panaras21 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 κατεβενει σε cos update μετα και το πριν κανα 2 εβδομαδες τα 80 mb. μολις μαθω τι ειναι ειδοποιω ξανα.Μέγεθος: 78,31 MB Έκδοση: N910FXXS1COK4/N910FCOS1COI1/N910FXXS1COK1 Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας ·Βελτιωμένες επιδόσεις με αποτελεσματική διαχείριση της μνήμης ·Βελτιώσεις ασφαλείας ·Η σταθερότητα των παρακάτω στοιχείων βελτιώθηκε Φίλε μου αν θέλεις κάνε μια ενημέρωση για το πως είναι το update, ειδικά στο εάν "χάλασε" κατι στο τηλέφωνο, κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μου ηρθε και εμενα η αναβαθμιση και κατεβαινει τώρα ... Αν δω κατι διαφορετικό, θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Παιδιά μια ερωτηση: Μόλις έγινα κάτοχος του κινητού και κάτι θέλω να μάθω για την κάμερα του. Η λειτουργία shot and more που περιλαμβάνει μέσα το drama shot κτλ και που υπάρχει σε S4, S4, S6 δεν υπάρχει στο Note;;; Άκυρο παιδιά τη βρήκα τη λειτουργία. Πρωτες εντυπώσεις φοβερές πάντως. Edited December 19, 2015 by dimitrisdsg7 Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παιδες το κινητο ηταν σφραγισμενο τι να ειχε η μπαταρια δλδ;ουτε την μερα δεν εβγαζε με λιγο σερφαρισμα και βιντεο ειχε την 5.1.1. Αν επεσα στην περιπτωση επεσα και ετσι το εδωσα κοψοχρονια σκεφτομαι να παρω αλλο αλλα πολυ το φοβαμαι μη πεταξω τα λεφτα μου παλι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγω με την χρήση που του κάνω, με βγάζει 3 ημέρες. Τι χώρα προέλευσης ήταν η rom του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγω με την χρήση που του κάνω, με βγάζει 3 ημέρες. Τι χώρα προέλευσης ήταν η rom του; Ιταλια εγραφε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daeman Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγω με την χρήση που του κάνω, με βγάζει 3 ημέρες. Τι χώρα προέλευσης ήταν η rom του; Καλα τι χρηση ειναι αυτη; δεν το ακουμπας το κινητο ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Οχι ελαφρή χρήση κάνω, έχω απενεργοποιήσει και διάφορες άχρηστες λειτουργίες (πχ pen detection, smart stay), nova launcher, σκοτεινά θέματα παντού και wallpaper, κανονικά όλα τα υπόλοιπα, χωρίς power saver φυσικά. Επίσης φόρτιση πάντα κανονική και οχι quick. Δυο μέρες στην χειρότερη, τρείς ημέρες στην καλύτερη. Κι εγω την γνωστή ιταλική rom έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλημέρα!Κατοχος απο εχθες του note 4 αναρωτιέμαι γιατι δεν το ειχα παρει τοσο καιρο?Καλιο αργα παρα ποτε...Μια ερώτηση στην αρχικη αθονη πως μπορουμε να σταματήσουμε την ατελειωτη κυλιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Καλησπέρα, εγινα κατοχος ενος note 4 μιας και το πήρα απόφαση οτι το 5 θα αργήσει παραααα πολυ να παίξει στην Ελληνική αφορά. Το πήρα απο σκρουτζομάγαζο και η συσκευασιά ήταν σφραγισμένη. Ιταλία η χώρα προέλευσης. Το προβλημά μου είναι ότι ενώ η συσκευή είναι σε τέλεια κατάσταση και ήταν με τις ζελατίνες, είχε δακτυλιές και ο connection charger (μετρητής σύνδεσης φορτιστή) έχει γράψει 4 φορές. Να ανησυχώ? Τον μετρητή τον είδα με το phone info και ο knox δεν εχει γραψει (0χ0). Η συσκευη έχει ημερομηνία κατασκευής 30/09/2015. Edited December 22, 2015 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το connection charger ειναι απο δοκιμές στο εργοστάσιο κατασκευής μην σε ανησυχεί οπως επίσης και στα ακουστικά το ίδιο θα είναι... Για τις δαχτυλιες τι να σου πω δεν ξέρω... Οπως και να εχει καλορίζικο, να το χαρείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το connection charger ειναι απο δοκιμές στο εργοστάσιο κατασκευής μην σε ανησυχεί οπως επίσης και στα ακουστικά το ίδιο θα είναι... Για τις δαχτυλιες τι να σου πω δεν ξέρω... Οπως και να εχει καλορίζικο, να το χαρείς! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :) Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί περίμενα και δεν έκανα νωρίτερα την αγορά. Μεχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παιδια στο S5 με το που είχα το δαχτυλο πανω απο την οθόνη χωρις να την ακουμπάω μου έδειχνε περισσότερα σε μια εφαρμογη πχ στη συλλογη μου εδειχνε μικρό preview των φωτογραφιων που ηταν μεσα σε ενα φακελο. Εδω αυτο το κανει μονο με το πενάκι; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και εγω εχω στην κατοχη μου το Νοτε 4 εδω και 2 εβδομαδες αφου εχουν περασει 2 και 3 Νοτε μπορω να πω πως η μπαταρια του ειναι απιστευτη βεβαια αυτο δεν συνεβει απο την αρχη αλλα οταν εκανα update στην 5.1.1 δεν ημουν ικανοποιημενος ουτε τοτε οποτε εκανα factory reset και απο τοτε μου βγαζει ανετα 2.5 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλα και καλα Χριστούγεννα σε ολους.... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbacotsos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εμένα ρε παιδιά γιατί μου βγάζει μόνο μια ημέρα κ το φορτιζω από βράδυ σε βράδυ δεν το δουλευετε καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εμένα ρε παιδιά γιατί μου βγάζει μόνο μια ημέρα κ το φορτιζω από βράδυ σε βράδυ δεν το δουλευετε καθόλου? Κι εμένα τόσο μου κρατούσε. Κάθε βράδυ το φόρτισα, και μου έβγαζε 5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ξαφνικά μουλάρωσε και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω, είχα βάλει ο εξυπνάκιας ξεκλείδωμα με δαχτυλικό ( άντε μην πώ τίποτα χειρότερο και λογοκριθώ), και τώρα..νιέντε, πως μπαινουμε τώρα ξέρει κανείς, πρέπει να κάνω επαναφορά με καλώδιο με πρόγραμμα τι γίνεται ακριβώς? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ξαφνικά μουλάρωσε και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω, είχα βάλει ο εξυπνάκιας ξεκλείδωμα με δαχτυλικό ( άντε μην πώ τίποτα χειρότερο και λογοκριθώ), και τώρα..νιέντε, πως μπαινουμε τώρα ξέρει κανείς, πρέπει να κάνω επαναφορά με καλώδιο με πρόγραμμα τι γίνεται ακριβώς? Οταν βαζεις αποτύπωμα, βαζεις και κωδικο. Ουτε αυτον θυμασαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Οταν βαζεις αποτύπωμα, βαζεις και κωδικο. Ουτε αυτον θυμασαι?ναι οκ εντάξει το βρηκα μετα, ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbacotsos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κι εμένα τόσο μου κρατούσε. Κάθε βράδυ το φόρτισα, και μου έβγαζε 5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη. Δηλαδή θα στρώσει ή θα παραμείνει ως έχει? Το connection charger ειναι απο δοκιμές στο εργοστάσιο κατασκευής μην σε ανησυχεί οπως επίσης και στα ακουστικά το ίδιο θα είναι... Για τις δαχτυλιες τι να σου πω δεν ξέρω... Οπως και να εχει καλορίζικο, να το χαρείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δηλαδή θα στρώσει ή θα παραμείνει ως έχει? 5 μήνες που το είχα έτσι περίπου ήταν στρωμένο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σας κολλάει καθόλου η περιστροφή οθόνης στις φωτογραφίες? Εαν ναι το έχετε διορθώσει κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σας κολλάει καθόλου η περιστροφή οθόνης στις φωτογραφίες? Εαν ναι το έχετε διορθώσει κάπως? σε εμενα οχι δεν κολλαει! εχεις την στοκ gallery η δουλευεις καποια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 σε εμενα οχι δεν κολλαει! εχεις την στοκ gallery η δουλευεις καποια αλλη; Την στοκ εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts