JustAguy Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κάτι ακόμα , στην 4.5 καμοιά φορά έχχω αργό wake up (οταν πατάω το το μεσαίο ) το έχει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Έχω βάλει το κινητό σε λειτουργία απόδοσης εδώ και δέκα λεπτ! Το κινητό εδώ και δέκα λεπτά μοιάζει σα να έχει πάρει ντοπαμινες! Ναιη μμπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα! Το 10000mAh power bank όμως γι αυτό το πήρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 παιδια εχω ενα προβλημα,βαζω το κινητο να φορτισει και συνεχεια και αυτο αναβει και σβηνει ατην οθονη κλειδωματος!!!!ξερεται αν φταιει και τι και τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 παιδια εχω ενα προβλημα,βαζω το κινητο να φορτισει και συνεχεια και αυτο αναβει και σβηνει ατην οθονη κλειδωματος!!!!ξερεται αν φταιει και τι και τι? ναι, κατι , καποιο app του δινει την εντολη , κανε ενα reset. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 ναι, κατι , καποιο app του δινει την εντολη , κανε ενα reset. resett σε τι να τα σβησω ολα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 https://meizufans.eu/forum/topic/3822/phone-stays-awake-while-charging παιδια αυτο το προβλημα εχω και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 παιδια τελικα λυθηκε το προβλημα,τοσο καιρο το φορτιζα με φορτιστη απο lg g flex 2 ο οποιος ειναι fast charge!!!αλλαξα εβαλα τον δικο του και κανενα θεμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτό δεν μας το πες απ την αρχή..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτό δεν μας το πες απ την αρχή..... δεν φανταστηκα οτι θα φταιει αυτο,κανενα αλλο κινητο μου δεν ειχε θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τελικα απο βδομαδα λεω να το παραγγειλω απο το minideal. Απλα αυτο με την rom δεν εχω καταλαβει. Αν τους πω να βαλουν την Ι θα μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω wifi δηλαδη να παταω να ψαξει μονο του για αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τελικα απο βδομαδα λεω να το παραγγειλω απο το minideal. Απλα αυτο με την rom δεν εχω καταλαβει. Αν τους πω να βαλουν την Ι θα μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω wifi δηλαδη να παταω να ψαξει μονο του για αναβαθμισεις? ΔΕΝ παιρνω ποσοστα απο το vickmall , αλλα επειτα απο υποδειξη μου οι τυποι εκει πλεον περνανε την Ι rom και στο στελνουν ως Ι , το Minideal το στελνει ως A , εχω μιλησει και με τα δυο site, στο μεν vickmall η selina επιβεβαιωνει οτι πλεον περνανε την Ι rom, στο minideal η rachel-(linda) λεει οτι το κινητο το στελνουν με την A. Η διαφορα τιμης διορθωνεται ευκολα ;) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Δεν καταλαβα την διαφορα της Α απο την Ι. Σε ποια απο τις 2 θα μπορω να κανω update την ρομ μεσω wifi μολις θα εχει βγει καινουρια εκδοση? Δεν με ενοχλει καθολου να το εχω στα αγγλικα αλλα το θεμα μου ειναι οι αναβαθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Δεν καταλαβα την διαφορα της Α απο την Ι. Σε ποια απο τις 2 θα μπορω να κανω update την ρομ μεσω wifi μολις θα εχει βγει καινουρια εκδοση? Δεν με ενοχλει καθολου να το εχω στα αγγλικα αλλα το θεμα μου ειναι οι αναβαθμισεις Βάλε την Α τότε. Δεν έχει ελληνικά, αλλά βγαίνει συχνά (κάθε βδομάδα) νέo firmware, το οποιο φυσικά το κάνεις update OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η μονη διαφορα δηλαδη ειναι τα ελληνικα. Με βαση την δικη σας εμπειρια οσοι ειστε κατοχοι του κινητου καιρο τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η μονη διαφορα δηλαδη ειναι τα ελληνικα. Με βαση την δικη σας εμπειρια οσοι ειστε κατοχοι του κινητου καιρο τι προτεινετε? Δεν είναι η μόνη διαφορά. Η μόνη ΟΥΣΙΩΔΗΣ διαφορά είναι τα ελληνικά. Εγώ μόνο Α βάζω, δε με απασχολούν τα ελληνικά στο μενού (και επιλογή να είχα, πάλι στα αγγλικά θα το είχα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Σ'ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Παιδιά έχω θέμα με το account μου στο flyme δεν μου κάνει log in γιατί λέει ότι πρέπει να κάνει log out ο προηγούμενος πού το είχε.το είχα πάρει από ένα παιδί.τον ρώτησα και δεν θυμόταν τον κωδικό του.ξέρετε πως να το ακυρώσω???και κάτι άλλο μπορώ να επέμβω στα εικονίδια του θέματος του κινητό???θέλω να αλλάξω το χρώμα των γραμμάτων στις ονομασίες των προγραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδιά έχω θέμα με το account μου στο flyme δεν μου κάνει log in γιατί λέει ότι πρέπει να κάνει log out ο προηγούμενος πού το είχε.το είχα πάρει από ένα παιδί.τον ρώτησα και δεν θυμόταν τον κωδικό του.ξέρετε πως να το ακυρώσω???και κάτι άλλο μπορώ να επέμβω στα εικονίδια του θέματος του κινητό???θέλω να αλλάξω το χρώμα των γραμμάτων στις ονομασίες των προγραμμάτων. Για το πρώτο πρέπει ο προηγούμενος να κάνει μάλλον reset του κωδικού Για το δεύτερο μόνον αν βάλεις άλλον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) μολις πριν λιγες ωρες παρελαβα το τηλεφωνο.Παρα πολυ καλη πρωτη εντυπωση αρκετα γρηγορο . Το μονο θεμα που ειχα arxika ητανε με το usb host. αφου το ροοταρα κατεβασα το Usb host check το οποιο μου υπεδειξε οτι το android.hardware.usb.host.xml δεν μπορουσε να διαβαστει. αλλαζοντας τα permissions σε rrr λυθηκε το θεμα και το usb otg πλεον δουλευει περιφημα. αναγνωριζει εξωτερικα dac πχ fiio e17(μεσω usb audio player pro) και οτι δισκο του εβαλα επανω ακομα και ntfs!! Οσον αφορα για τον ηχο που πιο πολυ για αυτο το αγορασα παρα πολυ καλος για τηλεφωνο. Μου ηρθε με 4.1.1.3U . Να μεινω εκει τι προτεινετε? οι επομενες εκδοσεις ειναι καλυτερες στον τομεα του ηχου? αν ναι πειτε μου ποια να βαλω. Επισης κατι βιντεακια china Unicom και ενα αλλο μου εμφανιζονται οταν ανοιγω το κινητο Edited January 25, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδια η 4.5.7i δουλευει απροβληματιστα που το στελνει το vickmall? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Μια ερώτηση μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο τηλέφωνο.Υπάρχει δίκαρτη έκδοση; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδιά μου ήρθε να κάνω ενημέρωσή η 5.6.1.26 σε beta εκδοσή.αλλά δεν γραφεί πουθενά γιαυτήν .ξέρετε τι αλλάζει στο κινητό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Παιδιά μου ήρθε να κάνω ενημέρωσή η 5.6.1.26 σε beta εκδοσή.αλλά δεν γραφεί πουθενά γιαυτήν .ξέρετε τι αλλάζει στο κινητό?? Κάντην μας πεις και εμάς Σορυ τώρα αλλά τι να αλλάξει εμφανώς? Οι μόνες διάφορες ήταν από 4 σε 5 Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν όλες αυτές οι συχνές ενημερώσεις όταν αλλάζουν προς το χειρότερο κάποια πράγματα, πχ μπαταρία, ένδειξη στατιστικών μπαταρίας, ενισχυτη μουσικής και άλλα... Edited January 26, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ακριβώς όπως το ειπες, απροβληματιστα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 https://meizufans.eu/forum/topic/4283/flyme-os-5-6-1-26-test-firmware-mx4-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts