Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει καποιος ποιας χωρας official rom ειναι unbranded για να μπορουσα να περασω με odin ...γιατι μπηκα να δω για snap εκδοςη και οι περιςςοτερες μου φανηκαν οτι ειναι branded...

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N910F

Unbranded Ελληνικη ROM (EUR)

http://www.sammobile.com/firmwares/download/36837/N910FXXU1ANJ4_N910FEUR1ANI7_EUR.zip/

Το κακό είναι ότι θα αργεί στις αναβαθμίσεις.

Μπα, το Note 3 Cosmote (ισως να ηταν και Vodafone) αν θυμαμαι καλα ειχε παρει πιο γρηγηρα την 4.4 απο το EUR.

Μια ερωτηση προς τους κατοχους της συσκευης...

απο σημα δικτυου πως τα παει? Ειδικα με ενδιαφερει σε περιοχες που δεν ειναι καλο το σημα.

ειμαι με το νοτε 3 και σε περιοχες με κακο σημα πολλες φορες ειμαι και εκτος δικτυου.

οταν ειναι το σημα καλο δεν πιανεται...

γενικα το νοτε 3 μου εχει αφησει μια εντυπωση μη πολυ καλης ληψης σε σημεια με μετριο προς κακο σημα των δικτυων μας. (Voda εχω)

Σιγουρα θα εχετε μετρο συγκρισης οι περισσοτεροι ειτε με το νοτε 3 που με ενδιαφερει πρωτιστως ειτε με αλλες συσκευες...

Επισεις η διαφορα στα μοντεμ που υπαρχει μεταξυ C και F εκδοσης εχουν να κανουν ΚΑΙ με την ποιοτητα σηματος οσο αφορα την ληψη ή μονο σε ταχυτητα δεδομενων?

ευχαριστω

Απο σημα για εμενα, που πηγαινω συχνα σε περιοχες χωρις καλο σημα, μου φαινεται η μερα με τη νυχτα οσον αφορα την ισχυ του σηματος. Μιλαω παντα για 2G σημα. Εκει που το 3 δεν επιανε, τωρα τουλαχιστον πιανω 1 γραμμη παντα και σε υπογειο που βρισκομαι συχνα, το 3 δεν επιανε ΠΟΤΕ, το 4, καμια φορα πιανει σημα και ερχεται και κανα μηνυμα οτι ειχα κληση. Αυτο που ρωτας για τα modem, λογικα θα εχει καποια διαφορα, αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι που να κανει διαφορα. Λογικα το F μιας και εχει πιο καινουριες τεχνολογιες, θα ειναι και πιο καλο/γρηγορο;

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από ένα χρόνο με το πολύ καλό Ν3 πέρασα και εγώ στο Ν4 ©.

Σχετικά με το λευκό του, διάλεξα την επιλογή Κινηματογράφος amoled που έχει και το πιο ψυχρό λευκό. Στην ρύθμιση Φωτογραφία amoled το λευκό δείχνει όντως κίτρινο.

Να πω την αλήθεια οι μόνες διαφορές που είδα για την ώρα από το Ν3 είναι η λίγο καλύτερη μπαταρία, το fast charge και η λίγο καλύτερη κάμερα.

Στα μείον η έλλειψη s-pen kick stand , το ηχείο στην πλάτη και η κακή υλοποίηση του fingerprint scanner.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Στα μείον η έλλειψη s-pen kick stand , το ηχείο στην πλάτη και η κακή υλοποίηση του fingerprint scanner.

Τι είναι αυτό που αναφέρεις? Σε ρωτώ γιατί έχω το Note 3 και ετοιμάζομαι για το 4άρι:)

Τι είναι αυτό που αναφέρεις? Σε ρωτώ γιατί έχω το Note 3 και ετοιμάζομαι για το 4άρι:)

Αν δεν κάνω λάθος εννοεί που μπορείς να βάλεις το s-pen κάθετα και ανάποδα στο slot έτσι ώστε η συσκευή να κάθεται όρθια στο τραπέζι.

http://img.wonderhowto.com/img/06/83/63538687212489/0/attention-your-galaxy-note-3s-s-pen-works-as-built-kickstand.300x140.jpg

Υπάρχει κάποιος που να του δουλεύει το smart alert;

Το έχω ενεργοποιημένο, το σηκώνω από το γραφείο πχ ενώ το λαμπάκι αναβοσβήνει αλλά δεν δονείται. Κάνω κάτι λάθος εγώ;

Εγώ το δουλεύω και από ότι κατάλαβα σε ειδοποιεί μια φορά , δηλαδή όταν το σηκώσεις θα έχει την δόνηση αλλά εάν δεν τα διαγράψεις από τις ειδοποιήσεις δεν θα σου ξανά έχει την δόνηση πάρα μόνο εάν προστεθεί κάτι καινούριο ή έχεις καθαρίσει εντελώς τις ειδοποιήσεις. .

Σήμερα ήρθε ένα update περίπου 130MB και μπήκε η ....ΝΚ4 ( γερμανικο το τηλ).

Ανεφερε τις διορθωσεις που φέρει στις σημειωσεις?

Σήμερα ήρθε ένα update περίπου 130MB και μπήκε η ....ΝΚ4 ( γερμανικο το τηλ).

Δεν το βρίσκω πουθενά αυτό το update;

http://www.sammobile.com/firmwares/checker/

Να υποθέσω οτι έχεις Snapdragon συσκευή έτσι ?

Δεν το βρίσκω πουθενά αυτό το update;

http://www.sammobile.com/firmwares/checker/

Να υποθέσω οτι έχεις Snapdragon συσκευή έτσι ?

Ναι με Snapdragon - N910F .

Δεν έλεγε πάντως τι διόρθωνε... μόνο several bugs.

Το εμφανίζει κανονικά στο Sammobile

PDA: N910FXXU1ANK4

CSC: N910FOXA1ANK4

MODEM: N910FXXU1ANK4

Version: Android 4.4.4

Added: 2014-11-20

http://www.sammobile.com/2014/11/21/samsung-galaxy-note-4-getting-another-over-the-air-update/

Edited by rigel72

Ναι με Snapdragon - N910F .

Δεν έλεγε πάντως τι διόρθωνε... μόνο several bugs.

Το εμφανίζει κανονικά στο Sammobile

PDA: N910FXXU1ANK4

CSC: N910FOXA1ANK4

MODEM: N910FXXU1ANK4

Version: Android 4.4.4

Added: 2014-11-20

http://www.sammobile.com/2014/11/21/samsung-galaxy-note-4-getting-another-over-the-air-update/

Ναι το εκανε φιλος σημερα.Σαν να τα παει και ελαφρως καλυτερα η μπαταρια,για δωσε λιγο βαση σε αυτο και πες μου εαν το προσεξα καλα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Unbranded Ελληνικη ROM (EUR)

http://www.sammobile.com/firmwares/download/36837/N910FXXU1ANJ4_N910FEUR1ANI7_EUR.zip/

Μπα, το Note 3 Cosmote (ισως να ηταν και Vodafone) αν θυμαμαι καλα ειχε παρει πιο γρηγηρα την 4.4 απο το EUR.

Μηπως να βαλω Γερμανικηκαλυτερα να παιρνω αναβαθμισεις πιο γρηγορα?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Οι official δεν γράφουν στο knox, έτσι;

Αν δεν κάνω λάθος εννοεί που μπορείς να βάλεις το s-pen κάθετα και ανάποδα στο slot έτσι ώστε η συσκευή να κάθεται όρθια στο τραπέζι.

http://img.wonderhowto.com/img/06/83/63538687212489/0/attention-your-galaxy-note-3s-s-pen-works-as-built-kickstand.300x140.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ.

Στο 4άρι δεν γίνεται αυτό δηλ;

Κανονικά δεν γράφουν αλλά μπορεί και να γράψουν γι αυτό σκεψου το...

Τελικα εκτος απο την απαντηση του φιλου shadowjump υπαρχει κανενας αλλος κατοχος του 4 που προηλθε απο το 3 να μου μεταφερει την αποψη του για το αν το σημα δικτυου του 4 ειναι καλυτερο απο το 3?

βρισκομαι σε σημεια με πολυ ασθενη σημα και υπαρχει προβλημα με το 3. Καποιος σε αντιστοιχη θεση με το 4 να μας πει εντυπωσεις?

Ευχαριστω

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Λογικά θα το πάρουμε και εμείς το update ε;;

Αυτό έλειπε!:D

Φιλικά Γιώργος

Τελικα εκτος απο την απαντηση του φιλου shadowjump υπαρχει κανενας αλλος κατοχος του 4 που προηλθε απο το 3 να μου μεταφερει την αποψη του για το αν το σημα δικτυου του 4 ειναι καλυτερο απο το 3?

βρισκομαι σε σημεια με πολυ ασθενη σημα και υπαρχει προβλημα με το 3. Καποιος σε αντιστοιχη θεση με το 4 να μας πει εντυπωσεις?

Ευχαριστω

Αν και δεν έχω πια το κινητό, επιβεβαιώνω ότι το σήμα σε λήψη 2G είναι σαφώς βελτιωμένο στο 4άρι (προέρχομαι κι εγώ από ΝΟΤΕ 3). Στις 25 περίπου ημέρες που το είχα στην κατοχή μου, στο προβληματικό από θέμα λήψης σπίτι μου, το ΝΟΤΕ 4 (μαζί με το Galaxy S5) είχε σαφώς το ποιοτικότερο σήμα GSM 2G, σε σχέση με LG G2 - G3 - iPhone 5s - Huawei G750 και κάποια κινέζικα που περιστασιακά πέρασαν από το σπίτι. Και δεν μιλάω για ένδειξη της στάθμης σήματος στην οθόνη του κινητού (που είναι παραπλανητική μερικές φορές), αλλά για πραγματική σύνδεση με το δίκτυο και λήψη/πραγματοποίηση κλήσεων..

Edited by apostolidisathan
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ενδιαφερουσες οι αποψεις σας γιατι με το 3 σε σημεια αδυνατου σηματος δεν μπορω να πω κτι ειμαι ευχαριστημενος απο την ληψη του...

ισως ο μονος λογος που θα με ωθουσε να σκεφτω την αγορα του 4...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Θα διαφωνήσω για την μπαταρία αλλά και για την οθόνη ,Την οθόνη την έχεις χρησιμοποιήσει στον ήλιο ? νομίζω θα εκπλαγείς

Εμένα το 3 μου έβγαζε την μέρα με υπόλοιπο μαχ 30% και χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στην χρήση τέτοιο ποσοστό έχω στο τέλος της δεύτερης μέρας F 4g 08:00-18:00 wifi 18:00-24:00 οθόνη κάτι λιγότερο από 3 ώρες συνήθως ( το βράδυ πριν πέσω το βάζω σε ultra εξοικονόμηση ) η κάμερα και η φωτεινότητα στον ήλιο σε συνδυασμό με την μπαταρία κ.α. νομίζω ότι κάνουν την αναβάθμιση να αξίζει το έξοδο

Οι χρόνοι που βγάζεις μπορεί να μην ισχύουν για τους περισσότερους. Σε εμένα πχ σε μια μέρα φούλ χρήσης δε με φτάνει η 6400mah μπαταρία που έχω, ποσό μάλλον μια 3200...

Άρα αν κατάλαβα καλά μας λες ότι τα ψείγματα μπαταρίας, η φωτεινότητα που έτσι κ αλλιώς είναι άριστη στο 3 και ένας σταθεροποιητής εικόνας αξίζουν 550+ ευρώ; (Έστω ότι πουλάς το 3 για το 4)

Οχι βεβαια, φτανει να ειναι απο την ιδια ζωνη. Οποτε οποια Ευρωπαικη και να βαλεις, εισαι κομπλε.

Τυχαιο ειναι με τις αναβαθμισεις. Καποιες περιοχες περνουν πρωτες καποια ενημερωση και καποια αλλη φορα απο τις τελευταιες.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)