μεσα ; :(

Η κοπελλα ειναι στην Αγγλια αυτη την στιγμη και θελει αμεσα να φτιαξτει το κινητο της. Υπαρχει καποια αντιπροσωπια της samsung εκει που θα μπορουσε να της το φτιαξει να της αλλαξει μητρικη ; Το κινητο απο οσο μου ειπε αγοραστηκε απο την CYTA στην Κυπρο πριν 2 χρονια και η εγγκυηση ελειξε αλλα εχει μαζι της τα χαρτια ολα. Αν παει στην VODAFONE UK θα την βοηθησουν ;

Έχει βάλει το κινητό της σε download mode. Πες της απλά να πατήσει παρατεταμένα το power button και το κινητό θα επανεκκινήσει κανονικά.
Μάκης

Έχει βάλει το κινητό της σε download mode. Πες της απλά να πατήσει παρατεταμένα το power button και το κινητό θα επανεκκινήσει κανονικά.

Το εκανε και τιποτα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)