Stavros_1093 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 η μπαταρία του είναι φοβερή. Με μια φόρτιση με έβγαλε 4 μέρες με απλή χρήση. και έχω και 18% ακόμα. :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παιδια. Την πέρασα στο ταμπλετ για να δω πως είναι και κυριολεκτικά το λυγίζει το ταμπλέτ. Δεν θα την περνούσε αμέσως Ετσι διαβασα και εγω σημερα οτι γονατιζει τα μηχανακια. Δεν μας βλεπω καλα μαγκες το moto g ειναι πολυ αδυναμο. Γονατιζουν τα θηρια... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η μπαταρία του είναι φοβερή. Με μια φόρτιση με έβγαλε 4 μέρες με απλή χρήση. και έχω και 18% ακόμα. :rolleyes::rolleyes: Εμενα παλι πανω απο 12 ωρες δεν βγαζει,με 3 ωρες οθονη . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Με τη χρήση φίλε μου? Γιατί με κανονική χρήση αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Π.χ αν παίζεις παιχνίδια τότε δικαιολογείται αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εμενα παλι πανω απο 12 ωρες δεν βγαζει,με 3 ωρες οθονη . Βάλε ένα screenshot....να δούμε κατανάλωση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 η μπαταρία του είναι φοβερή. Με μια φόρτιση με έβγαλε 4 μέρες με απλή χρήση. και έχω και 18% ακόμα. :rolleyes::rolleyes: 4 μέρες? Είσαι σίγουρος? Το δικό μου με νορμάλ χρήση βγάζει 1,5 μέρα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κανενός η χρήση δεν είναι ακριβώς ίδια με κάποιου άλλου. Αν μιλάς μισή ώρα την ημέρα και κάνεις browse άλλη τόση μπορεί να βγάλει και 4 ημέρες. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι το χρηισμοποιούμε περισσότερο από αυτό. Στο Public στο mall του Αγ. Δημητρίου είχε flip case σε σκούρο μπλε, άσπρο, κόκκινο και κίτρινο αν ενδιαφέρεται κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Κανενός η χρήση δεν είναι ακριβώς ίδια με κάποιου άλλου. Αν μιλάς μισή ώρα την ημέρα και κάνεις browse άλλη τόση μπορεί να βγάλει και 4 ημέρες. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι το χρηισμοποιούμε περισσότερο από αυτό. Στο Public στο mall του Αγ. Δημητρίου είχε flip case σε σκούρο μπλε, άσπρο, κόκκινο και κίτρινο αν ενδιαφέρεται κανείς. Δε διαφωνώ όσον αφορά στη χρήση αλλά με τη συγκεκριμένη μπαταρία νομίζω που ουτε σε flight mode δε βγάζει 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εξαρτάται τι εννοείς. Με flight mode αν δεν το χρησιμοποιείς θα κρατήσει βδομάδες. Αν κάνεις χρήση τύπου browsing μέσω wi-fi θα σου κρατούσε λίγο παραπάνω από ότι αν ήταν ανοιχτές οι sim σε standby. Για αυτό δεν έχει μεγάλο νόημα να μετράμε την αυτονομία χωρίς να κάνουμε αναφορά στο χρόνο που έμεινε ανοιχτή η οθόνη και το τι σύνδεση χρησιμοποιούμε (wifi ή mobile data). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Σιγα μην γονατισει το Moto G ρε παιδια...Εδω θα παρει L το Moto E! Και παλι το Lollipop ειναι το πιο "ελαφρυ" λειτουργικο που εχει βγει για Android δεν θα ζοριστει με καμια το Moto G! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 4 μέρες? Είσαι σίγουρος? Το δικό μου με νορμάλ χρήση βγάζει 1,5 μέρα περίπου. Η χρήση είναι πολύ απλή. Όχι 3G, περιπου 1 ώρα ομιλία, φωτεινότητα στο αυτόματο, καμία ώρα adobe reader, wifi περίπου 2 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Για ποιο tablet μιλάς; Nexus 7 2012; Ναι για αυτό. @elteo ρε φίλε πως γίνεται αυτό? Τώρα που σου μιλάω κάνω το δεύτερο factory reset και δεν θα το αφήσω να κάνει backup για να βάλω λίγες εφαρμογές μήπως στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Και για του λόγου το αληθές: Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Στης θηκες Flip της Motorola, αν χασουμε καποια κληση-μηνυμα κλπ, οσο ειναι κλειστο το καπακι της θηκης το notification led φαινεται που αναβοσβηνει? :ninja: Η πρεπει καθε φορα να ανοιγω το καπακι για να ελεγχω?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Στης θηκες Flip της Motorola, αν χασουμε καποια κληση-μηνυμα κλπ, οσο ειναι κλειστο το καπακι της θηκης το notification led φαινεται που αναβοσβηνει? :ninja: Η πρεπει καθε φορα να ανοιγω το καπακι για να ελεγχω?:worry: Χλωμό να φαίνεται. Βάλε αυτό το app. https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&hl=en Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μια χαρά φαίνεται το notification led με το καπάκι κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Και σε εμένα έως τώρα φαίνεται κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Ακριβώς όπως στη φωτογραφία που ανέβασε ο Mark_K. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μια χαρά φαίνεται το notification led με το καπάκι κλειστό. :thanks::thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Kαπου πηρε το ματι μου στο xda οτι βρηκε καποιος μοντα για να δουλευει η 5.0 του 1064 του μονοκαρτου στο δικο μας 1068..το χει ψαξει κανεις ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Kαπου πηρε το ματι μου στο xda οτι βρηκε καποιος μοντα για να δουλευει η 5.0 του 1064 του μονοκαρτου στο δικο μας 1068..το χει ψαξει κανεις ? Το έχω δεί από προχθές αλλά επειδή διάβαζα διάφορα όπως δε λειτουργεί κτλ, δε του έδωσα σημασία. Τώρα που το ανέφερες, διάβασα ότι τα κατάφεραν. Πιστεύω πάντως πως πρέπει να περιμένουμε την official. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Το έχω δεί από προχθές αλλά επειδή διάβαζα διάφορα όπως δε λειτουργεί κτλ, δε του έδωσα σημασία. Τώρα που το ανέφερες, διάβασα ότι τα κατάφεραν. Πιστεύω πάντως πως πρέπει να περιμένουμε την official. Για την ακριβεια την official σε zip :D Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Με τη χρήση φίλε μου? Γιατί με κανονική χρήση αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Π.χ αν παίζεις παιχνίδια τότε δικαιολογείται αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει. Καλησπερα. Λοιπον θα γραψω αναλυτικα την χρηση γιατι και φωτο να βγαλω δεν θα γραφει τι κανω ακριβως. Ομιλια : απο 2 εως 4 ωρες στο 8ωρο . Sms : απο 20 εως και 100 στο 8ωρο. Viber : συνεχεια ανοιχτο στο 8ωρο . 3 Ανοιχτα facebook στο 8ωρο. 4 εφαρμογες κοινωνικου περιεχομενου ( αυτονομες) ανοιχτες στο 8ωρο . Διαβαζω σιγουρα καποια νεα-ειδησεις κλπ και κανω πολλα refresh στον καιρο . Φωτο και παιχνιδια στη δουλεια δεν βγαζω ουτε παιζω. Αυτα κανω σε γενικες γραμμες και μου αντεχει η μπαταρια απο 8 εως και το απολυτο ρεκορ 12 ωρων. Οθονη το max που εχω δει ειναι 3 ωρες και μεσος ορος 1μιση ωρα. ** Εννοειται οτι ΟΛΑ αυτα τα δουλευω με 3G συνεχεια δεν κλεινει δευτερολεπτο ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπερα. Λοιπον θα γραψω αναλυτικα την χρηση γιατι και φωτο να βγαλω δεν θα γραφει τι κανω ακριβως. Ομιλια : απο 2 εως 4 ωρες στο 8ωρο . Sms : απο 20 εως και 100 στο 8ωρο. Viber : συνεχεια ανοιχτο στο 8ωρο . 3 Ανοιχτα facebook στο 8ωρο. 4 εφαρμογες κοινωνικου περιεχομενου ( αυτονομες) ανοιχτες στο 8ωρο . Διαβαζω σιγουρα καποια νεα-ειδησεις κλπ και κανω πολλα refresh στον καιρο . Φωτο και παιχνιδια στη δουλεια δεν βγαζω ουτε παιζω. Αυτα κανω σε γενικες γραμμες και μου αντεχει η μπαταρια απο 8 εως και το απολυτο ρεκορ 12 ωρων. Οθονη το max που εχω δει ειναι 3 ωρες και μεσος ορος 1μιση ωρα. ** Εννοειται οτι ΟΛΑ αυτα τα δουλευω με 3G συνεχεια δεν κλεινει δευτερολεπτο ! Μόνο και μόνο που έχεις ανοικτό μόνιμα το 3g, φτάνει για να δικαιολογήσει την κατανάλωση. Με τα δεδομένα αυτά, πίστεψε με πως έχεις ακριβώς την ίδια αυτονομία με ένα nexus 5. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μόνο και μόνο που έχεις ανοικτό μόνιμα το 3g, φτάνει για να δικαιολογήσει την κατανάλωση. Με τα δεδομένα αυτά, πίστεψε με πως έχεις ακριβώς την ίδια αυτονομία με ένα nexus 5. nexus 5 ; το ειχα και δεν κρατουσε η μπαταρια πανω απο 4 ωρες φιλε ( 1 ωρα οθονη). Καμια σχεση το nexus 5 με το moto G στη μπαταρια,το nexus ρουφαει σαν σκουπα. Ολοι εχουν θεματα μεγαλα με την μπαταρια. Για να φανταστεις οτι κανω πολλα με το κινητο το LG 4X μολις το πηρα καινουριο...στο 10ημερο η μπαταρια εβγαζε 3 ωρες λειτουργια οχι οθονη ! Εννοειται φωτεινοτητα στο 40% ,αν την ανεβασω αστο...2ωρο το πολυ! Σε ολα τα κινητα μου σχεδον. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Σε αυτά που γράφεις συμφωνώ απόλυτα με μία ένσταση σε ότι αφορά τη μπαταρία του nexus 5 αλλά δε θα το αναλύσουμε εδώ διότι βρισκόμαστε εκτός θέματος. Σίγουρο πάντως είναι ότι η μπαταρία θα βγάλει αναλόγως τη χρήση που εμείς θα κάνουμε και όλα μα όλα παίζουν το δικό τους ρόλο σε αυτό. Και κάτι άλλο, αυτός ο chainfire έβγαλε root και για την L του κινητού μας (http://www.theandroidsoul.com/chainfire-releases-android-5-0-root-moto-g-moto-x-2013-2014-editions/). Εμείς ακόμα δε την έχουμε λάβει και αυτός, βγάζει τρόπο για root. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλησπερα. Λοιπον θα γραψω αναλυτικα την χρηση γιατι και φωτο να βγαλω δεν θα γραφει τι κανω ακριβως. Ομιλια : απο 2 εως 4 ωρες στο 8ωρο . Sms : απο 20 εως και 100 στο 8ωρο. Viber : συνεχεια ανοιχτο στο 8ωρο . 3 Ανοιχτα facebook στο 8ωρο. 4 εφαρμογες κοινωνικου περιεχομενου ( αυτονομες) ανοιχτες στο 8ωρο . Διαβαζω σιγουρα καποια νεα-ειδησεις κλπ και κανω πολλα refresh στον καιρο . Φωτο και παιχνιδια στη δουλεια δεν βγαζω ουτε παιζω. Αυτα κανω σε γενικες γραμμες και μου αντεχει η μπαταρια απο 8 εως και το απολυτο ρεκορ 12 ωρων. Οθονη το max που εχω δει ειναι 3 ωρες και μεσος ορος 1μιση ωρα. ** Εννοειται οτι ΟΛΑ αυτα τα δουλευω με 3G συνεχεια δεν κλεινει δευτερολεπτο ! Εντάξει τότε, του κάνεις βαριά χρήση. Μόνο την ομιλία να βάλεις ένα τρίωρο περίπου μέσο όρο συν το 3g που δουλεύεις δε το λες και ελαφριά χρήση. Πάντως στο θέμα της μπαταρίας είναι πάνω από το μέσο όρο σε σχέση με τα τηλ. που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Είχα και το moto g πρώτης γενιάς αλλά θεωρώ πως το δεύτερης γενιάς είναι καλύτερο στο θέμα της αυτονομίας. Και πάνω κάτω σε όλες τις συσκευές που είχα έκανα την ίδια χρήση. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts