cospisto1 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλησπερα σας εχω το meizu mx4 pro κ φοραει το FLYME 5.1.12 OG.Καποιες φορες οταν κανω εξερχομενη κληση το τηλεφωνο μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματα την κληση,κ ετσι αναγκαζομαι να ξαναπαρω.Ξερει κανενας τον λογο?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlik Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλημέρα παιδιά !Φοράω την Flyme 5.1.11.OG και τις τελευταίες ημέρες έχω 2 προβλήματα. : 1. Όταν πάω να το γυρίσω στην εσωτερική κάμερα με πετάει εκτός 2. Δεν βρίσκω την επιλογή λήψης βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Καλό μεσημέρι.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Πως μπορώ να πάω από (I) firmware σε G;Υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στο φόρουμ meizufans θα βρεις Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Καλημερα σας.Απ ότι διάβασα εδώ οι G rom δεν έχουν ελληνικά σωστά;;;Ποιες ρομ έχουν;;Θα ήθελα την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη rom για να περάσω στο τηλέφωνο;Απαραίτητα τα ελληνικά και φυσικά playstore.Ευχαριστώ!!!! Edited May 22, 2017 by manouras2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Οι G έχουν ελληνικά. Είναι οι πρωην Ι, από ένα σημείο και μετά αντί για Ι(nternational) τις λέγανε G(lobal). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) καλησπέρα σας.Θα ήθελα για άλλη μια φορά την βοήθεια σας.Προσπαθώντας να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή clear data από το recovery μου ζητάει να πληκτρολογήσω κάτι.Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό;Προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφία αλλά δεν τα κατάφερα.Θα προσπαθήσω λοιπόν να το περιγράψω.Είναι ένα πληκτρολόγιο που έχει κάτι κινέζικα στην κορυφή,από κάτω τους αριθμούς και από κάτω restart. Edited May 22, 2017 by manouras2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλό μεσημέρι.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Πως μπορώ να πάω από (I) firmware σε G;Υπάρχει κάποιος οδηγός; +1 Μου εμφανίζει firmware corrupt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Συνδέεται με τηλεόραση μέσω mhl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Συνδέεται με τηλεόραση μέσω mhl?Ναι Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Λέω να το αλλάξω και να πάρω το elephone s7 έχει κάποιος ιδέα αν αξίζει να το κάνω ,,, το s7 είναι εμφανισιακά πολύ όμορφο ποσο κατώτερο κινητό είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts