Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το νοτε 4 περα του οτι βγαινει σε exyn και snap βγαινει και με διαφορετικο αισθητηρα φωτογραφικης μηχανης απο οτι καταλαβα, πιο ειναι καλυτερο, κατι στο οπιο χαθηκα και μπερδευτικα λιγο;

2) Απο οτι ειδα το μοντελο με τον exyn εχει αρκετα μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας απο οτι το μοντελο με τον snap αυτο μπορω να πω με τρομαξε λιγο και συναμα με ξενερωσε αρκετα,ωστοσο ομως διαβασα οτι και στο σ4 ειχε γινει κατι αναλογο και το εφεραν στα ιδια πλαισια! δλδ τι εκαναν αυξησαν την διαρκεια μπαταριας απο το αλλο και τον επεξεργαστη η μειωσαν το αλλο αντοιστιχα ωστε να ειναι το ιδιο.....; μιας και βαση γεγονοτων πολυ πιθανον η σαμυ να προβει στην ιδια τακτικη.Επι της ουσιας αμα γινει αυτο αξιζει η αγορα του exyn χωρις εγγυηση και να σου βγει αργοτερα το ιδιο με το snap και να νιωθεις κοροιδο μιας και δεν εχεις και εγγυηση...(αν και νομιζω σε αυτο δεν υπαρχει απαντηση ακομα αλλα παραμονο προβλεψεις μπορουμε να κανουμε,αυτο θα φανει με την παροδο του χρονου )

3) Διαβασα ακομα απο μερικους αλλα και απο οτι ειδαι Gmarena γραφει οτι μαλλον θα φερουν και exyn ελλαδα αυτο κατα ποσο ισχυει;

4) Ρωτησα και σε προηγουνες σελιδες αλλα δεν πηρα απαντηση το νοτε 4 το to bronze gold ειναι ιδιο με το αυτο του σ5 δλδ θα φαινετε ακριβως ιδιο;Πηγα στο κοσμος στη Θεσσαλονικη και το ειδα απο κοντα αλλα δυστηχος ειχαν μονο το μαυρο(το κινητο ειναι απλα απιθανο σε ολους τους τομεις και με τοσα βιντεακια και reviews που εχω δει μονο εγω που δεν του εδειχνα τις δυνατοτητες απο τν υπαλληλο στα Public)

1) Υπάρχουν πράγματι 2 αισθητήρες αλλά νομίζω ότι στην πράξη οι διαφορές μεταξύ των δύο δεν είναι μεγάλες.

2) Αυτή τη στιγμή το μοντέλο με τον exynos κατά πολλούς έχει χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις. Λέω κατά πολλούς επειδή πχ

λέει το αντίθετο. Όμως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να η Samsung να κάνει fine-tune την rom του snapdragon ώστε να έρθουν πολύ κοντά. Πιθανότατα πάντα θα είναι ελαφρώς καλύτερες οι ενεργειακές απαιτήσεις της έκδοσης με τον exynos λόγω πιο εξελιγμένης διαδικασίας κατασκευής αυτό όμως θα αντισταθμίζεται από το λίγο παλαιότερης τεχνολογίας modem της έκδοσης με exynos που προορίζεται για Ευρώπη.

3) Αυτή τη στιγμή αν δεις στο bestprice υπάρχει κατάστημα που πουλάει την έκδοση N910C η οποία φοράει exynos και θεωρητικά προορίζεται για Ευρώπη. Θα είναι καλό όμως πριν προβείς σε αγορά να μιλήσεις με την ελληνική αντιπροσωπία ώστε να σου επιβεβαιώσει ότι θα ισχύει η εγγύηση του στην Ελλάδα.

4) Δεν έχω ιδέα.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλορίζικη σε όλους τους κατόχους.

Μια ερώτηση από εμένα:όταν λέτε ότι η μπαταρία είναι λόγος αναβάθμισης πως το εννοείτε;

Δεδομενου ότι στο 3 βλέπω για πλακα 6 και 7 ώρες οθόνες (έχω δει και 8 και 9) αλλά με ειδικές πιθανόν συνθήκες και βλέποντας τα στατιστικά των περισσότερων να δίνει 6 ή 6,5 το πολύ ώρες οθόνης το 4 είστε σίγουροι ότι η διαχειριση ενέργειας στο 4 είναι βελτιωμένη;

Δεν μιλάμε να το λειτουργεί κανείς σε μαυρόασπρη οθόνη.

Εννοώ σε κανονικές συνθήκες.

Ακροβατουμε βέβαια μεταξύ ον και οφ τοπικ αλλα αν κάποιος από τους φίλους που έχει ή είχε και το 3 μπορεί να μας εξηγήσει θα βοηθούσε πολύ όλους εμάς που ενδιαφέρομαστε.

Για εμένα βέβαια η αγορά του 4 είναι επιθυμητή αλλά θα γίνει όταν η τιμή πέσει κάτω από τα 450 ευρώ. Παρόλα αυτά παρακολουθω συστηματικά τους παρατηρήσεις όλων των κατόχων.

Ευχαριστώ

Μια ερώτηση από εμένα:όταν λέτε ότι η μπαταρία είναι λόγος αναβάθμισης πως το εννοείτε;

Δεδομενου ότι στο 3 βλέπω για πλακα 6 και 7 ώρες οθόνες (έχω δει και 8 και 9) αλλά με ειδικές πιθανόν συνθήκες και βλέποντας τα στατιστικά των περισσότερων να δίνει 6 ή 6,5 το πολύ ώρες οθόνης το 4 είστε σίγουροι ότι η διαχειριση ενέργειας στο 4 είναι βελτιωμένη;

Ακροβατουμε βέβαια μεταξύ ον και οφ τοπικ αλλα αν κάποιος από τους φίλους που έχει ή είχε και το 3 μπορεί να μας εξηγήσει θα βοηθούσε πολύ όλους εμάς που ενδιαφέρομαστε.

Για εμένα βέβαια η αγορά του 4 είναι επιθυμητή αλλά θα γίνει όταν η τιμή πέσει κάτω από τα 450 ευρώ. Παρόλα αυτά παρακολουθω συστηματικά τους παρατηρήσεις όλων των κατόχων.

Ευχαριστώ

+1 τέτοιους χρόνους έχω κι εγώ με το τριάρι και σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος αναβάθμισης ή μπαταρία, το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει.Εξάλλου απ'ότι γράφουν εδω τα παιδιά που ήδη έχουν το 4, τα εξαωρα τα παίρνουν με τον exynos και λογικά ο snap θα δίνει ακόμη πιο χαμηλούς χρόνους

Ευχαριστώ

Επειδή έχω το 3, 6-7 ώρες δεν έχω δει ποτέ.

Το sot από μόνο του δεν λέει τίποτα όμως, αν το βάλω με τα πάντα κλειστά να παίζει ταινία σε 0% φωτεινότητα πιστεύω θα βγάλει 15ώρες.

Για την ιστορία στο 3άρι, με 100% φωτεινότητα μόνιμα ανοιχτό 3g(viber+messenger να τρέχουν από πίσω), σε 18ώρες χρήσης βγάζω 4 με 5 ώρες.

Στο 4άρι δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα, που με τον exynos μάλλον είναι, αλλά για μένα ο λόγος αλλαγής εμφανίζεται αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα και ανάψεις και τις οθόνες τους, μόνο και μόνο αυτοί οι δύο παράγοντες είναι αρκετοί, εννοείται όχι τώρα στα 750-850 αλλά όταν ξεφουσκώσει.

Αληθεια,τι υποτιθεται οτι θα κανει η έλευση του L στο κινητο;

Και ειδικα,ποιο θα επωφεληθει περισσοτερο,αυτο με τον 805,ή το αλλο με τον Exynos;Λογω 64bit εννοω.

Γιατι αυτη τη στιγμη,υπαρχουν στην Ελλαδα και τα δυο,οπότε να ξερουμε τι να κανουμε,αν το ενα θα κερδισει περισσοτερα.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

1) .......

3) Αυτή τη στιγμή αν δεις στο bestprice υπάρχει κατάστημα που πουλάει την έκδοση N910C η οποία φοράει exynos και θεωρητικά προορίζεται για Ευρώπη. Θα είναι καλό όμως πριν προβείς σε αγορά να μιλήσεις με την ελληνική αντιπροσωπία ώστε να σου επιβεβαιώσει ότι θα ισχύει η εγγύηση του στην Ελλάδα.....

Μαλλον λαθος εχουν κανει, στα χαρ/κα που περιγραφουν πιο κατω προκειται για το μοντελο F ;)

Μαλλον λαθος εχουν κανει, στα χαρ/κα που περιγραφουν πιο κατω προκειται για το μοντελο F ;)

Ειδα κι εγω που λεει 4 πυρηνες,και προσπαθησα να μιλησω μαζι τους,αλλα δεν μπορεσα.Θα παρω και αυριο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Πολλά γράφονται για κάθε νέα συσκευή.

Προσωπικά δίνω βαρύτητα μόνο στα λόγια ανθρώπων που γνωρίζω τι ζητούν από την συσκευή τους, έχουν δουλέψει πολλά από τα κορυφαία smartphone της χρονιάς και μπορούν να κάνουν σύγκριση.

Δεν θα δώσω καμία σημασία στις εντυπώσεις κάποιου που πήγε ξαφνικά σ αυτήν την κατηγορία και θεωρεί υποχρέωση του να υπερασπίσει το καμάρι του που απέκτησε μετά κόπων και βασάνων.

Ούτε στα λόγια όσων αλλάζουν απόψεις μόλις βρεθεί αγοραστής.

Θα αγνοήσω επίσης τα λόγια κάποιου που ξέρω ότι δεν του ταιριάζει πχ το Note και το αγόρασε από κακή εκτίμηση.

Ή αγόρασε το προηγούμενο μοντέλο όταν η τιμή του έπεσε στα 380€ και αγωνιά στην ιδέα ότι θα πάψει να έχει την κορυφαία συσκευή που πήρε κοψοχρονιά.

Ο Galanakop, ο Geovass και ο Ευθύμης, είχαν μέχρι πρόσφατα το Μ8. Ο Νίκος μάλιστα έχει παράλληλα το iPhone 6 και Ζ3.

Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν λάθος.

Ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει lag κλπ.

Έχουν διαφορετική βαρύτητα λοιπόν οι κρίσεις καθενός εδώ μέσα.

Τώρα για το αν δεν αξίζει πάνω από 500 ευρώ, δεκτό. Άλλωστε ποια συσκευή αξίζει περισσότερο?

Υπ όψη δεν τα λέω αυτά γιατί σκοπεύω να το αγοράσω. Δεν πρόκειται γιατί δεν είναι στα πλάνα μου και κατά δεύτερο στις προτιμήσεις μου στην παρούσα φάση.

Όμως στα 650 ευρώ που κοστίζει πραγματικά, στις περισσότερες χώρες, είναι η καλύτερη επιλογή σ αυτές τις διαστάσεις συμπεριλαμβανομένου και του iPhone 6 plus.

Εδώ που είμαι πουλιέται στα καταστήματα του επίσημου αντιπροσώπου 720€ με δώρο την original θήκη αξίας 50€ και ασφάλιση θραύσης κόστους 30€.

Το iPhone plus σε 64 γιγα πάει μαζί με την θήκη του ένα χιλιάρικο.

Και του χρόνου που το 6s θα έχει 2 γιγα ραμ το ήδη φτωχό multi tasking του θα πάει περίπατο αφού όλες οι εφαρμογές θα αυξήσουν τις απαιτήσεις τους σε ram.

Σε android μην ελπίζετε θαύματα στο nexus 6 των 550 ευρώ. Κανένα nexus ως τώρα δεν ήταν αντάξιο σε ποιότητα κατασκευής και περιφερειακών σε σχέση με τις αντίστοιχες συσκευές ακόμα και του ίδιου του κατασκευαστή.

Το Ζ3 είναι ήδη last year, το ίδιο και το G3 των άπειρων προβλημάτων.

Τα κινέζικα πάλι πάσχουν σε άλλα θέματα με πρώτο και κύριο το ανύπαρκτο service αλλά και γενικά την ανευθυνότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αληθεια,τι υποτιθεται οτι θα κανει η έλευση του L στο κινητο;

Και ειδικα,ποιο θα επωφεληθει περισσοτερο,αυτο με τον 805,ή το αλλο με τον Exynos;Λογω 64bit εννοω.

Γιατι αυτη τη στιγμη,υπαρχουν στην Ελλαδα και τα δυο,οπότε να ξερουμε τι να κανουμε,αν το ενα θα κερδισει περισσοτερα.:p

Εκτός από τα νέα εικονίδια και το ανανεωμένο GUI, το L είναι τελείως διαφορετικό λειτουργικό (στον πυρήνα του μιας και τρέχει με ART) και η ταχύτητα πηγαίνει σε άλλα επίπεδα.

Στο Nexus 5 μου (που έχω βάλει την τελευταία Developers Preview) η ταχύτητα δεν πιάνετε... Το ΝΟΤΕ 4 μένει πίσω σε όλες τις λειτουργίες.

Εκτός από τα νέα εικονίδια και το ανανεωμένο GUI, το L είναι τελείως διαφορετικό λειτουργικό (στον πυρήνα του μιας και τρέχει με ART) και η ταχύτητα πηγαίνει σε άλλα επίπεδα.

Στο Nexus 5 μου (που έχω βάλει την τελευταία Developers Preview) η ταχύτητα δεν πιάνετε... Το ΝΟΤΕ 4 μένει πίσω σε όλες τις λειτουργίες.

Κι το ποιο θα κερδισει τα περισσοτερα απο τα δυο;805 δηλαδη,ή Exynos;(Λογω 64bit εννοω).

Κοσμοτε,100Mbps.

Κι το ποιο θα κερδισει τα περισσοτερα απο τα δυο;805 δηλαδη,ή Exynos;(Λογω 64bit εννοω).

Αυτό θα το δούμε στην πράξη.

Μη ξεχνάς οτι και η Google στο νέο Nexus 6 έχει επιλέξει τον SD 805 που έχει και το ΝΟΤΕ 4.

Βρηκα αυτο, http://www.latinpost.com/articles/24382/20141024/android-l-5-0-lollipop-update-release-date-samsung-galaxy-s5-note-4-coming-soon-availability-s4-note-3-earlier-still-murky.htm ,που αναφερει οτι τα μεν S5 και Note 4,θα παρουν το L καπου στο τελος Νοεμβριου,αρχες Δεκεμβριου,ενω τα ταλαιπωρα τα παλιοτερα,πχ S4 και Νοτe 3,ο Θεος κι η ψυχη τους...:mad:

Κοσμοτε,100Mbps.

1) Υπάρχουν πράγματι 2 αισθητήρες αλλά νομίζω ότι στην πράξη οι διαφορές μεταξύ των δύο δεν είναι μεγάλες.

2) Αυτή τη στιγμή το μοντέλο με τον exynos κατά πολλούς έχει χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις. Λέω κατά πολλούς επειδή πχ

λέει το αντίθετο. Όμως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να η Samsung να κάνει fine-tune την rom του snapdragon ώστε να έρθουν πολύ κοντά. Πιθανότατα πάντα θα είναι ελαφρώς καλύτερες οι ενεργειακές απαιτήσεις της έκδοσης με τον exynos λόγω πιο εξελιγμένης διαδικασίας κατασκευής αυτό όμως θα αντισταθμίζεται από το λίγο παλαιότερης τεχνολογίας modem της έκδοσης με exynos που προορίζεται για Ευρώπη.

3) Αυτή τη στιγμή αν δεις στο bestprice υπάρχει κατάστημα που πουλάει την έκδοση N910C η οποία φοράει exynos και θεωρητικά προορίζεται για Ευρώπη. Θα είναι καλό όμως πριν προβείς σε αγορά να μιλήσεις με την ελληνική αντιπροσωπία ώστε να σου επιβεβαιώσει ότι θα ισχύει η εγγύηση του στην Ελλάδα.

4) Δεν έχω ιδέα.

σε ευχριστω φιλε μ για τις απαντασεις και τον χρονο σου! να σε καλα! το χρωμα bronze gold ειδα καμποσα βιντεακια στο youtube σε μερικα φαινεται σουπερ ντουπερ ουαα (μαλλον λογο φωτισμου και σε μερικα με κανονικεσ συνθηκες δεν θα ελεγα οτι ειναι και οτι καλυτερο...) αναμενω μεχρι να το δει καποιος απο κοντα ή να το εχει αποχτησει σε αυτο το χρωμα να μας πει εντυπωσεις!

Επισης να κανω μια παρατηρηση αν ειναι κλειδωμενος στα 32 Βιτ και βγαζει τετοια αποτελεσματα πραγματικα δεν θελω να σκεφτομαι αμα τον ξεκλειδωσουν και τρεχει με το "γλυφιτζουρι" πως θα τρεχει το κινητο! θα ειναι χαοτικη η διαφορα μετα!

τωρα προς το παρων ,παρακολουθω στενα τι παιζει με την αγορα και τι ασθενεις θα βγαλει, σαν αρχη που ειναι, θα προβω σε αγορα κατα το Φεβρουαριο-Μαρτιο υπολογιζω που θα ειναι σε λογικα πλαισια η τιμη και θα εχει δουλευτει και στρωσει γενικα το νοτελι με τα updates αλλα θα εχει και εξακριβωθει επιτελους τι παιζει με τα μοντελα και πια ερχονται που!

Καθε χρονοα τα ιδια καθε χρονο μουρμουρα...Καθε νεα συσκευη εχει κατι καινουργιο κατι πιο αναβαθμισμενο απο το προηγουμενο μοντελο γι αυτο το λογο βγαινει καινουργιο μοντελο να φερει τα νεα χαρακτηρηστικα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε δεν αξιζει?Ο καθενας εχει τα κριτηρια του και εδω υπαρχουν ατομα που ειχαν Ζ2 και πηγαν σε Ζ3 που ειναι ακριβως το ιδιο κινητο...

Επισης μου φαινεται λογικο ο exynos να ειναι πιο οικονομικος σε ενεργεια αυτος ειναι και ο αρχικος σκοπος των οχτω πυρηνων.

Για εμενα προσωπικα οσοι θα κανουν root περνουν αμα θελουν τον exynos ετσι κι αλλιως η εγγυηση θα χαθει οσοι δεν ασχολουνται με ρουτ περνουν τον snap για να ειναι ησυχοι.

Εγω προσωπικα σε αυτη τη τιμη που ειναι σημερα θα επερνα με τον exynos αμα ειναι να παρω των snap θα περιμενω να πεσει στα 550-600.

Πραγματικά αν μας περίσσευαν λεφτά θα πηγαίναμε όλοι οι κάτοχοι Note στο 4. Προφανώς και όταν έχεις το 3 και δεν σου τρέχουν από τα μπατζάκια δεν θα παρεις το 4 και θα ψαχτεις μέσω xda να πάρεις τα νεα features δωρεάν.

Από εκεί πέρα καμία συσκευή μπορεί να μην άξιζει πάνω από 500 ευρώ αλλα αν τα βάζαμε κάτω ποιά αξίζει περισσότερο από το 4; Με το χέρι στη καρδιά.

Πραγματικά αν μας περίσσευαν λεφτά θα πηγαίναμε όλοι οι κάτοχοι Note στο 4. Προφανώς και όταν έχεις το 3 και δεν σου τρέχουν από τα μπατζάκια δεν θα παρεις το 4 και θα ψαχτεις μέσω xda να πάρεις τα νεα features δωρεάν.

Από εκεί πέρα καμία συσκευή μπορεί να μην άξιζει πάνω από 500 ευρώ αλλα αν τα βάζαμε κάτω ποιά αξίζει περισσότερο από το 4; Με το χέρι στη καρδιά.

Το 5:lol:?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ακριβώς. Aγόρασα το 3 καινούριο πριν 10 μέρες ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό που πιθανότατα θα πάρω και το 4 μόλις βγει το 5: Η ''φυσιολογική'' πλέον τιμή.

Πέρα απο αυτό, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την ξεκάθαρη ανωτερότητα του 4 έναντι του 3 επειδή εγώ έχω/πήρα το 3...

το δαχτυλικο αποτυπομα πως δουλευει μπορει να μας πει κανεις καμια γνωμη! βολευει στη χρηση του;; ειναι καλυτερο απο αυτο του σ5;

το δαχτυλικο αποτυπομα πως δουλευει μπορει να μας πει κανεις καμια γνωμη! βολευει στη χρηση του;; ειναι καλυτερο απο αυτο του σ5;

Δεν το είχα δουλέψει στο S5 αλλά επειδή ένα φεγγάρι είχα και το iPhone 5S, σου λέω ότι είναι η μέρα με την νύχτα (Τα κακά της υλοποίησης να λέγονται).

Τώρα εάν μάθεις πως θέλει και προσέχεις πώς γλυστρας το δάκτυλο πάνω στον αναγνώστη, ναι δουλεύει.

Με το ένα χέρι λίγο πιο δύσκολα να το πετύχεις , αλλά νομίζω με εξάσκηση κάτι γίνεται.

Δεν το είχα δουλέψει στο S5 αλλά επειδή ένα φεγγάρι είχα και το iPhone 5S, σου λέω ότι είναι η μέρα με την νύχτα (Τα κακά της υλοποίησης να λέγονται).

Τώρα εάν μάθεις πως θέλει και προσέχεις πώς γλυστρας το δάκτυλο πάνω στον αναγνώστη, ναι δουλεύει.

Με το ένα χέρι λίγο πιο δύσκολα να το πετύχεις , αλλά νομίζω με εξάσκηση κάτι γίνεται.

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Δεν είχα 5S να συγκρίνω αλλά με το note τώρα που απλά το χαζεψα δεν με άφησε ικανοποιημενο γιατί ακριβώς με το ένα χέρι δεν του έβγαινε.. Προσωπικα δεν το χρησιμοποιώ, ούτε καν κωδικό δεν είχα ποτέ αλλά σίγουρα κάποιος που θέλει να το χρησιμοποιήσει πρέπει να βρει τον τρόπο, σίγουρα έπρεπε να λειτουργεί απροσκοπτα

Το κινητό από εχθές βρίσκεται αναπαυτικά στα χέρια μου.

Έφτιαξα ένα video με το unboxing

Samsung Note 4 Greek unboxing:

Η κατασκευή δεν με ενθουσίασε και στο δικό μου κομμάτι παρουσιάζεται κενό μεταξύ οθόνης και bezel και πάνω και κάτω .

Γνώμη μου είναι ότι αυτή η συσκευή δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 450€-500€

Ωραιο βιβτεακι, γιατι ομως γραφει στην πισω μερια 4G κ οχι note4 ? Αραγε ολα τα ελληνικα αυτο θα γραφουν? Μου κανει εντυπωση....

Το δικό μου απο πίσω γράφει μόνο ένα ξερό Samsung.:lol::lol:

@gkp βελπω οτι έρχεται με ΧΧU1ΑΝΙΕ firmware. Έμεις έχουμε πάρει την αναβάθμιση ΧΧU1ΑΝJ4 - η Ελληνική έκδοση δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα?

Edited by geovass

Καλησπέρα κι απο εμένα το εχώ στα χέρια μου εδώ και 4 μέρες n910f είναι. Κενά δεν έχει πουθενα που να μπαίνουν κάρτες και χαρτιά η οθόνη απλά είναι τέλεια η κάμερα τρομερή και γενικά κανεις τα πάντα εύκολα και χωρίς κολλήματα οπότε μπορώ να πω ότι είμαι απαπόλυτα ικανοποιημενος με την συσκευή!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)