Jump to content

Meizu MX4 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει δοκιμασει κανεις την 4.2.6 να μας πει εντυπωσεις?ποια ρομ εχετε εσεις?[/quote

εγω εχω την 4,2,7 πολυ καλη σε μπαταρια αλλα μου κανει κατι κουλα μερικες φορες πχ σταματησε η μουσικη σταματησε η αναβάθμιση συστήματος.

Την leak εβαλες ε? δε κρατηθηκες :lol: λογικα τα κουλα, η official 4.2.7 δε θα ειναι η ιδια οπως δεν ειναι 100% ιδια η leak 4.6 με την official που βγηκε εχτες :p

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την leak εβαλες ε? δε κρατηθηκες :lol: λογικα τα κουλα, η official 4.2.7 δε θα ειναι η ιδια οπως δεν ειναι 100% ιδια η leak 4.6 με την official που βγηκε εχτες :p

δεν με ενοχλουν μπορει μια φορα τη μερα να μου το κανει χωρις κανενα προβλημα αλλα απο μπαταρια ειναι η καλυτερη που εχω βαλει

τωρα λεω να δοκιμασω την 4.2.8 χαχα

δεν με ενοχλουν μπορει μια φορα τη μερα να μου το κανει χωρις κανενα προβλημα αλλα απο μπαταρια ειναι η καλυτερη που εχω βαλει

τωρα λεω να δοκιμασω την 4.2.8 χαχα

Αντε ρε!!!Σε leak μονο λολιποπ ελεγα να βαλω αν βγει, μη με ψηνεις να βαλω τις μισοτελειωμενες απο τωρα στο απλο mx4...!!!! Ποια 4.2.8? :blink: βγηκε κιαλλη leak? :lol: Κλαιω!

ναι βγηκε. φαντασου πριν στη σταθερη με greenify και ampifly χωρις Facebook εβγαζα 5ωρες οθονη. τωρα με τη leak χωρις τα παραπανω και με Facebook app το ιδιο, και ολο το βραδυ τωρα χανει 1% πριν 4%.πιστευω πανε καλα και με lolipop ακομα καλύτερα

να ρωτησω οταν περνατε νεα ρομ κανετε clear data?

εγω προσωπικά δεν κανω αλλα αν δω τιποτα τρελλα την ξαναπερναω με clear data μεχρι τωρα ολα καλα δεν εχει χρειαστει

Ερώτηση. Ενας φιλος σήμερα του ήρθε το mx4 pro και μου λέει πως δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει πληκτρολόγιο. Έχει κάνει εγκατάσταση μέσω playstore 3rd party keyboards αλλα Πάλι τίποτα. Έχετε καμιά εμπειρία όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα;
:thanks:

Ερώτηση. Ενας φιλος σήμερα του ήρθε το mx4 pro και μου λέει πως δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει πληκτρολόγιο. Έχει κάνει εγκατάσταση μέσω playstore 3rd party keyboards αλλα Πάλι τίποτα. Έχετε καμιά εμπειρία όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα;

φιλε μου κατεβασα για δοκιμη το google keyboard δουλευει κανονικα.Μηπως δεν το ενεργοποιησε?Εχω 4.2.2.2i

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Παιδιά έχω μία απορία. Σκέφτομαι να αγοράσω το MX4 Pro.

Σύμφωνα με τα specs του, το hifi τμήμα του είναι πραγματικά τούμπανο (όχι πως στα άλλα μέρη του δεν είναι αλλά λέμε τώρα)!

http://www.meizu.com/en/products/mx4pro/hifi.html

Έχουμε και λέμε. Κατ' αρχάς ενσωματώνει το τσιπ Sabre ES9018K2M DAC. Amazing!

Επίσης έχει τον ενισχυτή OPA1612 της Texas Instruments (ξανά-μανά Amazing)!

Τέλος ανάμεσα στα δύο προαναφερόμενα τσιπάκια παρεμβάλει ένα παθητικό φίλτρο για την εξάλειψη του background noise

Τέλος έχει High/Low Gain ως επιλογή (για ευαίσθητα ή μη ακουστικά).

Με λίγα λόγια μπορεί να συμπεριφερθεί σαν φορητός hi-end ενισχυτής-DAC ακουστικών, πράγμα που το θεωρώ τρομερό σε

αυτήν την κατηγορά τιμής!

Επειδή είμαι αρκετά χωμένος στο ''σπορ'' του headfi, αναρωτιέμαι αν κάποιος από τους εδώ κάτοχους έχει χρησιμοποιήσει το

MX4 Pro σαν High-res Portable Music Player καθώς και τι άποψη έχει αποκομίσει. Ευχαριστώ! :)

Π.Α.Ο.Κ. 1926

Απο ότι διάβασα δεν υποστηρίζει

ειμαι με την 4,2,7Α και ενεργοποιω το greenify και οταν κλειδωσω το τηλεφωνο απενεργοποιείται...εχω δωσει δικαιώματα

ειμαι με την 4,2,7Α και ενεργοποιω το greenify και οταν κλειδωσω το τηλεφωνο απενεργοποιείται...εχω δωσει δικαιώματα

Φίλε μου δεν έχω παραλάβει ακόμα!

Άσχετο αλλά γιατί το έχεις στα αγγλικά?

Φίλε μου δεν έχω παραλάβει ακόμα!

Άσχετο αλλά γιατί το έχεις στα αγγλικά?

βασικα το ξεχασα εχθες που το πείραζα στα ελληνικα το εχω συνηθως

Αλήθεια επειδή ψάχνω να αλλάξω το THL5000 , τελικά πως τα πάει από μπαταρία; GPS που με ενδιαφέρει απόλυτα; Υποστήριξη ROM από XDA ?

<?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?>

qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire

Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000

Αλήθεια επειδή ψάχνω να αλλάξω το THL5000 , τελικά πως τα πάει από μπαταρία; GPS που με ενδιαφέρει απόλυτα; Υποστήριξη ROM από XDA ?

απο μπαταρια τα τυπικα για τη κατηγορια...1,5 μερας χρησης,απο gps αψογο, υποστηριξη απο xda στα meizu δεν παιζει..εχουν τη δικια τους ρομ.

ειμαι με την 4,2,7Α μου ηρθε uptade 4.2.8A ειμαι ροοτ να την κανω χωρις clear data?

ναι..αν ομως μετα δεις κολληματα καθαρισε δεδομενα.

απο μπαταρια τα τυπικα για τη κατηγορια...1,5 μερας χρησης,απο gps αψογο, υποστηριξη απο xda στα meizu δεν παιζει..εχουν τη δικια τους ρομ.

ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. :)

<?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?>

qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire

Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000

το δακτυλικο αποτύπωμα είναι όπως του iPhone απλή πίεση η όπως του note 4 πέρασμα δακτυλου το οποίο πολλές φορές δεν πιάνει?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

το δακτυλικο αποτύπωμα είναι όπως του iPhone απλή πίεση η όπως του note 4 πέρασμα δακτυλου το οποίο πολλές φορές δεν πιάνει?

αγγιγμα οχι περασμα και παντα πιανει

• 2 weeks later...
Καλημερα παιδια εχω το xiaomi mi4 αξιζει να το αλλαξω για meizu mx4 pro? Δεν με νοιαζει η διαφορα χρηματων... Λιγο με προβληματιζει η μπαταρια του meizu.

Καλημερα παιδια εχω το xiaomi mi4 αξιζει να το αλλαξω για meizu mx4 pro? Δεν με νοιαζει η διαφορα χρηματων... Λιγο με προβληματιζει η μπαταρια του meizu.

Η μπαταρία σε σχέση με το mi4 είναι παρόμοια.