Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να σταματήσει να λειτουργεί η συσκευή λόγω παλαιότητας?δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αλλάζουν κάθε χρόνο συσκευή!αν είναι η ios 12 τελαιυταια τι γίνεται?τα μαζεύουμε και τα πετάμε παρέα?εγώ εχω γνωστούς που έχουν ακόμη 5αρια και 4αρια!και όλα αυτά με την πώληση των συσκευών να συνεχίζεται 6αρια βρίσκεις παντού να πωλούνται κοιτάτε πλαίσιο!θα γινω κατοχος ενος 64gb το πρωτο μου δεν εχω ιδεα απο iphone προσπαθω να καταλαβω τι παιζει και εχω ζαλιστει...!

ρε παιδιά αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να σταματήσει να λειτουργεί η συσκευή λόγω παλαιότητας?δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αλλάζουν κάθε χρόνο συσκευή!αν είναι η ios 12 τελαιυταια τι γίνεται?τα μαζεύουμε και τα πετάμε παρέα?εγώ εχω γνωστούς που έχουν ακόμη 5αρια και 4αρια!και όλα αυτά με την πώληση των συσκευών να συνεχίζεται 6αρια βρίσκεις παντού να πωλούνται κοιτάτε πλαίσιο!θα γινω κατοχος ενος 64gb το πρωτο μου δεν εχω ιδεα απο iphone προσπαθω να καταλαβω τι παιζει και εχω ζαλιστει...!

Και φυσικά δεν θα σταματήσει να λειτουργεί!! Απλά ΔΕΝ θα κάνεις το update εφόσον δεν θέλεις. Κινητό είναι, δεν σε υποχρεώνει τίποτα να κάνει. Και εγώ έχω μείνει με την 10.3.3 και δεν σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση. Και άλλοι όπως λες έχουν μείνει με iphone 4 και με ios 6 για παράδειγμα. Δεν τρέχει τίποτα.

τι παιζει με τις εφαρμογες ομως?αν προχωρανε τα update στις ios απλα δεν θα μπορουμε να εγκαταστησουμε καινουργιες εφαρμογες ή θα σταματησουν να λειτουργουν καποιες? Edited by doom26

τι παιζει με τις εφαρμογες ομως?αν προχωρανε τα update στις ios απλα δεν θα μπορουμε να εγκαταστησουμε καινουργιες?

Όχι δεν είναι έτσι. Απλά στο μέλλον ίσως κάποιες εφαρμογές θα θέλουν το νέο ios, πχ το 12 για να εγκατασταθούν αλλά αυτό δεν αντιστοιχεί στην πλειοψηφία. Για παράδειγμα το viber θέλει ios 9. Αν έχεις ios 9+ θα δουλεύει. Θα βγει αργότερα ένα update για ios 12 compatibility και bugs fix κλπ και θα τρέχει φυσιολογικά και για το τελευταίο ios. Υπάρχουν βέβαια κάποια παιχνίδια που βγαίνουν που να θέλουν το τελευταίο ios όπως το oddmar αλλά αυτά είναι ελάχιστα. Και κιόλας είναι χαζομάρα για τους developers να το κάνουν αυτό διότι ρίχνουν τους παλιούς χρήστες και έτσι δεν υπάρχει υποστήριξη προς τα πίσω. Δηλαδή χάνουν χρήματα αν βγάζουν συνέχεια με το τελευταίο update. Εγώ για παράδειγμα θα ήθελα να αγοράσω το oddmar αλλά ΔΕΝ μπορώ να το αγοράσω γιατί δεν μπορώ και να το εγκαταστήσω!! Άρα βλακεία τους. Και πάλι, αν είχα παλιό ios, πχ ios 8 και πάλι δεν θα μπορούσα να κατεβάσω το viber. Το θέμα είναι ότι με το ios 11 κόψανε και ΟΛΕΣ τις 32bit εφαρμογές - που σημαίνει ότι αν κάποιος developer ΔΕΝ έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή του σε 64bit, δεν θα την βρίσκει ο χρήστης ΚΑΝ να την κατεβάσει από το Appstore είτε με πληρωμή, είτε δωρεάν. Αυτό από την μια είναι καλό, από την άλλη είναι κακό. Ίσως και αναγκαίο κακό για να υπάρχουν μόνο οι πιο συμβατές εφαρμογές με όλα τα τελευταία updates και για τα τελευταία κινητά. Αλλά αν και ο developer έχει σταματήσει να ασχολείται, ίσως να υπάρχουν και ασυμβατότητες ούτως ή άλλως και δεν θα τρέχει εξ αρχής σωστά. Πχ ένα παιχνίδι το bang! έχει παραμείνει με μαύρα πλαίσια δεξιά και αριστερά και δεν καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού. Οπότε ακόμη και αν έχεις αγοράσει ένα καινούριο κινητό, θα δεις πολύ μαύρο και ενδεχομένως να έχει και άλλα θεματάκια. Οπότε εκεί από την μια χάνεις τελείως το παιχνίδι αν έχεις ios 11 αλλά από την άλλη, αν παραμείνεις με ios 10 και κάτω, θα το έχεις αλλά θα υπάρχουν ασυμβατότητες και ιστορίες. Για να μην σε μπερδεύω, μπορείς να αφήσεις το ios που έχεις, πχ 11, για χρόνια μέχρι να αναγκαστείς να αναβαθμιστείς. Η apple κάθε χρόνο βγάζει και νέο update. Ε δεν γίνεται κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο όλες οι εταιρίες να βγάζουν και updates και οι χρήστες συνέχεια να αναβαθμίζουν. Δηλαδή εντάξει είναι και λίγο κουραστικό.

πραγματικα βοηθησες!τα ξεκαθαρισα λιγακι.η ram ειναι αξιοπιστη ακομη σε σχεση με τις εφαρμογες?σε μια μετρια χρηση τις σηκωνει?ασχετος γενικα με iphone οταν ειδα την ram του 6 τρομαξα με 1gb!προερχομενος απο androind συσκευες με 2-3 gb!αφου μελετησα ειδα οτι δεν εχουν και πολυ σχεση η μια με την αλλη ram.ισχυει?γενικα το κινητο το παιρνω σε ξεφτιλα τιμη δεν το εχω ακομη στα χερια αλλα ειμαι και λιγο απο πριν επιφυλακτικος με τα iphone!

πραγματικα βοηθησες!τα ξεκαθαρισα λιγακι.η ram ειναι αξιοπιστη ακομη σε σχεση με τις εφαρμογες?σε μια μετρια χρηση τις σηκωνει?ασχετος γενικα με iphone οταν ειδα την ram του 6 τρομαξα με 1gb!προερχομενος απο androind συσκευες με 2-3 gb!αφου μελετησα ειδα οτι δεν εχουν και πολυ σχεση η μια με την αλλη ram.ισχυει?γενικα το κινητο το παιρνω σε ξεφτιλα τιμη δεν το εχω ακομη στα χερια αλλα ειμαι και λιγο απο πριν επιφυλακτικος με τα iphone!

Ναι βρε. Μην ανησυχείς. 1gb είναι αρκετή. Απλά αν έχεις πολλές ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο και μετά θα επιστρέψεις σε μια παλαιότερη, θα σου την ξανά φορτώσει από την αρχή. Δηλαδή έχεις για παράδειγμα ανοιχτό το chrome και έχεις περιηγηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και μετά ανοίγεις και viber και μετά και gps πρόγραμμα και gmail εφαρμογή για τα emails σου και video player κλπ κλπ. Ε μετά αν επιστρέψεις στο chrome μπορεί να σου το φορτώσει από την αρχή και όχι να σου δείξει με την μία την σελίδα που ήσουν πριν λίγη ώρα. Εγώ έχω 50+ προγράμματα και κάμποσα άλλα παιχνίδια. Αν έχω ανοίξει όμως 10 παιχνίδια και επιστρέψω στο chrome ή σε οποιοδήποτε web browser ή σε κάποιο άλλο απαιτητικό παιχνίδι θα παρατηρήσω αυτό που σου έγραψα. Ε δεν έχω παρατηρήσει το ελάχιστο σε όλα αν δεν παίζει σωστά μια εφαρμογή σωστά εκτός από το παιχνίδι Ember που έκανε κάτι κολλήματα που και που αλλά είναι fully playable. Και κιόλας έχω συγκρίνει gps πρόγραμμα, πχ sygic europe που πάει καλύτερα και πιο ομαλά σε iphone6 παρά σε κάτι παλιά samsung galaxy με android! Και όλα αυτά τα 4πύρηνα και 8πύρηνα και 2-3 ram μερικές φορές είναι κάπως σαν εικονικά. Βοηθάνε βέβαια και όλα αυτά αλλά μπορεί ενδεχομένως να ξεκινάει μια εφαρμογή πιο γρήγορα και να γλυτώνεις 1-2 δευτερόλεπτα σε σχέση με 1gb ram. Κάπως έτσι. Δηλαδή δεν είναι να ανησυχείς. Υπάρχουν και συγκριτικά στο youtube με iphone και διάφορα samsung galaxy και άλλα κινητά και δεν έχουν τρομακτικές διαφορές ας λένε ότι τα android είναι 8πύρηνα και δεν ξέρω και εγώ τι..

πως κλεινεις τις εφαρμογες που ειναι στο παρασκηνιο?ας πουμε στα androind υπαρχει η εφαρμογη greenify που κλεινεις τετοιες εφαρμογες.αν μου εχει περασμενη την 11 ios μπορω να επιστρεψω σε πιο παλια? Edited by doom26

πως κλεινεις τις εφαρμογες που ειναι στο παρασκηνιο?ας πουμε στα androind υπαρχει η εφαρμογη greenify που κλεινεις τετοιες εφαρμογες.αν μου εχει περασμενη την 11 ios μπορω να επιστρεψω σε πιο παλια?

Για όλες κατευθείαν όπως γίνεται σε android φοβάμαι ότι δεν υπάρχει. Μπορείς με το κεντρικό κουμπί πατώντας το δύο φορές γρήγορα και στη συνέχεια σου βγαίνουν όλες οι εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και με το δάχτυλο σου κάνεις swipe προς τα πάνω (το διώχνεις) είτε με ένα δάχτυλο, είτε με 2 ή 3 δάχτυλα για 2 ή 3 εφαρμογές. Και να τις αφήσεις από πίσω να τρέχουν, νομίζω δεν παθαίνει τίποτα το κινητό.

το λεω μήπως και υπάρχουν κολλήματα γιατί στα androind υπήρχαν αρκετά!πάντως οι περισσότεροι με iphone δηλώνουν ικανοποιημενοι και πιστεύω πως η αρχιτεκτονικη τους είναι μακρυά απο των androind.

το λεω μήπως και υπάρχουν κολλήματα γιατί στα androind υπήρχαν αρκετά!πάντως οι περισσότεροι με iphone δηλώνουν ικανοποιημενοι και πιστεύω πως η αρχιτεκτονικη τους είναι μακρυά απο των androind.

Όχι κολλήματα δεν υπάρχουν. Ναι εντάξει και τα iphones δεν είναι τα τέλεια κινητά, θα σου σπάσουν τα νεύρα καμιά φορά αλλά όχι τακτικά. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ σταθερά. Εγώ θυμάμαι που είχα ένα φίλο και ήταν υπέρ των samsung galaxy μανιωδώς για πολλά χρόνια και μετά πέρσι τον είδα με LG !! Εγώ έχω το iphone 6 3,5 χρόνια περίπου (Δεκέμβριος 2014) και μέχρι στιγμής δεν θέλω να αλλάξω κινητό. Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Φυσικά δεν θα έλεγα όχι σε ένα iphone X αλλά παρά είναι πολύ ακριβό και ούτε θα έβαζα αυτά τα face recognition και βλακείες.

σου επιβεβαιωνω κι'εγω οπτι δεν υπαρχει κολλημα σε IOS .πολλα χρονια ειχα στην κατοχη μου iphone κινητα απο το iphone 4 μεχρι και το iphone 7 και τους τελευταιους 3μηνες εχω android και samsung s8 και παρ'οτι τα 4 gb ram το κινητο :food: κατι κολληματα και αναρωτιεμαι τι και πως :worry:.

αν ειναι να παρεις κινητο που θα το κρατησεις καιρο παρε iphone.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σου επιβεβαιωνω κι'εγω οπτι δεν υπαρχει κολλημα σε IOS .πολλα χρονια ειχα στην κατοχη μου iphone κινητα απο το iphone 4 μεχρι και το iphone 7 και τους τελευταιους 3μηνες εχω android και samsung s8 και παρ'οτι τα 4 gb ram το κινητο :food: κατι κολληματα και αναρωτιεμαι τι και πως :worry:.

αν ειναι να παρεις κινητο που θα το κρατησεις καιρο παρε iphone.

Και εγώ όσο και να μου αρέσει η ελευθερία του android τόσο όμως για λόγους σταθερότητας και μή κολλημάτων προτιμώ το iOS.

Σε πράγματα που πραγματικά βιάστηκα να κάνω αυτό ήταν ταχύτερο. Ωστόσο το android έχει βελτιωθεί αισθητά.

Και εγώ όσο και να μου αρέσει η ελευθερία του android τόσο όμως για λόγους σταθερότητας και μή κολλημάτων προτιμώ το iOS.

Σε πράγματα που πραγματικά βιάστηκα να κάνω αυτό ήταν ταχύτερο. Ωστόσο το android έχει βελτιωθεί αισθητά.

φιλε το android εχει βελτιωθει αισθητα ναι και μου αρεσει,π.χ ενα παραδειγμα οτι μπορω να εχω θεμα μαυρο,αλλα για μενα το IOS και τα iphone σε εχουν παντα χαρουμενο και ευχαριστημενο.εχθες εψαχνα κατι ρυθμισεις στο samsung σ8 και περιμενα 5 δευτερολεπτα για να ανοιξει η επιλογη.και μετα δεν ανταποκρινοτανε..σε iphone τετοιο κολλημα ποτε.μα ποτε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε το android εχει βελτιωθει αισθητα ναι και μου αρεσει,π.χ ενα παραδειγμα οτι μπορω να εχω θεμα μαυρο,αλλα για μενα το IOS και τα iphone σε εχουν παντα χαρουμενο και ευχαριστημενο.εχθες εψαχνα κατι ρυθμισεις στο samsung σ8 και περιμενα 5 δευτερολεπτα για να ανοιξει η επιλογη.και μετα δεν ανταποκρινοτανε..σε iphone τετοιο κολλημα ποτε.μα ποτε!!

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να το ελαφρύνουν. Είναι η τεχνολογία που είναι γραμμένο; (Το περισσότερο σε java?) είναι ότι είναι πολυκερματισμένο; Αλλά το iOS ακόμα και στο δικό μου γηραιό iPhone 6 με την αλλαγή μπαταρίας τρέχει ναι σαν καινούριο. Στο P8 lite που έχω το οποίο θεωρητικά είναι ανώτερο σε specs από το iPhone 6 (και ίδιας ηλικίας) η εμπειρία χρήσης είναι η μέρα με τη νύχτα.

Νομίζω ότι τα παραλες

Το iPhone 6 λειτουργεί με μηχανική υποβοήθηση πλέον.

Αργεί πολύ σε όλα

Το Android έχει κι αυτό τα προβλήματα του αλλά γενικά ότι εταιρεία και να είσαι πρέπει να έχεις συσκευή 2τιας για να είσαι μέσα στο παιχνίδι

Αν τώρα λειτουργήσεις για 10 λεπτά ένα iPhone 8 μετά θα πιάσεις το iPhone 6 και θα θέλεις να το ρίξεις στον τοίχο

Συγνώμη που λέω τα πράγματα και κατηγορώ την συσκευή αλλά είναι η αλήθεια

Το 6s ακόμα δουλεύει καλά

Με τον ερχομό του iOS 12 το βλέπω να μπαίνει κι αυτό σε μηχανική υποβοήθηση

Nokia 8800 Scirocco

Νομίζω ότι τα παραλες

Το iPhone 6 λειτουργεί με μηχανική υποβοήθηση πλέον.

Αργεί πολύ σε όλα

Το Android έχει κι αυτό τα προβλήματα του αλλά γενικά ότι εταιρεία και να είσαι πρέπει να έχεις συσκευή 2τιας για να είσαι μέσα στο παιχνίδι

Αν τώρα λειτουργήσεις για 10 λεπτά ένα iPhone 8 μετά θα πιάσεις το iPhone 6 και θα θέλεις να το ρίξεις στον τοίχο

Συγνώμη που λέω τα πράγματα και κατηγορώ την συσκευή αλλά είναι η αλήθεια

Το 6s ακόμα δουλεύει καλά

Με τον ερχομό του iOS 12 το βλέπω να μπαίνει κι αυτό σε μηχανική υποβοήθηση

Εγώ έκανα τη μετάβαση από το 6αρη στο 8αρη. Κάποιοι με κατηγόρησαν πως δεν υπάρχει διαφορά και πετάω τα χρήματα μου. Τα χωρίζει το χάος. Θες το home button, θες η αδιαβροχοποιηση, θες η ταχύτητα, θες η κάμερα, θες ότι το 8αρη και πάνω είναι απαλλαγμένα από το throttling? Πες τα όπως θες. Πριν 3 μέρες έπιασα το 6αρη με αλλαγμένη μπαταρία από ifixit, δοκιμασμένο με το coconut για μακ, που χάρισα στη μητέρα μου(σημειωτέον δεν έχει Facebook). Όλα δούλευαν πολύ αργά. Σε σημείο εκνευριστικό. Όμως το 6αρη δούλευε τάχιστα στην 8 έκδοση όταν βγήκε. Τρέμω για το πως θα καταλήξει και το 8αρη σε δυο χρόνια από τώρα. Αφού λύθηκε πλέον το πρόβλημα μου με την κάμερα και αφού ήταν software glitch στο 8αρη πέρασα προφίλ tvOS και τέλος τα update. Το βλέπουμε για του χρόνου και αν.

Το 6 είναι καλό αν στο χαρίσουν. Ακόμα και το 5s μοιάζει ταχύτερο από το 6αρη.

Θεωρώ ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής στο ότι το εξάρι είναι αργό.Εχοντας εκτός από το 6,Nokia 6 καινούργιο καθώς επίσης και 6s αυτό που εισπράττω εγω σαν εμπειρία χρήσης είναι ότι το iPhone 6 είναι μια καλή συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από αυτές που αυτές που ανέφερα.Ειδικα σε ταχύτητα και σταθερότητα εκτος της μπαταρίας που είναι πλέον στο 77%

Εγώ έκανα τη μετάβαση από το 6αρη στο 8αρη. Κάποιοι με κατηγόρησαν πως δεν υπάρχει διαφορά και πετάω τα χρήματα μου. Τα χωρίζει το χάος. Θες το home button, θες η αδιαβροχοποιηση, θες η ταχύτητα, θες η κάμερα, θες ότι το 8αρη και πάνω είναι απαλλαγμένα από το throttling? Πες τα όπως θες. Πριν 3 μέρες έπιασα το 6αρη με αλλαγμένη μπαταρία από ifixit, δοκιμασμένο με το coconut για μακ, που χάρισα στη μητέρα μου(σημειωτέον δεν έχει Facebook). Όλα δούλευαν πολύ αργά. Σε σημείο εκνευριστικό. Όμως το 6αρη δούλευε τάχιστα στην 8 έκδοση όταν βγήκε. Τρέμω για το πως θα καταλήξει και το 8αρη σε δυο χρόνια από τώρα. Αφού λύθηκε πλέον το πρόβλημα μου με την κάμερα και αφού ήταν software glitch στο 8αρη πέρασα προφίλ tvOS και τέλος τα update. Το βλέπουμε για του χρόνου και αν.

Το 6 είναι καλό αν στο χαρίσουν. Ακόμα και το 5s μοιάζει ταχύτερο από το 6αρη.

Τα παραλές. Όσον για το ότι σταμάτησες τα updates αυτό δεν ειναι πρόοδος. Προσωπικά, είπα ότι περίμενω τι θα βγει το 2018 γιατί το 2017 με αυτά που μου λες είναι τελείως (άντε όχι τελείως) άκυρη η αναβάθμιση σε μία συσκευή σαντ το 8 . Αν άξιζε κάτι θα ήταν το Χ αλλά με τα λεφτά που κάνει αγοράζει μηχανάκι και πας και τις βόλτες σου.

Edited by vasim

Τα παραλές. Όσον για το ότι σταμάτησες τα updates αυτό δεν ειναι πρόοδος. Προσωπικά, είπα ότι περίμενω τι θα βγει το 2018 γιατί το 2017 με αυτά που μου λες είναι τελείως (άντε όχι τελείως) άκυρη η αναβάθμιση σε μία συσκευή σαντ το 8 . Αν άξιζε κάτι θα ήταν το Χ αλλά με τα λεφτά που κάνει αγοράζει μηχανάκι και πας και τις βόλτες σου.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι συμπεριφέρονται το ίδιο το 6 και το 8 έχουν την ίδια ταχύτητα? Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης και αυτό φαίνεται και σε βίντεο στο YouTube. Εάν δεν έχουν μεγάλη διαφορά τότε να δεχτώ και από το 5 στο 6 δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αφού και τα δυο υποστηρίζουν και 4g βασικά ας γυρίσουμε στο 3g δεν υπάρχει και εκεί διαφορά :lol::lol:

Δηλαδή θες να μου πεις ότι συμπεριφέρονται το ίδιο το 6 και το 8 έχουν την ίδια ταχύτητα? Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης και αυτό φαίνεται και σε βίντεο στο YouTube. Εάν δεν έχουν μεγάλη διαφορά τότε να δεχτώ και από το 5 στο 6 δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αφού και τα δυο υποστηρίζουν και 4g βασικά ας γυρίσουμε στο 3g δεν υπάρχει και εκεί διαφορά :lol::lol:

Αυτό κατάλαβες; ΟΚ. δε σου είπε κανένας ότι δεν έχουν διαφορά. Ωστόσο κάνε μια αναζήτηση σε άλλα φορουμ να δείς πόσο αδιάφορη ήταν η συσκευή σου την ώρα που το 6αρι στην εποχή του ήταν breathtaker.

Φυσικά και δεν μπορώ να τα συγκρίνω 3 χρόνια είναι αυτά. Επιπλέον σου είπα, μίλα μου για το Χ ή για το 8 plus να σου πω οκ.

Αυτό κατάλαβες; ΟΚ. δε σου είπε κανένας ότι δεν έχουν διαφορά. Ωστόσο κάνε μια αναζήτηση σε άλλα φορουμ να δείς πόσο αδιάφορη ήταν η συσκευή σου την ώρα που το 6αρι στην εποχή του ήταν breathtaker.

Φυσικά και δεν μπορώ να τα συγκρίνω 3 χρόνια είναι αυτά. Επιπλέον σου είπα, μίλα μου για το Χ ή για το 8 plus να σου πω οκ.

Ψιτ τον ίδιο επεξεργαστή φοράνε και σε κάποια benchmark το 8αρη βγαίνει ταχύτερο και από το πλας εξαιτίας της μικρότερης ανάλυσης. Έχεις μια άποψη δεκτο. Μην προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις στον άλλον.

Ψιτ τον ίδιο επεξεργαστή φοράνε και σε κάποια benchmark το 8αρη βγαίνει ταχύτερο και από το πλας εξαιτίας της μικρότερης ανάλυσης. Έχεις μια άποψη δεκτο. Μην προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις στον άλλον.

Τίποτα δεν προσπαθώ να επιβάλλω. Μπήκες στην κουβέντα να πεις τι; Ότι είχες ένα 6άρι και το πέταξες να πάρεις ένα άλλο νεότερο; Οκ. καλά έκανες. :lol: Και μπράβο που το έκανες.

Τίποτα δεν προσπαθώ να επιβάλλω. Μπήκες στην κουβέντα να πεις τι; Ότι είχες ένα 6άρι και το πέταξες να πάρεις ένα άλλο νεότερο; Οκ. καλά έκανες. :lol: Και μπράβο που το έκανες.

Μπήκα να πω πως όντας κάτοχος και των δυο μπορώ να εκφέρω γνώμη και για τα δυο. Εκτός και αν αυτό απαγορεύεται όποτε πάω πάσο.

Μπήκα να πω πως όντας κάτοχος και των δυο μπορώ να εκφέρω γνώμη και για τα δυο. Εκτός και αν αυτό απαγορεύεται όποτε πάω πάσο.

Όχι οκ. Μια χαρά. Δεν υπάρχει λόγος τσακωμών. Άλλωστε δεν είμαι μέτοχος της Google για να κράζω την Apple.

Καλώς εκφράζεσαι.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned