nagana Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Για σας παιδιά. Έχω ένα mx4 pro το οποίο μετά από πτώση δεν αναγνωρίζει καμία σιμ κάρτα, το έχω αρκετό καιρό έτσι. Κατά τύχει παρατήρησα όταν μπήκα στις πληροφορίες συσκευής ότι στο < IMEI: null > γραφεί αυτό. Κατέβασα από play store διάφορα προγράμματα που διαβάζουν IMEI και δεν το εμφανίζει πουθενά. Γνωρίζεται αν παίζει ρόλο αυτό σχετικά με την σιμ και πως μπορώ εγώ να βάλω το IMEI. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustAguy Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Πουλαω το 16gb εκδωση μαζι με τζαμι κι θηκη σιλικονης 165 euro. (συζητησημη). Σαν καινουργιο 4 μηνών ουτε μια γρατζουνιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 ύπάρχει κάποια ρομ χωρίς bugs και με καλή αυτονομία? τι αυτονομία φτάνει? επίσης η κάμερα λέει τίποτα? υπάρχει κάποιο λινκ με φώτος ευχαριστώ λέω να το αγοράσω. δέχεται micro sd με 2 sim?αν και δεν έχω θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Αν υπαρχει καποιος εδω που μπορει να βοηθεισει εχω την 5.1.9.ΟΑ σε beta και δεν μπορει να τρεξει το playstore . Μια μικρη συμβουλη τι να κανω .... ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 εκανα reset και φτου απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα παιδια! εχει περασει κανενας σας την 5.1.8.0 g που εχει βγει? εχει βγει και 5.1.9.0 αλλα ειναι Α προς το παρον. διαβασα καπου για το play store και κατι για τις εφαρμογες που δε σε αφηνει να εγκαταστησεις κτλ. και σχετικα με την μπαταρια πως ειναι αν την εχει βαλει καποιος. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Πέρασα με απλό update την 5.1.9.0G. Κατέβασε μόνο του το hot apps τα αρχεία που θέλει για Google και Play Store. Root μέσα από το μενού όμορφα και απλά και δείχνουν τα push notifications να δουλεύουν καλά. Απλά θέλει ρύθμιση στην ασφάλεια ποιες εφαρμογές να μένουν white list, ποιες να έχουν λουκέτο Πριν είχα την 5.1.5.0G Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ευχαριστω φιλε μου!! απο θεμα μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αν και είναι νωρίς, μου αφήνει καλές εντυπώσεις. Παίζει ρόλο και το σεταρισμα στην εφαρμογή ασφάλεια όμως για το τι θα τρέχει και πότε Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 σ'ευχαριστω για την απαντηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλησπερα παιδια! Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει TWRP? Εχω βαλει εγω αλλα οποτε προσπαθω να φλασαρω καποιο zip δε μου τα εμφανιζει ποτε τα zip μεσα απ το ρεκοβερυ! το εχει ψαξει κανεις? εχετε καποια λυση? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλημερα! περασα την 5.1.9.0 αλλα εχω ενα θεματακι με το messenger απο το facebook. ενω ειμαι κανονικα σε δικτυο αν μου ερθει μηνυμα δε θα το δω,θα πρεπει να μπω στην εφαρμογη και μολις μπω θα κανει connecting και αμεσως connected και τοτε θα μου βγαλει αν εχω καινουρια μηνυματα,. το εχει κανενας απο σας αυτο να με βοηθησει? στην 4.2.8.2 που ημουν πριν δεν ειχα κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 To link για τον οδηγό από Α σε Ι rom δεν βγάζει πουθενά πια, είναι dead. Παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Με meizu δεν έχω ασχοληθεί. Σε κινητό φίλου που έχει την 4.5.7Ι stable θέλω να αφαιρέσω το root καθώς το root checker δείχνει ότι είναι rooted (ώστε να μπορεί να παίζει pokemon go). Από όσο έχω διαβάσει πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις στους λογαριασμούς, να μπεις στον λογαριασμό flyme και να το απενεργοποιήσεις από εκεί. Λογαριασμό flyme δεν είχε δημιουργήσει οπότε το κινητό ήταν rooted από το μαγαζί (Vickmall). Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέο λογαριασμό ή προφανώς το Vickmall είχε βάλει κάποιο δικό του για να το rootάρει και πρέπει να τους ρωτήσω username και password; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Κάνε πάλι εγκατάσταση την 4.5.7Ι χωρίς διαγραφή δεδομένων και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Κάνε πάλι εγκατάσταση την 4.5.7Ι χωρίς διαγραφή δεδομένων και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό πώς γίνεται; Την κατεβάζω, βάζω το zip στην εσωτερική sd και το επιλέγω μέσω του file manager ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Αυτό πώς γίνεται; Την κατεβάζω, βάζω το zip στην εσωτερική sd και το επιλέγω μέσω του file manager ; Ναι έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχω το εξής θέμα στο τηλ. Δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από Play store με ανοικτά τα δεδομένα (3G 4G Vodafone). Μπορώ να σερφάρω, να ανοίξω όλες τις google εφαρμογές, αλλά στο play store μου βγάζει "waiting for network" για το download. Όταν είμαι με wifi σε ρούτερ ή hotspot από άλλο κινητό τότε όλα οκ. Αν ευθύνεται κάποια ρύθμιση στα δεδομένα ή στις ρυθμίσεις ασφάλειας (κίνηση δεδομένων είναι σωστά ρυθμισμένη) θα ήθελα την συμβουλή σας. Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικές sim πάντα Vodafone. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν άψογα στο κινητό με πολύ modification (2 μέρες μπαταρία unistall κινεζιές κλπ, antutu 50.560). Φοράω Android 5.1.1 Flyme 5.1.9.0A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Έχεις δοκιμάσει να σβησεις το λογαριασμό σου της Google και να τον ξαναπερασεις μετά από επανεκκίνηση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 (edited) Έχεις δοκιμάσει να σβησεις το λογαριασμό σου της Google και να τον ξαναπερασεις μετά από επανεκκίνηση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, θα το κάνω μήπως διορθωθεί. Ευχαριστώ. Έχεις δοκιμάσει να σβησεις το λογαριασμό σου της Google και να τον ξαναπερασεις μετά από επανεκκίνηση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUTE] Mπα τα ίδια, καμμιά άλλη ιδέα ? Edited November 15, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) ειμαι κατοχος το μ1 νοτε και θελω να παρω κινητο με δακτυλικο αποτυπομα ειμαι μεταξη του μχ4 προ και xiaomi note 3 pro εχει καποιοσ εμπειρια απο αυτα τα 2... παιζει ρολο για εμενα και η μουσικη . Edited October 18, 2016 by maiden2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 ειμαι κατοχος το μ1 νοτε και θελω να παρω κινητο με δακτυλικο αποτυπομα ειμαι μεταξη του μχ4 προ και xiaomi note 3 pro εχει καποιοσ εμπειρια απο αυτα τα 2... παιζει ρολο για εμενα και η μουσικη . Τα είχα και τα δύο ...για μένα το mx4 pro υπερτερεί μόνο σε εμφάνιση,ηχο (ηχείο και ακουστικά) και κάμερα...στα άλλα όλα υπερτερεί το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Αν ήταν να διαλέξεις ένα από τα δύο ποιο θα επερνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Αν ήταν να διαλέξεις ένα από τα δύο ποιο θα επερνες; αν με ρωτουσες πριν κανενα 6μηνο θα σου ελεγα με κλειστα ματια το mx4 pro(το ειχα παρει 3 φορες)...το πουλουσα,και μετα το ξαναπερνα καινουριο γιατι δε μου αρεζαν τα επομενα...τωρα που με ρωτας θα σου απαντησω το xiaomi γιατι βρισκομαι αρκετα εκτως σπιτιου και χρειαζομαι μπαταρια....βασικα πολυ μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εμένα που με ενδιαφέρει η εμφάνιση η ποιότητα της μουσικής και η κάμερα μία και στην ταχύτητα είναι ένα κλικ κάτω το mx4 pro πάω για meizu σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts