Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά 5.1.1 Ελληνική συσκευή δεν θα πάρουμε;

Ασε κι εγω την περιμενω ποσο καιρο!!

Για το note 4 οι ελληνικες unbranded βγαινουν σχεδον τελευταιες απ'ολες!

Αν δεις και η 5.0.1 βγηκε τελος τελος!

Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα ειναι η εκδοση COI3 που εχει διορθωμενα ολα τα bugs!!

Ασε κι εγω την περιμενω ποσο καιρο!!

Για το note 4 οι ελληνικες unbranded βγαινουν σχεδον τελευταιες απ'ολες!

Αν δεις και η 5.0.1 βγηκε τελος τελος!

Ας ελπισουμε τουλαχιστον οτι θα ειναι η εκδοση COI3 που εχει διορθωμενα ολα τα bugs!!

Πότε υπολογίζεις φίλε μου;

Πότε υπολογίζεις φίλε μου;

Μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα θα την εχουμε.Καθυστερουν γενικα οι αναβαθμισεις γιατι θα δωσουν COI3 και σε οσουν εχουν παρει ηδη προηγουμενα changelist τα οποια παρουσιασαν προβληματα με το δαχτυλικο αποτυπωμα.

Μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα θα την εχουμε.Καθυστερουν γενικα οι αναβαθμισεις γιατι θα δωσουν COI3 και σε οσουν εχουν παρει ηδη προηγουμενα changelist τα οποια παρουσιασαν προβληματα με το δαχτυλικο αποτυπωμα.

OK φίλε μου μακάρι,να υποθέσω Android 6 από το νέο έτος;

Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα το ασπρο. Είναι φοβερή συσκευή . προέρχομαι από note 3 neo. Είναι γερμανικό. Και πήρε την 5.1.1 αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω κάτι γιατί lolipop δεν είχα δει καν.

Η BTU ειναι καθαρη. Βαλτην αφοβα

Πολύ καλή και καθαρή. Ένα ROOT να βρω και είμαι ΟΚ. Αν και πάλι δε συγκρίνεται με τις τελευταίες CM σε ταχύτητα.

εχει παρατηρήσει κανεις οταν η μπαταρια του κινητου πεφτει κατω απο 20% να του πεταει εκτος σύνδεσης για λιγο και μετα να ξαναφτιαχνει ??

όταν κάνεις backup ΄με το smart switch δημιουργεί ένα αρχείο κάθε φορά. τα παλιότερα μπορώ να τα σβήνω ή πρέπει να τα κρατάω; δεδομένου ότι καταλαμβάνουν πολύ όγκο.

Έχω τη συσκευή 3 μερες με την 5.1.1. Δεν έχω δουλέψει ποτέ lolipop. Γενικώς δεν έχω δει κάποιο σοβαρό bug . Πολύ μικρά lags αλλά ελάχιστα κατά την κυλιση των οθονών και κυρίως μετά από κλείσιμο εφαρμογής. Πιστεύω πως αυτά είναι θέμα touchwiz. Να μπω στη διαδικασία να κάνω Hard reset η δεν θα αλλάξει κατι.?

Γειά σε όλους. Ποια 5.1.1 προτείνετε να κατεβάσω;;; Εχω την Ελληνικη αλλα ακομα είμαι στην 5.0.1 ή καλύτερα να περιμένω για ΟΤΑ;;; Ευχαριστώ

Κάποιος;;;

Edited by Andreasole
Καμία Απάντηση
From N9

Υπάρχει τρόπος να προσθέσω δικά μου κουμπιά στον πίνακα ειδοποιήσεων πέραν αυτών της Samsung;
Mόνο με ρουτ και xposed.

Υπάρχει τρόπος να προσθέσω δικά μου κουμπιά στον πίνακα ειδοποιήσεων πέραν αυτών της Samsung;

Εναλλακτικά, μπορείς να εγκαταστήσεις το Notification Toggle.

Είναι πολύ παραμετροποιήσιμο σε όλα του. Εγώ έχω καταλήξει σε μία τέτοια διάταξη.

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Screenshot_NormalAppImage1_zpsjkoivoqe.png

Το πάνω είναι το κανονικό notification panel και το κάτω αυτό του Notification Toggle.

Καλησπέρα . Έχει περαστεί με ota η 5.1.1. Εάν κάνω Hard reset θα με επιστρέψει κιτ κατ? Υπάρχει τρόπος να μου ξεκινήσει με την 5.1.1 και να κάνω καθαρή εγκατάσταση τις εφαρμογές?

Καλησπέρα . Έχει περαστεί με ota η 5.1.1. Εάν κάνω Hard reset θα με επιστρέψει κιτ κατ? Υπάρχει τρόπος να μου ξεκινήσει με την 5.1.1 και να κάνω καθαρή εγκατάσταση τις εφαρμογές?

Δεν αλλάζει η έκδοση λογισμικού απ' το factory reset!!

Θα χάσεις μόνο εφαρμογές, επαφές και ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη.

Μου ηρθε μια αναβαθμιση κοντα 80 mb.5.1.1 ειχα ηδη.εκδοση δεν αλλαξε.πρεπει να αλλαξε η εκδοση λογισμικου ασφαλειας και βασικου φασματος η κατι τετοιο

Οσοι έχετε αντιμετωπίσει θέματα στην λειτουργία του F (πχ υπερθέρμανση, κατανάλωση, bt κτλ), τι προέλευσης είναι; Ελληνικά ή ευρωπαϊκά; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι για αγορά προσεχώς και επειδή λόγω κόστους θα πάω σε σκρουτζομάγαζο, σκέφτηκα μήπως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα με θέματα. Πχ στο note 2 που έχω, είχαν εμφανίσει προβληματα στο bt αρκετά Γαλλικά.

Έχουν παρατηρηθεί θεματακια με συσκευές bluetooth? Γιατί κάποιες φορές χάνει την σύνδεση και πρέπει να κλείσω την συσκευή bluetooth και να ξανά ανοίξω για να επανελθει. Βέβαια μπορεί να φταίει και το bluetooth αλλά σε άλλη συσκευή δούλευε καλα.

Έχουν παρατηρηθεί θεματακια με συσκευές bluetooth? Γιατί κάποιες φορές χάνει την σύνδεση και πρέπει να κλείσω την συσκευή bluetooth και να ξανά ανοίξω για να επανελθει. Βέβαια μπορεί να φταίει και το bluetooth αλλά σε άλλη συσκευή δούλευε καλα.

Μιάμιση εβδομάδα στην Αθήνα με το Sony sbh 52 και δεν είχα ούτε για δείγμα. Αγγλικη stock unbranded 5.1.1

Sony SBH50 δουλεύει άριστα. Δύο ή τρεις φορές σε δύο μήνες πάντως το bluetooth δεν συνδέθηκε με το κινητό αυτόματα με το που το άνοιξα, χρειάστηκε να μπω στις ρυθμίσεις και να το συνδέσω χειροκίνητα. Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)