Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καιμεχω το note 3 της κοπελας μου που ειναι αλφαδι. Απαραδεκτη η samsung με το 4αρι. Πρεπει οπωσδηποτε να μας δωσει το νεο touchwiz μπαςμκαι δουμε ασπρη μερα! Αν και το βλεπω απο δεκεμβρη 2015...

Να ελπίζεις να μην σου δώσει το νέο TW γιατί οι Κορεάτες είναι επικίνδυνοι με το software και βλέπω να έχουμε περισσότερα προβλήματα.

Όσο για την κάμερα, μερικές φορες και μένα απλά δείχνει μαύρο όταν την ανοίγω! Θέλει reboot για να νιώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά αυτή είναι η τακτική της samsung και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ειδικά τώρα που τρέχουν όλοι να αγοράσουν τα S6 θα γίνει χειρότερη.

Σε Android μόνο η HTC δίνει ολοκληρωμένες αναβαθμίσεις και μάλιστα τις δικές της εφαρμογές τις ανανεώνει μέσω Google play.

Οπότε από την στιγμή που επιλέγουμε samsung για κάμερα, οθόνη, S-Pen κλπ, το βουλωνουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έβγαλα τον Nova και άφησα τον GEL μιας που δουλεύω αποκλειστικά τις υπηρεσίες της Google. Έχει βελτιωθεί ελάχιστα η κατάσταση. Θα δω τις επόμενες μέρες τι θα γίνει.

Δύσκολα πράγματα ζητάς. Σε περίπου 3 μήνες έρχεται το 5.

Εδω ακόμα σε πολλά 4αρια δεν έχει έρθει η lollipop, καινούριο tw θες εσύ?

Όπως και να έχει είναι γνωστή η τακτική της sammy σε τέτοια θέματα.

Κάποιοι από αυτά και αυτά της έχουν βάλει άκυρο.

Edit.

Υποτίθεται πως το καλύτερο tablet της είναι το tab s αν δεν κάνω λάθος. Το δικό μου μαμά ακόμα με την 4-4-2 είναι. Τι να πούμε λοιπόν. Για εμένα είναι απαραδεκτοι.

Στο tab s 8.4 που την περασα ..ειναι πολυ πιο ανετη απο την αντιστοιχη του note..απο πλευρα ρυθμισεων κλεισιμο εφαρμογων κλπ δεν εχω πειραξει τπτ..και με TW...παει μπαλα..

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Παιδιά αυτή είναι η τακτική της samsung και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ειδικά τώρα που τρέχουν όλοι να αγοράσουν τα S6 θα γίνει χειρότερη.

Σε Android μόνο η HTC δίνει ολοκληρωμένες αναβαθμίσεις και μάλιστα τις δικές της εφαρμογές τις ανανεώνει μέσω Google play.

Οπότε από την στιγμή που επιλέγουμε samsung για κάμερα, οθόνη, S-Pen κλπ, το βουλωνουμε.

Κωστα sorry αλλα δεν το δεχομαι οταν σκαω 899€ για συσκευη ναυαρχιδα. Ειναι απαραδεκτοι 9 μηνες μετα το λανσαρισμα το κινητο να μην λειτουργει οπως πρεπει. Βασικα ειναι αστειο οχι απαραδεκτο.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Ρε παιδιά διαβάζω εδώ διάφορα προβλήματα πού έχει ο καθένας και αναρωτιέμαι πώς γίνεται αυτό? Πχ σε μένα η lilipop κούμπωσε μια χαρά και χωρίς εργοστασιακή επανεκκίνηση, το μόνο που έκανα πρίν την εγκατάσταση καθαρισμός κρυφής μνήμης,καθαρισμός άχρηστον αρχείων και φόρτιση στο 100% τίποτα άλλο,καμιά σχέση σε ταχύτητα με την κίτκατ, πολυ ανώτερη η lollipop,camera άψογη και ταχύτατη,galeri μέσο κάμερας σφαίρα 3 μέρες που έχω την lollipop δεν παρατήρησα τίποτα,lag ανηπαρκτα ,για για να δείς ίσος κάποια μικρά το κινητό πρέπει να το ζωρήσεις πολύ μα πολύ για να δεις κάποια μικρά και πάλι αν, μόνο 3 παράπονα έχω, την ραμ δουλεύει σχεδόν φούλ,μια μικρό καθυστέρηση στα παράθυρα που υπήρχε κάπου κάπου και στην κίτκατ σε μικρότερο βαθμό εδώ στην lollipop αλλά υπάρχει,και τρίτων η μπανταρία με την lilipop έχω λιγότερη αυτονομία σε κάθε φόρτιση ,πάνω απο 30 λεπτά έχω χάσει σε ώρες οθόνης όμως έχω πολύ καλύτερη αναμονή αλλά δεν με προβληματίζει μπροστά στην πολύ ταχύτατη lilipop,και πάλι βγάζει απο 30 λεπτα μέχρι με 1 ώρα στην περίπου ίδια χρήση σχεδόν ώρα παραπάνω οθόνης από το s6 edge που έχει ο αδερφός μου στην χρήση σκέτο 3g δεν ξέρω δεν το δουλεύουμε πότε σκέτο 3g ούτε εγώ ούτε αυτός 80% περίπου είναι σε WiFi και μερικές φορές ναι στο s6 καθυστερεί η κολάι στο άνοιγμα της galeri από την κάμερα κατά τα άλλα φοβερό το s6 φοβερό άνοιγμα εφαρμογών ένα τσακ πιό γρήγορο στης βαριές εφαρμογές αυτά τα δύο τηλ αυτήν την στιγμή είναι τα δύο ποιό κορυφαία που υπάρχουν το νότ για την άπαιχτη πένα και την φοβερή μεγάλη οθόνη και το s6 για το φοβερό ντιζάιν και ταχύτητα και καλή κάμερα την νύχτα την ημέρα τα ίδια σχεδόν με το νότ ,αυτά από μένα μέχρι στιγμής εντυπώσεις. Edited by KOSTAS19780

Καλησπερα

Σκεφτομαι να παρω το note να το εχω σε συνδυασμο με το iphone.

Δυο τρεις ερωτησεις που αφορουν τις τελευταιες εκδοσεις.

1)Root χωρις να πειραχτει το knox γινεται;Στο note 3 οταν το ειχα υπηρχε αν θυμαμαι καλα το towelroot που γινοταν.

2)Το acr η γενικα προγραμματα ηχογραφησης κλησεων παιζουν σωστα;

3)Μετα απο τοσους μηνες σε αυτη τη φαση πρεπει να προτιμησω καποια απ τις δυο εκδοσεις αναλογα τον επεξεργαστη η οποιο και αν παρω το ιδιο ειναι;

4)Εχει πολλα κοληματα;

Ευχαριστω

Καλησπερα

Σκεφτομαι να παρω το note να το εχω σε συνδυασμο με το iphone.

Δυο τρεις ερωτησεις που αφορουν τις τελευταιες εκδοσεις.

1)Root χωρις να πειραχτει το knox γινεται;Στο note 3 οταν το ειχα υπηρχε αν θυμαμαι καλα το towelroot που γινοταν.

2)Το acr η γενικα προγραμματα ηχογραφησης κλησεων παιζουν σωστα;

3)Μετα απο τοσους μηνες σε αυτη τη φαση πρεπει να προτιμησω καποια απ τις δυο εκδοσεις αναλογα τον επεξεργαστη η οποιο και αν παρω το ιδιο ειναι;

4)Εχει πολλα κοληματα;

Ευχαριστω

1)Ρουτ χωρις να γραψει δυστηχως οχι ακομα σε κανενα απο τις 2 εκδοσεις(μοντελο C & μοντελο F)'0

2)στο μοντελο F ναι παιζουν σωστα και δουλευουν στο μοντελο C οχι και δεν ξερουν ακομα νομιζω γιατι!

3)οποιο και να παρεις το ιδιο ειναι αν εξαιρεσεις την ηχογραφηση κατα την διαρκεια τον κλησεων και το 4G+ το οποιο εχει το F και οχι το C

ειναι τα ιδια αν εξαιρεσεις τα παραπανω με το C να εχει ελαχιστη πιο smooth συμπεριφορα εναντι του F ! (τωρα για την μπαταρια δεν μπορω να σε πω μπες καλυτερα στο θεμα με τις μπαταριες και δες χρονουν που εχουμε ποσταρει ο καθενας απο το καθε μοντελο για βγαλε ενα συμπερασμα μονος σου)

4) οχι δεν εχει ! αργει να ανοιξει λιγο τα recent apps και την gallery δεν τα ανοιγει ακαριαια αλλα για εμανα αυτο δεν ειναι προβλημα ουτε κολλημα! ετσι λειτουργει και ή θα φτιαξει σε μελλοντικο update ή αμα σε ενοχλει τοσο βαζεις το Quik pic πχ και εισαι ετοιμος)

ελπιζω να βοηθησα!

Εγω ειμαι κατοχος C υπερ ευχαριστημενος σε ολα !

EDIT:για το VS---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919

για την μπαταρια--->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403130

Edited by kostashark

Κωστα sorry αλλα δεν το δεχομαι οταν σκαω 899€ για συσκευη ναυαρχιδα. Ειναι απαραδεκτοι 9 μηνες μετα το λανσαρισμα το κινητο να μην λειτουργει οπως πρεπει. Βασικα ειναι αστειο οχι απαραδεκτο.

Κώστα μιλούσα για τις αναβαθμίσεις.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παράπονα δεν έχω δει samsung χωρίς λαγκ από το πρώτο galaxy μέχρι το NOTE 4.

Στο Edge δεν έχω προβλήματα. Το μόνο που μ ενοχλεί είναι το λαγκ παρόλο που δεν είναι έντονο.

Έτσι κι αλλιώς λόγο edge οθόνης δεν χρησιμοποιούμε το recent apps.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά από αναβάθμιση κάθε χρονιά και χειρότερα τελευταίοι και κατά υδρομένοι πήραμε την lollipop σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο.

σέρνεται το δικό μου με lollipop

αργεί μέχρι και το ρολόι.οι δείκτες του ρολογιού δε γυρνάνε γρήγορα με αποτέλεσμα να χάνει 5 λεπτά κάθε ώρα

ρε παιδια

χαλαρώστε λίγο με τις υπερβολές

τούμπανο είναι το μηχάνημα

θα δείτε το iphone 6 με το ios9 πως θα σέρνεται λόγω έλειψης ram και θα έρθετε στα ίσια σας

από iphone πήγα σε note 4 και δεν το μετάνοιωσα

δε γίνεται χωρίς να μπορώ να γράφω πάνω στο κινητό

έχω απαλλαγεί από χαρτάκια που στο τέλος χανότανε

αυτό που μου τη σπάει στο note 4 βέβαια είναι η χαμηλή μνήμη.Τα 32 gb είναι πού λίγα για τόσο ακριβό κινητό και με τόσες σημειώσεις που έχω στο evernote και στο onenote(δεν υποστηρίζουν εξωτερική μνήμη ακόμα)

σκέφτομαι να το δώσω στον πατέρα μου σεπτέμβριο και να πάρω το 5 αν έχει μεγαλύτερη μνήμη

χωρίς note δε γίνεται.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα είναι το οτι μπορώ να προσθέσω χειρόγραφες σημειώσεις στα γρήγορα σε ήδη υπάρχοντα αρχεία στο evernote ,κάτι πολύ σημαντικό για μένα

θα άλλαζα το note με ένα κινητό surface αν βγάλει η microsoft surface phone

για να μην κατηγορούμε και την apple και χωρίς ipad πάλι δε γίνεται

ο καλύτερος συνδυασμός θα ήταν ipad σπιτι και στην τσέπη note και iphone 6s plus(όταν βγει)

σέρνεται το δικό μου με lollipop

αργεί μέχρι και το ρολόι.οι δείκτες του ρολογιού δε γυρνάνε γρήγορα με αποτέλεσμα να χάνει 5 λεπτά κάθε ώρα

ρε παιδια

χαλαρώστε λίγο με τις υπερβολές

τούμπανο είναι το μηχάνημα

θα δείτε το iphone 6 με το ios9 πως θα σέρνεται λόγω έλειψης ram και θα έρθετε στα ίσια σας

από iphone πήγα σε note 4 και δεν το μετάνοιωσα

δε γίνεται χωρίς να μπορώ να γράφω πάνω στο κινητό

έχω απαλλαγεί από χαρτάκια που στο τέλος χανότανε

αυτό που μου τη σπάει στο note 4 βέβαια είναι η χαμηλή μνήμη.Τα 32 gb είναι πού λίγα για τόσο ακριβό κινητό και με τόσες σημειώσεις που έχω στο evernote και στο onenote(δεν υποστηρίζουν εξωτερική μνήμη ακόμα)

σκέφτομαι να το δώσω στον πατέρα μου σεπτέμβριο και να πάρω το 5 αν έχει μεγαλύτερη μνήμη

χωρίς note δε γίνεται.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα είναι το οτι μπορώ να προσθέσω χειρόγραφες σημειώσεις στα γρήγορα σε ήδη υπάρχοντα αρχεία στο evernote ,κάτι πολύ σημαντικό για μένα

θα άλλαζα το note με ένα κινητό surface αν βγάλει η microsoft surface phone

για να μην κατηγορούμε και την apple και χωρίς ipad πάλι δε γίνεται

ο καλύτερος συνδυασμός θα ήταν ipad σπιτι και στην τσέπη note και iphone 6s plus(όταν βγει)

Σωστός :) ! Για όλα αυτά που γράφεις ανεχόμαστε την Samsung, εννοείται μόνο σε NOTE

καλησπέρα. Έχω το C όχι το F, αλλά δε διαφέρουν σημαντικά.

Όλα αυτά με τα lags και τα delays, κλπ, εμφανίζονται για ένα μόνο λόγο: Επειδή το softaware ΔΕΝ είναι βελτιστοποιημένο για το hardware.

Σας το λέω επειδή τόσα χρόνια είχα μηχανήματα windows, και "έτσι ξαφνικά πάνω στην τρέλα μου", πήρα laptop mbpr 13. Αν αφήσουμε την οθόνη που είναι φανταστική, παιδιά, πιστέψτε με, η εμπειρία με το λειτουργικό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Εντάξει, είμαι 42, και έχω formarei άπειρα μηχανάκια windows. Έχω κουραστεί, αλλά μην ξεχνάτε ότι στα νιάτα μου είχα win 95, win 2000, και win NT. Όλα τα σκατά δηλαδή.... Μετά τα win 7 άρχισε να στρώνει λίγο το πράγμα....

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έχω περάσει αρκετά..... Οι άνθρωποι στην Apple, το έχουν πιάσει το νόημα. Δε βάζουν κορυφαίο hardware, γιατί απλά δεν το χρειάζονται. Αναπτύσσουν καλό λειτουργικό που δουλεύει και ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ για το harware που επιλέγουν. Και στο τέλος, δένουν το σιρόπι με κορυφαία ποιότητα. Ποιότητα που ΤΗ ΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, καθώς κάθε στιγμή την κρατάς στο χέρι σου, την αισθάνεσαι κάθε δευτερόλεπτο.

Αν λοιπόν η samsung και η κάθε samsung, ασχολούνταν σοβαρά με το software, τότε τα τηλέφωνά της θα ήταν διαστημόπλοια. Όμως, ο εύκολος δρόμος είναι να επιλέξουν κορυφαίο hardware (που ίσως να μην τους κοστίζει ακριβά), αλλά ΔΕΝ επενδύουν στο softaware (που ίσως να κοστίζει πολύ περισσότερο).

Γι΄ αυτό βλέπετε τα iphone με τα μισά "κυβικά", και δουλεύουν πιο smooth.... Το software είναι...............

Και φυσικά, ONCE YOU GO MAC, YOU NEVER GO BACK.....

H εμπειρία με το νέο λειτοργικό.... δεν παίζεται. Ας βάλουν μυαλό λοιπόν, και ας απενδύσουν στο software.....

Κώστα μιλούσα για τις αναβαθμίσεις.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παράπονα δεν έχω δει samsung χωρίς λαγκ από το πρώτο galaxy μέχρι το NOTE 4.

Στο Edge δεν έχω προβλήματα. Το μόνο που μ ενοχλεί είναι το λαγκ παρόλο που δεν είναι έντονο.

Έτσι κι αλλιώς λόγο edge οθόνης δεν χρησιμοποιούμε το recent apps.

Επίσης από σήμερα έχω ακόμα ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφιες της sd στον υπολογιστή. Αλλο και αυτό πάλι. Δειχνει οτι φορτώνει αλλά κολλαει ο explorer. Το αντιμετωπιζει κανενας άλλος αυτο το πρόβλημα? Η sd είναι η γρήγορη της samsung

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Όλα αυτά με τα lags και τα delays, κλπ, εμφανίζονται για ένα μόνο λόγο: Επειδή το softaware ΔΕΝ είναι βελτιστοποιημένο για το hardware.

Σας το λέω επειδή τόσα χρόνια είχα μηχανήματα windows, και "έτσι ξαφνικά πάνω στην τρέλα μου", πήρα laptop mbpr 13. Αν αφήσουμε την οθόνη που είναι φανταστική, παιδιά, πιστέψτε με, η εμπειρία με το λειτουργικό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Εντάξει, είμαι 42, και έχω formarei άπειρα μηχανάκια windows. Έχω κουραστεί, αλλά μην ξεχνάτε ότι στα νιάτα μου είχα win 95, win 2000, και win NT. Όλα τα σκατά δηλαδή.... Μετά τα win 7 άρχισε να στρώνει λίγο το πράγμα....

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έχω περάσει αρκετά..... Οι άνθρωποι στην Apple, το έχουν πιάσει το νόημα. Δε βάζουν κορυφαίο hardware, γιατί απλά δεν το χρειάζονται. Αναπτύσσουν καλό λειτουργικό που δουλεύει και ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ για το harware που επιλέγουν. Και στο τέλος, δένουν το σιρόπι με κορυφαία ποιότητα. Ποιότητα που ΤΗ ΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, καθώς κάθε στιγμή την κρατάς στο χέρι σου, την αισθάνεσαι κάθε δευτερόλεπτο.

Αν λοιπόν η samsung και η κάθε samsung, ασχολούνταν σοβαρά με το software, τότε τα τηλέφωνά της θα ήταν διαστημόπλοια. Όμως, ο εύκολος δρόμος είναι να επιλέξουν κορυφαίο hardware (που ίσως να μην τους κοστίζει ακριβά), αλλά ΔΕΝ επενδύουν στο softaware (που ίσως να κοστίζει πολύ περισσότερο).

Γι΄ αυτό βλέπετε τα iphone με τα μισά "κυβικά", και δουλεύουν πιο smooth.... Το software είναι...............

H εμπειρία με το νέο λειτοργικό.... δεν παίζεται. Ας βάλουν μυαλό λοιπόν, και ας απενδύσουν στο software.....

Στην πυρά, στην πυρά :kill:

Δυστυχώς είπες μεγάλη αλήθεια την οποία δεν μπορούμε να καταπιούμε διότι άμεσα θα παραδεχόμασταν πως μας εμπαίζουν.

Ισχύει εν μέρη αυτό που λες. Δηλαδή η htc, η google, οι κινέζικες εταιρίες πως το έχουν καταφέρει όλα αυτά και η σάμσουνγκ δεν μπορεί; Και η lg με το g2, g4 με το g3 δεν ξέρω τί όνειρο είδαν κι ακόμα συμμαζεύουν. Πάντως απαράδεκτο να ασχολείται μόνο με τα s6 και s6 edge που από τότε που κυκλοφόρησαν έχουν πάρει 4-5 αναβαθμίσεις πάνω στην 5.0.2 κι εμάς με τα note 4 μας έδωσε 2 κι αυτό. Αν βγουν και πουν ότι ασχολούνται με την 5.1 στα note 4 και s5 με το νέο tw θα τους παραδεχτώ και θα πω και μπράβο. Αλλά κούρασαν με τις διακρίσεις τους πια. Ακόμα και note 3 και s4 πρέπει να πάρουν το νέο tw ώστε να λειτουργήσουν άνετα και καλύτερα. Ικανούς τους έχω να βγουν και να πουν ότι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με το νέο tw και τελικά θα μας αφήσουν με το παλιό. Βέβαια να πω την αλήθεια έπιασα ένα iphone 6 σήμερα και χρησιμοποίησα facebook app και safari. Χειρότερο από note 4 είναι. Απορώ τι βλέπουν αυτοί.

Λοιπον... μ αρεσει η συζητηση που εχει ξεκινησει και δειχνει να ειναι μακρια απο οπαδισμους οποτε αξιζει.. Εγω το Νοτε 4 (δινοντας το S4) το απεκτησα απο "σποντα" κυριως.. Σκοπευα να παω στο Ζ3 και λογω μιας εταιρικης προσφορας το πηρα σε πολυ πιο χαμηλη τιμη απο την αρχικη του (οσο ειχε τοτε και το Ζ3 εν ολιγοις). Ομολογω το σκεφτηκα πολυ εχοντας ξενερωσει απο τα τερτιπια του S4 αλλα λεω οκ η πραγματικη top συσκευη της Samsung ειναι αυτη κτλ κτλ plus το θεμα καμερα που πλεον μαλλον θα παψω να το εχω τοσο ψηλα σαν κριτηριο. Παμε λοιπον.. οθονη εξαιρετικη για τα γουστα μου, μ αρεσει παρα πολυ. touch επισης παρα πολυ καλο και καμερα πολυ παραπανω απο ικανοποιητικη. ΑΛΛΑ... οπως ειπωθηκε για τα "απαιτουμενα" restarts..ισχυει εντελως! Κατα διαστηματα σταματαει ο ηχος σε multimedia επιπεδο, δλδ ναι μεν αν σε καλεσουν θα ακουσεις κανονικα τον ηχο αλλα αν πας να παιξεις κανα παιχνιδι ή να δεις κανα βιντεο ακρα του ταφου σιωπη.. restart και εισαι αρχοντας παιζει ξανα. Το κολλημα με την καμερα επισης που θα χρειαστει restart. Και εχει τυχει σε φαση να θελω εκεινη την ωρα να τραβηξω κατι και να αναγκαστω να κανω restart...epic failure για κατι που στοιχιζε 849... Μετα την lollipop ανεβαζει θερμοκρασια παραπανω στην ιδια χρηση σε σχεση με την ΚιτΚατ. Και τα γνωστα lagkakia που ολοι αναφερετε αλλα εγω λογω Nova τα εχω σε πολυ μικροτερο βαθμο. Αν ζω με ολα αυτα ? Ναι οκ. Αν εχω δει πολυ χειροτερα σε αλλες συσκευες? Επισης ναι. Αυτο ομως δεν σημαινει τιποτα προσωπικα για μενα οταν θεωρεισαι το Νο1 στο Android αυτη τη στιγμη. Και για καποιους αλλους εντελως προσωπικους λογους (κολληματα τα λενε καποιοι) πλεον η επομενη επιλογη οποτε κι εφοσον δεν θα ειναι σε αυτη την εταιρεια. Κι ας βγαζει επεξεργαστες που ψηνουν καφε (στη κυριολεξια) και DDR4 μνημες (ψαρωτικο) κι οτι αλλο... στη πραξη δεν εφαρμοζονται after all and that's what matters.. Edited by manos_rc

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Διαβάζω κι εγώ τα σχόλια για laggs και πραγματικά παραξενεύομαι. Εγώ το έχω δυο μέρες και πάει βούτηρο χωρίς κομπιάσματα και άλλα τέτοια. Νοιώθω οτι επιτέλους έχω κάτι ποιοτικό στα χέρια μου, γρήγορο, smooth και απροβλημάτιστο. Βέβαια να τονίσω οτι έχω το C αλλά δεν πιστεύω οτι οι διαφορές στον τομέα αυτόν είναι μεγάλες.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Διαβάζω κι εγώ τα σχόλια για laggs και πραγματικά παραξενεύομαι. Εγώ το έχω δυο μέρες και πάει βούτηρο χωρίς κομπιάσματα και άλλα τέτοια. Νοιώθω οτι επιτέλους έχω κάτι ποιοτικό στα χέρια μου, γρήγορο, smooth και απροβλημάτιστο. Βέβαια να τονίσω οτι έχω το C αλλά δεν πιστεύω οτι οι διαφορές στον τομέα αυτόν είναι μεγάλες.

Καταρχάς εξαρτάται από ποια συσκευή έρχεσαι, κατά δεύτερον δεν είπαμε ότι η συσκευή ο βασιλιάς του lag, κάποιες ατέλειες έχει.

Αν πας και το δουλέψεις δίπλα σε άλλες κορυφαίες προτάσεις της αγοράς θα δεις αυτές τις μικρές ατέλειες, με προεξέχουσα το θέμα στα recent apps.

H συσκευή για μένα σε πάρα πολλούς τομείς είναι κορυφαία(οθόνη, κάμερα) & προσφέρει και ορισμένα μοναδικά features που για πολλούς είναι σημαντικά και γι' αυτό την προτιμάμε, αλλά έχει και ορισμένα πλην, απαράδεκτα για τέτοιου βεληνεκούς μηχάνημα, τα οποία πρέπει να τονίζονται.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν κάθεται καλά σε όλους και οι περισσότεροι την περνάνε με καθαρή εγκατάσταση έτσι! Σε εμένα χωρίς καθαρή εγκατάσταση δεν με έβγαλε πότε προβλήματα με την κάμερα πχ ξέρει κανένας να δώσει και τα φώτα του και σε μένα ;

Καταρχάς εξαρτάται από ποια συσκευή έρχεσαι, κατά δεύτερον δεν είπαμε ότι η συσκευή ο βασιλιάς του lag, κάποιες ατέλειες έχει.

Αν πας και το δουλέψεις δίπλα σε άλλες κορυφαίες προτάσεις της αγοράς θα δεις αυτές τις μικρές ατέλειες, με προεξέχουσα το θέμα στα recent apps.

H συσκευή για μένα σε πάρα πολλούς τομείς είναι κορυφαία(οθόνη, κάμερα) & προσφέρει και ορισμένα μοναδικά features που για πολλούς είναι σημαντικά και γι' αυτό την προτιμάμε, αλλά έχει και ορισμένα πλην, απαράδεκτα για τέτοιου βεληνεκούς μηχάνημα, τα οποία πρέπει να τονίζονται.

Απο νοτε 2 έρχομαι το οποίο δούλευε υποδειγματικά χωρίς κανένα κόλλημα. Σίγουρα δεν είναι ο βασιλιάς του lag αλλά τονίζονται ιδιαιτέρως στα τελευταία Posts τα κομπιάσματα και μου κάνει εντύπωση. :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αν και ντρεπομαι που θα το πω.... εαν αυτη η συσκευη ειχε πανω ΙΟS (χωρις τα χαζοκλειδωματα βεβαια) θα ηταν μαλλον το απολυτο.. αυτο εννοουμε..η συσκευη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και την χαντακωνει (once again) η Samsung.. Σε καθε περιπτωση απο αυτη την εταιρεια αν ξαναπαιρνα κατι εννοειται παλι μονο ΝΟΤΕ θα ηταν...

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Μακάρι τα προβλήματα μας να είναι πάντως μόνο αυτά τα μικροlags που λέτε. (Εγώ δεν εχω παρατηρήσει κάτι. Βέβαια από το πρώτο δευτερόλεπτο χρησιμοποιώ Nova). Ειδικά από αυτά που βλέπω σε άλλες συσκευές...
[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικά, μάλλον είναι αυτό που ανέφερα. Το βελτιστοποιημένο software για δοσμένο hardware.

Όσοι δουλεύτε με mac θα καταλαβαίνετε τι εννοώ. Εγώ που στα 42 μου πέρασα σε mac, απλά απορώ γιατί ο κόσμος παραμένει τυφλός με τα windows. Άλλο ένα παράδεογμα που το αποδεικνύει: Φίλος με mbpr τρέχει parallels, γιατί κάποιο λογισμικό για τυπωμένα κυκλώματα υπάρχει μόνο για win. Όλοι θα ξέρετε ότι το trackpad των mac..... απλά δεν υπάρχει. Ε λοιπόν.... δε λειτουργεί τόσο θεϊκά όσο στο OSX. Δεν έχει την ίδια διαχείρηση...

Το άτιμο το software κάνει τη διαφορά.

Αν και ντρεπομαι που θα το πω.... εαν αυτη η συσκευη ειχε πανω ΙΟS (χωρις τα χαζοκλειδωματα βεβαια) θα ηταν μαλλον το απολυτο.. αυτο εννοουμε..η συσκευη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και την χαντακωνει (once again) η Samsung.. Σε καθε περιπτωση απο αυτη την εταιρεια αν ξαναπαιρνα κατι εννοειται παλι μονο ΝΟΤΕ θα ηταν...

Φίλε μου από το ios απουσιάζουν δεκάδες λειτουργίες σε σχέση με το Android και ακόμα περισσότερες σε σχέση με το NOTE. Όλα αυτά κάνουν το λειτουργικό πολύ πιο ελαφρύ. Ασε που τελευταία όταν άρχισαν να προσθέτουν πράγματα έχουν κι αυτοί προβλήματα.

Δεν είναι λοιπόν το θέμα εκεί.

Το πρόβλημα είναι στην samsung.

Οι υπεύθυνοι εκεί, δεν θεωρούν πρόβλημα τα λαγκ.

Προτιμούν άχρηστες λειτουργίες που βαραίνουν τις εφαρμογές τους, πχ την ταξινόμηση φωτογραφιών με βάση τι δείχνουν, δηλαδή ζώα, οχήματα κλπ.

Κάθε τέτοια λειτουργία επιβαρύνει το σύστημα. Και υπάρχουν δεκάδες τέτοιες οι οποίες είναι άχρηστες στα smartphone.

Πάμε στον dialer. Εκεί και αν υπάρχουν άχρηστες δυνατότητες. Συγκρίνετε αυτόν του iphone και θα καταλάβετε πόσο ελαφρύς είναι.

Και τέλος, η samsung δεν κάνει το αυτονόητο. Να φροντίσει μέσω ρυθμίσεων του συστήματος, κάποιες βασικές εφαρμογές της, να μην κλείνουν ποτέ. Όπως έκανε με την εφαρμογή της κάμερας στο S6.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)