omg4 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μετα απο 1 εβδομάδα χρήσης έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από το τηλέφωνο . Πλήρης φόρτιση σε 3 ώρες και κρατάει για 7 ώρες χρήση με φωτεινότητα στη μεση και ανοιχτό το WiFi Το μόνο αρνητικό είναι τα κουμπιά στο πλάι κουνιούνται. Δοκιμάσα αυτό που είχε γράψει κάποιος εδώ να κουνήσω το τηλέφωνο κοντά στο πρόσωπο μου και διαπίστωσα οτι ισχύει ακούγονται τα κουμπιά να χτυπούν στο πλαίσιο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μπορεί να είναι προφανές, αλλά δοκίμασες να βγάλεις και να επανατοποθετήσεις το καπάκι; Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μερικές φορές. Το δικό μου είχε θέμα όταν κούμπωσα το flip shell. Στην αρχή δεν πιέζοντας σωστά τα πλήκτρα. Αλλά λίγη ώρα μετά παίζοντας με το πίσω μέρος είδα πως δεν είχε κουμπώσει σωστά, και ήταν και κομματάκι δύσκολο να το πετύχω ακριβώς ώστε να κάθεται καλά. Πειραματίστηκα κουμπώνοντας πρώτα το δεξί μέρος και μετά το αριστερό και αντίστροφα μέχρι που το πέτυχα και έκατσε ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλημέρα την ετικέτα-όνομασια με την οποία εμφανίζεται κάθε γραμμή-κάρτα...μπορεί να αλλάξει χειροκίνητα...???? π.χ. wind--->f2g ???? Εννοείται αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημέρα. Γίνεται να αλλάξουν όνομα οι SIM. Θα πας ρυθμίσεις, ρυθμίσεις διπλής SIM, πατάς πάνω στην κάθε μία και αλλάζεις την ονομασία. Η αλλαγή θα φαίνεται στο παράθυρο που σου βγάζει να επιλέξεις SIM για να πραγματοποιήσεις κλήση (εαν φυσικά δεν έχουμε θέσει προεπιλεγμένη για όλες της κλήσεις). Ωστόσο κατεβάζοντας τη μπάρα ειδοποιήσεων, χαμηλά εκεί που αναφέρει τα ονόματα των δικτύων θα συνεχίσει να τα ονομάζει ως έχουν. Εννοείται αυτό. Ευχαριστώ:) Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Το ακουστικό είναι και ηχείο και προφανέστατα υιοθέτησαν το fade-in για να αποφύγουν το κάψιμο του ηχείου όταν ο καθένας βάζει για ήχο κλήσης όποιο παραμορφωμένο mp3 του κατέβει. ;) Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω; Μάλλον. Αλλά οι άλλοι που δεν το έχουν είναι χαζοί; Στο Νοτε2 & Xperia Z Ultra που διαθέτω δεν το έχει. Aσχετο, με την εαφαρμογή που μετράει το ρεύμα φόρτισης είδα ότι δέχεται μάξιμουμ 1300mAh. Edited October 25, 2014 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Με τι φορτιστή; Θεωρητικά σύμφωνα με την Motorola μπορεί να πάρει μέχρι 1500 και από εκεί και πάνω το προσαρμόζει. Στην πράξη βέβαια βλέπω πως έχει να κάνει και με το επίπεδο της μπαταρίας, δηλαδή όσο περισσότερο γεμίζει τόσο λιγότερο ρεύμα τραβάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μπορεί να είναι προφανές, αλλά δοκίμασες να βγάλεις και να επανατοποθετήσεις το καπάκι; Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μερικές φορές. Το δικό μου είχε θέμα όταν κούμπωσα το flip shell. Στην αρχή δεν πιέζοντας σωστά τα πλήκτρα. Αλλά λίγη ώρα μετά παίζοντας με το πίσω μέρος είδα πως δεν είχε κουμπώσει σωστά, και ήταν και κομματάκι δύσκολο να το πετύχω ακριβώς ώστε να κάθεται καλά. Πειραματίστηκα κουμπώνοντας πρώτα το δεξί μέρος και μετά το αριστερό και αντίστροφα μέχρι που το πέτυχα και έκατσε ακριβώς... Έχει κουμπώσει καλά αυτό είναι σίγουρο γιατί αφαίρεσα το καπάκι αρκετές φορές και το ξανά έβαλα και συμβαίνει το ίδιο πράγμα . Στο δικό σου δεν ακούγεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Χμ, επειδή δεν το είχα δοκιμάσει ξαναέβαλα το κάλυμμα το αρχικό. Σαν να κουνιέται το power αλλά τόσο λίγο που είναι ανεπαίσθητο. Δηλαδή πρέπει να το κουνάς με πολύ φόρα και κοντά στο αυτί για να το προσέξεις. Έπειτα έβαλα ξανά τη θήκη(flip shell αυτή που αντικαθιστά το κάλυμμα) και εκεί δεν κουνιέται ούτε δέκατο του χιλιοστού. Για αυτό λέω πως ίσως έχει να κάνει με το πως κάθεται τελικά το κάλυμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Χμ, επειδή δεν το είχα δοκιμάσει ξαναέβαλα το κάλυμμα το αρχικό. Σαν να κουνιέται το power αλλά τόσο λίγο που είναι ανεπαίσθητο. Δηλαδή πρέπει να το κουνάς με πολύ φόρα και κοντά στο αυτί για να το προσέξεις. Έπειτα έβαλα ξανά τη θήκη(flip shell αυτή που αντικαθιστά το κάλυμμα) και εκεί δεν κουνιέται ούτε δέκατο του χιλιοστού. Για αυτό λέω πως ίσως έχει να κάνει με το πως κάθεται τελικά το κάλυμμα. Μπορεί να είναι τ κάλυμμα που δημιουργεί το πρόβλημα δεν ξέρω . Μάλλον θα παραγγειλω και εγώ flip shell από το ίντερνετ γιατί δεν βλέπω να φέρνουν τα public . (thanks για την δοκιμή ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έχει κουμπώσει καλά αυτό είναι σίγουρο γιατί αφαίρεσα το καπάκι αρκετές φορές και το ξανά έβαλα και συμβαίνει το ίδιο πράγμα . Στο δικό σου δεν ακούγεται ? Και στο δικο μου τωρα που το ειπες κανουν κλικι κλικι αν τα βαλω κοντα στο αφτι μου αλλα στην αισθηση στο χερι ουτε το καταλαβαινεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Με τι φορτιστή; Θεωρητικά σύμφωνα με την Motorola μπορεί να πάρει μέχρι 1500 και από εκεί και πάνω το προσαρμόζει. Στην πράξη βέβαια βλέπω πως έχει να κάνει και με το επίπεδο της μπαταρίας, δηλαδή όσο περισσότερο γεμίζει τόσο λιγότερο ρεύμα τραβάει. Τώρα επειδή απουσιάζω είμαι με έναν της Νοκια στα 750mAh. :lol: Eρώτηση: πως βλέπουμε τι εθνικότητας είναι το Μοτο μας; Το πήρα από σκρουτζομάγαζο (play247). Edited October 25, 2014 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poetfotis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Με το led notification τι παίζει παιδια? ξέρει κανένας? ενδιαφέρομαι να το αγοράσω το κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω, και επειδή χρειάζομαι να το έχω πάντα αθόρυβο θα θελα το led Notification. Είναι μόνο στην άσπρη εκδοχή του κινητού ή και στο μαύρο ?? ξέρει κανείς να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Eρώτηση: πως βλέπουμε τι εθνικότητας είναι το Μοτο μας; Το πήρα από σκρουτζομάγαζο (play247). \ Στο κουτί δες τι γράφει. Π.χ. το δικό μου που το πήρα από το Public γράφει euro. Δεξιά κάτω από την επιγραφή CE0168 και το σήμα της ανακύκλωσης. Με το led notification τι παίζει παιδια? ξέρει κανένας? ενδιαφέρομαι να το αγοράσω το κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω, και επειδή χρειάζομαι να το έχω πάντα αθόρυβο θα θελα το led Notification. Είναι μόνο στην άσπρη εκδοχή του κινητού ή και στο μαύρο ?? ξέρει κανείς να μου πει? Φυσικά και έχει. Πως θα γινόταν να λείπει ένα χαρακτηριστικό από μια συσκευή απλά διαφορετικού χρώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Με το led notification τι παίζει παιδια? ξέρει κανένας? ενδιαφέρομαι να το αγοράσω το κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω, και επειδή χρειάζομαι να το έχω πάντα αθόρυβο θα θελα το led Notification. Είναι μόνο στην άσπρη εκδοχή του κινητού ή και στο μαύρο ?? ξέρει κανείς να μου πει? στο μαύρο που έχω δουλεύει κανονικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Με το led notification τι παίζει παιδια? ξέρει κανένας? ενδιαφέρομαι να το αγοράσω το κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω, και επειδή χρειάζομαι να το έχω πάντα αθόρυβο θα θελα το led Notification. Είναι μόνο στην άσπρη εκδοχή του κινητού ή και στο μαύρο ?? ξέρει κανείς να μου πει? Εχει φιλε μου, ειναι άσπρο το led,δεν εχειτην επιλογη για αλλα χρώματα και φυσικα υπαρχει σε ολα τα χρωματα και εκδοσεις του moto g 2nd generation. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 αγόρασα και εγω την θηκη...πολύ καλή..!!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 αγόρασα και εγω την θηκη...πολύ καλή..!!!!! Την βρικες σε κάποιο μαγαζί ? Γιατί και εγώ ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δοκιμάστε το Light Flow Lite. Πρέπει να μπορεί να αλλάζει διάφορα χρώματα. Για ένα εξαιρετικό lockscreen τύπου Moto X βάλτε το ΑcDisplay. Eίναι απίθανο! Έχουν δοκιμάσει τα παιδιά, δεν έχει άλλα χρώματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Την βρικες σε κάποιο μαγαζί ? Γιατί και εγώ ψάχνω Εδώ έχει, αλλά προς το παρόν σε απόθεμα μόνο λευκή, κίτρινη και βιολετί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλησπέρα παιδιά και εγώ ευτυχής κάτοχος του κινητού εδώ και 8 ημέρες. Μόνο καλά πράγματα θα μπορούσα να πώ για το κινητό αναλογικά με τη τιμή φυσικά. Όσον αφορά τα buttons, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως και στο δικό μου κουνιούνται, αρκετά μάλιστα αλλά όχι τόσο, ώστε να φοβηθώ μήπως φύγουν. Το ιδεατό φυσικά θα ήταν να μη κουνιόνταν καθόλου αλλά δεν μπορούμε και να το αποφύγουμε από ότι φαίνεται αφού αναφέρεται και από άλλους το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εδώ έχει, αλλά προς το παρόν σε απόθεμα μόνο λευκή, κίτρινη και βιολετί. καλησπέρα αν μπορείς να μας δώσεις λίγες λεπτομέρειες για την θήκη λένε ότι δεν κουμπώνει καλά ο μαγνήτης που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλησπέρα αν μπορείς να μας δώσεις λίγες λεπτομέρειες για την θήκη λένε ότι δεν κουμπώνει καλά ο μαγνήτης που έχει Καλησπέρα, επειδή τυγχάνει να έχω και εγώ την ίδια σε μπλέ χρώμα, θα ήθελα να πώ πρός αποφυγή παρεξηγήσεων πως η θήκη είναι τύπου flip cover και όχι book case με αποτέλεσμα για να παραμένει κλειστή να πρέπει να βρίσκεται σε οριζόντια ή κάθετη θέση με την πρόσοψη πρός τα επάνω. Εάν τώρα κάποιος τη κρατήσει στον αέρα με τη πρόσοψη πρός τα κάτω, θα ανοίξει. Πάντως σαν θήκη είναι αρκετά καλή, με πολύ καλή λαβή! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ έχω unlock bootloader +rooted το κινητο..... 1/ ...εάν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων θα τα ακυρωσω...??? 2/... εάν έρθει η Android 5.0, Lollipop μπορούμε να αναβαθμίσουμε ota ή θα την εγκαταστησουμε με .zip ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ έχω unlock bootloader +rooted το κινητο..... 1/ ...εάν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων θα τα ακυρωσω...??? 2/... εάν έρθει η Android 5.0, Lollipop μπορούμε να αναβαθμίσουμε ota ή θα την εγκαταστησουμε με .zip ???? 1. Με απλή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν ακυρώνεται το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του bootloader. 2. Εάν θυμάμαι καλά, με ξεκλείδωτο τον bootloader δε θα μπορέσεις να περάσεις την Lollipop ως OTA όταν βγεί, μόνο σε zip format. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 1. Με απλή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν ακυρώνεται το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του bootloader. 2. Εάν θυμάμαι καλά, με ξεκλείδωτο τον bootloader δε θα μπορέσεις να περάσεις την Lollipop ως OTA όταν βγεί, μόνο σε zip format. ...τώρα που θυμήθηκα για το 1. πρέπει να συμβαίνει το ίδιο όπως ανέφερες όταν κάνουμε wipe data με recovery..??? σωστα..??? :bow: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts