dgeorge4 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Έχω κι εγώ ανοιχτό το wifi calling αλλά δεν το ήξερα αυτό. Πολύ καλό. Εσυ μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και έχεις κανονικά χρεώσεις πως γινεται;;; Δοκίμασε και συ, χρεώνεσαι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δοκίμασε και συ, χρεώνεσαι κανονικά Θα το δοκιμάσω γιατί σπίτι δεν έχω σήμα καλό κι εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Εγώ χθες ξαναπέρασα την 10 άρα Το iOS 11 σε εμένα δεν παλευεται .Χώρια ότι η apple έβαλε την αποστολή φωτό στο iCloud με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ...για πρωτη φορά από τότε που βγήκε το iPhone ..η μπαταρία είναι καταβόθρα .Και ξέρω πολύ καλά τις ρυθμίσεις τόσα χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .Δεν γίνεται το κινητό στον ύπνο του τη νύχτα από τις 8 το βράδυ με τις δικές μου ρυθμίσεις ,που έχω πάντα σε όλες τις εκδόσεις ,να μου δείχνει μια ώρα χρήσης..αντί για 7 η 8 λεπτά χρήσης και εάν το δουλέψεις και λίγο να εξαφανίζονται τα ποσοστά της μπαταρίας .Πρωτη φορά έκανα downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Εγώ χθες ξαναπέρασα την 10 άρα Το iOS 11 σε εμένα δεν παλευεται .Χώρια ότι η apple έβαλε την αποστολή φωτό στο iCloud με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ...για πρωτη φορά από τότε που βγήκε το iPhone ..η μπαταρία είναι καταβόθρα .Και ξέρω πολύ καλά τις ρυθμίσεις τόσα χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .Δεν γίνεται το κινητό στον ύπνο του τη νύχτα από τις 8 το βράδυ με τις δικές μου ρυθμίσεις ,που έχω πάντα σε όλες τις εκδόσεις ,να μου δείχνει μια ώρα χρήσης..αντί για 7 η 8 λεπτά χρήσης και εάν το δουλέψεις και λίγο να εξαφανίζονται τα ποσοστά της μπαταρίας .Πρωτη φορά έκανα downgrade Είναι ακόμα νωρίς Πάντοτε γίνεται αυτό Ίσως οφείλεται σε κάποια εφαρμογή που δεν αναβαθμίστηκε να υποστηρίζει τις αλλαγές του iOS 11 Το λειτουργικό από μόνο του μπορεί να μην έχει τέτοια προβλήματα Γενικά είναι ένα σύνολο πραγμάτων που επηρεάζουν την συσκευή και δεν ευθύνεται μόνο η Apple σε αυτό Οποίος δεν επιθυμεί προβλήματα περιμένει να σταθεροποιηθεί η λειτουργία της συσκευής σε επόμενες ενημερώσεις λειτουργικού και εφαρμογών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Το κινητό είναι οι εφαρμογές του. Αυτό είναι κανόνας γι αυτό η συσκευή του καθενός έχει διαφορετική συμπεριφορά. Σίγουρα κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί επηρεάζουν την απόδοση του κινητού. Υπομονή λοιπόν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Είναι ακόμα νωρίς Πάντοτε γίνεται αυτό Ίσως οφείλεται σε κάποια εφαρμογή που δεν αναβαθμίστηκε να υποστηρίζει τις αλλαγές του iOS 11 Το λειτουργικό από μόνο του μπορεί να μην έχει τέτοια προβλήματα Γενικά είναι ένα σύνολο πραγμάτων που επηρεάζουν την συσκευή και δεν ευθύνεται μόνο η Apple σε αυτό Οποίος δεν επιθυμεί προβλήματα περιμένει να σταθεροποιηθεί η λειτουργία της συσκευής σε επόμενες ενημερώσεις λειτουργικού και εφαρμογών Αυτα όλα τα ξέρω....ειναι η πρωτη φορα που έκανα downgrade...φαντάσου....και το ipad air 2.Ετσι όπως κάνανε με το icloud photos με τα δεδομένα είναι λάθος κατά την γνώμη μου .Οσοι είναι με κάρτα και ξαχασθουν θα τους θερίσει τα δεδομένα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό είναι οι εφαρμογές του. Αυτό είναι κανόνας γι αυτό η συσκευή του καθενός έχει διαφορετική συμπεριφορά. Σίγουρα κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί επηρεάζουν την απόδοση του κινητού. Υπομονή λοιπόν Sent from my iPhone using Tapatalk Υπομονή σε τι ? Σε λίγο θα έρθει η αναβάθμιση της 11 αρας .Οποτε η 10.3.3 πάπαλα....Μακαρι να τη διορθωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 [...]Χώρια ότι η apple έβαλε την αποστολή φωτό στο iCloud με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας [..] Τι εννοείς ακριβώς; Έτσι είναι σε 10.3.3 Δεν έχει κάποια ρύθμιση να γίνεται π.χ. μόνο όταν είσαι σε wifi συνδεδεμένος; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τι εννοείς ακριβώς; Έτσι είναι σε 10.3.3 Δεν έχει κάποια ρύθμιση να γίνεται π.χ. μόνο όταν είσαι σε wifi συνδεδεμένος; Εννοώ ότι όλα τα χρόνια...όπως ξέρουμε όσοι έχουμε πολλά χρόνια νταραβέρι με τα iPhone ......η αποστολή φωτό στο iCloud..το ίδιο φυσικά και στην 10.3.3...γινόταν ΜΟΝΟ με wifi .Τωρα με την εγκατάσταση του 11 είναι default ενεργοποιημένη η αποστολή φωτό στο iCloud μέσω κινητής τηλεφωνίας .Δηλ όσοι έχουν βάλει την 11αρα αβλεπή και είναι στα δεδομένα το κινητό και τραβάνε φωτό ΑΥΤΟΜΑΤΑ σου κάνει αποστολή στο iCloud μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και τελικά κάρτα καπούτ.Φυσικά αυτό απενεργοποιήται αλλά πόσοι εδώ μέσα το έχουν πάρει χαμπάρι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Εννοώ ότι όλα τα χρόνια...όπως ξέρουμε όσοι έχουμε πολλά χρόνια νταραβέρι με τα iPhone ......η αποστολή φωτό στο iCloud..το ίδιο φυσικά και στην 10.3.3...γινόταν ΜΟΝΟ με wifi .Τωρα με την εγκατάσταση του 11 είναι default ενεργοποιημένη η αποστολή φωτό στο iCloud μέσω κινητής τηλεφωνίας .Δηλ όσοι έχουν βάλει την 11αρα αβλεπή και είναι στα δεδομένα το κινητό και τραβάνε φωτό ΑΥΤΟΜΑΤΑ σου κάνει αποστολή στο iCloud μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και τελικά κάρτα καπούτ.Φυσικά αυτό απενεργοποιήται αλλά πόσοι εδώ μέσα το έχουν πάρει χαμπάρι ; Εντάξει από τη στιγμή που έχει ρύθμιση να απενεργοποιείται και να γίνεται μόνο μέσω wifi, μικρό το κακό... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Εντάξει από τη στιγμή που έχει ρύθμιση να απενεργοποιείται και να γίνεται μόνο μέσω wifi, μικρό το κακό... Απλά θα έπρεπε να είναι από default στο off, αλλά αυτά είναι δωράκια της apple προς τους παρόχους για το ευχαριστώ που δε βάζουν τις δικές τους διαφημιστικές εφαρμογές Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Και γω με την σειρά μου πήγα στην 11αρα...!!! Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος, με την φρεσκάδα του, αλλα και με την ομαλότητα του. Έχασα όμως 2 παιχνιδάκια που τα κουβαλούσα σχεδόν 3 χρονια, εμ ετσι ειναι αυτα... Στην τελική όμως ξέρω είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Για 1 τουλάχιστον χρονάκι ακομα, νομίζω ότι θα το τιμήσω επάξια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Εντάξει από τη στιγμή που έχει ρύθμιση να απενεργοποιείται και να γίνεται μόνο μέσω wifi, μικρό το κακό... Που είναι ρε παιδιά αυτή η ρύθμιση σε λειτουργικό με ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Που είναι ρε παιδιά αυτή η ρύθμιση σε λειτουργικό με ελληνικά; Δεν έχω κάνει update στην 11 ακόμα για να σε βοηθήσω συν ότι έχω το λειτουργικό στα Αγγλικά :confused: Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Που είναι ρε παιδιά αυτή η ρύθμιση σε λειτουργικό με ελληνικά; Ρυθμίσεις και μετά γλώσσα και περιοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Λοιπόν με την 11.0.1 τα μόνα προβλήματα που έχω είναι με τη μπαταρία. 1. Ξεφορτίζει πιο γρήγορα 2. Φορτίζει πιο αργά - μένει πιο πολύ ώρα στο 98%. Μήπως να το κάνω setup as new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σε εμένα τουλάχιστον μάλλον υποψιάζομαι τι τρώει την μπαταρία στο IOS 11 Είναι αυτό που έβαλε στις ρυθμίσεις φωτό και την επιλογή ...για πρώτη φορά στα iPhone...... η αποστολή φωτό και με δεδομένα αντί ΜΟΝΟ με WIFI όπως είταν όλα τα χρόνια Είδα ότι αν και η βιβλιοθήκη φωτό είναι ενημερωμένη στο iCloud και έχεις απενεργοποιήσει την αποστολή φωτό στο σύννεφο με δεδομένα δικτύου και πατήσεις το εικονίδιο των φωτογραφιών ,αντί να σου λέει ότι η βιβλιοθήκη είναι ενημερωμένη αυτό λέει συνέχεια ενημέρωση....και δεν σταματάει ποτέ ...και πάνω δίπλα στον πάροχο έχει ένα κυκλάκι που γυρίζει συνέχεια ,δηλ κάτι απασχολεί τον επεξεργαστή . Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει αυτό το καινούργιο που νας πάσαρε η Apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σε εμένα τουλάχιστον μάλλον υποψιάζομαι τι τρώει την μπαταρία στο IOS 11 Είναι αυτό που έβαλε στις ρυθμίσεις φωτό και την επιλογή ...για πρώτη φορά στα iPhone...... η αποστολή φωτό και με δεδομένα αντί ΜΟΝΟ με WIFI όπως είταν όλα τα χρόνια Είδα ότι αν και η βιβλιοθήκη φωτό είναι ενημερωμένη στο iCloud και έχεις απενεργοποιήσει την αποστολή φωτό στο σύννεφο με δεδομένα δικτύου και πατήσεις το εικονίδιο των φωτογραφιών ,αντί να σου λέει ότι η βιβλιοθήκη είναι ενημερωμένη αυτό λέει συνέχεια ενημέρωση....και δεν σταματάει ποτέ ...και πάνω δίπλα στον πάροχο έχει ένα κυκλάκι που γυρίζει συνέχεια ,δηλ κάτι απασχολεί τον επεξεργαστή . Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει αυτό το καινούργιο που νας πάσαρε η Apple Σίγουρα όταν ένα κυκλακι επάνω γυρίζει συνέχεια σημαίνει ότι κάτι κόλλησε και τρώει μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σίγουρα όταν ένα κυκλακι επάνω γυρίζει συνέχεια σημαίνει ότι κάτι κόλλησε και τρώει μπαταρία Ναι Τάσο.....Απο τη στιγμή που έβαλα την 11 αρα Ποτέ δεν είχα θέματα μπαταρίας...σε καμμία έκδοση Αυτό το κυκλάκι μου το κάνει όταν ανοίξω τις φωτογραφίες ......είναι μάλλον από αυτό που βάλανε στις ρυθμίσεις στις φωτογραφίες να τις στέλνεις και με δεδομένα στο icloud .....δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει, δεν βγάζω ακρη .....δεν γίνεται με όλες τις εκδόσεις του IOS με απολύτως ίδιες ρυθμίσεις και χρήση , όλo το βραδυ που..κοιμαται το κινητό.... να έιχε το πρωί ακόμα 100% μπαταρία και 8 λεπτά χρήση περίπου και τώρα με την 11 αρα 40 λεπτά χρήση και εννοείται πως έκανα επανεκκινήσεις και set up as new με το itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καλησπέρα. Έβαλα την αναβάθμιση και εγώ και από 10.3.1 πήγα σε 11.0.1. Όλα καλά και κανένα πρόβλημα με την μπαταρία μέχρι στιγμής. Το μόνο που δεν παίζει είναι η δυνατότητα να μπορεί το iPad να διαχειρίζεται απλές κλήσεις φωνής (όχι FaceTime). Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα. Να σημειώσω ότι το iPad μου φοράει την 9.3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και εμενα με την 11.0.1 μου την σκιζει τη μπαταρια καμια σχεση με το ios10. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Το μόνο που δεν παίζει είναι η δυνατότητα να μπορεί το iPad να διαχειρίζεται απλές κλήσεις φωνής (όχι FaceTime). Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα. Να σημειώσω ότι το iPad μου φοράει την 9.3.5. Μα το iPad δεν είχε ποτέ αυτή τη δυνατότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Βασικά πάτησα reset. Για να δούμε τώρα την κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μα το iPad δεν είχε ποτέ αυτή τη δυνατότητα... Στο ίδιο wifi δίκτυο και με το ίδιο Apple ID στις δυο συσκευές είχες την δυνατότητα να κανείς κλήσεις φωνής (όχι FaceTime) μέσα από το FaceTime app από το iPad διαμέσου του iPhone. Το χρησιμοποιούσα κατα κόρον και να λαμβάνω κλήσεις αλλά κα να κάνω εξερχόμενες. Το μόνο που δουλεύει τώρα είναι το iMessage όπου όλα τα μηνύματα του Apple ID συγχρονίζονται με όλες τις i-συσκευές. Ψαχτο λίγο στο διαδίκτυο και θα βρεις πλείστες αναφορές για "regular calls between iPad and iPhone". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Έχεις δίκιο. Πήγε το μυαλό μου σε dialer στο iPad, γι αυτό και είπα πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ίσως να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ iOS11 και iOS9...;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Έχεις δίκιο. Πήγε το μυαλό μου σε dialer στο iPad, γι αυτό και είπα πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ίσως να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ iOS11 και iOS9...;:worry: Μάλλον. Το ψάχνω ακόμα. Για του λόγου το αληθές αυτό εδώ που περιγράφει το video είχα ( ) Τελικά μάλλον με τα καινούργια carrier settings χάσαμε αυτή την δυνατότητα. Θα το ψάξω μέσω Cosmote μήπως και το επιτρέπουν μέσω WiFI Calling. Edited October 4, 2017 by madgreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts