Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, έτσι κάνει. Αλήθεια όμως, ποιο το όφελος από τη μετακίνηση των εφαρμογών στην κάρτα; Να πω ότι ελευθέρωνε τη ram να το καταλάβω. Αλλά από τη στιγμή που έχουμε SD, γιατί να πειράζει που μειώνεται η εσωτερική μνήμη όταν εγκαθιστούμε εφαρμογές; Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει χώρος στην κάρτα αν χρειάζεται για να τραβάμε φωτογραφίες κλπ.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά έχω το κινητό εδώ και μια εβδομάδα και παρατήρησα όταν πατάω με λίγο περισσοτερει δύναμη την οθόνη κάνει κάτι νερά μέσα είναι λογικό?

Ναι και εμένα το κανει οποτε φαντάζομαι είναι φυσιολογικο.

Το κάνει αυτό ο Launcher.. Εγώ έβαλα τον smart που λειτουργεί πολύ γρήγορα και μαρεσει.

Το κινητό είναι αρκετά γρήγορο και με καλή οθόνη. Μετά από μια βδομάδα χρήσης μπορώ να πω ότι με αυτά που διάβαζα το περίμενα ακόμη πιο γρήγορο αλλά για 200 ευρώ είναι φερραρι . Η μοτορολα έκανε καλή δουλειά στη διαχείριση της μνήμης. Καλύτερη από αυτήν που έκανε η Google. Η συσκευή είναι άριστη αγορά.

Αν είναι έτσι το G το Χ απλά θα είναι άπιαστο. Τέλος να πω ότι μάλλον η συσκευή φτιάχτηκε κάτω από την σκεπή της Google και όχι της Lenovo. Ακόμη και η υιοθέτηση του Google now launcher φωνάζει ότι ήθελε στο finale η Google να βάλει την υπογραφή της.

Ναι, έτσι κάνει. Αλήθεια όμως, ποιο το όφελος από τη μετακίνηση των εφαρμογών στην κάρτα; Να πω ότι ελευθέρωνε τη ram να το καταλάβω. Αλλά από τη στιγμή που έχουμε SD, γιατί να πειράζει που μειώνεται η εσωτερική μνήμη όταν εγκαθιστούμε εφαρμογές; Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει χώρος στην κάρτα αν χρειάζεται για να τραβάμε φωτογραφίες κλπ.

Έχεις δίκιο σε αυτό, ποτέ δεν περνούσα εφαρμογές στην sd...

Απλά έτυχε πέρασα ένα game (2 GB περίπου) και γέμισε λίγο απότομα....

Από εκεί που είχα 900 MB ελεύθερα, μετά από την μετακίνηση εφαρμογών στην sd ανέβηκε στα 1.9 GB ελεύθερα.

Δεν πιστεύω ότι θα γέμιζα και τα 900 MB που μου είχαν μείνει, αλλά αφού μπορούσα να κερδίσω 1 GB επιπλέον χώρο, γιατί όχι....

Πάντος το κινητό είναι φοβερό για τα λεφτά του....δεν έχω παρατηρήσει lag (πέρα από το redraw του launcher) όσο και να το έχω ζορίσει (δεν είμαι και heavy user βέβαια)...

Η μπαταρία κρατάει συνήθως, με τη χρήση που του κάνω, 2 ημέρες με 3 ώρες οθόνη περρίπου. Καθόλου άσχημα πιστεύω για το μέγεθός της.

Εν αναμονή του android L, που λένε ότι είναι πιο ελαφρύ και με καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας :)

Γεια σας παιδια..Ειμαι νεος στο forum και την παρασκευη αποκτησα και εγω το Motorola moto G2....Μου αρεσει παραπολυ και η γρηγοραδα του και μπορω να πω πως και η μπαταρια κραταει αρκετα εαν δν κανεις ταρζανιες :):):)

Εχω ενα προβλημα με τους ηχους το λεγομενο Fade in που διαβασα και απο εδω και μαλλον δν βγαινει απο αυτο το κινητο! Και οπως γνωστον αργει να βαρεσει οταν σε παρουν τηλ και facebook,messenger δν τα ακους! Υπαρχει καποια εφαρμογη που μπορω να περασω ωστε να φυγει εκτος αυτο? Δοκιμασα 2 απο το Play store αλλα τζιφος δν δουλεβουνε! Ευχαριστω προκαταβολικα!

είναι αγορασμένο από public model xt1068..πατάω ενημερώσεις συστήματος και μου λέει ότι έχω την τελευταία..τη μπορώ να κάνω?

δες απο τις ρυθμίσεις ποιο build εχεις και πες μας ;)

Και για να λέμε και τα καλά... Όποιος διάβασε και τα προηγούμενα μηνύματα μου, από το public μου άλλαξαν την συσκευή

Για εμενα π εχω διαβασει ολα τα μνμτα και δν εχω βρει τπτ...Υπαρχει κατι να κανω για την αυξηνομενη ενταση να το καραργησω?

Επισης και εμενα δν εχει την .23 ενημερωση οπως διαβασα στην πισω σελιδα αλλα της .14...Πρεπει να κανουμε αυτην την ενημερωση? Και εαν ναι πως γινεται?

Edited by Akisb16

kxb21.85-14 αν εννοείς αυτό

ναι αυτο εννοούσα.. είσαι μια έκδοση πίσω νομίζω , αλλά δεν έχει κάποια σημαντική το επόμενο build, οπότε μην ανησυχείς.

ναι αυτο εννοούσα.. είσαι μια έκδοση πίσω νομίζω , αλλά δεν έχει κάποια σημαντική το επόμενο build, οπότε μην ανησυχείς.

αυτή μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική αλλα τη γίνεται σε περίπτωση που βγει το android L και δεν μπορώ να την πάρω?

Υπήρχε στα Nexus μια πατέντα αν δεν σου έβγαζε την αναβάθμιση. Άλλοι λέγανε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα αν το κάνεις, άλλοι πως καλό είναι να μην το δοκιμάσεις. Εγώ μια φορά το δοκίμασα και αμέσως μου ήρθε η αναβάθμιση. Και μετά δεν είχα κανένα απολύτως θέμα, και αργότερα πήρε κανονικά και το μεθεπόμενο update που βγήκε. Δεν ξέρω αν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και το Moto G. Απλά το αναφέρω επειδή μοιάζει με τα Nexus στο ότι έχει σχεδόν stock android. Πας στις εφαρμογές, στην καρτέλα όλες και βρίσκεις το πλαίσιο υπηρεσιών google(google services framework). To ανοίγεις, και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Επαναλαμβάνω, έχει δουλέψει σε Nexus και δεν μπορώ να ξέρω αν παίζει τον ίδιο ρόλο στο πως έρχονται οι αναβαθμίσεις στο δικό μας. Αν θέλει κανείς το δοκιμάζει (με δική του ευθύνη πάντα). Προσωπικά δεν νομίζω να έχει κάποιον σοβαρό κίνδυνο, διαφορετικά δεν θα είχανε βάλει την δυνατότητα να κάνεις εκκαθάριση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις την L. Αργά ή γρήγορα θα σου έρθει όπως και αυτή τώρα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Restart δοκίμασε να κάνεις? Έχεις ενεργοποιήσει να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις μονο μέσω wi-fi?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτή μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική αλλα τη γίνεται σε περίπτωση που βγει το android L και δεν μπορώ να την πάρω?

Αν θέλεις ψάξε λίγο εδώ μήπως και βγάλεις άκρη

https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1949

Sent from my Ulefone Power

factory reset του έκανα..restart το έκανα..έψαξα για το google service framework δεν το βρηκα καπου..το συνδεσα και με το pc να την κάνω ετσι..μου λέει οτι εχω τελευταίο λογισμικό..

τη εννοείς?

Μπαίνεις στις ρυθμίσεις,πατάς εφαρμογές, πηγαίνεις εκεί που λέει όλα και κατεβαίνοντας προς τα κάτω βρίσκεις το πλαίσιο εφαρμογών google.

Sent from my Ulefone Power

Μπαίνεις στις ρυθμίσεις,πατάς εφαρμογές, πηγαίνεις εκεί που λέει όλα και κατεβαίνοντας προς τα κάτω βρίσκεις το πλαίσιο εφαρμογών google.

το έκανα ξανά δεν βρίσκει τίποτα..

Επανεκκίνηση έκανες; Αν είσαι κανονικά συνδεδεμένος σε wi-fi και μετά από επανεκκίνηση δεν βλέπει αναβάθμιση, τότε απλά δεν πιάνει το κόλπο.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)