sam28 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 εχει δοκιμασει κανεις την 4.2.6 να μας πει εντυπωσεις?ποια ρομ εχετε εσεις?[/quote εγω εχω την 4,2,7 πολυ καλη σε μπαταρια αλλα μου κανει κατι κουλα μερικες φορες πχ σταματησε η μουσικη σταματησε η αναβάθμιση συστήματος. Την leak εβαλες ε? δε κρατηθηκες :lol: λογικα τα κουλα, η official 4.2.7 δε θα ειναι η ιδια οπως δεν ειναι 100% ιδια η leak 4.6 με την official που βγηκε εχτες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Την leak εβαλες ε? δε κρατηθηκες :lol: λογικα τα κουλα, η official 4.2.7 δε θα ειναι η ιδια οπως δεν ειναι 100% ιδια η leak 4.6 με την official που βγηκε εχτες :pδεν με ενοχλουν μπορει μια φορα τη μερα να μου το κανει χωρις κανενα προβλημα αλλα απο μπαταρια ειναι η καλυτερη που εχω βαλει τωρα λεω να δοκιμασω την 4.2.8 χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 δεν με ενοχλουν μπορει μια φορα τη μερα να μου το κανει χωρις κανενα προβλημα αλλα απο μπαταρια ειναι η καλυτερη που εχω βαλει τωρα λεω να δοκιμασω την 4.2.8 χαχα Αντε ρε!!!Σε leak μονο λολιποπ ελεγα να βαλω αν βγει, μη με ψηνεις να βαλω τις μισοτελειωμενες απο τωρα στο απλο mx4...!!!! Ποια 4.2.8? :blink: βγηκε κιαλλη leak? :lol: Κλαιω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ναι βγηκε. φαντασου πριν στη σταθερη με greenify και ampifly χωρις Facebook εβγαζα 5ωρες οθονη. τωρα με τη leak χωρις τα παραπανω και με Facebook app το ιδιο, και ολο το βραδυ τωρα χανει 1% πριν 4%.πιστευω πανε καλα και με lolipop ακομα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 να ρωτησω οταν περνατε νεα ρομ κανετε clear data? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 να ρωτησω οταν περνατε νεα ρομ κανετε clear data? εγω προσωπικά δεν κανω αλλα αν δω τιποτα τρελλα την ξαναπερναω με clear data μεχρι τωρα ολα καλα δεν εχει χρειαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ερώτηση. Ενας φιλος σήμερα του ήρθε το mx4 pro και μου λέει πως δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει πληκτρολόγιο. Έχει κάνει εγκατάσταση μέσω playstore 3rd party keyboards αλλα Πάλι τίποτα. Έχετε καμιά εμπειρία όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Να το ρυθμίσει από το security center Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ερώτηση. Ενας φιλος σήμερα του ήρθε το mx4 pro και μου λέει πως δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει πληκτρολόγιο. Έχει κάνει εγκατάσταση μέσω playstore 3rd party keyboards αλλα Πάλι τίποτα. Έχετε καμιά εμπειρία όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα; φιλε μου κατεβασα για δοκιμη το google keyboard δουλευει κανονικα.Μηπως δεν το ενεργοποιησε?Εχω 4.2.2.2i Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδιά έχω μία απορία. Σκέφτομαι να αγοράσω το MX4 Pro. Σύμφωνα με τα specs του, το hifi τμήμα του είναι πραγματικά τούμπανο (όχι πως στα άλλα μέρη του δεν είναι αλλά λέμε τώρα)! http://www.meizu.com/en/products/mx4pro/hifi.html Έχουμε και λέμε. Κατ' αρχάς ενσωματώνει το τσιπ Sabre ES9018K2M DAC. Amazing! Επίσης έχει τον ενισχυτή OPA1612 της Texas Instruments (ξανά-μανά Amazing)! Τέλος ανάμεσα στα δύο προαναφερόμενα τσιπάκια παρεμβάλει ένα παθητικό φίλτρο για την εξάλειψη του background noise Τέλος έχει High/Low Gain ως επιλογή (για ευαίσθητα ή μη ακουστικά). Με λίγα λόγια μπορεί να συμπεριφερθεί σαν φορητός hi-end ενισχυτής-DAC ακουστικών, πράγμα που το θεωρώ τρομερό σε αυτήν την κατηγορά τιμής! Επειδή είμαι αρκετά χωμένος στο ''σπορ'' του headfi, αναρωτιέμαι αν κάποιος από τους εδώ κάτοχους έχει χρησιμοποιήσει το MX4 Pro σαν High-res Portable Music Player καθώς και τι άποψη έχει αποκομίσει. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 ξέρει κανένας εάν υποστηρίζει ασύρματη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 ξέρει κανένας εάν υποστηρίζει ασύρματη φορτιση? Απο ότι διάβασα δεν υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Απο ότι διάβασα δεν υποστηρίζει ειμαι με την 4,2,7Α και ενεργοποιω το greenify και οταν κλειδωσω το τηλεφωνο απενεργοποιείται...εχω δωσει δικαιώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ειμαι με την 4,2,7Α και ενεργοποιω το greenify και οταν κλειδωσω το τηλεφωνο απενεργοποιείται...εχω δωσει δικαιώματα Φίλε μου δεν έχω παραλάβει ακόμα! Άσχετο αλλά γιατί το έχεις στα αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλε μου δεν έχω παραλάβει ακόμα! Άσχετο αλλά γιατί το έχεις στα αγγλικά? βασικα το ξεχασα εχθες που το πείραζα στα ελληνικα το εχω συνηθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 εχει καταφερει κανεις με xposed framework να βαλει on screen navbar? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αλήθεια επειδή ψάχνω να αλλάξω το THL5000 , τελικά πως τα πάει από μπαταρία; GPS που με ενδιαφέρει απόλυτα; Υποστήριξη ROM από XDA ? Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αλήθεια επειδή ψάχνω να αλλάξω το THL5000 , τελικά πως τα πάει από μπαταρία; GPS που με ενδιαφέρει απόλυτα; Υποστήριξη ROM από XDA ? απο μπαταρια τα τυπικα για τη κατηγορια...1,5 μερας χρησης,απο gps αψογο, υποστηριξη απο xda στα meizu δεν παιζει..εχουν τη δικια τους ρομ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ειμαι με την 4,2,7Α μου ηρθε uptade 4.2.8A ειμαι ροοτ να την κανω χωρις clear data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 ειμαι με την 4,2,7Α μου ηρθε uptade 4.2.8A ειμαι ροοτ να την κανω χωρις clear data? ναι..αν ομως μετα δεις κολληματα καθαρισε δεδομενα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 απο μπαταρια τα τυπικα για τη κατηγορια...1,5 μερας χρησης,απο gps αψογο, υποστηριξη απο xda στα meizu δεν παιζει..εχουν τη δικια τους ρομ. ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. :) Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 το δακτυλικο αποτύπωμα είναι όπως του iPhone απλή πίεση η όπως του note 4 πέρασμα δακτυλου το οποίο πολλές φορές δεν πιάνει? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 το δακτυλικο αποτύπωμα είναι όπως του iPhone απλή πίεση η όπως του note 4 πέρασμα δακτυλου το οποίο πολλές φορές δεν πιάνει? αγγιγμα οχι περασμα και παντα πιανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημερα παιδια εχω το xiaomi mi4 αξιζει να το αλλαξω για meizu mx4 pro? Δεν με νοιαζει η διαφορα χρηματων... Λιγο με προβληματιζει η μπαταρια του meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημερα παιδια εχω το xiaomi mi4 αξιζει να το αλλαξω για meizu mx4 pro? Δεν με νοιαζει η διαφορα χρηματων... Λιγο με προβληματιζει η μπαταρια του meizu. Η μπαταρία σε σχέση με το mi4 είναι παρόμοια. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts