mips Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Την επόμενη εβδομάδα θα πάει Dubai η αδερφή μου. Το τηλέφωνο θα έχει κάποιο πρόβλημα όταν το ανοίξω κατευθείαν εδώ ή θα πρέπει να γίνει πρώτα σύνδεση εκεί; γλώσσα κ.λ.π. μπαίνουν μετά με κάποια αναβάθμιση; τιμη δεν μας ειπες?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 τιμη δεν μας ειπες?? Πάρε μια ιδέα http://www.expansys.ae/samsung-galaxy-note-4-unlocked-lte-32gb-white-265523/ περίπου 640 ευρώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Πάρε μια ιδέα http://www.expansys.ae/samsung-galaxy-note-4-unlocked-lte-32gb-white-265523/ περίπου 640 ευρώ. Από εδώ για όποιον είναι dubai για πολύ καλές τιμές.. Δυστυχώς η expansys.ae έχει βάση στο Χονγκ Κονγκ, προσπάθησα πέρυσι να αγοράσω κάτι αλλά δεν έχουν σχέση με τα καλά ευρωπαϊκά αντίστοιχα branches http://souqmobi.com/mobiles/samsung-galaxy-note-4-black-32gb-lte/ Γενικά η συσκευή με έχει εντυπωσιάσει σε όλα της. Οθόνη με πολύ ωραία χρώματα και εντυπωσιακή φωτεινότητα, παντού γρήγορο χωρίς κανένα κομπιασμα, θερμοκρασία δεν ανεβάζει με τίποτα (έφτασε 35°C με πολύ πείραγμα και τρέξιμο Antutu - παρεμπιπτόντως είδα 50αρι εκεί) και μια κάμερα η οποίο δίνει ρέστα πραγματικά. Βγάζει πραγματικά καλές φωτογραφίες κάτω από όλες τις συνθήκες.. Για την μπαταρία δεν έχω αποχή ακόμα αλλά το πειράζω από τις 18:30 και τώρα εδώ είναι 22:00 και είναι από 64% τώρα 19% με φωτεινότητα ακριβώς στην μέση και σε WiFi.. Πήρα και update 20mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Ευθύμη για τα πρώτα πολύτιμα συμπεράσματα σου ! Μόλις έχεις άποψη και για την μπαταρία σε λίγες μέρες, θα περιμένω να σε διαβάσω ξανά με πολυ ενδιαφέρον! Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Κι εμένα ο exynos με εξιτάρει (άλλωστε στο S4 αυτή την έκδοση είχα επιλέξει) αλλά αν δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα LTE είναι σημαντικό θέμα πέρα από την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Αυτος το εχει ετοιμο για αποστολη το θεμα ειναι το τελωνιο.... http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-4-SM-N910-UNLOCKED-32GB-PHONE-5-7-QHD-Exynos-OCTA-CORE-16MP-/111467371619?pt=Cell_Phones&var=&hash=item19f3f91c63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ Ευθύμη για τα πρώτα πολύτιμα συμπεράσματα σου ! Μόλις έχεις άποψη και για την μπαταρία σε λίγες μέρες, θα περιμένω να σε διαβάσω ξανά με πολυ ενδιαφέρον! Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα, με σκλαβωνεις :p Κι εμένα ο exynos με εξιτάρει (άλλωστε στο S4 αυτή την έκδοση είχα επιλέξει) αλλά αν δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα LTE είναι σημαντικό θέμα πέρα από την εγγύηση. Αν δεν υποστηρίζει όντως κάποιες μπάντες και φυσικά χωρίς εγγύηση δεν ξέρω αν αξίζει.. Εξάλλου δεν νομίζω και η άλλη έκδοση να έχει τόσο μεγάλη διαφορά, μην ξεχνάτε ότι με ένα update και την θερμοκρασία αλλά και την μπαταρία μπορεί να την φέρει στα ίδια επίπεδα η Samsung μεταξύ των δύο εκδόσεων επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Κι εμένα ο exynos με εξιτάρει (άλλωστε στο S4 αυτή την έκδοση είχα επιλέξει) αλλά αν δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα LTE είναι σημαντικό θέμα πέρα από την εγγύηση. Εννοείς ότι δεν θα υποστηρίζει ταχύτητες 4G γιατί για εμένα αυτό είναι σημαντικό. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εννοείς ότι δεν θα υποστηρίζει ταχύτητες 4G γιατί για εμένα αυτό είναι σημαντικό. Ναι δεν θα υποστηρίζει το 4G εγώ στην Ελλάδα μια που παίζει σε διαφορετικές συχνότητες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioren Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα, με σκλαβώνεις..:p Δεν μου κάνει κόπο :p ! Έλα πυροβόλα κάνα screen shot όταν βρείς χρόνο.. Άντεεεε να σε παρακαλέσω γονατιστός θέλεις πάλι :lol:. Take your time & shoot !! Έλα γιατί θα γράψω σεντόνι και δεν θα με ξανά διαβάσεις μετά ! :lol: Έχω παρακαλέσει τον φίλο τον geovass τον Γιώργη 5 μέρες που έχει τον snap να μας shootarei με κάνα usage και ούτε που τον νοιάζει.. Αλλά τον κατανοώ γιατί setarei και απολαμβάνει ακόμα! Ναι δεν θα υποστηρίζει το 4G εγώ στην Ελλάδα μια που παίζει σε διαφορετικές συχνότητες. Υπάρχει 4G στην Ελλάδα ;; :eek: edit @SIRHC downstairs: Σε ευχαριστώ φίλε, απλά έκανα λίγο χιούμορ (χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας σε κανένα μέλος) με τους παρόχους, όσο αφορά το θέμα κάλυψη 4G γενικότερα στην Ελληνική επικράτεια. Να είσαι καλά! Edited October 22, 2014 by kioren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Υπάρχει 4G στην Ελλάδα ;; :eek: Το LTE που δίνουν Cosmote και Vodafone είναι 4G. Edit: point taken, είναι πράγματι αρκετά πονεμένη ιστορία. Σπίτι μου μάλιστα με Cosmote πια πιάνω LTE 2/5 ενώ αρχικά έπιανα 5/5... Edited October 22, 2014 by SIRHC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Συνφορουμιτη kioren βλεπω το ψειρίζεις πολυ το θεμα με το νοτελι. Αν σου αρεσει βουτα το και μην αγχωνεσαι, η σαμυ στα ακριβα κινητα ειναι εγγυηση (πλην ελαχιστων περιπτωσεων), και ειδικα στα νοτελια ακομη παραπανω. (Αν δεν ειχες καποιο πριν). Αν γουσταρεις exynos η μονη βασικη διαφορα ειναι η εγγυηση, αν δεν σε νοιαζει τσιμπα το. Τιποτα αλλο δεν εχει ουσιαστικη διαφορα αν το δουλευεις πολυ το κινητο. 2 φορες τη μερα φορτιζα το 2 το 3 και 2 φορες θα φορτιζω και το 4ρι οταν θα το παρω. Καλη αναβαθμιση του 3αριου στην οθονη και στην καμερα, και στα μπλιμπλικια του μενου που εξιταρουν τους ανα τον κοσμο γκατζετακηδες, οπως βεβαια σε ολες τις μαρκες κινητων. Σβησιματα, επανεκινησεις, κοληματα και αλλα όμορφα δεν θα δεις στα νοτε τουλαχιστον οσο καιρο τα δουλευω εγω δεν εχω δει. Ενα reboot τον μηνα και ενα φορματ τον χρονο και εισαι κομπλε. Αυτα κι απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Λοιπόν μιας και είμαι φαν των note απ το πρώτο μοντέλο και έχοντας αγοράσει (πολλαπλός) και το ένα κ το δύο κ το τρία να πω το γνώμη μου άφησε αυτή η πρώτη επαφή. Γουαου πλέον δε λέω με κανένα υπάρχον κινητό, αλλά... αλλά το note 4 είχε το τρόπο του να με κάνει να το δω πάλι λίγο διαφορετικά απ τις άλλες συσκευές. Ίσως επειδή γνωρίζω καλά τη σειρά note, ίσως επειδή της έχω μια περισσότερη αδυναμία να πω ότι μου άρεσε. Και σαν εμφάνιση κ κυρίως σαν αίσθηση. Πούπουλο στο χέρι ανάλογα το μέγεθος/βάρος του. Όμορφο ειδικά με το επιτέλους αλουμινένιο γύρο γύρο κάτι που έπρεπε να είχε γίνει day 1. Αυτή τη στιγμή για μένα η πιο όμορφη συσκευή της Samsung. Και βέβαια με τη πιο όμορφη οθόνη, γενικά σε κινητό που έχω δει.... Χάρμα οφθαλμών και τα λέει ένας συνηθισμένος στις super amoled, Σκέψου να έρχεται κάποιος από πιο χαμηλή κατηγορία. Κάμερα από το λίγο που την είδα έχει γίνει αναβάθμιση αλλά όχι τεράστια πράγματα σε σχέση με το S5. Ούτε η ταχύτητα ανοίγματος ήταν καλύτερη, τα ίδια περίπου. Δεν είχε εγκατασταθεί όμως ένα update 350mb, δε ξέρω αν παίζει ρόλο. Και τα δύο όμως ήταν σαφώς πιο γρήγορα από το alpha που ήταν παρά διπλα. Dialer, SMS και επιτέλους έκθεση ανοίγουν όπως πρέπει. Αλλά και πάλι όχι όπως το Μ8. Η κύλιση στα μενού είναι απροβλημάτιστη, ούτε στο S5 έχω κανένα θέμα και πλέον ο TW είναι ένας smooth launcher. (Έγω βέβαια έχω Nova) Πιο δίπλα ήταν και το Ζ3, όμορφο αλλά μέχρι εκεί, νοτέλι δεν είναι με τίποτα. Σε όλα πίσω, οθόνη, κάμερα etc.... Άλλη κατηγορία απλά το αναφέρω. Έβγαλα και φωτός εσωτερικού χωριού στο αυτόματο με όλα και τα έστειλα (ακόμα όχι όλα) στο Κώστα (Tesalat). Έτσι για μια ιδέα κ μια γνώμη παραπάνω. Στα 800 ευρώ δεν αξίζει για μένα, στα 500-550 θα είναι σούπερ. Σσ Να πω εδώ ότι με τα update πιστεύω να στρώσει ο snap και να αξίζει η αγορά του. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μονο σε Public εχουν το κινητο; Σε κανα Πλαισιο δεν το εχουν βαλει να το δουμε; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Λοιπόν μιας και είμαι φαν των note....... ....Στα 800 ευρώ δεν αξίζει για μένα, στα 500-550 θα είναι σούπερ. Σσ Να πω εδώ ότι με τα update πιστεύω να στρώσει ο snap και να αξίζει η αγορά του. Ετσι....Στο 500αρικο μια χαρα ειναι το κινητο, δεν ειναι το ποιο γρηγορο android, ομως εχει απ τις καλυτερες καμερες και οθονες και το μαγικο πενακι που κανει τις 5.7 ιντσες, αίτιο αγορας. Διαφορετικα, 4,5-5,0 κινητο στην τσεπη, και ταμπλετ ταυτοχρονα στο τσαντακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλημέρα σε όλους, να γράψω κάποιες εντυπώσεις σχετικά με την συσκευή... Όπως είπα και χθες μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση η κατασκευή της συσκευής, προσπαθώ να συνηθίσω το μέγεθος μιας και είμαι καιρό με συσκευές πιο γήινες σε διαστάσεις αλλά η οθόνη με έχει κερδίσει και δεν βλέπω πισωγυρίσματα, άλλωστε είναι και η χρονιά των phablets φέτος (βλ. Nexus & Apple). Προσωπικά το μαύρο το θεωρώ πολύ όμορφο και το μέταλλο περιμετρικά είναι καλοσχεδισμένο, ακόμα και τα πλήκτρα ακολουθούν την ίδια σχεδίαση με χάραξη περιμετρικά, λεπτομέρεια μεν αλλά δείχνει ότι έχουν προσέξει ακόμα κι αυτό. Το πίσω μέρος μου αρέσει αρκετά καθώς έχει ωραία αίσθηση, σίγουρα θέλει προσοχή αφού τώρα με τον χειμώνα και τα ξηρά χέρια μπορεί να φύγει για πλάκα. Προσωπικά δεν το έχω σε θήκη να το χαρώ λιγάκι, δεν ξέρω αργότερα αν θα το βάλω, θα προσπαθήσω να είμαι προσεκτικός. Κακή εντύπωση μου έκανε ο συνήθης ύποπτος που δεν είναι άλλος από τον launcher. Ενώ δεν είδα lag δεν τον ένιωθα να "αναπνέει" με άνεση (όπως το One M8), δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς αλλά νομίζω με καταλαβαίνετε. Μεγαλύτερο κακό φυσικά είναι το ελεεινό grid 4x4 σε τέτοια οθόνη. Οπότε έβαλα τον Nova και τώρα δείχνει η συσκευή τις δυνατότητές της αφού βλέπω να λειτουργεί αβίαστα και ταχύτατα.. Η μπαταρία δείχνει ότι θα μου βγάλει άνετα 6ώρο οθόνης μέχρι αργά το βράδυ και με φωτεινότητα Auto +2, μεικτά 4G και wifi με κλήσεις περίπου 1 ώρα Κάμερα όπως είπα και από χθες δείχνει πραγματικά πολύ καλή, δεν έβγαλα δείγματα κτλ να σας ανεβάσω αφού γενικά δεν αρέσκομαι και δεν επιδίδομαι σε τέτοιες αθλοπαιδιές, έχω άλλωστε και την DSLR πάντα για πραγματικά καλές φωτογραφίες... Ήθελα να ρωτήσω μήπως είναι καλύτερα για την μπαταρία να απενεργοποιήσω το fast charging αφού η συσκευή πάντα φορτίζει κλειστή το βράδυ οπότε και δεν έχω ανάγκη γρήγορης φόρτισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μου έστειλε ο Μάνος κάποιες φωτο από το Ν4. Αν και δεν είναι οπως θα έπρεπε για συγκριση, φαίνεται καθαρά η υπεροχή του έναντι του Galaxy S5, Alpha και ακόμα περισσότερο έναντι το Z3. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Υπαρχει καποιος να το χει δει απο κοντα σε χρυσο-καφε; Εντυπωσεις; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα διαθέσιμο (και δη σε gold); Αν όχι, ξέρουμε πότε θα είναι στις μεγάλες αλυσίδες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα διαθέσιμο (και δη σε gold); Αν όχι, ξέρουμε πότε θα είναι στις μεγάλες αλυσίδες; Εχθες μιλησα με samsung hellas , πιστευουν οτι μεσα στην επομενη εβδομαδα (μεχρι τελους του μηνα δηλ.) Να προμηθευσουν τα καταστηματα... Η επισημη διαθεση ηταν να γινει στις 22/10 οπου τελικα δεν εγινε. Σε τηλ επικοινωνια με τα public . (Θεσσαλονικης) τους ρωτησα ποτε θα φερουν το note για να το δω κ μου ειπαν στις 27/10 εχουν ενημερωση για το χρυσο κ μαλλον κ για τα υπολοιπα!! Εκτος αν υπαρχει ηδη για να το δουμε κ δεν καταλαβα καλα εγω. Σε αυτα της αθηνας υπαρχει ηδη απο οτι ειπαν κατι παιδια για να το δεις! Μαλλον μονο μαυρο/ασπρο Οποτε περιμενουμε...πιθανον θα το βγαλουν μαζι με το i phone...31/10 Edited October 23, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εχθες μιλησα με samsung hellas , πιστευουν οτι μεσα στην επομενη εβδομαδα (μεχρι τελους του μηνα δηλ.) Να προμηθευσουν τα καταστηματα... Η επισημη διαθεση ηταν να γινει στις 22/10 οπου τελικα δεν εγινε. Σε τηλ επικοινωνια με τα public . (Θεσσαλονικης) τους ρωτησα ποτε θα φερουν το note για να το δω κ μου ειπαν στις 27/10 εχουν ενημερωση για το χρυσο κ μαλλον κ για τα υπολοιπα!! Εκτος αν υπαρχει ηδη για να το δουμε κ δεν καταλαβα καλα εγω. Σε αυτα της αθηνας υπαρχει ηδη απο οτι ειπαν κατι παιδια για να το δεις! Μαλλον μονο μαυρο/ασπρο Οποτε περιμενουμε...πιθανον θα το βγαλουν μαζι με το i phone...31/10 Στα Public της Αθήνας είναι διαθέσιμο μόνο ως δείγμα, ή και για αγορά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Προφανως μονο ως δειγμα αφου η samsung hellas δεν εχει προμηθευσει (για πωληση) κανεναν ακομα εως εχθες που μιλησα...κ μαλιστα δεν ξερανε ουτε οι ιδιοι ποτε θα γινει η διανομη στα μαγαζια, απλα πιθανολογουσαν οτι θα γινει εως τελος του μηνα!!! Edited October 23, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Στα Public της Αθήνας είναι διαθέσιμο μόνο ως δείγμα, ή και για αγορά; Μόνο ως δείγμα μου είπαν χθες που ήμουν εκεί και Ρώτησα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δευτέρα 27 Οκτωβρίου,και με τιμη 849 ευρώ,συμφωνα με την Samsung Electronics Hellas στα καταστηματα.Ηταν να βγει στι 22/10 αλλα..... Παιδια συγνωμη που δεν απαντω σε πολλα pms,αλλα εκανα μια επεμβαση εχθες στα ματια μου,και δεν μπορω να ειμαι ωρα στο laptop. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν ειναι θεμα benchmarks Το U εχει 2 προτερήματα α)Hong Kong variant με γρηγορα updates και β)λιγοτερο ενεργειακα απατητικο modem απο την Intel αντι για το Ericsson που φοράνε τα 910C http://i.imgur.com/pZaOyFm.png Αφου θα ειμαστε χωρις εγγυηση ας επιλεξουμε το πιο αποδοτικο Edit: Επισης το INTEL ειναι CAT6 LTE ενω το Ericsson CAT5. Ξερω, για Ελλαδα ειναι lol λογος αλλα παλι... Το SM-910U (exynos) ΔΕΝ υποστηρίζει 800 MHz frequency (Band 20). Στο UK, αυτή η συχνότητα χρησιμοποιείται απο την Vodafone/O2 για LTE. Ξέρει κανείς στην Ελλάδα πια κινητή χρησιμοποιεί την ίδια συχνότητα για 4G? Edit: Η Vodafone στην Ελλαδα παιζει σε 900MHz, 1800MHz και 2100MHz. SM-N910U SM-N910C Βάσει των παραπάνω links, θα δουλεύει Ελλάδα το 4G εάν επιλέξουμε το U με τον Intel και το CAT6 LTE; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts