xiou Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλημερα, Ελπιζω να το ανοιξα στο σωστο μερος... Ειμαι στην σκεψη να αγορασω το νεο note 4, εχετε ακουσει τιποτα για αυτο; καπου διαβασα κ ειδα κ φωτο οι βιαστηκαν να το λανσαρουν λογω 6+ κ εχει αρκετο κενο αναμεσα στην οθονη κ το πλαισιο που την περιβαλει, εχετε ακουσει κατι εσεις? Η γυναικα μου εχει το note 3 κ ηθελα κ εγω να το παρω αλλα περιμενα να βγει το καινουριο i phone το οποιο δεν με ενθουσιασε (εχω το 4s) οποτε σκεφτομαι για το note 4. Ξερετε να μου πειτε τι διαφορες θα εχουν το note 4 με το 3?? Επισης για να πω την αληθεια γλυκοκοιταζω κ το s5 λογω μεγεθους .... Γενικα ειμαι αναμεσα στο s5 & το note 4 , καμια βοηθεια ?? Edited October 8, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ο ήχος δεν έχει πρόβλημα. Είναι καμπάνια, έτσι αναφέρεται από χρήστες και στο xda. Το Πλαίσιο γράφει ότι να ναι. Με 4.4.4 έρχεται η συσκευή παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ειλικρινά μικρή σημασία έχει, πρόκειται μόνο για κάποια ενημέρωση ασφαλείας (σχετικό το μόνο βέβαια) από το .2 στο .4 και όχι αισθητικής ή στον πυρήνα ή για επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων.. αλλά έρχεται το Android L οπότε προσωπικά θα προτιμούσα να δουλεύουν επάνω σε αυτό. :p Πόσο γρήγορα θα πάει στο L το πρώτο στοίχημα. Και πόσο θα αλλάζει το Touchwiz σε σχέση με το L το δεύτερο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κοιτα,απο την πειρα με το Note 2,σου λεω οτι αν δεν υπαρχει καποιο υφασμα,καμια κουβερτα να πνιγει τον ηχο,και ειναι σκετο τραπεζι πχ,μια χαρα ακουγεται το τηλεφωνο και μη στενοχωριεσαι.:) ευχαριστω Θεοδωρε για την απαντηση αλλα εγω απο το νοτε 2 δεν ειμαι ευχαριστημενος σ αυτο το θεμα. Ειναι το κυριο τηλεφωνο μου και σε περιπτωση που ειναι σε μαξιλαρι, κρεβατι, μαλακο καθισμα ο ηχος πνιγεται αρκετα. Κατα τ αλλα ομως η συσκευη ειναι αριστη, γι αυτο δεν ανεβηκα στο 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Χμ... Η γρηγορη φορτιση θελει 30' λιγοτερο απο 13% σε 100% στο Note 4 απ οτι στο Note 3. Δεν ειναι ασχημο, αλλα δεν ειναι και τιποτα φοβερο. Έχουμε πει και έχουμε γράψει τόσες φορές ότι το ποσοστό μπαταρίας που βλέπεις μπορεί να είναι και παραπλανητικό. Βάλτε το πρόγραμμα battery charging για να δεις με τί ταχύτητα φορτίζεις. Αν βγάλει πάνω από 1800 που είναι 2Α τότε πράγματι φορτίζει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μπορείς να δώσεις link για το πρόγραμμα που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχουμε πει και έχουμε γράψει τόσες φορές ότι το ποσοστό μπαταρίας που βλέπεις μπορεί να είναι και παραπλανητικό. Βάλτε το πρόγραμμα battery charging για να δεις με τί ταχύτητα φορτίζεις. Αν βγάλει πάνω από 1800 που είναι 2Α τότε πράγματι φορτίζει πιο γρήγορα. Απο androidauthority: "Samsung claims that, using a 9V charger (instead of the standard 5V), you’d be able to charge the battery to 75% of it capacity in just 30 minutes. This isn’t entirely accurate, at least from my experience. But Samsung’s other claim — that you can fully charge the device in 100 minutes — turned out to be true." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχει δει κανείς από εσάς το παρακάτω βίντεο στο youtube, όπου το τέρας βγάζει σκορ στο Antutu 49.145 ? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχει δει κανείς από εσάς το παρακάτω βίντεο στο youtube, όπου το τέρας βγάζει σκορ στο Antutu 49.145 ? Στην αρχη το Κινεζικο,ετρεχε πιο γρηγορα,αλλα απο ενα σημειο και μετά,το 4 εφυγε με χιλια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Samsung Galaxy Note 4 Drop Test .........επισημο βεβαια,μεσα απο το εργοστασιο. http://www.youtube.com/watch?v=Jj3Jy5ufhaY Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μακάρι να είναι αληθείς αν και δεν νομίζω. ..και τεστ σε κούφια λαμαρίνα δεν λέει κάτι. Ας το δοκιμάσουν σε πεζοδρόμιο σκάλες άσφαλτο εκεί δεν πρόκειται να αντέξει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μακάρι να είναι αληθείς αν και δεν νομίζω. ..και τεστ σε κούφια λαμαρίνα δεν λέει κάτι. Ας το δοκιμάσουν σε πεζοδρόμιο σκάλες άσφαλτο εκεί δεν πρόκειται να αντέξει .. Ε ναι,εδω συμφωνω,θα ειναι πιο ρελιστικο το αποτελεσμα ετσι οπως το γραφεις,ετοιμαζoνται σχετικα videos. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ειλικρινά μικρή σημασία έχει, πρόκειται μόνο για κάποια ενημέρωση ασφαλείας (σχετικό το μόνο βέβαια) από το .2 στο .4 και όχι αισθητικής ή στον πυρήνα ή για επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων.. αλλά έρχεται το Android L οπότε προσωπικά θα προτιμούσα να δουλεύουν επάνω σε αυτό. :p Η samsung είχε ανακοινώσει κάποια στιγμή ότι θα δώσει το L πολύ σύντομα στο τεσσάρι! Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει πολύ καλή δουλειά κι ας αργήσει και λίγο παραπάνω αν είναι έτσι ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδια,δεν ειναι δυνατον να μην παρει L το 4αρι.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδια,δεν ειναι δυνατον να μην παρει L το 4αρι.........:) L θα πάρει σίγουρα, το θέμα είναι να αναβαθμιστεί και το touchwiz σύμφωνα με τα πρότυπα του L. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 L θα πάρει σίγουρα, το θέμα είναι να αναβαθμιστεί και το touchwiz σύμφωνα με τα πρότυπα του L. Είχε κυκλοφορήσει ένα βιντεάκι με το S5 να έχει touchwiz beta σε στυλ android L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μπορείς να δώσεις link για το πρόγραμμα που λες? Γιωργο κρατα μας ενημερους μολις παραλαβεις με εντυπώσεις. Προσωπικα για πρωτη χρονια μετα τα note 1,2,3 που τιμησα δεόντως (με day 1 αγορα και όχι μονο) φετος θα το αγορασω στη σωστη τιμη και στο ενδιαμεσο θα παιζω με vfm συσκευες από την Απω Ανατολη που με εχουν εντυπωσιασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Και βέβαια Βαγγέλη θα ενημερώσω. Το email που πήρα στις 30 Σεπτεμβρίου έλεγε για αποστολή γύρω στις 17 του μήνα. Η προσφορά με δώρο το Galaxy Fit ήταν πολύ καλή για το UK και για αυτό το χτύπησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά είδη και ελληνικά μαγαζιά γράφουν σύντομα διαθέσιμο.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-4-32GB-BLACK-EU.1067984.html Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 759 το εβαλε το expansys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 759 το εβαλε το expansys Καλή τιμή για αρχή, ελπίζω σύντομα να πάρει την κατηφόρα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Βγήκε full review εδώ: http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-4-Review_id3812 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Με τις OTA αναβαθμίσεις λογισμικού των note 4 μη-ελληνικής αντιπροσωπίας θα υπάρχει πρόβλημα; Θυμάμαι παλαιότερα που είχα ένα ξένο htc δεν μου έρχονταν οι αναβαθμίσεις (και το κινητό ήταν γενικά για πέταμα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία τελείως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Γενικά τα μη-Ελληνικά νομίζω λαμβάνουν ΟΤΑ πιο γρήγορα :). Δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Με τις OTA αναβαθμίσεις λογισμικού των note 4 μη-ελληνικής αντιπροσωπίας θα υπάρχει πρόβλημα; Θυμάμαι παλαιότερα που είχα ένα ξένο htc δεν μου έρχονταν οι αναβαθμίσεις (και το κινητό ήταν γενικά για πέταμα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία τελείως). Καλησπέρα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. οι αναβαθμίσεις γίνονται κανονικά. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται μου ήρθε αυτό το mail από το extreme-mobile: Η ναυαρχίδα της Samsung είναι γεγονός. Διαθέσιμο αποκλειστικά στην extreme-mobile σε περιορισμένο στοκ Παρασκευή 10/10 έως Δευτέρα 13/10/2014! Αποκτήστε το πρώτοι στην Ευρώπη! Samsung Galaxy Note 4 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! Edited October 9, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts