Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστά! Απλά αν καταναλώνει κάτι κατα την φόρτιση την μπαταρία (wifi-push-viber) κλπ τότε αυξάνεται λίγο ο χρόνος.

Ναι γι αυτό λέω περίπου. Άντε βάλε λίγο παραπάνω αλλά σε καμία περίπτωση μια ώρα η τρεις ώρες.

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν φορτίζει εντελώς το iPhone 6 ανοίγει μόνο του??? :confused: Τι χαζομάρα είναι αυτή? Το iPhone 5 με το ίδιο λειτουργικό δεν το κάνει... :mad:

Μια ερωτηση αν δει καποιος στα iphone 6 σε σκρουτζομαγαζα μερικα γραφουν πχ iphone 6 silver 3pin EU

Να υποθεσω οτι το 3pin ειναι με φορτιστη πχ οπως στην Αγγλια με 3 επαφες αντι για 2 ?

Μια ερωτηση αν δει καποιος στα iphone 6 σε σκρουτζομαγαζα μερικα γραφουν πχ iphone 6 silver 3pin EU

Να υποθεσω οτι το 3pin ειναι με φορτιστη πχ οπως στην Αγγλια με 3 επαφες αντι για 2 ?

Σωστά, χρειάζεσαι αντάπτορα. Συνήθως δίνουν τα καταστήματα με 1-2€ :)

Όταν φορτίζει εντελώς το iPhone 6 ανοίγει μόνο του??? :confused: Τι χαζομάρα είναι αυτή? Το iPhone 5 με το ίδιο λειτουργικό δεν το κάνει... :mad:

Από μια δοκιμή που έκανα μόλις διαπίστωσα ότι ανοίγει αυτόματα μόλις το βγάλεις από την μπρίζα! Πως γίνεται όμως να το κάνει μόνο το 6 αυτό??? :confused:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1801269

Edited by REFEREE1980

Από μια δοκιμή που έκανα μόλις διαπίστωσα ότι ανοίγει αυτόματα μόλις το βγάλεις από την μπρίζα! Πως γίνεται όμως να το κάνει μόνο το 6 αυτό??? :confused:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1801269

Και στο 4S και στο 6, ανάβει η οθόνη μόλις τα βγάλω από την φόρτιση

Γιώργος

Keep on riding...

Και στο 4S και στο 6, ανάβει η οθόνη μόλις τα βγάλω από την φόρτιση

Νομίζω τα παιδιά εννοούν οτι εαν είναι απενεργοποιημένη η συσκευή, ενεργοποιείται μολις ολοκληρωθεί η φόρτιση.

Μία ερώτηση πού θέλει μία ειλικρινής απάντηση.

Την κάμερα του,με ποιου android κινητού θα την συγκρίνατε?θα λέγατε ότι έχει παρόμοιά.

Παρακαλώ απάντηση μόνο από άνθρωπο πού τα έχει δοκιμάσει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Νομίζω τα παιδιά εννοούν οτι εαν είναι απενεργοποιημένη η συσκευή, ενεργοποιείται μολις ολοκληρωθεί η φόρτιση.

Ενώ είναι απενεργοποιημένη η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα μόλις την βγάλεις από την φόρτιση. Αν την αφήσεις στην μπρίζα και ολοκληρωθεί η φόρτιση δεν ενεργοποιείται.

Χρησιμοποιώ μια μπρίζα της Belkin που έχει χρονοδιακόπτη όπου μπορείς να επιλέξεις σε πόση ώρα να κλείσει την παροχή ρεύματος (30 λεπτά, 3 ώρες, 6 ώρες) έτσι λοιπόν μόλις σταματήσει το ρεύμα η μπρίζα, το κινητό ανοίγει πλέον.. Κρίμα γιατι με το 5 που έχω δεν το κάνει αυτό...

Edited by REFEREE1980

Την κάμερα του,με ποιου android κινητού θα την συγκρίνατε?θα λέγατε ότι έχει παρόμοιά.

Ένας φιλος μου εχει το Galaxy S5 και εκανα κάποια τεστακια και θα έλεγα πως και το S5 εχει πολυ καλη κάμερα αντάξια του 6!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

εγώ έκανα σύγκριση με χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας με το note 3 και μπορώ να πω οτι το to note έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες:(

Έχω ένα λογαριασμό icloud και έχω πάρει backup τα δεδομένα ενός παιχνιδιού, μπορώ να τα κάνω restore σε έναν άλλον λογαριασμό icloud?

Έχω ένα λογαριασμό icloud και έχω πάρει backup τα δεδομένα ενός παιχνιδιού, μπορώ να τα κάνω restore σε έναν άλλον λογαριασμό icloud?

Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου, εάν κάνει backup το περιεχόμενο μιας συσκευής, μπορείς να το επαναφέρις σε μια άλλη συσκευή, την οποία θα χρεώσεις στο ίδιο λογαριασμό. Μήπως κάτι άλλο θέλεις να πεις;

Δεν κατάλαβα την ερ ώτση σου' date=' εάν κάνει backup το περιεχόμενο μιας συσκευής, μπορείς να το επαναφέρις σε μια άλλη συσκευή, την οποία θα χρεώσεις στο ίδιο λογαριασμό. Μήπως κάτι άλλο θέλεις να πεις;[/quote']

έχω δύο ξεχωριστές συσκευές με διαφορετικά Icloud accounts και

διαφορετικά apple id (το ένα είναι προσωπικό και το άλλο της δουλειάς) μπορώ να περάσω τα δεδομένα από το ένα στο άλλο χωρίς να αλλάξω λογαριασμούς?

έχω δύο ξεχωριστές συσκευές με διαφορετικά Icloud accounts και

διαφορετικά apple id (το ένα είναι προσωπικό και το άλλο της δουλειάς) μπορώ να περάσω τα δεδομένα από το ένα στο άλλο χωρίς να αλλάξω λογαριασμούς?

Τώρα κατάλαβα, Ναι μπορείς να το κανείς τοπικά στο iTunes. Backup now και στη συνέχεια restore from backup στη νέα συσκευή :)

εγώ έκανα σύγκριση με χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας με το note 3 και μπορώ να πω οτι το to note έβγαζε πολύ καλύτερες φωτογραφίες:(

Αποκλείετε τα έχω δίπλα δίπλα το νότε 3 το βράδυ είναι τραγικό .....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Θα συμφωνησω απολυτα

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Τώρα κατάλαβα, Ναι μπορείς να το κανείς τοπικά στο iTunes. Backup now και στη συνέχεια restore from backup στη νέα συσκευή :)

Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω, ίσως επειδή είμαι καινούργιος στο ios. Στο itunes δεν σου ζητάει και το apple id?

Όταν πάω Ρυθμίσεις-iTunes App Store δεν μου βγάζει κάτι για backup. Μόνο στο Ρυθμίσεις-icloud-Αντίγραφο τώρα αλλά με το Apple Id που δεν θέλω... Με το itunes στο PC μου βγάζει κανονικά τις εφαρμογές... Απλά ρωτάω αν μπορω να περάσω με κάποιο τρόπο τα δεδομένα τους σε διαφορετικό Apple Id?

Θα συμφωνησω απολυτα

Κι εγω συμφωνώ. Το note 3 το βράδυ δίνει τραγικό αποτέλεσμα.

Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω, ίσως επειδή είμαι καινούργιος στο ios. Στο itunes δεν σου ζητάει και το apple id?

Όταν πάω Ρυθμίσεις-iTunes App Store δεν μου βγάζει κάτι για backup. Μόνο στο Ρυθμίσεις-icloud-Αντίγραφο τώρα αλλά με το Apple Id που δεν θέλω... Με το itunes στο PC μου βγάζει κανονικά τις εφαρμογές... Απλά ρωτάω αν μπορω να περάσω με κάποιο τρόπο τα δεδομένα τους σε διαφορετικό Apple Id?

Θα πρέπει να επιλέξεις καταρχήν να κρατάς backup στο iTunes και στην συνέχεια να κάνεις Backup, δες τα βήματα.. Σύνοψη >Αντίγραφο σε αυτόν ον υπολογιστή >Αντίγραφο τώρα!

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=54704&stc=1&d=1419941928

Κι εγω συμφωνώ. Το note 3 το βράδυ δίνει τραγικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε την καλοσύνη μεταφέρετε τον διαξιφισμό σας στην κατάλληλη ενότητα, ευχαριστώ! :)

Πώς μπορώ να αντιγράψω, ringtones από το iPhone 4S (συγχρονισμένα με iTunes library χαλασμένου laptop), στο iPhone 6?

Γιώργος

Keep on riding...

Πώς μπορώ να αντιγράψω, ringtones από το iPhone 4S (συγχρονισμένα με iTunes library χαλασμένου laptop), στο iPhone 6?

τα ringtones πως τα πέρασες στο iPhone 4s;

τα ringtones πως τα πέρασες στο iPhone 4s;

Τα είχα φτιάξει, πριν από 3 χρόνια, κόβοντας τραγούδια με κάποια εφαρμογή (που δεν την θυμάμαι), με αρκετή δυσκολία ώστε το πολύ σε 30'' να είναι αποδεκτό το ηχητικό αποτέλεσμα και τα πέρασα μέσω iTunes στο iPhone 4S

Θα με βόλευε, αν υπάρχει τρόπος, να τα αντιγράψω αντί να τα ξαναφτιάξω

edit: Συνδέω το 4S με το καινούριο laptop, βλέπω τα tones αλλά αν επιλέξω συγχρονισμό tones, μου βγάζει μήνυμα ότι θα σβήσει τα tones από την συσκευή και θα αντιγράψει τα tones του iTunes όπου όμως ο φάκελος είναι άδειος...

Edited by scarface883

Γιώργος

Keep on riding...

Τα είχα φτιάξει, πριν από 3 χρόνια, κόβοντας τραγούδια με κάποια εφαρμογή (που δεν την θυμάμαι), με αρκετή δυσκολία ώστε το πολύ σε 30'' να είναι αποδεκτό το ηχητικό αποτέλεσμα και τα πέρασα μέσω iTunes στο iPhone 4S

Θα με βόλευε, αν υπάρχει τρόπος, να τα αντιγράψω αντί να τα ξαναφτιάξω

edit: Συνδέω το 4S με το καινούριο laptop, βλέπω τα tones αλλά αν επιλέξω συγχρονισμό tones, μου βγάζει μήνυμα ότι θα σβήσει τα tones από την συσκευή και θα αντιγράψει τα tones του iTunes όπου όμως ο φάκελος είναι άδειος...

Μόνο τα αγορασμένα ringtones μπορείς να τα μεταφέρεις από τη συσκευή στο iTunes.υπαρχουν πολλές εφαρμογές στο App Store. Πχ ringtone maker, όπου δημιουργείς ένα ringtone στο iPhone το μεταφέρεις στο pc, στη συνέχεια το περνάς στο iTunes και το συγχρονίζεται στο iPhone 6 ως ringtone αυτή τη φορά. Πολύ εύκολη διαδικασία.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned