Sofos_5 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Κάτι που ανακάλυψα τυχαία είναι η κινούμενη εικόνα στην οθόνη κλειδώματος, όμορφη πινελιά.. Για όποιον δεν γνωρίζει Ρυθμίσεις - Οθόνη και Φόντο - Φόντο - Κλείδωμα Οθόνης - επιλέγουμε είτε τις φωτογραφίες που θέλουμε από δικά μας άλμπουμ είτε μία από τις υπόλοιπες επιλογές και επιλέγουμε Ρυθμίσεις - Τικάρουμε το Δυναμικό Εφέ.. βουαλά! Επίσης υπερευχαριστημένος με τη λειτουργία του ενός χεριού και του πόσο εύκολα ενεργοποιείται/απενεργοποιείται κλπ. Μάλλον θα χρειαστεί να προστεθούν μικρό tips στο πρώτο σχόλιο με τόσες κρυμμένες επιλογές εδώ και εκεί. Επίσης όσοι προχωρήσουν σε root ή και για τυχόν τροποποιήσεις και επιλογές για μη rooted συσκευές στο : Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note 4 (SM-N910). Edited November 24, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ναι εντάξει, αλλά δεν θέλω να είναι κεφαλαία τα γραπτά μου. Εντάξει τότε ούτε το πρωτόκολλο του gsm θέλει να έχεις περισσότερους από 70 χαρακτήρες :p ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης υπερευχαριστημένος με τη λειτουργία του ενός χεριού και του πόσο εύκολα ενεργοποιείται/απενεργοποιείται κλπ. Μάλλον θα χρειαστεί να προστεθούν μικρό tips στο πρώτο σχόλιο με τόσες κρυμμένες επιλογές εδώ και εκεί. Αν αυτό που εννοείς είναι η λειτουργία που κάνεις swipe και μικραίνει ολόκληρη την οθόνη όχι μόνο την εφαρμογή, από τις 50 φορές που το προσπάθησα το πέτυχα τις 2:mad::mad:. Είναι το μόνο πράγμα που με έχει εκνευρίσει μέχρι τώρα. Αν και αυτό που κάνεις από τη γωνία της οθόνης και κάνει μόνο την εφαρμογή, τις μισές φορές πετυχαίνω το συρτάρι ειδοποιήσεων, αλλά τα ποσοστά είναι αυξημένα κατά πολύ σε σχέση με το άλλο :p Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αν αυτό που εννοείς είναι η λειτουργία που κάνεις swipe και μικραίνει ολόκληρη την οθόνη όχι μόνο την εφαρμογή, από τις 50 φορές που το προσπάθησα το πέτυχα τις 2:mad::mad:. Είναι το μόνο πράγμα που με έχει εκνευρίσει μέχρι τώρα. Αν και αυτό που κάνεις από τη γωνία της οθόνης και κάνει μόνο την εφαρμογή, τις μισές φορές πετυχαίνω το συρτάρι ειδοποιήσεων, αλλά τα ποσοστά είναι αυξημένα κατά πολύ σε σχέση με το άλλο :p Αυτό εννοώ με τη διαφορά ότι σε' μένα ζήτημα να μην έπιασε μια φορά! :ninja: Σίγουρα το κάνεις σωστά? Κάνεις slide από την άκρη της οθόνης στη μέση της συσκευής μέχρι το κέντρο της οθόνης και πίσω! Όσο για την λειτουργία που μικραίνει απλά την εφαρμογή είμαι στο 100% των φορών μέχρι στιγμής. :p Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Γιατι δεν βαζεις την Ελληνικη unbranded? CSC οπως ειπε και ο φιλος, δεν εχει σημασια. Φτιαχνεται μονο του. Αλλα δεν χρειαζεται επαναφορα. Απλα περνας την ROM και εισαι ετοιμος. Εγω που αλλαζω συνεχως ROMs (official παντα, για να μην χασω εγγυηση) στο Note 10.1 2014 απλα την περναω (οποιαδηποτε unbranded ευρωπαικη) και συνεχιζω να το χρησιμοποιω. Καλησπέρα. Μπορείς να μας περιγράψεις αυτή την διαδικασία για να μην γράψει ο Knox? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εντάξει τότε ούτε το πρωτόκολλο του gsm θέλει να έχεις περισσότερους από 70 χαρακτήρες :p Έντάξει, αλλά γιατί το πρωτόκολο του gsm δέχεται τους αγγλικούς μικρούς 160 και τους ελληνικούς μικρούς 70? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδιά τέλος τα offtopic για τα SMS. Παρακαλώ στο θέμα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπέρα. Μπορείς να μας περιγράψεις αυτή την διαδικασία για να μην γράψει ο Knox? Ευχαριστώ. Να υποθεσω ξερεις να βαζεις το κινητο σε Download Mode. Κατεβαζεις την Ελληνικη ROM Κανεις extract το αρχειο Ανοιγεις το Odin και. Αν εχεις το 1.85 πατας κατω δεξια στο PDA. Αν εχεις το 3.09 πατας στο AP. Διαλεγεις το αρχειο που εκανες extract Απο τις επιλογες πανω αριστερα αφηνεις μονο το Auto Reboot Πατας Start και περιμενεις Και για να δεις το Note 10.1 2014 σε τι κατασταση ειναι: https://www.dropbox.com/s/a9cf7mdwo6eyhxw/2014-11-24%2016.55.29.jpg?dl=0 Αυτο υστερα απο αναβαθμιση σε 4.4 με Ισπανικη ROM απο 4.3 Ελληνικη και μετα στην Ελληνικη 4.4 οταν βγηκε. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Να υποθεσω ξερεις να βαζεις το κινητο σε Download Mode. Κατεβαζεις την Ελληνικη ROM Κανεις extract το αρχειο Ανοιγεις το Odin και. Αν εχεις το 1.85 πατας κατω δεξια στο PDA. Αν εχεις το 3.09 πατας στο AP. Διαλεγεις το αρχειο που εκανες extract Απο τις επιλογες πανω αριστερα αφηνεις μονο το Auto Reboot Πατας Start και περιμενεις Και για να δεις το Note 10.1 2014 σε τι κατασταση ειναι: https://www.dropbox.com/s/a9cf7mdwo6eyhxw/2014-11-24%2016.55.29.jpg?dl=0 Αυτο υστερα απο αναβαθμιση σε 4.4 με Ισπανικη ROM απο 4.3 Ελληνικη και μετα στην Ελληνικη 4.4 οταν βγηκε. Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση και για το χρόνο που διέθεσες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Samsung is pushing out an update to all unlocked and carrier-branded variants of its current flagship smartphone, the Note 4, located in Germany and Greece. Weighing in at 137MB, this upgrade doesn’t bring much to the table in terms of added functionality, but it does include a handful of performance and stability improvements. The full changelog for update, build number N910FXXU1ANK4, can be seen below: System improvements: Radio stability improvement Application improvements: Camera stability FM Radio stability To initiate the upgrade manually, make sure you’re connected to a Wi-Fi network. Then, from the home screen, press the Menu key, followed by Settings. Scroll to the bottom and tap ‘About Device’, then ‘Software Update and ‘Update Now’. * Έχει FM radio to Note 4 ????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδια τo τηλεφωνο εχει notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Έχει FM radio to Note 4 ????????????? Δεν έχει δυστυχώς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδια τo τηλεφωνο εχει notification led? Ναι έχει. :) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ναι έχει. :) Αυτό το LED ανάβει σε ειδοποιήσεις μόνο (π.χ. εισερχόμενα μηνύματα sms,ειδοποιήσεις fb...) ή μπορεί να ανάβει και διακεκομμένα π.χ για την ένδειξη σήματος όπως σε πολλές BlackBerry συσκευές; Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτό το LED ανάβει σε ειδοποιήσεις μόνο (π.χ. εισερχόμενα μηνύματα sms,ειδοποιήσεις fb...) ή μπορεί να ανάβει και διακεκομμένα π.χ για την ένδειξη σήματος όπως σε πολλές BlackBerry συσκευές; Από ότι έχω δει λειτουργεί για ειδοποιήσεις.. Δεν ξέρω αυτό που λες αν γίνεται μέσω root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια γεια σας. ενδιαφερωμαι να αγορασω το note 4, αλλα ποιο απο τα δυο το c η το f ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια γεια σας. ενδιαφερωμαι να αγορασω το note 4, αλλα ποιο απο τα δυο το c η το f ειναι καλυτερο? Απαντήθηκε πολλές φορές. Το F εισάγετε επίσημα στην Ελλάδα. Το C είναι Ε.Ε. Σε συγκριτικά είναι αμφίρροπα τα πράγματα. Το όλο θέμα θα παιχτεί ποιο τελικά θα υποστηρίξει περισσότερο η κοινότητα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Οποίο και να πάρεις είναι καλό. .. γνώμη μου οποίο βρεις φτηνότερο! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Απαντήθηκε πολλές φορές. Το F εισάγετε επίσημα στην Ελλάδα. Το C είναι Ε.Ε. Σε συγκριτικά είναι αμφίρροπα τα πράγματα. Το όλο θέμα θα παιχτεί ποιο τελικά θα υποστηρίξει περισσότερο η κοινότητα. δηλαδη αν παρω το c δεν θα εχω εγγυηση απο την samsung εδω στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 δηλαδη αν παρω το c δεν θα εχω εγγυηση απο την samsung εδω στην ελλαδα? Λογικά θα έχεις. Ξεκάθαρα δεν έχει απαντηθεί. Πάρε για καλό και για κακό ένα τηλέφωνο στην Samsung Hellas. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια καλησπερα σιγουρα αν περασω αλλη rom με odin δεν θα ανεβει ο cunter στο knox ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια καλησπερα σιγουρα αν περασω αλλη rom με odin δεν θα ανεβει ο cunter στο knox ; Εγώ στο s4 είχα περάσει την ελληνική και έγραψε.. Φιλικά στο λέω.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Επειδή δεν ξέρω από αυτά , που βλέπεις ότι έγραψε ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εγώ στο s4 είχα περάσει την ελληνική και έγραψε.. Φιλικά στο λέω.. ευχαριστω πολυ αδελφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Επειδή δεν ξέρω από αυτά , που βλέπεις ότι έγραψε ο knox? Κάνεις restart σε download mode και πάνω αριστερά θα έχει κείμενο. Κάποια γραμμή λέει knox warranty void 0x0 ή 0x1. Το 1 σημαίνει ότι έχει γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εγώ στο s4 είχα περάσει την ελληνική και έγραψε.. Φιλικά στο λέω.. Το είχα γράψει κι εγώ σε προηγούμενο ποστ αλλά....κάποιος αντιδρασε.Δεν υπάρχει σιγουριά ότι δεν θα κάνει trip το knox Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts