Lazorik Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Υπάρχει το Moto G πρώτης γενιάς που είναι 4,5 ίντσες και στην Ελλάδα κυλκοφόρησε κυρίως με μία sim και το Moto G δεύτερης γενιάς που είναι 5 ίντσες και δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μια ίσως αστεία ερώτηση..Αν έχουμε ξεκλειδωτο bootliadet kai root τι πρεπει να κάνουμε για να παρουμε την lolipop ΟΤΑ; Είχε γραφτεί πως με ανοιχτό bootloader και root ενδεχομένως να μην μπορούσαν οι χρήστες να πάρουν την L ως ΟΤΑ και να χρειαζόταν να τη περάσουν μέσω zip image. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos_chris Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Πείτε μου σας παρακαλώ, αυτοί οι σένσορες (γυροσκόπιο, πυξίδα κλπ.) που αναφέρουν για το τηλέφωνό μας στα χαρακτηριστικά του, που είναι και δεν τους βρίσκω; Υπάρχουν οι εφαρμογές ή θέλουν κατέβασμα. Επίσης ποιά θεωρείτε καλύτερη εφαρμογή για πλοήγηση; Edited November 12, 2014 by aenaos_chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Είχε γραφτεί πως με ανοιχτό bootloader και root ενδεχομένως να μην μπορούσαν οι χρήστες να πάρουν την L ως ΟΤΑ και να χρειαζόταν να τη περάσουν μέσω zip image. Δηλ ακόμα και να το φέρω σε στοκ κατάσταση; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δηλ ακόμα και να το φέρω σε στοκ κατάσταση; Λογικά εάν το φέρεις σε stock κατάσταση δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πείτε μου σας παρακαλώ, αυτοί οι σένσορες (γυροσκόπιο, πυξίδα κλπ.) που αναφέρουν για το τηλέφωνό μας στα χαρακτηριστικά του, που είναι και δεν τους βρίσκω; Υπάρχουν οι εφαρμογές ή θέλουν κατέβασμα. Επίσης ποιά θεωρείτε καλύτερη εφαρμογή για πλοήγηση; Sygic ή Navigon. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos_chris Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Sygic ή Navigon. Σ' ευχαριστώ πολύ. Το Co-pilot είναι free και το συνέστησε μια φίλη. Έχει κάποιος ιδέα εάν αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Λογικά εάν το φέρεις σε stock κατάσταση δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα. Εδώ είναι το ερωτημα μου..Χρειάζεται να κάνω unroot να κλειδωσω bootloader η να κάνω μονο ενα απο τα δυο..Το κινητό μου είναι Ρουτ αλλά έχω στοκ Ρομ με προσθήκη κάποιων modules απο xposed και gravity. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Λογικά εάν το φέρεις σε stock κατάσταση δε πρόκειται να έχεις πρόβλημα. Εδώ είναι το ερωτημα μου..Χρειάζεται να κάνω unroot να κλειδωσω bootloader η να κάνω μονο ενα απο τα δυο;..Το κινητό μου είναι Ρουτ αλλά έχω στοκ Ρομ με προσθήκη κάποιων modules απο xposed και gravity. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Θα σε παραπέμψω στο XDA για τυχόν επίλυση των αποριών σου καθώς και για image της L. http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/ota-moto-g-2014-x1064-v22-11-6-t2936931/page8 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλ ακόμα και να το φέρω σε στοκ κατάσταση; Και μία άλλη απάντηση επίσης από XDA " I think the only way for someone to flash the zip is to have a locked bootloader, and not to be rooted. That's what I heard. And yes, if you flash this, you will lose root. If your curious, you can try and flash it. After all, the worst that will happen is that it wont allow you to install the update. " Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αν κατάλαβα καλά όμως στο νημα λενε ότι το φλασαρουν με ξεκλειδωτο bootloader..Φαντάζομαι οτι μετα χάνεται το Ρουτ..Αν κλειδώσεις bootloader kai unroot τοτε πως να φλασαρεις;Μάλιστα έχουν και ενα λινκ για κατέβασμα της 5.0 και κάποιος ανέφερε οτι δουλεύει μια χαρά. Διορθωσε με αν καταλαβα κάτι λαθος Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Είναι για την εκδοση με την μία sim,δεν θα δουλεύει στα δικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Είναι για την εκδοση με την μία sim,δεν θα δουλεύει στα δικά μας Μάλλον γτ αναφέρει για το 1064..Οποτε λέτε να βγει και για μας να την φλασαρουμε με ξεκλειδωτο bootloader..?Καθόλου δεν θα με χαλαγε αυτός ο τροπος και ας εχανα το Ρουτ. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μάλλον γτ αναφέρει για το 1064..Οποτε λέτε να βγει και για μας να την φλασαρουμε με ξεκλειδωτο bootloader..?Καθόλου δεν θα με χαλαγε αυτός ο τροπος και ας εχανα το Ρουτ. Έχει δίκιο ο andrewk, είναι για το 1064, το δικό μας είναι το 1068. Σίγουρα μόλις κυκλοφορήσει για το δικό μας, θα κυκλοφορήσει και σαν image μέσω zip file. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή και σίγουρα σε λίγες ημέρες θα τη λάβουμε και εμείς! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Από ότι διάβασα θέλει μόνο κλείδωμα ο bootloader Εγώ το πήρα πριν 2 μέρες και τα άφησα επίτηδες κλειδωμένα όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Από ότι διάβασα θέλει μόνο κλείδωμα ο bootloader Εγώ το πήρα πριν 2 μέρες και τα άφησα επίτηδες κλειδωμένα όλα Το να το κλείδωσω ειναι ευκολο..Έννοιες να την παρουμε ΟΤΑ; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
festina Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Έχω ένα θέμα με το ακουστικό .. Δεν μπορώ να ακούσω καθόλου τον συνομιλητή.. Με hands free τον ακούω κανονικά. Καμία ιδέα? Υ.Γ. Το κινητό το έχω 2 μέρες και δεν έχει πέσει τίποτα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Έχω ένα θέμα με το ακουστικό .. Δεν μπορώ να ακούσω καθόλου τον συνομιλητή.. Με hands free τον ακούω κανονικά. Καμία ιδέα? Υ.Γ. Το κινητό το έχω 2 μέρες και δεν έχει πέσει τίποτα πάνω. Δυστυχώς μου ακούγεται σαν doa ακουστικό... Πήγαινέ το άμεσα εκεί που το αγόρασες και ζήτα αντικατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Να το πας ΠΙΣΩ αμεσα! Λοιπον εμενα στην wind μου ειπαν οτι το DOA ισχυει για 48 ωρες! Μετα λεει παει servis ... Απιστευτα πραγματα...το δεχτηκα ομως δεν μπορουσα να παω στο public και δεν ειχα συσκευη την τριτη που το πηρα. Ειναι ομως περιεργο! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Να το πας ΠΙΣΩ αμεσα! Λοιπον εμενα στην wind μου ειπαν οτι το DOA ισχυει για 48 ωρες! Μετα λεει παει servis ... Απιστευτα πραγματα...το δεχτηκα ομως δεν μπορουσα να παω στο public και δεν ειχα συσκευη την τριτη που το πηρα. Ειναι ομως περιεργο! Στο public πάντως είναι 7 μέρες.. Στην wind μάλλον κάποιος δεν θα ήξερε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 lolipop παιδια για το δικο μας παιδια βγηκε?κατι πηρε το ματι μου στο xda οτι βγηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 lolipop παιδια για το δικο μας παιδια βγηκε?κατι πηρε το ματι μου στο xda οτι βγηκε Ακόμα. Στο XDA κάποιος έγραψε πως αύριο θα την πάρουν στην Ινδία. Πρέπει να περιμένουμε, δε νομίζω να αργήσει να τη πάρει και η Ευρώπη. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ακόμα. Στο XDA κάποιος έγραψε πως αύριο θα την πάρουν στην Ινδία. Πρέπει να περιμένουμε, δε νομίζω να αργήσει να τη πάρει και η Ευρώπη. http://d-h.st/dUo αυτο ξερεις τι ειναι? ειναι το επισημο lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 http://d-h.st/dUo αυτο ξερεις τι ειναι? ειναι το επισημο lolipop? Είναι η soak έκδοση που κυκλοφόρησε εχθές για το xt 1064. Μη τη περάσετε, δεν είναι συμβατή με το δικό μας. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εμείς περιμένουμε την έκδοση για το xt1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
festina Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δυστυχώς μου ακούγεται σαν doa ακουστικό... Πήγαινέ το άμεσα εκεί που το αγόρασες και ζήτα αντικατάσταση Τελικά μετά απο ένα restart λειτούργησε κανονικά. Τώρα το ερώτημα είναι : Το πάω πίσω ή όχι?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts