Jump to content

Meizu MX4 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις εφυγε παραγγελια απο minideal στα 186$ με κουπονι mx4pro.Toυς ζήτησα την τελευταία μουλτι ρομ όταν παραλάβω. Καθότι πρώτη φορά με flyme & meizu θα χρειαστώ τα φώτα σας...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ παιδες το εχω στα χερια μου απο minideal.net το πηρα στα 230 με μια θηκη συν τα δωρα που σου κανει ενω τωρα το εχουν στα 177 ευρω. Μου εκανε αναβαθμιση αμεσως στην 4.2.8.2u οροσπαθησα να βαλω την Α αλλα δεν τα καταφερα και τωρα εχασα και το google onstaller το οποιο ξανακατεβαζω!!!!! Θα το παλεψω δεν ειναι δυσκολο νομιζω αρκει να διαβασεις ολα τα ποστ εδω και θα βγαλεις ακρη. Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι που δεν εχει ραδιο ενω απο minideal μου ειπαν οτι εχει και να το βρω αποτις built in app του κινητου. Εμ δεν την εχω βρει ακομα!!!!! Και που καθυστερει λιγο να παρει φωτο. Κατα τα αλλα το κντ ειναι σουπερ και πολυ smooth στον χειρισμο του!!!!! Θα περιμενω να δω εντυπωσεις για το flyme 5.0 και θα δω τι θα κανω. Αυτα αν εχω κατι νεοτερο θα το γραψω και μολις το μαθω καλα τοτε το καλοκαιρι θα παρω το pro 5!!!!!!

Δεν εχει ραδιο. Οσο και αν ψαχνεις, οτι και αν σου ειπαν.

Σε αλλα νεα, https://meizufans.eu/forum/topic/4107/flyme-os-5-6-1-12-test-firmware-mx4-pro

Ξερει κανεις το minideal με ποια rom το στελνει , με την I ή με την A ? δεν τους εχω τοσο εμπιστοσυνη οσο το vickmall, μια φορα μου ειχαν στειλει το jiayu s3 χωρις play services.
With great power, comes great responsibility...

Ειμαι σε αδιεξοδο...

απο την μια το Xiaomi note 3 3/32 και απο την αλλη το meizu mx4 pro 3/16gb

ιδια τιμη

ο χωρος αποθηκευσης δεν με ενδιαφερει...

εχει κανεις εμπειριες και απο τα 2?

Ειμαι σε αδιεξοδο...

απο την μια το Xiaomi note 3 3/32 και απο την αλλη το meizu mx4 pro 3/16gb

ιδια τιμη

ο χωρος αποθηκευσης δεν με ενδιαφερει...

εχει κανεις εμπειριες και απο τα 2?

Αν θες καλη κάμερα πας δτο meizu. Αν επισης δεν σε πειραζε ν εχεις μαι καμια ωρα λιγοτερο SOT τοτε το meizu ειναι μονόδρομος.

παιδια καλημερα ειχα την 4.2.8.2 και πηγα απο τα αρχεια μου και ετρεξα το τελευταιο update beta που εχει στο meizu fans για το τηλεφωνα και ολα οκ.αλλα επειδη δεν ειχε ελληνικα ετρεξα ενα αλλο update που ειχα κατεβασει αλλα το stable το τελευταιο για το κινητο και τωρα το τηλεφωνο εχει κολλησει στην οθονη με το εικονηδιο flyme και δεν κανει τιποτα αλλο!!αν μπορει καποιος να με βοηθησει!!!!:confused:

Μαγκες μου ηρθε και το δικο μου στον απιστευτο αριθμο των 7 ημερων απ τη μερα που εγινε το shipment! Απο ΜiniDeal

Μου ηρθε φορώντας την Flyme OS 4.2.8.2 U

Τωρα θα αρχισω να ψαχνομαι για το πως θα περασω πιο καινουριες και ποια προτεινετε!

Στην 5 που εχει βγει θα παω μονο οταν βγει Stable!

Οποτε ποια Stable προτεινετε να βαλω?

Σκέφτομαι να αγοράσω το MX4 Pro αλλά το χρειάζομαι κατά 90% για χρήση μουσικής.

Ισχύει πως το DAC του δουλεύει μόνο από τον stock player ή μπορώ να το έχω και με Poweramp πχ;

Επίσης το έχει δουλέψει κανείς μόνιμα με OTG SD; Θα ήθελα να μάθω αν η μπαταρία του τελειώνει πολύ γρήγορα. Γιατί με 16GB σίγουρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

παιδια μια βοηθεια με τιποτα δεν μου περναει μια ιντερνατιοναλ ρομ ενω την beta 5.6.1.5 μου την περναει κανονικα!!!!!!!!τις αλλες μου βγανει FILE INTERUPT οταν την τρεχω!!!!μου εχουν σπασει τα νευραααα!!:mad:

Για πες, ακομα περιμενουμε :P

Χθες πήγα στην 5.6.1.12, να σας αφήσω λίγο ακόμα; :lol:

Δε βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με την 5.5 προς το παρόν, κάνουν τα bug fixes τους απλά, στο μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένος είναι στην κατανάλωση με το 4G ανοιχτό, κατεβαίνει γρήγορα, αλλά αυτό το έβλεπα και στην 5.5 γενικά. Ούτως ή άλλως, ακόμα Test είναι, έχουμε να δούμε Stable από την 4.5 αν θυμάμαι καλά.

Πάντως, για Test, πιστεύω ότι παραείναι σταθερή.

MY ANDROID DEVICES HISTORY

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Δε βλέπω καμία διαφορά σε σχέση με την 5.5 προς το παρόν, κάνουν τα bug fixes τους απλά, στο μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένος είναι στην κατανάλωση με το 4G ανοιχτό, κατεβαίνει γρήγορα, αλλά αυτό το έβλεπα και στην 5.5 γενικά. Ούτως ή άλλως, ακόμα Test είναι, έχουμε να δούμε Stable από την 4.5 αν θυμάμαι καλά.

ειναι πολυ καλη αλλα δεν εχει ελληνικα!!!μπορεις να βαλεις?

Οποτε αναμεσα σε 4.5.7 και 5.6.1.12?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ολες οι τεστ (απ'οσο ξερω) ειναι "a", δηλαδη chinese και οχι international. Αν θες ελληνικα θα περιμενεις αρκετα. Πρωτα θα βγει η stable 5αρα chinese και μετα η stable 5αρα international.

Υπαρχει καποιο thread που να εχει μιλησει κανεις για CWM!?

Aν έχει ηδη αν το βάζουμε και τα σχετικά!

Έχει δοκιμασει κανεις να βαλει xposed?

Ειμαι με Flyme 4.2.8.2U

Δυστυχώς οι "Α" δεν έχουν Ελληνικό μενού, εμένα δε με πειράζει, έχω να βάλω Ελληνικό μενού σε κινητό πάνω από 10ετία.

Υπαρχει καποιο thread που να εχει μιλησει κανεις για CWM!?

Aν έχει ηδη αν το βάζουμε και τα σχετικά!

Έχει δοκιμασει κανεις να βαλει xposed?

Ειμαι με Flyme 4.2.8.2U

Υπάρχουν οδηγίες στο MeizuFans για XPOSED, αλλά για CWM όχι, μόνο TWRP.

Οποτε αναμεσα σε 4.5.7 και 5.6.1.12?

Αν θες την καλύτερη μέχρι σήμερα αυτονομία που έχει παρουσιαστεί στη συσκευή, πας σε 4.2.8.2, απο'κει και πέρα, εγώ θα μείνω στην 5.6, δε βρίσκω λόγο επιστροφής σε 4.2.8.2 που είναι καλύτερη των Lollipop 5.0 Based ROMs της Meizu, κατά τη γνώμη μου. Σου Σε σύγκριση με την 4.5.7 λοιπόν, καλύτερα 5.6 ;)

Edited by esentis13

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Σκέφτομαι να αγοράσω το MX4 Pro αλλά το χρειάζομαι κατά 90% για χρήση μουσικής.

Ισχύει πως το DAC του δουλεύει μόνο από τον stock player ή μπορώ να το έχω και με Poweramp πχ;

Επίσης το έχει δουλέψει κανείς μόνιμα με OTG SD; Θα ήθελα να μάθω αν η μπαταρία του τελειώνει πολύ γρήγορα. Γιατί με 16GB σίγουρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

https://meizufans.eu/forum/topic/3489/tutorial-listen-the-music-on-your-hifi-dac-and-headphone-amplifier-everywhere-lollipop-flyme-only

Εγω θα το παρω απο vickmall, ποια rom να ζητησω ομως να βαλουν? θελω να μπορω να κανω αναβαθμισεις ειτε OTA ειτε μεσω αρχειου update.zip, το να εχει ελληνικα με ενδιαφερει αλλα δεν ειναι το μοναδικο κριτηριο. Φυσικα play store και services ειναι must.

Εγω θα το παρω απο vickmall, ποια rom να ζητησω ομως να βαλουν? θελω να μπορω να κανω αναβαθμισεις ειτε OTA ειτε μεσω αρχειου update.zip, το να εχει ελληνικα με ενδιαφερει αλλα δεν ειναι το μοναδικο κριτηριο. Φυσικα play store και services ειναι must.

Αν θες Ελληνικά πας σε Ι (και U, εγώ με U το παρέλαβα και είχε), οι πιο γρήγορες αναβαθμίσεις είναι στην Α που δεν έχει Ελληνικά, ούτε Play Store, το Play Store και τα Google Play Services γίνονται εγκατάσταση μέσω του App Store που έχει η Meizu, πανεύκολα και με ένα κλικ, απλά βρίσκεις την εφαρμογή Google Installer και είσαι κομπλέ σε δύο λεπτά.

Αν θες Ελληνικά πας σε Ι (και U, εγώ με U το παρέλαβα και είχε), οι πιο γρήγορες αναβαθμίσεις είναι στην Α που δεν έχει Ελληνικά, ούτε Play Store, το Play Store και τα Google Play Services γίνονται εγκατάσταση μέσω του App Store που έχει η Meizu, πανεύκολα και με ένα κλικ, απλά βρίσκεις την εφαρμογή Google Installer και είσαι κομπλέ σε δύο λεπτά.

οποτε να ζητησω απο την selina να μου το στειλουν με Ι ή με U, απ οτι καταλαβα σαν το mi3 ειναι, μπανεις στο store της xiaomi και κατεβαζεις το playstore. Διαφορα Ι με U? Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.

Ολα γινονται Ι πλεον... μονιμα...!

Εριξα μια μάτια κ στο meizufans, I και Α έχει. Προφανώς και με Α να μου το στείλουν μπορώ να ρίξω την Ι πάνω με το update του κινητού, χωρίς φλασαρίσματα κλπ.

οποτε να ζητησω απο την selina να μου το στειλουν με Ι ή με U, απ οτι καταλαβα σαν το mi3 ειναι, μπανεις στο store της xiaomi και κατεβαζεις το playstore. Διαφορα Ι με U? Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.

Στην ουσία το Flyme λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, για τo Google Play.

A: Έκδοση Κίνας με Κινέζικο Bloatware το οποίο αφαιρείται αμέσως, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής.

U: Επίσης έχει Bloatware, επίσης αφαιρείται με απλό Uninstall, σε μένα ήρθε με Google Play εγκατεστημένο. Είναι η έκδοση της China Unicom, είναι εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Κίνας. Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση C, η οποία ανήκει στην China Mobile.

I: Είναι η International ROM, στην οποία δεν υπάρχει (απ'όσο θυμάμαι) Κινέζικο Bloatware, έρχεται με Play Store και με Ελληνικά.

Σχετικά με τα Ελληνικά, εγώ έπεσα σε U ROM με Ελληνικά όταν το αγόρασα, η Α δεν έχει Ελληνικά, η Ι έχει στάνταρ. Άρα για τις μόνες που δεν ξέρω αν έχουν με σιγουριά, είναι για της U και C. Για τα Ελληνικά στη U, ξαναλέω ότι είναι από προσωπική πείρα. Με μπάντες 4G δε θα έχεις θέμα, λειτουργούν απροβλημάτιστα, σε περίπτωση που το έχεις απορία. Η συσκευή αξίζει, με 1000.

Στην ουσία το Flyme λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, για τo Google Play.

A: Έκδοση Κίνας με Κινέζικο Bloatware το οποίο αφαιρείται αμέσως, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής.

U: Επίσης έχει Bloatware, επίσης αφαιρείται με απλό Uninstall, σε μένα ήρθε με Google Play εγκατεστημένο. Είναι η έκδοση της China Unicom, είναι εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Κίνας. Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση C, η οποία ανήκει στην China Mobile.

I: Είναι η International ROM, στην οποία δεν υπάρχει (απ'όσο θυμάμαι) Κινέζικο Bloatware, έρχεται με Play Store και με Ελληνικά.

Σχετικά με τα Ελληνικά, εγώ έπεσα σε U ROM με Ελληνικά όταν το αγόρασα, η Α δεν έχει Ελληνικά, η Ι έχει στάνταρ. Άρα για τις μόνες που δεν ξέρω αν έχουν με σιγουριά, είναι για της U και C. Για τα Ελληνικά στη U, ξαναλέω ότι είναι από προσωπική πείρα. Με μπάντες 4G δε θα έχεις θέμα, λειτουργούν απροβλημάτιστα, σε περίπτωση που το έχεις απορία. Η συσκευή αξίζει, με 1000.

Σ ευχαριστώ φιλέ, θα το πάρω, στα 185$ είναι πολύ δυνατό πλέον και έχει κ πολύ καλο chip ήχου.