lewton Δημοσιεύτηκε September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2014 GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 CDMA 800 / 1900 - CDMA version 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 - for T-Mobile, AT&T HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - USA version CDMA2000 1xEV-DO - CDMA version SIM Micro-SIM Announced 2014, September Status Available. Released 2014, September BODY Dimensions 141.5 x 70.7 x 11 mm (5.57 x 2.78 x 0.43 in) Weight 149 g (5.26 oz) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 5.0 inches (~294 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 3 SOUND Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes, with stereo speakers 3.5mm jack Yes MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB Internal 8/16 GB, 1 GB RAM DATA GPRS Yes EDGE Yes Speed HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot Bluetooth v4.0, A2DP, LE USB microUSB v2.0, USB Host CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 720p@30fps, stereo sound rec., HDR Secondary 2 MP FEATURES OS Android OS, v4.4.4 (KitKat), upgradable to Android L Chipset Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 GPU Adreno 305 Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Radio FM radio GPS Yes, with A-GPS, GLONASS Java Yes, via Java MIDP emulator Colors White, Black - Digital TV (DS DTV 16GB model only) - SNS integration - Google Drive (50 GB storage) - Active noise cancellation with dedicated mic - MP3/AAC+/WAV/Flac player - MP4/H.263/H.264 player - Organizer - Photo viewer/editor - Document viewer - Google Search, Maps, Gmail - YouTube, Google Talk, Picasa - Voice memo/dial - Predictive text input BATTERY Non-removable Li-Ion 2070 mAh battery Stand-by Talk time MISC Price group About 180 EUR Διαθέσιμο στο Public στα 200€ η dual-SIM έκδοση, σε λευκό και μαύρο. Πώς σας φαίνεται; Προσωπικά προτιμώ την LTE έκδοση του 1ου Moto G γιατί οι 5 ίντσες μου φαίνονται πολλές, ωστόσο το καινούριο έχει καλύτερη κάμερα. Καμία αλλαγή στον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και τη μνήμη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Λογικα θα το παρω αυτο το κινητο. Εχει αναβαθμιστει σε ολα τα σωστα σημεια σε σχεση με το original των 8gb που εχω. Το μονο που περιμενω να δω ειναι αν εχει την ιδια διαρκεια η μπαταρια του. Ελπιζω πως ναι γιατι αν και μεγαλωσε η οθονη η αναλυση εμεινε η ιδια. Απο που σκεφτεσται να το παρετε? Ειναι καλα 199 στα public για το dual sim? Εdit: Στις 150 λιρες που ειναι στο expansys ειναι το single sim μοντελο απο οτι καταλαβα, οποτε μαλλον δεν αξιζει. Edit 2: Οχι το dual sim μοντελο ειναι εκανα λαθος. Αλλα και παλι ειναι πολυ μικρη η διαφορα. Edited September 13, 2014 by an8rwpofagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Tσεκαρετε εδω ενα review: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Εγώ θα πάω να το δω, και αν μου αρέσει στο χέρι, θα το πάρω και θα δώσω το idol X+. Motorola ήταν το πρώτο μου κινητό (το πρώτο B-free!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Υπαρχει το xiaomi 1s στα 115€ περιπου με τα ιδια περιπου specs (λιγο καλυτερο επεξεργαστη στα 1,6 αλλα λιγο μικροτερη οθονη 4,7"). Θα συμφωνησω οτι τα 200€ μονο για 4g θα τα εδινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Υπαρχει το xiaomi 1s στα 115€ περιπου με τα ιδια περιπου specs (λιγο καλυτερο επεξεργαστη στα 1,6 αλλα λιγο μικροτερη οθονη 4,7"). Θα συμφωνησω οτι τα 200€ μονο για 4g θα τα εδινα. Mε την τεραστια διαφορα οτι με το moto g εχεις: 1) εγγυηση για 2 χρονια 2) σιγουρη αναβαθμιση σε L τουλαχιστον 3) stereo front speakers (που οκ εμενα μου αρεσουν πολυ γιατι βλεπω πολλα βιντεο στο κινητο) Επισης νομιζω το 4g απλα δεν εχει νοημα γιατι εδω το 3g και σου ρουφαει ολη την μπαταρια τσακ μπαμ. Edit: Να προσθεσω (για να μην παρεξηγηθω) οτι το 1s το εχει παρει ενας φιλος και μου εχει πει τα καλυτερα. Απλα οι λογοι που εγραψα ειναι που με "σπρωχουν" στο νεο moto g. Edited September 14, 2014 by an8rwpofagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλή αναβάθμιση σε κάποια μέρη που πονούσε το προηγούμενο αλλά παντοφλάρα του κερατά το άτιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Είχα το πρώτο Moto G για ένα μήνα και είχα θέμα στον ήχο και το έδωσα αλλά σαν κινητό ήταν άριστο. Έτοιμος πάντως να δώσω το Huawei P6 για το νεο Μoto G, απλά περιμένω να κάνει και την εμφάνιση του στο Skroutz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Android43 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα dual sim συσκευή και έντιμη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εχει led notifications, δεν το βλέπω πουθενα στα χαρακτηριστικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πήγα πιο πριν στα public να το δω και δεν το έχουν! Την Παρασκευή λένε τώρα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εχει led notifications, δεν το βλέπω πουθενα στα χαρακτηριστικα... Στο XDA λενε υπαρχει αλλα ειναι μονο λευκο. Οπως και στο παλιο δηλαδη. Πήγα πιο πριν στα public να το δω και δεν το έχουν! Την Παρασκευή λένε τώρα. :mad: Ωραια αρα απο Παρασκευη θα παω να το τσεκαρω και ισως το τσιμπησω κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ξερει καποιος αν το dual sim του ειναι active δηλαδη αν λειτουργουν μαζι και οι δυο καρτες? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ξερει καποιος αν το dual sim του ειναι active δηλαδη αν λειτουργουν μαζι και οι δυο καρτες? Προς το παρόν δεν υπάρχει συσκευή android dual active. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τα δικαρτα μπορείς να μου εξηγήσεις τι γίνεται; είναι σε αναμονή η μια κάρτα και πρέπει να το γυρίσεις χειροκίνητα; η άλλη κάρτα φαίνεται απενεγοποιημενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τα δικαρτα μπορείς να μου εξηγήσεις τι γίνεται; είναι σε αναμονή η μια κάρτα και πρέπει να το γυρίσεις χειροκίνητα; η άλλη κάρτα φαίνεται απενεγοποιημενη; Όταν είσαι σε αναμονή δέχονται κλήσεις και οι δύο κάρτες. Την ώρα που μιλάς στην μία, η άλλη δείχνει απενεργοποιημένη σε όποιον την καλέσει. Όποιες πατέντες διαφημίζουν κάποια τηλέφωνα ότι δεν χάνεις την κλήση, ουσιαστικά ενεργοποιούν την εκτροπή και αναμονή κλήσης και έχεις τις ανάλογες χρεώσεις από το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Προς το παρόν δεν υπάρχει συσκευή android dual active. Εντάξει κατάλαβα μια χαρά δείχνει σαν τηλεφωνο Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Όταν έχεις μια κάρτα sim μονο εμφανίζεται στην status bar μόνο το ένα σήμα δικτύου σαν ενεργο και το άλλο που δεν λειτουργεί δεν εφαμανίζεται καθόλου, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση ioterl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten77 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τίποτα στα Σκρουτζαδικα ακόμη, περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Δεν είναι θέμα τα λιγα ευρώ, αλλά ώσπου να το έχει πραγματικα διαθέσιμο το public και να το στείλει κιόλας θα περάσει καιρός μου φαίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Στο e-shop το είχε σαν παραλαβή στις 16/9 (χθες) και τώρα λέει κατόπιν παραγγελίας. Μου θύμισε τα παλιά κόλπα της motorola που η ημερομηνία κυκλοφορίας πήγαινε όλο και πιο κάτω. Τι είχα τραβήξει για το V600!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Προσωπικά το eshop με συμφέρει γιατί θα το πάρω με 16% φπα και τα μεταφορικά δωρεάν θα ερθει στα 187€... Αλλά θα το επερνά στα 199 αν ηταν κάπου διαθέσιμο τώρα... Edited September 17, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Το έχω από σήμερα στά χέρια μου το αγορασα απο expansys ,αρκετά μεγαλύτερο κάθεται πολύ καλά στο χερι ,είναι παρα πολύ γρήγορο σε όλα του ιδίως στο ίντερνετ παει σφαίρα και με όχι καλό wifi γιατί παίρνω απο τον αδελφό μου απο κάτω αλλά είναι εντάξει ,ήχος απίστευτα δυνατός κάμερα επειδή την δοκομισα λίγο σε εσωτερικό χώρο έχει ενα προβλημα με την εστίαση θα το εξετασω καλυτερα .αλλά κάτι δεν ..... η οθόνη ναι δεν είναι τόσο φωτεινή αλλά σε γενικές γραμμές τα χρωματα δείχνουν καλά.Αγόρασα και την θηκη κλιπ που είναι φανταστική δίνει αλλη αίσθηση και βοηθάει πολύ το κράτημα της συσκευής σε σχέση με το κανονικό καπάκι ,είναι μαύρο και αύριο θα πάρω και την chery.Αυτα Edited September 17, 2014 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts