Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα απαντησω και εγω στον φιλο με το ''σημαδακι'' στην οθονη γιατι με βασανιζε πολυ καιρο και το εψαξα λιγακι παραπανω.. Οταν πρωτοπηρα το κινητο παρατηρησα οτι οταν πατουσα την οθονη με λιγη παραπανω δυναμη, λιγη ομως, εκανε κυμματακια που ηταν πολυ εντονα κατα μηκος της οθονης στην μεση. Δεν το εδωσα σημασια στην αρχη μεχρι που παρατηρησα οτι αν πατησω με τα δυο δαχτυλα παραλληλα στην οθονη εκανε πολυ εντονα και ειδικα εκει στους 2 ποντους απο κατω στην μεση.. Μεχρι που παρατηρησα οτι ειχε μια πολυ αχνη σταμπα μπλεδακι σε ασπρο φοντο και στο γκρι φαινοταν πολυ εντονα.. Δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν την ειχε απο την αρχη. Μετα απο αυτο ειδα αλλα 2 μοτο g που ειχαν 2 γνωστοι μου καθως και 2 που ειχαν στην εκθεση στο καταστημα και ειδα οτι ολα εκαναν ''νερα'' αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως το δικο μου. Τελος παντων το πηγα στο καταστημα, εδειξα στον υπαλληλο το θεμα που ειχε, αυτος με εστειλε στο σερβις και τελικα μου εδωσαν καινουρια συσκευη. Αυτη που εχω τωρα κανει ελαχιστα κυμματακια αλλα με πολυ πιεση οποτε ειναι πολυ καλα. Γενικα εκει χαμηλα παιζει να ειναι το ευαισθητο σημειο του μοτο g γιατι ολα κει εμφανιζαν τα κυμματακια, αναλογα την συσκευη θα χρειαζεται διαφορετικη πιεση. Τωρα σε βαθος χρονου δεν ξερω αν ολα βγαλουν σταμπες λογω της οθονης. Οποτε οσοι εχουν σταμπες με την μια στο σερβις.

Αυτα απο μενα :)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα απαντησω και εγω στον φιλο με το ''σημαδακι'' στην οθονη γιατι με βασανιζε πολυ καιρο και το εψαξα λιγακι παραπανω.. Οταν πρωτοπηρα το κινητο παρατηρησα οτι οταν πατουσα την οθονη με λιγη παραπανω δυναμη, λιγη ομως, εκανε κυμματακια που ηταν πολυ εντονα κατα μηκος της οθονης στην μεση. Δεν το εδωσα σημασια στην αρχη μεχρι που παρατηρησα οτι αν πατησω με τα δυο δαχτυλα παραλληλα στην οθονη εκανε πολυ εντονα και ειδικα εκει στους 2 ποντους απο κατω στην μεση.. Μεχρι που παρατηρησα οτι ειχε μια πολυ αχνη σταμπα μπλεδακι σε ασπρο φοντο και στο γκρι φαινοταν πολυ εντονα.. Δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν την ειχε απο την αρχη. Μετα απο αυτο ειδα αλλα 2 μοτο g που ειχαν 2 γνωστοι μου καθως και 2 που ειχαν στην εκθεση στο καταστημα και ειδα οτι ολα εκαναν ''νερα'' αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως το δικο μου. Τελος παντων το πηγα στο καταστημα, εδειξα στον υπαλληλο το θεμα που ειχε, αυτος με εστειλε στο σερβις και τελικα μου εδωσαν καινουρια συσκευη. Αυτη που εχω τωρα κανει ελαχιστα κυμματακια αλλα με πολυ πιεση οποτε ειναι πολυ καλα. Γενικα εκει χαμηλα παιζει να ειναι το ευαισθητο σημειο του μοτο g γιατι ολα κει εμφανιζαν τα κυμματακια, αναλογα την συσκευη θα χρειαζεται διαφορετικη πιεση. Τωρα σε βαθος χρονου δεν ξερω αν ολα βγαλουν σταμπες λογω της οθονης. Οποτε οσοι εχουν σταμπες με την μια στο σερβις.

Αυτα απο μενα :)

Ακριβως το ιδιο θεμα εχω φιλε. Αυτο λεω. Εχω το κινητο εναμιση μηνα και πλεον το σημαφακι ειναι μονιμο ακριβως οπως το λες. Το θεμσ ειναι οτι μενω στα μεγαρα και το σερβις ειναι στην αργυρουπολη στου διαολου την μανα. Οποτε σκεφτομαι την ταλαιπωρια και το κοστος μετακινησης καθως επισης μην πεσω σε κανεναν και μου πει δεν βλεπω τιποτα περιεργο. Το καινουριο κινητο στο ςδωσαν στο σερβις; σε ποιο σερβις ειχες παει;

Απο Media Markt της Ολλανδιας το ειχα παρει και με εστειλαν σε ενα δικο τους σερβις που ειχε το καταστημα και απο εκει με εστειλαν ξανα στο καταστημα με ενα χαρτι για να γινει αντικατασταση, η Μοτορολα δεν μπλεχτηκε καθολου. Το ειχα 15 μερες εγω, και ενω ο υπαλληλος ελεγε στην αρχη οτι θα το στειλουν στην Μοτο να το τσεκαρουν αν εχει προβλημα τελικα μου το εκαναν αντικατασταση οι ιδιοι.. τι παιχτηκε ακριβως δεν ξερω γιατι ταγαρια ειναι παντου αυτοι μαλλον.

Α για ολλανδια μιλας; καλα τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι. Σηγα μην σου καναν και στην ελλαδα αντικατασταση.

Εγω θα το κρατησω και ας κανει " νερα" γιατι μπορει και το επομενο να ειναι ετσι οποτε θα ειναι σαν να κανω μια τρυπα στο νερο!
My Name Is George V.

Αλλο να σου κανει νερα και αλλο στο σημειο που σου κανει νερα να σου μεινει μονιμα μια σκουρα περιοχη. Αν ηταν μονο τα νερα δεν θα με ενδιεφερε καθολου.

Τα ''νερα'' δεν ειναι το προβλημα.. παιζει ολα τα μοτο g να τα εχουν σε καποιο βαθμο, αλλα η κηλιδα.. Μην νομιζεις παντως οτι μου το αλλαξανε με την μια, στον πρωτο που πηγα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ''ολα ετσι ειναι'' και οτι δεν εβλεπε την κηλιδα και οτι ''δεν νομιζω να αφησει μονιμο σημαδι'' , αλλα εγω δεν αντεξα και πηγα ξανα μετα απο 2 μερες να το δειξω με γκρι φοντο και τερμα φωτισμο οπου αυτη την φορα οπου εκει δεν μπορουσε κανεις να μου πει οτι δεν υπαρχει, μετα αυτος μου ελεγε οτι πρεπει να το παω στο σερβις για να το στειλουν μοτορολα και οτι εκεινοι θα κανουν τον ελεγχο για το αν γινει αντικατασταση και οτι θα παρει κανα μηνα το ολο το θεμα. Αλλα με εκνευριζε τοσο αυτη η μουτζουρα οποτε ειπα ας το στειλω και οτι γινει. Μετα απο ολα αυτα με ξαναγυρισαν στο καταστημα να μου δωσουν αλλο. Αγαπημενο Media markt με αλλη γλωσσα.

To κινητάκι είναι "σκύλος". Οταν το πρωτοπήρα μου έπεσε από τραπέζι ύψους μισού μέτρου σε πλάκακι σπιτιού. Δεν έπαθε το παραμικρό. Το έχω συνέχεια σε τσέπες (μόνο του πάντα) και από δω και από κει. Δεν έχω την παραμικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Η ματ πλάτη είναι επίσης απίστευτη γιατί είναι σαν θήκη και δεν γρατζουνιέται. Είναι από τα καλύτερα καθημερινά τηλέφωνα.:happy:
Ι need a six month vacation, twice a year.

στο nexus 5 μου ήρθε η lollipop και μαλιστα εχει κρυμμενο παιχνιδι που εψαξα....στο g ακομη....:X

Τζίφος ρε φίλε .... τίποτα :(:(:(:(

Περιμένουμε ... και περιμένουμε ... και περιμένουμε :mad: :mad: :mad:

Καλύτερα να περιμένουμε λίγο παραπανω... Στο Nexus 7 που έχω την λολιποπη έχει προβλήματα.... Οσο για το παιχνιδακι που ανέφερε ο φίλος κανει το Flappy Bird να φαίνεται το πιο ευκολο παιχνιδι του κόσμου!. Απλα σαδομαζοχιστικο!!!!

Γεια σας...

Έχει, μήπως, παρατηρήσει κάποιος το πρόβλημα που αναφέρεται εδώ; Γιατί σε κάποιους φαίνεται να είναι πολύ έντονο...

Έκανα μια δοκιμή χθες το βράδυ (2g, wifi on, gps on ανοιχτές 4 καρτέλες στον Chrome, έπαιζε στο backround to Greek Radio, ανοιχτό το Gmail με συγχρονισμό, ανοιχτά 2 παιχνίδια, είχα ανοιχτό το GPS test, την εφαρμογή του Carrefour καθώς και το Playstore) και όλα δούλευαν ωραιότατα, χωρίς redraw και η μετάβαση από το ένα στο άλλο ομαλότατη....

(οι εικόνες είναι στις 3 ώρες, στις 6 ώρες, στις 12 και στις 24)

Γεια σας...

Έχει, μήπως, παρατηρήσει κάποιος το πρόβλημα που αναφέρεται εδώ; Γιατί σε κάποιους φαίνεται να είναι πολύ έντονο...

Έκανα μια δοκιμή χθες το βράδυ (2g, wifi on, gps on ανοιχτές 4 καρτέλες στον Chrome, έπαιζε στο backround to Greek Radio, ανοιχτό το Gmail με συγχρονισμό, ανοιχτά 2 παιχνίδια, είχα ανοιχτό το GPS test, την εφαρμογή του Carrefour καθώς και το Playstore) και όλα δούλευαν ωραιότατα, χωρίς redraw και η μετάβαση από το ένα στο άλλο ομαλότατη....

(οι εικόνες είναι στις 3 ώρες, στις 6 ώρες, στις 12 και στις 24)

Είχες FB και FB messanger εγκατεστημένα; Αυτά τα 2 κρατάνε τη περισσότερη μνήμη ενώ εμφανίζονται να τρέχουν όλη την ώρα, όπως η εφαρμογή του πληκτρολογίου.

Το δοκίμασα με chrome (2-3 ταβ ανοικτά), FB, Gmail, play, zen Pinball HD και google music, μετά από λίγο το gmusic το σκότωσε...Αν δεις στο Process Stats στο μενού του Developer η μνήμη είναι critical ή low τις περισσότερες φορές.

H Moto άρχισε να δίνει L στο ΜΟτο G στα κινητά της Αμερικής, μου ήρθε ενημέρωση στο google now το πρωί

Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα απο προχτες το οποιο με εχει ξενερωσει απιστευτα. Εχει αναφερθει ηδη οτι πολλοι απο εμας εχουν το θεμα με τα νερα που κανει η οθονη οταν την πιεζεις ειδικα στο κατω μερος της οθονης. Λοιπον το ειχα και εγω αυτο το θεμα αλλα δεν εδινα σημασια. Απο προχτες ομως δυο ποντους πιο πανω απο το κατω μερος της οθονης στην μεση ακριβως υπαρχει μια κηλιδα στο μεγεθος δακτυλου η οποια σε λευκο φοντο εχει μια ανοιχτη γκριζομπλε αποχρωση ενω σε κοκκινα και μπλε φοντο η περιοχη αυτη ειναι ελαφρως πιο σκουρα. Μην φανταστητε τιποτα ακραιο αλλα ειναι τοσο αισθητο ωστε το ατιμο το ματι να πεφτει εκει συνεχεια. Σε αυτο το σημειο δημιουργουνται τα νερα οταν πιεσω οποιοδηποτε σημειο της οθονης απο την μεση και κατω. Για αυτο πιστευω οτι το σημειο αυτο δεχεται ολο το φορτιο της πιεσης της μισης οθονης προφανως π γω κατασκευαστικης ατελειας και εφοσον το θεμα με τα νερα το εχουν πολλοι δεν ειναι μεμονωμενο. Το θεμα παντως ειναι οτι αυτη ησκια ειναι πλεον μονιμη.

Για παρατηρήστε παιδια και εσεις προσεκτικα σε αυτο το σημειο και πειτε μου τι παιζει;

Και το θεμα τωρα ειναι το εξης. Το παω για αλλαγη οθονης η το αφηνω ετσι; σερβις υπαρχει μονο στην αργυρουπολη; αν περασει μεσω εγγυησης πρεπει να πληρωσω τιποτα; σε εναμιση μηνα κινητο βαζει χερι τεχνικος η το αφηνω ετσι; το εχετε και αλλοι επομενως και να το φτιαξω αμα ειναι σχεδιαστικο θεμα της ηγησοθονης θα ξαναγινει οποτε καθομαι στα αυγα μου; ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι ψειρας το ξερω αλλα το ματι ολο εκει παει.

Λοιπον νεώτερα απο το μέτωπο. Πήρα χτες την μοτορολα εξηγησα το πρόβλημα και μου ειπαν να πάω στο καταστημα που το πήρα για αντικατάσταση αλλιως να το παω στο εξουσιοδοτημενο σερβίς. Της εξήγησαν οτι το κινητό αγοραστηκε τρεις Οκτωβρίου είναι δύσκολο για αλλαγή. Η εκπρόσωπος επέμεινε αφου το προβλημα υπηρχε εξαρχης. Λοιπον πάω σήμερα στα παμπλικ Περιστερίου και αφού εξηγω την κατασταση ζήτω αντικατασταση. Λοιπον καταλαβαίνετε τις ενστάσεις. Ο διευθυντης καταστήματος παει στο εκθεσιακό το οποίο είχε το ίδιο θέμα και εκεί έμεινε. Πάμε στο σερβις και αφού το κοιτάει ο τεχνικός λέει οτι προφανώς είναι κατασκευαστικό θέμα και τα ψιλοχανει και αυτός. Μάλιστα είχε και άλλο ίδιο κινητό εκεί με άλλο πρόβλημα βέβαια το οποιο παρουσιαζε και αυτο το ιδιο θεμα με την οθονη. Τοτε ο υπεύθυνος μου προτείνει αντικατασταση με κινητό άλλης εταιρείας μιας και απο οτι είδε είναι γενικευμένο πρόβλημα των μοτορολα. Τέλος παντων ζητάω αντικατάσταση με το ίδιο το αντικαθιστούμε και έρχομαι σπίτι μου και ανοίγω το κινητό. Απο την πρωτη στιγμη κατάλαβα οτι η οθόνη είναι διαφορετική με ποιο θερμή απόδοση χρωματων. Όμως αυτή την φορα σκληρή χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βλέπω κάτι σημάδια μέσα απο το τζάμι που αντιστοιχούν σε άλλο συστημα αφής και σίγουρευομαι οτι η νέα φουρνιά μότο g2 εχει τελείως αλλη οθόνη γεγονος που δείχνει πως η μοτορολα ξέρει την πατάτα της. Χαρούμενος εγώ αρχιζω και σεταρω το κινητό. Μετα απο τεσσερις ώρες χρήσης όμως πριν λίγο μου πετάγονται δυο καμένα πιξελ λευκου χρωματος και ξενερωνω ατέλειωτα. Τώρα τι κάνουμε μάγκες; έχω δικαιωμα να κάνω παλι αντικατασταση για 15 μέρες. Αλλά εδώ εχομε ξεφυγει τελείως. Φοβάμαι το επόμενο μην εκραγεί κιόλας. Έτσι που το πάμε θα ξεστοκαρω όλο το μαγαζί; πάντως ηδη ο υπεύθυνος καταστήματος μου είπε θα ενημερώσει τα κεντρικα στα παμπλικ καθώς του φαινηκε πολύ περιεργο που τρια κινητά είχαν το ίδιο θέμα. Αμα τον πάρω την δεύτερα να του πω για τα καμμένα πίξελ θα πηδηξει απο το παραθυρο. Δεν ξέρω τι να κανω. Να ξανακανω αντικατασταση ο όχι; εσείς τι λέτε;

Λοιπον νεώτερα απο το μέτωπο. Πήρα χτες την μοτορολα εξηγησα το πρόβλημα και μου ειπαν να πάω στο καταστημα που το πήρα για αντικατάσταση αλλιως να το παω στο εξουσιοδοτημενο σερβίς. Της εξήγησαν οτι το κινητό αγοραστηκε τρεις Οκτωβρίου είναι δύσκολο για αλλαγή. Η εκπρόσωπος επέμεινε αφου το προβλημα υπηρχε εξαρχης. Λοιπον πάω σήμερα στα παμπλικ Περιστερίου και αφού εξηγω την κατασταση ζήτω αντικατασταση. Λοιπον καταλαβαίνετε τις ενστάσεις. Ο διευθυντης καταστήματος παει στο εκθεσιακό το οποίο είχε το ίδιο θέμα και εκεί έμεινε. Πάμε στο σερβις και αφού το κοιτάει ο τεχνικός λέει οτι προφανώς είναι κατασκευαστικό θέμα και τα ψιλοχανει και αυτός. Μάλιστα είχε και άλλο ίδιο κινητό εκεί με άλλο πρόβλημα βέβαια το οποιο παρουσιαζε και αυτο το ιδιο θεμα με την οθονη. Τοτε ο υπεύθυνος μου προτείνει αντικατασταση με κινητό άλλης εταιρείας μιας και απο οτι είδε είναι γενικευμένο πρόβλημα των μοτορολα. Τέλος παντων ζητάω αντικατάσταση με το ίδιο το αντικαθιστούμε και έρχομαι σπίτι μου και ανοίγω το κινητό. Απο την πρωτη στιγμη κατάλαβα οτι η οθόνη είναι διαφορετική με ποιο θερμή απόδοση χρωματων. Όμως αυτή την φορα σκληρή χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα. Βλέπω κάτι σημάδια μέσα απο το τζάμι που αντιστοιχούν σε άλλο συστημα αφής και σίγουρευομαι οτι η νέα φουρνιά μότο g2 εχει τελείως αλλη οθόνη γεγονος που δείχνει πως η μοτορολα ξέρει την πατάτα της. Χαρούμενος εγώ αρχιζω και σεταρω το κινητό. Μετα απο τεσσερις ώρες χρήσης όμως πριν λίγο μου πετάγονται δυο καμένα πιξελ λευκου χρωματος και ξενερωνω ατέλειωτα. Τώρα τι κάνουμε μάγκες; έχω δικαιωμα να κάνω παλι αντικατασταση για 15 μέρες. Αλλά εδώ εχομε ξεφυγει τελείως. Φοβάμαι το επόμενο μην εκραγεί κιόλας. Έτσι που το πάμε θα ξεστοκαρω όλο το μαγαζί; πάντως ηδη ο υπεύθυνος καταστήματος μου είπε θα ενημερώσει τα κεντρικα στα παμπλικ καθώς του φαινηκε πολύ περιεργο που τρια κινητά είχαν το ίδιο θέμα. Αμα τον πάρω την δεύτερα να του πω για τα καμμένα πίξελ θα πηδηξει απο το παραθυρο. Δεν ξέρω τι να κανω. Να ξανακανω αντικατασταση ο όχι; εσείς τι λέτε;

παιξε τζοκερ αυριο...κοιτα και το δικο μου τα εχει τα θεματα αυτα αλλα ενταξει δεν με χαλαει. Αδικα το αλλαξες κατα την αποψη μου εφοσον δουλευε καλα το κινητο. Τωρα σιγουρα εχεις δικαιωμα αλλαγης αλλα θα σε πιασουν κεφαλι ! :)

My Name Is George V.

Εννοείται πως θα συνεχίζεις να το αλλάζεις,δεν έχει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα..Όσο για την οθόνη το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό σε πολλές συσκευές μου Όχι μόνο στο g 2014(συνήθως αγοράζουμε 2 ίδιες συσκευές)

Η αλήθεια είναι πως και το δικό μου έχει 2 λευκά pixel (θεωρώ καμμένα) αλλά δε μπήκα στο κόπο να το αλλάξω αφενός για να μη μπλέκω με service και διαδικασία doa αφετέρου δε με ενοχλεί δραματικά ώστε να πω πως το αλλάζω χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως είχα κάνει με το Nexus 5 όπου δε συμβιβαζόμουν με καμία άλλη λέξη πλην της αντικατάστασης. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα σου να το αλλάξεις πάλι! Έχε στο μυαλό σου όμως ότι μπορεί να τύχες σε χειρότερο panel και δυστυχώς το θέμα panel είναι Τζόκερ. Edited by walkera82

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Εγώ δεν θα το συζητούσα. Εφόσον είναι στις αρχικές μέρες μετά την αγορά, αλλαγή asap.

Εγώ δεν θα το συζητούσα. Εφόσον είναι στις αρχικές μέρες μετά την αγορά, αλλαγή asap.

Σωστο αλλα θα εμενες χωρις συσκευη τουλαχιστον 10 ημερες..αν εισαι εκτος αθηνων ; πανω απο 20.

My Name Is George V.

Νομίζω πως ο καθένας έχει μια παλιά συσκευή τουλάχιστον για να κάνει τη δουλειά του για 20 μέρες. Αλλά ακόμα και έτσι μιλάω για την περίπτωση που δόθηκε καινούρια συσκευή. Δεν παίζει DOA;

Νομίζω πως ο καθένας έχει μια παλιά συσκευή τουλάχιστον για να κάνει τη δουλειά του για 20 μέρες. Αλλά ακόμα και έτσι μιλάω για την περίπτωση που δόθηκε καινούρια συσκευή. Δεν παίζει DOA;

Δεν εχω android εγω συσκευη παλια ομως ...δεν δινουν doa πλεον φιλε μου-εχω φιλο με καταστημα κινητης,τα αποφευγουν ειδικα ΧΩΡΙΣ ελεγχο απο μαστορα. Στην περιπτωση του public το οποιο ΕΧΕΙ σερβις μπορει να στο κανουν Doa αλλα και παλι ΔΥΣΚΟΛΑ!!

Δηλαδη να τους παρακαλαω ; Σιγα αλλη δουλεια δεν ειχα! Εξαλλου δεν ειναι τοσο σοβαρο να πατας στην οθονη και να κανει σε 1-2 σημεια νερα.

Δεν ειναι τραγικο . Καλυτερα να το κρατησω ετσι παρα να μου δωσουν αλλο και να εχει διαφορετικα κουσουρια κλπ.

My Name Is George V.

Αφού μιλάει για το public. Και σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και ο νόμος και όχι μόνο το το συμφέρει τον καταστηματάρχη. Τέλος είμαι της άποψης πως ένα κομμάτι που εμφανίζεται ελαττωματικό (όπως η οθόνη στην περίπτωση αυτή) έχει πιθανότητες να χειροτερέψει στο μέλλον. Συν του ότι δεν έχω ακούσει κάποιο άλλο ελάττωμα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο για να φοβάσαι την αντικατάσταση μπας και σου βγει το άλλο χειρότερο.

Παιδιά τι λέτε;;;Πηγαίνετε και απαιτείτε άμεση αντικατάσταση,δεν είναι skroutzομαγαζο..

Στην δικιά μου περίπτωση,καμένο πιχελ και μένα σε 5 λεπτά είχα κάνει αντικατάσταση..

Στην αρχή πήγε να με ψαρωσει ότι και Καλά δεν νομίζω να υποστηρίζει η moto 1 pixel,του λέω δεν με ενδιαφέρει είμαι εντός DOA,απαιτώ αντικατάσταση και πήρα αμέσως το οκ από τον υπεύθυνο..

Edited by andrewk

Για όσους δεν γνωριζετε παιδια σε περιπτωση ελατωματικου προϊόντος εχεις δικαίωμα βαση νόμου να επισκευάσεις η να αλλαξεις με καινουριο η να ζητησεις τα χρημστα σου πίσω για 2 χρόνια όσον αφορα ηλεκτρονικά προϊόντα τεχνολογιας αιχμής. Η πρωτη αλλαγή ηταν κάπως δυσκολη καθώς είχε περάσει εναμισης μήνας απο την αγορά αλλα ηταν πρόβλημα που υπήρχε εξαρχής και αφετέρου δεν είχα δυνατότητα επιστροφής μιας και είχα φύγει για δουλεια σε νησί ενα μήνα. Παρολα αυτά με εξυπηρετησαν. Το πρόβλημα δεν ηταν τα νερά αλλά οτι στο σημείο αυτό προέκυψε μονιμη δυσχρωμια. Τώρα και το καινουριο σε τρεις ώρες χρήσης έβγαλε 2 γειτονικά πίξελ και 1 αλλου κολλημένα. Η οθόνη πάντως δεν είναι σαν και αυτή του πρώτου μου. Δεν έχει το ίδιο θέμα και ειναι τελειως διαφορετικη γεγονος που δειχνει οτι η εταιρεια κατι εχει ψιλιαστει. Οποτε πάμε για τρίτο και ελπίζω να τελειώσει εδώ. Θα δω αύριο τι θα γίνει. Πάντως είναι το πρωτο μου μοτορολα και δε μπορω να πω οτι είμαι και χαρούμενος. Παρόμοιο θέμα είχα με μόντεμ crypto το 2000 αγορασμενο απο oneway technostores (για όσους θυμουνται) οπου άλλαξαν τεσσερα στην σειρα μιας και μετα απο μια μέρα χρήσης όλα καιγοντουσαν. Μέχρι που δεν είχε άλλο το καταστημα και μου ε έδωσαν ενα diamond supra 56e το οποίο δουλευε απρόσκοπτα για τεσσερα χρόνια επι εποχων dialup 56kbps.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)