Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτηση γιατι ενω εχω κανει τον υπολογιστη αξιοπιστο και προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη μεσω itunes που ειχα αγορασει στο παρελθον δεν μαφηνει και με προειδοποιει οτι δεν ειναι αξιοπιστοσ ο υπολογιστης????

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το ελληνικό 6S έχει ΗΔΗ όλες ή κάποιες προ-εγκατεστημένες τις παρακάτω εφαρμογες

iMovie, Numbers, itunesU, Keynote, Pages, GarageBand. Στο δικό μου διαπίστωσα με έκπληξη ότι υπάρχουν.....

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το ελληνικό 6S έχει ΗΔΗ όλες ή κάποιες προ-εγκατεστημένες τις παρακάτω εφαρμογες

iMovie, Numbers, itunesU, Keynote, Pages, GarageBand. Στο δικό μου διαπίστωσα με έκπληξη ότι υπάρχουν.....

Κανενα δεν τις εχει! Μολις βαλεις το iD σου υπαρχει επιλογη να κατεβουν! Υπηρχαν ηδη; :wacko:

κ @ τ @ ν τ ι @

Κανενα δεν τις εχει! Μολις βαλεις το iD σου υπαρχει επιλογη να κατεβουν! Υπηρχαν ηδη; :wacko:

Ναι υπήρχαν και να πω την αλήθεια δεν είναι και φθηνές για να τις αγοράσεις....... Ενδιαφέρον, το ότι στα Ελληνικά Ιphone δεν τα συμπεριέλαβαν. Ηξερα ότι το applePay ενεργοποιείται αν δηλώσεις USA ως χώρα, αλλά τώρα, με χώρα Ελλάδα και γλώσσα Ελλάδα οι εφαρμογές υπάρχουν. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ........αναφερομαι στο 6S !!!!!!!!!!!

Ναι υπήρχαν και να πω την αλήθεια δεν είναι και φθηνές για να τις αγοράσεις....... Ενδιαφέρον, το ότι στα Ελληνικά Ιphone δεν τα συμπεριέλαβαν. Ηξερα ότι το applePay ενεργοποιείται αν δηλώσεις USA ως χώρα, αλλά τώρα, με χώρα Ελλάδα και γλώσσα Ελλάδα οι εφαρμογές υπάρχουν. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ........αναφερομαι στο 6S !!!!!!!!!!!

Σαν νεος χρηστης κινητου, τα εχεις δωρεαν ουτως ή αλλως! Οποτε μηπως κατεβηκαν οση ωρα εκανες εσυ ρυθμισεις;

κ @ τ @ ν τ ι @

Υπάρχουν οι εφαρμογές σε χωρητικότητες από 64 και πάνω. Γιατί ειναι μεγάλες στα 16αρια δεν τις έχει. Έτσι ήταν στο 6
Θοδωρής

'Εχω τις περισσότερες στο 16άρι οι οποίες κατέβηκαν μόνες τους λόγω του γεγονότος ότι τις έχω στο ipad.

Δεν έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το imovie και το itunesu.

Υπάρχουν οι εφαρμογές σε χωρητικότητες από 64 και πάνω. Γιατί ειναι μεγάλες στα 16αρια δεν τις έχει. Έτσι ήταν στο 6

Έτσι... Και σε εμένα όταν αγόρασα το 6 64gb ήταν ήδη μέσα...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Παιδιά μια ερώτηση τα email έρχονται κανονικά; Σας βγάζει ειδοποίηση από μόνο του ; Η μόνο αν κάνετε έλεγχο μόνοι σας;

Hotmail και Yahoo και icloud έχουν push οπότε με το που έχεις mail σου χτυπάει και η ειδοποίηση. Η Google το έχει κόψει εδώ και χρόνια. Αυτό ισχύει για την μαμά εφαρμογή mail.

Αν περάσεις εφαρμογή τρίτων για mail τότε έχεις push για όλα (Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook κτλ)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά μια ερώτηση τα email έρχονται κανονικά; Σας βγάζει ειδοποίηση από μόνο του ; Η μόνο αν κάνετε έλεγχο μόνοι σας;

Εκτος απ την προηγουμενη απαντηση, οταν εισαι σε κατασταση χαμηλης μπαταριας δεν ερχονται μονα τους!

κ @ τ @ ν τ ι @

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με λογαριασμούς mail στο iOS 9, όταν η αναβάθμιση έχει γίνει OTA (over-the-air). Η επίλυση του προβλήματος είναι η επαναφορά της συσκευής και διαμόρφωσης ως νέας. :)

Καλημέρα παιδιά

Μαρτύριο εάν θέλεις να στείλεις φωτό στο iCloud .Απο χθες το απόγευμα θέλω να στείλω δυο φωτό και ακόμα .Και δεν μπορώ να απενεργοποιήσω την αποστολή γιατί μου γράφει ότι δυο φωτό θα διαγραφούν από το iPhone γιατί δεν τις έχει πάρει σε πλήρη ανάλυση .

Μήπως κάνω τίποτα λάθος ;

παιδια ειναι ενα παιδι που εχει το iphone 6 64gb και μου το δινει 250 ευρω αλλα ειναι με κλειδωμένο icloud και σας ρωτάω εγω αν γινεται να το ξεκλειδώσω καπως γιατι ειναι πολυ καλη η τιμη!!??

παιδια ειναι ενα παιδι που εχει το iphone 6 64gb και μου το δινει 250 ευρω αλλα ειναι με κλειδωμένο icloud και σας ρωτάω εγω αν γινεται να το ξεκλειδώσω καπως γιατι ειναι πολυ καλη η τιμη!!??

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να ξεκλειδώσει το κινητό οπότε μακριά. Θα πετάξεις λεφτά και θα σου είναι άχρηστο. Για αυτό το δίνει 250 ευρώ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με λογαριασμούς mail στο iOS 9, όταν η αναβάθμιση έχει γίνει OTA (over-the-air). Η επίλυση του προβλήματος είναι η επαναφορά της συσκευής και διαμόρφωσης ως νέας. :)

Μέχρι και το wifi κλείνει, όταν το ανοίγω τότε βλέπω να μπαίνει ξανά στο wifi..

Μέχρι και το wifi κλείνει, όταν το ανοίγω τότε βλέπω να μπαίνει ξανά στο wifi..

Αυτο το ελυσα με επαναφορα ρυθμισεων δικτυου! Υπηρχε και στην 8 το ιδιο προβλημα και παλι με την ιδια διαδικασια το ελυσα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Ρε παιδιά μια εφαρμογή που να μπορώ να κατεβάσω μουσική στο τηλέφωνο χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή ή στο I tune;

Αυτο το ελυσα με επαναφορα ρυθμισεων δικτυου! Υπηρχε και στην 8 το ιδιο προβλημα και παλι με την ιδια διαδικασια το ελυσα!

Σε ευχαριστω, θα το κανω!

Να ρωτήσω κάτι;

Γενικά χρησιμοποιείτε το Assistive Touch;

Υπάρχει για να προστατεύει το home button;

Το δοκίμασα κάποιες φορές και δεν μου αρέσει γενικά.

3>4

Ρε παιδιά μια εφαρμογή που να μπορώ να κατεβάσω μουσική στο τηλέφωνο χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή ή στο I tune;

Αν αναζητάς εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής, ρίξε μια ματιά σε αυτό.

Να ρωτήσω κάτι;

Γενικά χρησιμοποιείτε το Assistive Touch;

Υπάρχει για να προστατεύει το home button;

Το δοκίμασα κάποιες φορές και δεν μου αρέσει γενικά.

Υπάρχει για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα στα χέρια.

Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ γιατί έχει πολλά shortcuts και όχι γιατί "λυπάμαι" το home button.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σας έχει τύχει, στο app store, να πατάτε το Απόκτηση (Get) και Εγκατάσταση (Install) αλλά αντί για εγκατάσταση να μην κάνει τίποτα και να ξαναεμφανίζει το Απόκτηση (Get);;;;!!!!!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Σας έχει τύχει, στο app store, να πατάτε το Απόκτηση (Get) και Εγκατάσταση (Install) αλλά αντί για εγκατάσταση να μην κάνει τίποτα και να ξαναεμφανίζει το Απόκτηση (Get);;;;!!!!!

Τις τελευταίες μέρες, συνέχεια.

3>4

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned