Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τιποτα απολύτως. Κάθε μέρα στην τσέπη μόνο με την original θήκη της apple.

Δεν παθαίνει τιποτα το γυαλί.

Λόγο του ότι είμαι ψείρας πήρα μια x one. Θα δούμε. Απλά αν δω το παραμικρό στην οθόνη θα ξενερώσω και φυλάγομαι.

Edited by tpal
Θοδωρής

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα τη βοήθειά σας !Μόλις εχθές παρέλαβα ένα ολοκαίνουριο:) 16gb 6αρι από την Αμερική ξεκλείδωτο φυσικά.Το θέμα μου είναι οτι επειδή ειναι δώρο συγγενή που το έστειλε δεν έχω απόδειξη αγοράς από εκεί .Από κάποιο apple store

βάση κωδικού μπορώ να βρω πότε αγοράστηκε κλπ.Σε περίπτωση βλάβης τι γίνεται με εγγύηση (μακριά από μας )!!!:X:cry:.Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα τη βοήθειά σας !Μόλις εχθές παρέλαβα ένα ολοκαίνουριο:) 16gb 6αρι από την Αμερική ξεκλείδωτο φυσικά.Το θέμα μου είναι οτι επειδή ειναι δώρο συγγενή που το έστειλε δεν έχω απόδειξη αγοράς από εκεί .Από κάποιο apple store

βάση κωδικού μπορώ να βρω πότε αγοράστηκε κλπ.Σε περίπτωση βλάβης τι γίνεται με εγγύηση (μακριά από μας )!!!:X:cry:.Ευχαριστώ

Βάλε το serial ή το ΙΜΕΙ στο επίσημο site της apple. Εκεί θα μάθεις ποτε έγινε το activation και σου λεει για την εγγύηση. Αν εχεις εγγύηση ειναι παγκόσμια τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο και μπορεις να το δώσεις επίσημα χωρίς απόδειξη. Κάνε ενα τηλέφωνο και στην info quest για να στο επιβεβαιωσουν.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Πήρα εγώ στην infoquest. Το τηλέφωνο που έχω ειναι ελληνικό αλλα ρώτησα και για εισαγωγής. Μου λένε.

1 χρόνο έχεις. Τους είπα ότι κανονικά ευρωπαϊκή έχει 2 χρόνια. Κάνανε τους δύσκολους και τελικά μου απαντάνε το εξής.

Έχετε δυο χρόνια απλά μόνο αν πάθει κάτι στον δεύτερο χρόνο αναλαμβάνουμε. Και λέω εγώ τώρα λογικό δεν ειναι. Τους ρώτησα κάτι άλλο; Προφανώς αν πάθει κάτι θα απευθυνθώ στο service.

Θοδωρής

Πήρα εγώ στην infoquest. Το τηλέφωνο που έχω ειναι ελληνικό αλλα ρώτησα και για εισαγωγής. Μου λένε.

1 χρόνο έχεις. Τους είπα ότι κανονικά ευρωπαϊκή έχει 2 χρόνια. Κάνανε τους δύσκολους και τελικά μου απαντάνε το εξής.

Έχετε δυο χρόνια απλά μόνο αν πάθει κάτι στον δεύτερο χρόνο αναλαμβάνουμε. Και λέω εγώ τώρα λογικό δεν ειναι. Τους ρώτησα κάτι άλλο; Προφανώς αν πάθει κάτι θα απευθυνθώ στο service.

Aχαχαχα!!!! πολύ γέλιο Θοδωρή!!!

Λένε για ένα χρόνο και αν καταλάβουν ότι ξέρεις, μετά στα αλλάζουν.... 2 χρόνια είναι παιδιά. Με λίγη πίεση, το δέχονται. Αλλά....μόνο αν χαλάσει το κινητό στο δεύτερο χρόνο. Αν δεν χαλάσει, δεν αναλαμβάνουν :wacko::wacko:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλά είσαι. Όποτε από ότι ξαταλαβα και εγώ εισαγωγής και ελληνικά έχουν δυο χρόνια εγγύηση.

Απλά εισαγωγής θα σε πρήξουν λίγο μέχρι να το δεχτούν.

Θοδωρής

Το κινητό δεν το εχω ενεργοποιήσει ακόμα .απο την μέρα ενεργοποίησης ξεκινά η εγγύηση ;Η απο τη μέρα αγοράς ;Απο το Ιμει θα φαίνεται ποτε έγινε η αγορά ;Επομενος θα ειναι και η ημερομηνία έναρξης της εγγύησης ;

Παρακαλώ διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο. Εάν ο υπάλληλος που μίλησες είναι άσχετος, πες του απλά να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της εταιρείας που εκπροσωπεί και να μην λέει ό,τι έχει ακούσει ή θυμάται πριν πολλά χρόνια.

Εγγύηση Apple: Τι ισχύει τελικά επίσημα για την Ελλάδα;

Καλησπέρα παιδιά. Για πείτε μου εσείς που το κατέχετε καλύτερα το θέμα.

Σήμερα σε 16 ώρες αναμονή έχω χρηςη 5 ώρες και 40 λεπτά και είμαι στο 10% Ζήτημα να έχω μιλήσει 10 λεπτά στο τηλέφωνο.

Μόνο 3G data ειναι καλά τα νούμερα. Εγω κομπλέ είμαι αφού με βγάζει ημέρα αλλα γενικά ειναι καλά πιστεύετε;

Θοδωρής

Καλησπέρα παιδιά. Για πείτε μου εσείς που το κατέχετε καλύτερα το θέμα.

Σήμερα σε 16 ώρες αναμονή έχω χρηςη 5 ώρες και 40 λεπτά και είμαι στο 10% Ζήτημα να έχω μιλήσει 10 λεπτά στο τηλέφωνο.

Μόνο 3G data ειναι καλά τα νούμερα. Εγω κομπλέ είμαι αφού με βγάζει ημέρα αλλα γενικά ειναι καλά πιστεύετε;

Εσύ ξέρεις καλύτερα Θοδωρή. Αν με την προηγούμενη συσκευή σου ίσου περίπου στα ίδια με παρόμοια χρήση είσαι οκ.

Εγώ πάντως με την δική μου συσκευή σε 16 ώρες μου δίνει 4 ώρες καθαρή χρήση οθόνης μόνο με 3g.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εσύ ξέρεις καλύτερα Θοδωρή. Αν με την προηγούμενη συσκευή σου ίσου περίπου στα ίδια με παρόμοια χρήση είσαι οκ.

Εγώ πάντως με την δική μου συσκευή σε 16 ώρες μου δίνει 4 ώρες καθαρή χρήση οθόνης μόνο με 3g.

Το note 3 / note 4 εχει πολυ καλύτερη αυτονομία απο το απλό 6αρι σε όλες τις συνθήκες. Το plus ομως πλησιάζει και αναλόγως την χρήση μπορεί και να ξεπεράσει τα νοτε.

Όταν λεμε χρήση πχ πένα λειτουργία μπαταρίας και εξοικονόμηση ενέργειας κλπ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Παιδιά εγω είμαι ευχαριστημένος πάντως. Βέβαια note δεν ειναι αλλα οκ το ήξερα. Ακομα μια ερώτηση.

Έχω πάρει μια κάρτα από public 15€ για πίστωση να αγοράσω εφαρμογές. Μου λέει λοιπόν πίστωση 15€ κατεβάζω iMovie κοντά στα 5€ και ακομα μου λέει 15€ πίστωση. Τι παίζει ;

Στην κάρτα έχω βάλει κανένα από που το αγόρασε ;

Θοδωρής

Το note 3 / note 4 εχει πολυ καλύτερη αυτονομία απο το απλό 6αρι σε όλες τις συνθήκες. Το plus ομως πλησιάζει και αναλόγως την χρήση μπορεί και να ξεπεράσει τα νοτε.

Όταν λεμε χρήση πχ πένα λειτουργία μπαταρίας και εξοικονόμηση ενέργειας κλπ

Το plus ξεπερνά κάθε άλλη συσκευή ανεξαρτήτως λειτουργικού αυτή την στιγμή.

Αν είχε βγει με 2gb ram θα το είχα επιλέξει από την πρώτη στιγμή παρόλο που το ios δεν με βολεύει 100%.

Η τεράστια οθόνη του δίνει άλλες δυνατότητες και με το MS office διαθέσιμο θα έκανα πολλά απ όσα χρειάζομαι.

Περιμένω το iPlus 2 γιατί έχω αποφασίσει να μην αγοράσω ξανά σειρά s παρόλο ότι στα s λύνονται όλα τα προβλήματα των αρχικών μοντέλων.

Μου κακοφαινεται να έχω σε λίγους μήνες παλιά συσκευή σχεδιαστικά τουλάχιστον. Για iphone προτιμώ αγορές με ορίζοντα 2 ετιας.

@@Θοδωρή νομίζω το imovie και κάποιες άλλες εφαρμογές της Apple είναι πλέον δωρεάν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το plus ξεπερνά κάθε άλλη συσκευή ανεξαρτήτως λειτουργικού αυτή την στιγμή.

Αν είχε βγει με 2gb ram θα το είχα επιλέξει από την πρώτη στιγμή παρόλο που το ios δεν με βολεύει 100%.

Η τεράστια οθόνη του δίνει άλλες δυνατότητες και με το MS office διαθέσιμο θα έκανα πολλά απ όσα χρειάζομαι.

Περιμένω το iPlus 2 γιατί έχω αποφασίσει να μην αγοράσω ξανά σειρά s παρόλο ότι στα s λύνονται όλα τα προβλήματα των αρχικών μοντέλων.

Μου κακοφαινεται να έχω σε λίγους μήνες παλιά συσκευή σχεδιαστικά τουλάχιστον. Για iphone προτιμώ αγορές με ορίζοντα 2 ετιας.

@@Θοδωρή νομίζω το imovie και κάποιες άλλες εφαρμογές της Apple είναι πλέον δωρεάν.

Όντως το νέο + παίζει να ειναι πολυ καλο.

Για το iMovie εγώ το είχα κατεβάσει δωρεάν.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Όντως το νέο + παίζει να ειναι πολυ καλο.

Για το iMovie εγώ το είχα κατεβάσει δωρεάν.

Το imovie για ios δεν υποστηριζεται απο το ios7 και μετα. Δηλαδη δεν υπαρχει πλεον. (Ή κανω καποιο λαθος;)

Το imovie για ios δεν υποστηριζεται απο το ios7 και μετα. Δηλαδη δεν υπαρχει πλεον. (Ή κανω καποιο λαθος;)

Υπάρχει κανονικά... Το iphoto είναι αυτό που συγχωνεύτηκε με την εφαρμογή των φωτογραφίων του ios...

Όλη η πλατφόρμα εφαρμογών (numbers, keynote, imovie, pages κλπ) είναι δωρεάν για κατέβασμα...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Τότε γιατί λέει 4.99 ;

Επίσης καλύτερη εφαρμογή για office ακομα και επι πληρωμή ποια λέτε ;

Θοδωρής

Τότε γιατί λέει 4.99 ;

Επίσης καλύτερη εφαρμογή για office ακομα και επι πληρωμή ποια λέτε ;

Κάνε share το app για να δω τι θα βγάλει σε μενα.

Παίζει να το έδιναν παλιά σε προσφορά δωρεάν και για αυτο να το έχουμε εμεις τζάμπα;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Παίζει να το έδιναν παλιά σε προσφορά δωρεάν και για αυτο να το έχουμε εμεις τζάμπα;

Νομίζω το έδιναν free με κάθε νέα συσκευή με iOS 8 κ πάνω..

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Υπάρχει κανονικά... Το iphoto είναι αυτό που συγχωνεύτηκε με την εφαρμογή των φωτογραφίων του ios...

Όλη η πλατφόρμα εφαρμογών (numbers, keynote, imovie, pages κλπ) είναι δωρεάν για κατέβασμα...

Ναι, εχεις δικιο, μπερδευτηκα.

iMovie από Apple

https://appsto.re/gr/r0rFw.i

Εμένα πάντως δεν μου πήραν λεφτά από την πίστωση που έχω. Τι να πω.

Θοδωρής

Μόλις σήμερα χρησιμοποίησα μια εφαρμογή ώστε να γνωρίζω πόση χωρητικότητα έχει μένει στο 6αρι.Το αποτέλεσμα ήταν 89.2%

Μπορειτε να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό?Το κινητό το αγόρασα 7 Νοέμβρη.

Μόλις σήμερα χρησιμοποίησα μια εφαρμογή ώστε να γνωρίζω πόση χωρητικότητα έχει μένει στο 6αρι.Το αποτέλεσμα ήταν 89.2%

Αν πας στις ρυθμίσεις > γενικά > χρήση θα δεις τι χώρο πιάνει κάθε εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου. Οπότε θα δεις και τι καταναλώνει τον αποθηκευτικό χώρο του iphone.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Θέλεις να γίνει πιο αναλυτικός γιατί έτσι όπως το διαβάζω δεν βγάζω νόημα. Αναφέρεσαι στο αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, της μνήμης RAM ή της μπαταρίας;

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned