zerokill Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δηλαδη με μεση χρηση σου βγαζει μιαμιση μερα χαλαρα.Καλο αυτο :D Το 5αρι με μεση χρηση το πρωι το βγαζω απο την φορτιση και το βραδυ πριν κοιμηθω το βαζω .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 1 μήνας κατοχής της συσκευής και δεν έχω να πω πολλά. Η άποψή μου είναι διττή. Από τη μια ειλικρινά είναι πολύ γρήγορο. Δεν υπάρχει καμιά καθυστέρηση σε καμία εφαρμογή και από το 4S που είχα πριν η διαφορά είναι μεγάλη. Δε το πιάνει λόξιγκας. Είναι λεπτό και είναι πολύ ελαφρύ και όμορφο. Από την άλλη θα εκμυστηρευτώ πως νιώθω πολύ ηλίθιος που έδωσα τόσα χρήματα για να το αγοράσω. Μόλις πέρασε η πρώτη εβδομάδα και το συνήθισα, κατάλαβα ότι τελικά είναι απλά ένα μεγαλύτερο και γρηγορότερο iPhone. Θεωρώ ότι κυρίως νιώθω βλάκας επειδή διαβάζω τόσους πολλούς χρήστες να αντιμετωπίζουν τόσα πολλά προβλήματα και φοβάμαι μη μου βγάλει και εμένα τίποτα. Να πω την αλήθεια κι εγω κάπως ετσι σκέφτομαι. Πριν το παρω εκανα σαν τρελός, έπαιρνα κάθε μερα στην Expansys μέχρι να μου το φέρουν. Πλέον το συνήθισα κι εγω. Φυσικά κάθε μερα ευχαριστιέμαι τον Safari, ευκρινέστατη, καθαρή, ξεκούραστη οθονη. Μπορει να συνήθισα τη συσκευή, να έσκασα τόσα λεφτά αλλα σε android δε θα πήγαινα, το iOS και το design της συσκευης με κρατάει και θα συνεχίσει να με κρατάει!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Mε γειαα Αν δεν ''αγαπας'' το iOS θα ειναι λιγο δυσκολη η μεταβαση απο Android, κυριως λογω των ευκολιων του, π.χ. double tap οπως και εσυ ειπες, τα gestures του Nova Prime αν χρησιμοποιουσες, κ.α. ps a. Απο την οθονη αφετηριας θα κατεβασεις τ Notification bar, θα πας κατω κατω και θα δεις ''επεξεργασια'' b. Πηγαινε Ρυθμισεις και Δεδομενα στο ON Να κάνω μια μικρή παρέμβαση καθώς κι εγώ άφησα το android εδώ και λίγες μέρες και τεστάρω το plus το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό.. Σχετικά πάντα με το ξεκλείδωμα της οθόνης, δεν έχω δει πιο γρήγορο και άμεσο τροπο απο την χρήση του Touch ID. Γρήγορο (ένα κλικ), άμεσο και φυσικά ασφαλές.. Δεν θα μιλήσω και για την αντίστοιχη υλοποίηση του note 4 που έχω ακόμα στην κατοχή μου Edited December 19, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ήρθα Αθήνα για τις διακοπές κι έβαλα την ελληνική μου κάρτα της Vodafone. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γράφω στις ρυθμίσεις για να έχω mobile internet? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Να κάνω μια μικρή παρέμβαση καθώς κι εγώ άφησα το android εδώ και λίγες μέρες και τεστάρω το plus το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό.. Σχετικά πάντα με το ξεκλείδωμα της οθόνης, δεν έχω δει πιο γρήγορο και άμεσο τροπο απο την χρήση του Touch ID. Γρήγορο (ένα κλικ), άμεσο και φυσικά ασφαλές.. Δεν θα μιλήσω και για την αντίστοιχη υλοποίηση του note 4 που έχω ακόμα στην κατοχή μου Σωστα, δεν εχει καμια σχεση το Touch ID του iPhone με του Note, καμια Βεβαια εγω χρησιμοποιουσα το Gear μαζι με το Note4 και ετσι τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο κλειδωμα. Οταν απομακρυνθεις 1,5 μετρο απο την συσκευη την κλειδωνει αυτοματα και το αντιθετο :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Να ρωτήσω κάποια πραματάκια... 1.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρόγραμμα που να βγάζει την φωτογραφία σε όλη την οθόνη οταν σε καλουν σε 8.1.2? 2.Μπορω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε εκδοση 7.0.6 χωρίς να αναβαθμιστεί η εκδοση ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Να ρωτήσω κάποια πραματάκια... 1.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή πρόγραμμα που να βγάζει την φωτογραφία σε όλη την οθόνη οταν σε καλουν σε 8.1.2? 2.Μπορω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε εκδοση 7.0.6 χωρίς να αναβαθμιστεί η εκδοση ios? Για το πρώτο σου ερώτημα θα πας κανονικά στην επαφή θα αλλάξεις εικόνα και θα βάλεις κάποια που έβγαλες απο το κινητο. Δοκίμασε 2-3 φωτο, και όταν πας να τη βάλεις κανε και επεξεργασία και ξεζουμαρε την. Δεν εχει διευκρινιστεί πλήρως γιατι δε μπορούμε να βάλουμε ολες τις φωτο σε μεγάλη οθονη. Όσο για το δεύτερο δε γινεται, θα σε παει στην 8.1.2, οι άλλες έχουν σταματήσει να υπογράφονται. Εκτός αν εχεις κάποιο backup σωσμενο απο τοτε που είχες την 7!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Έκανα κ εγώ την μετάβαση σε 6αρι space gray 16 αρι από seven ουσιαστική διαφορά από το 5s δεν έχω δει .... Αλλά μόνο κ μόνο που η οθόνη είναι μεγαλύτερη αξίζει .... Η συσκευή είναι απίστευτα λεπτή και πανέμορφη έχω κάνει αρκετές φορές την μετάβαση σε ανδροιδ όλες της φορές το έχω μετανιώσει το iOS με jb είναι πραγματικά αχτύπητο ..... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Να ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνωμη σας: αξίζει το 16αρι? Δεν εχω τρελές απαιτήσεις, ούτε θα φορτώσω το κινητό με 500 εφαρμογές, μόνο τις βασικές αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως φφρακαρω με τα 16 gb. Καθαρά πόσα απομένουν στη συσκευή? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Να ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνωμη σας: αξίζει το 16αρι? Δεν εχω τρελές απαιτήσεις, ούτε θα φορτώσω το κινητό με 500 εφαρμογές, μόνο τις βασικές αλλά και πάλι φοβάμαι μήπως φφρακαρω με τα 16 gb. Καθαρά πόσα απομένουν στη συσκευή? Το κινητο θα σου δώσει 12GB ελεύθερα, απο κει και πέρα θα πρεπει να κανεις προσεχτικη χρήση, πόσες φωτο, βίντεο, μουσική, εφαρμογές. Θα πρεπει να αφήνεις ελεύθερα 3-4GB, πιο κάτω μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα και σε επικείμενη αναβάθμιση θα σου ζητήσει να διαγράψεις αρχεία. Οχι οτι δεν ειναι καλη η έκδοση με 16GB, απλά δε θα πρεπει να το φουλάρεις. Αλλα αν δε θες να εχεις στο νου σου συνέχεια τι μνήμη σου εχει απομείνει καλυτερα να πας στα 64GB, προσωπική άποψη!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Σίγουρα, αλλά έχει και μια σεβαστή διαφορά στην τιμή η μία έκδοση από την άλλη! Γιατί την έβγαλαν την 32άρα έκδοση, άραγε? Για να σε σπρώχνει αναγκαστικά στην 64άρα... Επίσης η μπαταρία του πόσο σε βγάζει με μέση χρήση? Εχω ένα 5c (για δεύτερο) και μου βγάζει ΑΝΕΤΑ 2,5 ημέρες! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Σίγουρα, αλλά έχει και μια σεβαστή διαφορά στην τιμή η μία έκδοση από την άλλη! Γιατί την έβγαλαν την 32άρα έκδοση, άραγε? Για να σε σπρώχνει αναγκαστικά στην 64άρα... Επίσης η μπαταρία του πόσο σε βγάζει με μέση χρήση? Εχω ένα 5c (για δεύτερο) και μου βγάζει ΑΝΕΤΑ 2,5 ημέρες! H διαφορά τιμής είναι +-130€ και αν μπορείς να τα διαθέσεις αξίζει. Αν ήταν να αγοράσεις το 32αρι συμφέρει καλύτερα που το έκαναν 64αρι γιατί είναι στην ίδια τιμή Επίσης αν περνάς 2.5 ημέρες με το 5c, σίγουρα το χρησιμοποιείς ελάχιστα, με το 6 θα ξεχάσεις την φόρτιση αν φυσικά, που δεν νομιζω, θα κάνεις την ίδια χρήση. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Σίγουρα, αλλά έχει και μια σεβαστή διαφορά στην τιμή η μία έκδοση από την άλλη! Γιατί την έβγαλαν την 32άρα έκδοση, άραγε? Για να σε σπρώχνει αναγκαστικά στην 64άρα... Επίσης η μπαταρία του πόσο σε βγάζει με μέση χρήση? Εχω ένα 5c (για δεύτερο) και μου βγάζει ΑΝΕΤΑ 2,5 ημέρες! Ειναι σεβαστή η τιμή, αλλα οπως προαναφέρθηκε αξίζει. Όντως καλυτερα να είχαν 32, 64, 128. Εμάς θα μας σύμφερε, αλλα την Apple οχι γιατι η συντριπτική πλειοψηφία θα έπαιρνε το 32αρι. Εγω με βαριά χρήση μου βγάζει σίγουρα 1,5 μερα. Οποτε για iPhone ειναι πολυ καλα. Εσυ με τη χρήση που κανεις με το 5C θα σου βγάζει ακομα περιςςοτερο γιατι η μπαταρία του 6 ειναι πολυ καλύτερη απο το 5C!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 @ iDOMENEAS80 APN: INTERNET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ειναι σεβαστή η τιμή, αλλα οπως προαναφέρθηκε αξίζει. Όντως καλυτερα να είχαν 32, 64, 128. Εμάς θα μας σύμφερε, αλλα την Apple οχι γιατι η συντριπτική πλειοψηφία θα έπαιρνε το 32αρι. Εγω με βαριά χρήση μου βγάζει σίγουρα 1,5 μερα. Οποτε για iPhone ειναι πολυ καλα. Εσυ με τη χρήση που κανεις με το 5C θα σου βγάζει ακομα περιςςοτερο γιατι η μπαταρία του 6 ειναι πολυ καλύτερη απο το 5C!!! η μπαταρία του είναι καλύτερη αλλά και η οθόνη του είναι μεγαλύτερη, έτσι? Επίσης εάν τελικά το πάρω όπως αντιλαμβανεσαι δεν θα είναι πλέον δεύτερο κινητό, οπότε θα αυξηθεί κατακόρυφα και η χρήση του. το s4 δεν την βγάζει πλέον την μέρα αλλά και η μπαταρία του είναι 2ετιας. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 η μπαταρία του είναι καλύτερη αλλά και η οθόνη του είναι μεγαλύτερη, έτσι? Επίσης εάν τελικά το πάρω όπως αντιλαμβανεσαι δεν θα είναι πλέον δεύτερο κινητό, οπότε θα αυξηθεί κατακόρυφα και η χρήση του. το s4 δεν την βγάζει πλέον την μέρα αλλά και η μπαταρία του είναι 2ετιας. Καλα ναι, η οθονη ειναι φοβερή, χαίρεσαι να σερφάρεις. Ε ναι πρώτο κινητο, αυτο έλειπε :p . Μια χαρά θα σε βολέψει και η μπαταρία!!!:) Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έχω θέμα με το WiFi. Δε συνδέεται σε κλειδωμένα δίκτυα, μένει στο Joining. Και το έκανε στο άκυρο ενώ πριν μια εβδομάδα συνδεόταν κανονικά. Στα OTE WiFi Fon μπαίνει. Έχω 8.1.1 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Έχω θέμα με το WiFi. Δε συνδέεται σε κλειδωμένα δίκτυα, μένει στο Joining. Και το έκανε στο άκυρο ενώ πριν μια εβδομάδα συνδεόταν κανονικά. Στα OTE WiFi Fon μπαίνει. Έχω 8.1.1 Αναβάθμισε το στην 8.1.2, μήπως αυτο βοηθήσει!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Αναβάθμισε το στην 8.1.2, μήπως αυτο βοηθήσει!!! Θεέ μου και το έχω σπασμένο... Θα το δοκιμάσω Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Έχω θέμα με το WiFi. Δε συνδέεται σε κλειδωμένα δίκτυα, μένει στο Joining. Και το έκανε στο άκυρο ενώ πριν μια εβδομάδα συνδεόταν κανονικά. Στα OTE WiFi Fon μπαίνει. Έχω 8.1.1 Δοκίμασε μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις >Γενικά >Επαναφορά >Ρυθμίσεις δικτύου.. κλήσε και άνοιξτε τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Το update σε 8.1.2 το διόρθωσε :):) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 μολις κερδισα ενα iphone 6.επειδη χρησιμοποιω προς το παρων το νεχους 5 δεν εχο sim για να το κανω activate υπαρχει καποιος τροπος να το χρησιμοποιησω χωρις sim?δεν με αφηνει να το κανω activate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 μολις κερδισα ενα iphone 6.επειδη χρησιμοποιω προς το παρων το νεχους 5 δεν εχο sim για να το κανω activate υπαρχει καποιος τροπος να το χρησιμοποιησω χωρις sim?δεν με αφηνει να το κανω activate Πολυ καλό δώρο Χριςτουγεννων, τυχερός!!!:D Οχι δε μπορεις να προχωρήσεις σε τιποτα χωρίς τη nano-SIM!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μία ερώτηση.........πόση ώρα κάνει να σας φορτίσει το 6άρι και από τι ποσοστό μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μία ερώτηση.........πόση ώρα κάνει να σας φορτίσει το 6άρι και από τι ποσοστό μπαταρίας; Εμένα από το 15 τα εκατό κάνει 2 ώρες και 44 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts