ampalaeas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Η BTU ειναι καθαρη. Βαλτην αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά 5.1.1 Ελληνική συσκευή δεν θα πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά 5.1.1 Ελληνική συσκευή δεν θα πάρουμε; Ασε κι εγω την περιμενω ποσο καιρο!! Για το note 4 οι ελληνικες unbranded βγαινουν σχεδον τελευταιες απ'ολες! Αν δεις και η 5.0.1 βγηκε τελος τελος! Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα ειναι η εκδοση COI3 που εχει διορθωμενα ολα τα bugs!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ασε κι εγω την περιμενω ποσο καιρο!! Για το note 4 οι ελληνικες unbranded βγαινουν σχεδον τελευταιες απ'ολες! Αν δεις και η 5.0.1 βγηκε τελος τελος! Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα ειναι η εκδοση COI3 που εχει διορθωμενα ολα τα bugs!! Πότε υπολογίζεις φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Πότε υπολογίζεις φίλε μου; Μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα θα την εχουμε.Καθυστερουν γενικα οι αναβαθμισεις γιατι θα δωσουν COI3 και σε οσουν εχουν παρει ηδη προηγουμενα changelist τα οποια παρουσιασαν προβληματα με το δαχτυλικο αποτυπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα θα την εχουμε.Καθυστερουν γενικα οι αναβαθμισεις γιατι θα δωσουν COI3 και σε οσουν εχουν παρει ηδη προηγουμενα changelist τα οποια παρουσιασαν προβληματα με το δαχτυλικο αποτυπωμα. OK φίλε μου μακάρι,να υποθέσω Android 6 από το νέο έτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το ασπρο. Είναι φοβερή συσκευή . προέρχομαι από note 3 neo. Είναι γερμανικό. Και πήρε την 5.1.1 αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω κάτι γιατί lolipop δεν είχα δει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Η BTU ειναι καθαρη. Βαλτην αφοβα Πολύ καλή και καθαρή. Ένα ROOT να βρω και είμαι ΟΚ. Αν και πάλι δε συγκρίνεται με τις τελευταίες CM σε ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 εχει παρατηρήσει κανεις οταν η μπαταρια του κινητου πεφτει κατω απο 20% να του πεταει εκτος σύνδεσης για λιγο και μετα να ξαναφτιαχνει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 όταν κάνεις backup ΄με το smart switch δημιουργεί ένα αρχείο κάθε φορά. τα παλιότερα μπορώ να τα σβήνω ή πρέπει να τα κρατάω; δεδομένου ότι καταλαμβάνουν πολύ όγκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Έχω τη συσκευή 3 μερες με την 5.1.1. Δεν έχω δουλέψει ποτέ lolipop. Γενικώς δεν έχω δει κάποιο σοβαρό bug . Πολύ μικρά lags αλλά ελάχιστα κατά την κυλιση των οθονών και κυρίως μετά από κλείσιμο εφαρμογής. Πιστεύω πως αυτά είναι θέμα touchwiz. Να μπω στη διαδικασία να κάνω Hard reset η δεν θα αλλάξει κατι.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) Γειά σε όλους. Ποια 5.1.1 προτείνετε να κατεβάσω;;; Εχω την Ελληνικη αλλα ακομα είμαι στην 5.0.1 ή καλύτερα να περιμένω για ΟΤΑ;;; Ευχαριστώ Κάποιος;;; Edited October 19, 2015 by Andreasole Καμία Απάντηση Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Υπάρχει τρόπος να προσθέσω δικά μου κουμπιά στον πίνακα ειδοποιήσεων πέραν αυτών της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Υπάρχει τρόπος να προσθέσω δικά μου κουμπιά στον πίνακα ειδοποιήσεων πέραν αυτών της Samsung;Mόνο με ρουτ και xposed. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Υπάρχει τρόπος να προσθέσω δικά μου κουμπιά στον πίνακα ειδοποιήσεων πέραν αυτών της Samsung; Εναλλακτικά, μπορείς να εγκαταστήσεις το Notification Toggle. Είναι πολύ παραμετροποιήσιμο σε όλα του. Εγώ έχω καταλήξει σε μία τέτοια διάταξη. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Screenshot_NormalAppImage1_zpsjkoivoqe.png Το πάνω είναι το κανονικό notification panel και το κάτω αυτό του Notification Toggle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπέρα . Έχει περαστεί με ota η 5.1.1. Εάν κάνω Hard reset θα με επιστρέψει κιτ κατ? Υπάρχει τρόπος να μου ξεκινήσει με την 5.1.1 και να κάνω καθαρή εγκατάσταση τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπέρα . Έχει περαστεί με ota η 5.1.1. Εάν κάνω Hard reset θα με επιστρέψει κιτ κατ? Υπάρχει τρόπος να μου ξεκινήσει με την 5.1.1 και να κάνω καθαρή εγκατάσταση τις εφαρμογές? Δεν αλλάζει η έκδοση λογισμικού απ' το factory reset!! Θα χάσεις μόνο εφαρμογές, επαφές και ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 ΟΚ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Mόνο με ρουτ και xposed. Για δώσε λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Μου ηρθε μια αναβαθμιση κοντα 80 mb.5.1.1 ειχα ηδη.εκδοση δεν αλλαξε.πρεπει να αλλαξε η εκδοση λογισμικου ασφαλειας και βασικου φασματος η κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Οσοι έχετε αντιμετωπίσει θέματα στην λειτουργία του F (πχ υπερθέρμανση, κατανάλωση, bt κτλ), τι προέλευσης είναι; Ελληνικά ή ευρωπαϊκά; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι για αγορά προσεχώς και επειδή λόγω κόστους θα πάω σε σκρουτζομάγαζο, σκέφτηκα μήπως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα με θέματα. Πχ στο note 2 που έχω, είχαν εμφανίσει προβληματα στο bt αρκετά Γαλλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Έχουν παρατηρηθεί θεματακια με συσκευές bluetooth? Γιατί κάποιες φορές χάνει την σύνδεση και πρέπει να κλείσω την συσκευή bluetooth και να ξανά ανοίξω για να επανελθει. Βέβαια μπορεί να φταίει και το bluetooth αλλά σε άλλη συσκευή δούλευε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Έχουν παρατηρηθεί θεματακια με συσκευές bluetooth? Γιατί κάποιες φορές χάνει την σύνδεση και πρέπει να κλείσω την συσκευή bluetooth και να ξανά ανοίξω για να επανελθει. Βέβαια μπορεί να φταίει και το bluetooth αλλά σε άλλη συσκευή δούλευε καλα. Μιάμιση εβδομάδα στην Αθήνα με το Sony sbh 52 και δεν είχα ούτε για δείγμα. Αγγλικη stock unbranded 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Στοκ 4.4 κανένα πρόβλημα με SBH20. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Sony SBH50 δουλεύει άριστα. Δύο ή τρεις φορές σε δύο μήνες πάντως το bluetooth δεν συνδέθηκε με το κινητό αυτόματα με το που το άνοιξα, χρειάστηκε να μπω στις ρυθμίσεις και να το συνδέσω χειροκίνητα. Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts