esentis13 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Σ ευχαριστώ φιλέ, θα το πάρω, στα 185$ είναι πολύ δυνατό πλέον και έχει κ πολύ καλο chip ήχου. Να'σαι σίγουρος ότι δε θα το μετανιώσεις κι ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. :) Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 θελω να το παραγγειλω για εναν φιλο μου. απο που λετε να το παρω και τι να ζητησω απο rom για να μην με πρηζει μετα να του το φτιαχνω??? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 θελω να το παραγγειλω για εναν φιλο μου. απο που λετε να το παρω και τι να ζητησω απο rom για να μην με πρηζει μετα να του το φτιαχνω??? :P Πάρε Ι για σιγουριά... Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Πάρε Ι για σιγουριά... international δηλαδη θα τους πω?ή ετσι οπως το λες I ? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- international δηλαδη θα τους πω?ή ετσι οπως το λες I ? σορρυ βλακεια ερωτηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ολα μετατρεπονται μονιμα σε Ι . Meizufans -> MX4 Pro -> Mods & Rooting Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδια μετα απο εντονη χρηση απο χθες που το επιασα στα χερια μου δε θα αναφερω ΟΛΑ τα ΤΕΛΕΙΑ πραγματα που σου προσφερει το κινητο αλλα 1 εκνευριστικο κι ενα που μου κανει εντυπωση! οποιος εχει λυση γι αυτα που θα πω να μου την πει παρακαλω! λοιπον 1. Ειναι μερικες εφαρμογες που δε μπορεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πας "πισω".Αναγκαζομαι λοιπον και παταω το home button και να ξανα ανοιξω την εφαρμογη για να παω στο μενου που θα πηγαινα αν πατουσα το "πισω" Η μονη λυση που βρηκα,αλλα οχι βολικη,ειναι το smartTouch! Εχετε καποια λυση??? 2.Η Ραμ μου κυμαινεται συνεχως στο 65%+ Με ανοιγμα facebook,,Viber, παταει 80% δε μου φαινεται λογικο για 3gb Ram!εκτος κι αν κάνει τοσο "ζημια" η 2Κ ανάλυση! Εχω το flyme 4.2.8.2U Ευχαριστω εκ το προτέρων για την οποια βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδια μετα απο εντονη χρηση απο χθες που το επιασα στα χερια μου δε θα αναφερω ΟΛΑ τα ΤΕΛΕΙΑ πραγματα που σου προσφερει το κινητο αλλα 1 εκνευριστικο κι ενα που μου κανει εντυπωση! οποιος εχει λυση γι αυτα που θα πω να μου την πει παρακαλω! λοιπον 1. Ειναι μερικες εφαρμογες που δε μπορεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πας "πισω".Αναγκαζομαι λοιπον και παταω το home button και να ξανα ανοιξω την εφαρμογη για να παω στο μενου που θα πηγαινα αν πατουσα το "πισω" Η μονη λυση που βρηκα,αλλα οχι βολικη,ειναι το smartTouch! Εχετε καποια λυση??? 2.Η Ραμ μου κυμαινεται συνεχως στο 65%+ Με ανοιγμα facebook,,Viber, παταει 80% δε μου φαινεται λογικο για 3gb Ram!εκτος κι αν κάνει τοσο "ζημια" η 2Κ ανάλυση! Εχω το flyme 4.2.8.2U Ευχαριστω εκ το προτέρων για την οποια βοηθεια! αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη να ενεργοποιησεις την μπαρα με το back button. δεν υπαρχει αλλη λυση ομως. Πως και δεν εχεις βαλει flyme5? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustAguy Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 το κουμπί που αυξάνει την ένταση έχει σε κανέναν άλλον θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 νεα πτωση τιμης απο το minideal.net, τι εχουν παθει με αυτο το κινητο? ξεστοκαρουν? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 μολις το παρηγγειλα απο vickmall. γενικα ειπα να το κανουν root και η selina μου ειπε οτι δεν θα το κανουν δεν ειναι καλο για το τηλεφωνο. ειναι κατι τετοιο δυνατον? γενικα τι αλλα να τους ζητησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 μολις το παρηγγειλα απο vickmall. γενικα ειπα να το κανουν root και η selina μου ειπε οτι δεν θα το κανουν δεν ειναι καλο για το τηλεφωνο. ειναι κατι τετοιο δυνατον? γενικα τι αλλα να τους ζητησω?? Κ εγώ σήμερα από vickmall, γτ να το ρουταρουν? Με Ι rom θα έρθει μου είπε και είναι καθαρότατο ούτε bloatware ούτε κινεζιες. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη να ενεργοποιησεις την μπαρα με το back button. δεν υπαρχει αλλη λυση ομως. Πως και δεν εχεις βαλει flyme5? Ειλικρινα δεν εχω προσεξει πουθενα για ενεργοποιηση του back button! εβαλα το smartTouch κι εχω αφησει τη μπαλιτσα που εμφανιζεται,στο σημειο που ειναι το back και παταω αυτο! Flyme 5 θα βαλω αλλα δεν ειναι του στυλ μου να βαζω test αλλα μονο stable! Εκτος κι αν ακομα και στις test εχετε παρατηρησει πολυ καλυτερη λειτουργια στο κινητο απ οτι στο Φλυμε 4.2.8.2U για το οποιο λεγατε σε προηγουμενα ποστ οτι ειναι το καλυτερο και δεν αξιζει να παμε σε Λολιοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Αν θες την καλύτερη μέχρι σήμερα αυτονομία που έχει παρουσιαστεί στη συσκευή, πας σε 4.2.8.2, απο'κει και πέρα, εγώ θα μείνω στην 5.6, δε βρίσκω λόγο επιστροφής σε 4.2.8.2 που είναι καλύτερη των Lollipop 5.0 Based ROMs της Meizu, κατά τη γνώμη μου. Σου Σε σύγκριση με την 4.5.7 λοιπόν, καλύτερα 5.6 ;) Απο 4.2.8.2 οταν πηγες σε 5.6 τη χρησιμοποιησες για backup? Γιατι το titanium δεν μου δουλευει μαλλον επειδη αλλαζεις απο κιτ κατ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Απο 4.2.8.2 οταν πηγες σε 5.6 τη χρησιμοποιησες για backup? Γιατι το titanium δεν μου δουλευει μαλλον επειδη αλλαζεις απο κιτ κατ. Τίποτα δε χρησιμοποίησα, πέρασα απλά τις εφαρμογές ξανά, οι επαφές μου είναι στο Gmail, φωτογραφίες κλπ είναι πάντα στο σύννεφο, άρα δε χάνω ποτέ και τίποτα, όποια στιγμή κι αν κάνω Factory Reset. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδια η μπαταρια του με σερφαρισμα κανενα βιντεο , λιγα τηλεφωνα και μουσικη βγαζει τη μερα;; Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi note 3 (το τωρινο μου κινητο ειναι το samsung note 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδια η μπαταρια του με σερφαρισμα κανενα βιντεο , λιγα τηλεφωνα και μουσικη βγαζει τη μερα;; Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi note 3 (το τωρινο μου κινητο ειναι το samsung note 3) Προσωπικά δεν έχω θέμα, άρα η απάντηση (από εμένα) είναι ναι. :) Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofilosmou Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπερα σε ολους...θελω μια μικρη βοηθεια σχετικα με την εγκατασταση του google installer απο το App Store που έχει η Meizu...βρηκα την εφαρμογη,ολα καλα αλλα εκει που εκανε downloading τα διαφορα (framework,google account management) το use google play δεν κατεβαινε και στο τελος μου εβγαλε file damage και μου δινει 2 επιλογες...uninstall και a key to repair...δεν ειδα φως ουτε πατωντας την μια επιλογη ουτε την αλλη...τι να κανω??? Παράθεση Όταν είσαι νέος θέλεις να είσαι καλός στις εξετάσεις και όταν γεράσεις θέλεις να είναι καλές οι εξετάσεις σου...:superman:: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδια μετα απο εντονη χρηση απο χθες που το επιασα στα χερια μου δε θα αναφερω ΟΛΑ τα ΤΕΛΕΙΑ πραγματα που σου προσφερει το κινητο αλλα 1 εκνευριστικο κι ενα που μου κανει εντυπωση! οποιος εχει λυση γι αυτα που θα πω να μου την πει παρακαλω! λοιπον 1. Ειναι μερικες εφαρμογες που δε μπορεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πας "πισω".Αναγκαζομαι λοιπον και παταω το home button και να ξανα ανοιξω την εφαρμογη για να παω στο μενου που θα πηγαινα αν πατουσα το "πισω" Η μονη λυση που βρηκα,αλλα οχι βολικη,ειναι το smartTouch! Εχετε καποια λυση??? 2.Η Ραμ μου κυμαινεται συνεχως στο 65%+ Με ανοιγμα facebook,,Viber, παταει 80% δε μου φαινεται λογικο για 3gb Ram!εκτος κι αν κάνει τοσο "ζημια" η 2Κ ανάλυση! Εχω το flyme 4.2.8.2U Ευχαριστω εκ το προτέρων για την οποια βοηθεια! Στις ρυθμισεις εκει που δειχνει το χερι μπορεις να διαλεξεις πως θα πηγαινεις πισω αλλα και αλλες λειτουργιες του κντ. Εχω το ιδιο flyme και δεν θα το αλαξω μεχρι να βγουν stable τα 5 αρια !!! Οσον αφορα τη ram εκει δεν μπορω να βοηθησω ισως γιατι δε το ζοριζω το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Στις ρυθμισεις εκει που δειχνει το χερι μπορεις να διαλεξεις πως θα πηγαινεις πισω αλλα και αλλες λειτουργιες του κντ. Εχω το ιδιο flyme και δεν θα το αλαξω μεχρι να βγουν stable τα 5 αρια !!! Οσον αφορα τη ram εκει δεν μπορω να βοηθησω ισως γιατι δε το ζοριζω το δικο μου Ευχαριστω! Αυτο που κανεις ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις την αφη του home button ως "πισω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καλησπερα σε ολους...θελω μια μικρη βοηθεια σχετικα με την εγκατασταση του google installer απο το App Store που έχει η Meizu...βρηκα την εφαρμογη,ολα καλα αλλα εκει που εκανε downloading τα διαφορα (framework,google account management) το use google play δεν κατεβαινε και στο τελος μου εβγαλε file damage και μου δινει 2 επιλογες...uninstall και a key to repair...δεν ειδα φως ουτε πατωντας την μια επιλογη ουτε την αλλη...τι να κανω??? Θα σου πρότεινα αυτό που έκανα κι εγώ... Factory Reset και να δοκιμάσεις ξανά. Σε ποια έκδοση του Flyme είσαι; Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofilosmou Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Θα σου πρότεινα αυτό που έκανα κι εγώ... Factory Reset και να δοκιμάσεις ξανά. Σε ποια έκδοση του Flyme είσαι; εχω την 4.2.8.2Α...Θα δω φως με factory reset??τι χανω με factory reset? Παράθεση Όταν είσαι νέος θέλεις να είσαι καλός στις εξετάσεις και όταν γεράσεις θέλεις να είναι καλές οι εξετάσεις σου...:superman:: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Κανε unistall και ψάξε να βρεις να περάσεις την έκδοση 1.4.4 . Κανε μια επανεκκίνηση πρώτα μετά το unistall Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 εχω την 4.2.8.2Α...Θα δω φως με factory reset??τι χανω με factory reset? Σήμερα που έκανα Hard Reset, σε 5.6, μου έκανε το ίδιο. Απεγκατέστησα το Google Installer, το εγκατέστησα ξανά, δεν έπαιξε, το έσβησα πάλι, έκανα επανεκκίνηση, το πέρασα ξανά και δούλεψε. Όσο για το τί χάνεις με το Factory Reset, τα πάντα. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Παιδιά έχω κατεβάσει την 4.2.8.2i από το flyme.cn πάω να το τρεξω και με πετάει στην οθόνη πού είναι για να κανείς update και μου λέει file corrupt. μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν μου βρισκεί το αρχείο???ενώ την 5.6 την test την τρέχει κανονικά.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ειλικρινα δεν εχω προσεξει πουθενα για ενεργοποιηση του back button! εβαλα το smartTouch κι εχω αφησει τη μπαλιτσα που εμφανιζεται,στο σημειο που ειναι το back και παταω αυτο! Flyme 5 θα βαλω αλλα δεν ειναι του στυλ μου να βαζω test αλλα μονο stable! Εκτος κι αν ακομα και στις test εχετε παρατηρησει πολυ καλυτερη λειτουργια στο κινητο απ οτι στο Φλυμε 4.2.8.2U για το οποιο λεγατε σε προηγουμενα ποστ οτι ειναι το καλυτερο και δεν αξιζει να παμε σε Λολιοπ Λιγο offtopic, ειχα MX4 και με βόλευε το smartTouch τωρα που εχω G4 ψαχνω να βαλω το ιδιο απο το playstore ξερετε καποια εφαρμογή; μ ενδιαφέρει ο τροπος λειτουργιας με την μπαλιτσα. Ευχαριστώ Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts