aliengoa Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Λύθηκαν αρκετά θέματα με την 9.3 αν και εγώ πέρα από την μπαταρία δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο! Και με το ρολοι άψογος συγχρονισμός με εξαίρεση οπως ανέφερε και ο συμφορουμιτης πιο πάνω με το viber. Μου κάνει ακριβώς τα ίδια!! Μέχρι και το fb messenger δουλεύει κανονικά!! Το viber απλά δεν θέλει. Δοκιμάσατε να το βάλετε ως "Μάτια" μήπως λυθεί το θέμα; Εγώ αυτό που θα ήθελα, ειναι η ειςερχομενη κλήση να γίνεται οπως και στα μηνύματα, να την βλεπω επάνω ως banner ενώ εχω ανοικτή την οθόνη. Σαν το android δηλαδή :p ΥΓ Montoya πήρες iPhone πάλι; :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Λύθηκαν αρκετά θέματα με την 9.3 αν και εγώ πέρα από την μπαταρία δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο! Και με το ρολοι άψογος συγχρονισμός με εξαίρεση οπως ανέφερε και ο συμφορουμιτης πιο πάνω με το viber. Μου κάνει ακριβώς τα ίδια!! Μέχρι και το fb messenger δουλεύει κανονικά!! Το viber απλά δεν θέλει. Δοκιμάσατε να το βάλετε ως "Μάτια" μήπως λυθεί το θέμα; Εγώ αυτό που θα ήθελα, ειναι η ειςερχομενη κλήση να γίνεται οπως και στα μηνύματα, να την βλεπω επάνω ως banner ενώ εχω ανοικτή την οθόνη. Σαν το android δηλαδή :p ΥΓ Montoya πήρες iPhone πάλι; :) Έχω δοκιμάσει και τις ματιές, αλλά μάταια...:p Και επαναλαμβάνω το πρόβλημα δεν είναι στις ειδοποιήσεις που έρχονται γιατί αυτές έρχονται κανονικά… Το θέμα είναι όταν προσπαθείς να απαντήσεις σε κάποια ειδοποίηση όπου ορισμένες φορές δεν στέλνει το μήνυμα αν δεν ανοίξεις και την εφαρμογή από το κινητό μου… Είναι κακογραμμένη η εφαρμογή δυστυχώς και πρέπει να την κοιτάξουν οι υπεύθυνοι του viber... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ΥΓ Montoya πήρες iPhone πάλι; :) Αφού δεν έβρισκα Ν9....:lol: :lol: Η σύζυγος το έχει. Εγώ κλασικά κολλημένος με την υπανάπτυκτη ms. Lumia 950 τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον υπολογιστή μπαίνεις στην σελίδα iCloud.com Στην ενότητα επαφές Κάτω αριστερά κανεις επιλογή όλων και διαγραφή Το έκανα, όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ. Επόμενη ερώτηση. Πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να το συνδέσω με το iTunes για set as new? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Αφού δεν έβρισκα Ν9....:lol: :lol: Η σύζυγος το έχει. Εγώ κλασικά κολλημένος με την υπανάπτυκτη ms. Lumia 950 τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα, όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ. Επόμενη ερώτηση. Πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να το συνδέσω με το iTunes για set as new? Ρυθμίσεις/γενικ/επαναφορά/ επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου. Θα σου ζητήσει να βάλεις τα στοιχεία σου για να γίνει απενεργοποίηση της εύρεσης iPhone αλλιώς δεν προχωράει Και όταν ανοίξει και περάσεις τς βήματα σε κάποιο απο αυτά λέει διαμόρφωση συσκευής ως νέα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρυθμίσεις/γενικ/επαναφορά/ επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου. Θα σου ζητήσει να βάλεις τα στοιχεία σου για να γίνει απενεργοποίηση της εύρεσης iPhone αλλιώς δεν προχωράει Και όταν ανοίξει και περάσεις τς βήματα σε κάποιο απο αυτά λέει διαμόρφωση συσκευής ως νέα Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω γιατί δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα της συσκευής και προφανώς φταίει ότι είχα κάνει επαναφορά από buck up του 5s (δεν υπήρχε χρόνος για στήσιμο από την αρχή όπως έπρεπε). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Αφού δεν έβρισκα Ν9....:lol: :lol: Η σύζυγος το έχει. Εγώ κλασικά κολλημένος με την υπανάπτυκτη ms. Lumia 950 τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα, όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ. Επόμενη ερώτηση. Πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να το συνδέσω με το iTunes για set as new? Λογικό το βρίσκω να λες τα πλακάκια ε σορρυ παράθυρα υποανάπτυκτα αλλ εντάξει ξερω ότι σε βολεύουν. Πάντως και σε αυτό το λειτουργικό φροντίζεις να είσαι up to date. Για την επαναφορά πάντως μην το φοβάσαι. Ετσι κι αλλιώς με τον συγχρονισμό θα έχεις καθαρό το κινητό αλλά με τις επαφές μέσα :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Διαθέσιμη η 9.3.2. Τι λεει την δοκίμασε κανεις; Πως τα πηγαίνει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Διαθέσιμη η 9.3.2. Τι λεει την δοκίμασε κανεις; Πως τα πηγαίνει; εγω την εκανα..γιατι εχει μια σημαντικη προσθηκη η οποία ενεργοποιεί την ταυτόχρονη λειτουργία των “Night Shift” & “Low Power Mode“. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Έχω ένα θέμα ξαφνικά. Το τηλέφωνο κολαει ακόμα και όταν πάω να το ξεκλείδωσε. Δεν είναι θέμα της 9.3.2 αφού το κάνει τις τελευταίες 10 μέρες. Εφαρμογές δεν έχω βάλει άλλες. Τι να θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Έχω ένα θέμα ξαφνικά. Το τηλέφωνο κολαει ακόμα και όταν πάω να το ξεκλείδωσε. Δεν είναι θέμα της 9.3.2 αφού το κάνει τις τελευταίες 10 μέρες. Εφαρμογές δεν έχω βάλει άλλες. Τι να θέλει; Όταν λες κολλάει? Δεν αποκρινεται αφή? Η κολλάει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Διαθέσιμη η 9.3.2. Τι λεει την δοκίμασε κανεις; Πως τα πηγαίνει; Tην εκανα το πρωι πριν παω στη δουλεια, οσοι με επαιρναν τηλεφωνο δεν με ακουγαν οπως δεν ακουγα ουτε εγω. Ευτυχως με επανεκκινηση εστρωσε! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Διαθέσιμη η 9.3.2. Τι λεει την δοκίμασε κανεις; Πως τα πηγαίνει; Την έχω περάσει από χθες βράδυ μεσω itunes όπως πάντα. Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά. Περα απο το συνδιασμό night shift&low power mode, δεν έχει κάτι καινούργιο... Άλλωστε και στην περιγραφή για επιδορθώσεις σφαλμάτων έγγραφε μόνο... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εγώ πλέον φοβάμαι να κάνω άλλη αναβάθμιση. Η συσκευή μου δουλεύει και σφαίρα και τέλεια. Δεν έχω διάθεση να μπω σε επεισόδια χωρίς λόγο. Μπορεί και να είναι εντάξει αλλά λέω καλύτερα να μείνω έτσι με την 9.3.1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εγω αντιμετωπιζω το εξης κουφο. Εχει πεσει το σημα 2 μπαρες. Γενικα φουλ σημα δεν εχω καταφερει να πιασει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εγω αντιμετωπιζω το εξης κουφο. Εχει πεσει το σημα 2 μπαρες. Γενικα φουλ σημα δεν εχω καταφερει να πιασει. Μήπως έκανες την αναβάθμιση και σου ξανά έγινε σε 4g? Πήγαινε λίγο στις ρυθμίσεις και βάλε 3g Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μήπως έκανες την αναβάθμιση και σου ξανά έγινε σε 4g? Πήγαινε λίγο στις ρυθμίσεις και βάλε 3g Το εχω μονιμα σε 2G. Αλλωστε δεν χρησιμοποιω δεδομενα. Αν δεν στρωσει μεσα στην μερα θα κανω μια επαναφορα δικτυου. Την αναβαθμιση την εκανα ΟΤΑ. αν παιζει ρολο,εως τωρα δεν ειχα προβλημα κανενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το εχω μονιμα σε 2G. Αλλωστε δεν χρησιμοποιω δεδομενα. Αν δεν στρωσει μεσα στην μερα θα κανω μια επαναφορα δικτυου. Την αναβαθμιση την εκανα ΟΤΑ. αν παιζει ρολο,εως τωρα δεν ειχα προβλημα κανενα. Δεν έχει σχέση τα δεδομένα αν τα ανοίγεις. Άλλο δεδομένα άλλο τύπος δικτύου. Άφησε το έτσι. Κάνε μια επανεκκίνηση και θα στρώσει πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν έχει σχέση τα δεδομένα αν τα ανοίγεις. Άλλο δεδομένα άλλο τύπος δικτύου. Άφησε το έτσι. Κάνε μια επανεκκίνηση και θα στρώσει πιστεύω Το εκανα και επανεκκινηση. Θα το δω κατα την διαρκεια της ημερας και θα κανω επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. Απλα θελω να μετακινηθω σε γνωστα μερη για να δω μηπως ειναι 'τυγχαιο' περιστατικο. Παντως με το update ειναι γενικοτερα καλυτερο το κινητο. Και σε θεμα scrolling εχω δει αισθητη διαφορα και σε συνδεση wifi εχω αμεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το εκανα και επανεκκινηση. Θα το δω κατα την διαρκεια της ημερας και θα κανω επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. Απλα θελω να μετακινηθω σε γνωστα μερη για να δω μηπως ειναι 'τυγχαιο' περιστατικο. Παντως με το update ειναι γενικοτερα καλυτερο το κινητο. Και σε θεμα scrolling εχω δει αισθητη διαφορα και σε συνδεση wifi εχω αμεση. Δεν νομίζω να πείραξαν τίποτα που έχει σχέση με αυτό. Μικρή αναβάθμιση ήταν Βλέπουμε μέσα στην μέρα αν είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ακούστηκαν πολλά για τα ipad και νομίζω οτι η apple τα έχ.σε. Πάντως σε 6 αναστήθηκε το τηλέφωνο. Το έκανα με dfu και πραγματικά το τηλέφωνο πετάει κυριολοεκτικά. Από θέμα ταχύτητας ξεσκίζει. Θέλω όμως να το δώσω πίσω γιατί είμαι με 300 κύκλους είμαι μέσα στην εγγύηση ακόμα του 1 χρόνου και με 4% το κινητό κλείνει. Αμφιταλατεύομαι στα 80 να δώσω στο ifixit μαζί με τα εργαλέια και τις ταινίες και να ξέρω οτι θα το αλλάξω μόνος μου ή στο να πάρω ανακατασκευασμένο και να έχει κανένα pixel καμμένο καιμία τριχούλα μέσα στην οθόνη πφφφφφ :(:(:(:(:(:( βέβαια λένε στα 5,6 που θα σου κάτσουν στραβά μετά σου δίνουν σφραγισμένο αλλά ξέρω εγώ ρε γμτ? Πήρα θήκη της playproof rhinoshield που δεν σπάει από τα 3 μέτρα, γυαλί με ματ υφή που να μπω στο χωρό να τα δώσω αυτά και να πάει άκλαυτο το tempered glass(δεν ξέρω εαν μπορώ και να βρω παρόμοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ακούστηκαν πολλά για τα ipad και νομίζω οτι η apple τα έχ.σε. Πάντως σε 6 αναστήθηκε το τηλέφωνο. Το έκανα με dfu και πραγματικά το τηλέφωνο πετάει κυριολοεκτικά. Από θέμα ταχύτητας ξεσκίζει. Θέλω όμως να το δώσω πίσω γιατί είμαι με 300 κύκλους είμαι μέσα στην εγγύηση ακόμα του 1 χρόνου και με 4% το κινητό κλείνει. Αμφιταλατεύομαι στα 80 να δώσω στο ifixit μαζί με τα εργαλέια και τις ταινίες και να ξέρω οτι θα το αλλάξω μόνος μου ή στο να πάρω ανακατασκευασμένο και να έχει κανένα pixel καμμένο καιμία τριχούλα μέσα στην οθόνη πφφφφφ :(:(:(:(:(:( βέβαια λένε στα 5,6 που θα σου κάτσουν στραβά μετά σου δίνουν σφραγισμένο αλλά ξέρω εγώ ρε γμτ? Πήρα θήκη της playproof rhinoshield που δεν σπάει από τα 3 μέτρα, γυαλί με ματ υφή που να μπω στο χωρό να τα δώσω αυτά και να πάει άκλαυτο το tempered glass(δεν ξέρω εαν μπορώ και να βρω παρόμοιο) Νομίζω αν θέλεις καλύτερα να βρεις μια μπαταρία με ίδιο apn και να την αλλάξεις. Αξίζει περισσότερο από το να πάρεις άλλη συσκευή που δεν ξέρεις τι είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όταν λες κολλάει? Δεν αποκρινεται αφή? Η κολλάει η συσκευή? Ναι κολλάει στην αφή. Ξαφνικά. Σαν να μη τα "παίρνει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Νομίζω αν θέλεις καλύτερα να βρεις μια μπαταρία με ίδιο apn και να την αλλάξεις. Αξίζει περισσότερο από το να πάρεις άλλη συσκευή που δεν ξέρεις τι είναι apn δεν ισχύει πλέον από το 4s και έπειτα. Κινούμαι στο ifixit που έχει επώνυμα και είναι μεγάλο κατάστημα και όχι φυσικά σε ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 apn δεν ισχύει πλέον από το 4s και έπειτα. Κινούμαι στο ifixit που έχει επώνυμα και είναι μεγάλο κατάστημα και όχι φυσικά σε ebay Ποιος σου το είπε αυτό; Ισχύει κανονικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ποιος σου το είπε αυτό; Ισχύει κανονικά http://www.kingbatt.com/index.php?main_page=product_info&products_id=230 αν δεις πλεον δεν υπάρχει η επιλογή για apn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts