Lippi Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σχετικά με την κάμερα (και επειδή δεν έχω καμία εμπειρία σε σονυ σειρά Ζ): Το πρόβλημα του superior auto σύμφωνα με κάποια site (που υποτίθεται ότι το εψάξαν) είναι το over exposure. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποια επιλογή στο manual mode να μειώσεις το exposure και να έχεις όλα τα άλλα settings στο auto; Αν γίνεται και μπορείς να σώσεις συντόμευση με τέτοια ρύθμιση μήπως τελικά βελτιώνεται η ποιότητα των point and shoot φωτό; Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σχετικά με την κάμερα (και επειδή δεν έχω καμία εμπειρία σε σονυ σειρά Ζ): Το πρόβλημα του superior auto σύμφωνα με κάποια site (που υποτίθεται ότι το εψάξαν) είναι το over exposure. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποια επιλογή στο manual mode να μειώσεις το exposure και να έχεις όλα τα άλλα settings στο auto; Αν γίνεται και μπορείς να σώσεις συντόμευση με τέτοια ρύθμιση μήπως τελικά βελτιώνεται η ποιότητα των point and shoot φωτό; Αυτό ειναι καλό ερώτημα. Ας μας απαντήσουν κάτοχοι και προηγούμενων z σειρών που γνωρίζουν κάτι παραπάνω η ασχολούνται πολύ με δυνατότητες κάμερας στο κινητό. Επίσης αν χρησιμοποιώντας άλλη εφαρμογή κάμερας επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα πχ Google camera. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μαλλον πιστεύω ειναι θέμα επιλογής της Sony που παράγει και πουλάει και φωτογραφικές μηχανές και που δεν θέλει να τα δώσει ολα οπως επίσης πουλάει σε άλλους κατασκευαστες(Samsung,Apple κ,α) και θέλει να κρατήσει μια ισορροπία. Μεγάλη αλήθεια , συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Sony will update entire Xperia Z line to Android 5.0 Lollipop http://www.gsmarena.com/sony_plans_to_update_the_entire_xperia_z_line_to_android_lollipop-news-9960.php αναμενόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Alex φίλος που το πήρε μου λέει ότι όταν ακούει μουσική το τηλ δονείται.Στο δικό μου αν και δεν είμαι φαν της μουσικής στο τηλέφωνο δεν εχω δει η καταλάβει κάτι παρομιο Έχεις κάτι υπόψιν σου??? Σήμερα που το είδα από κοντά στο πλαίσιο το τεσταρα κι εγώ. Πραγματικά στο τέρμα της έντασης το τηλέφωνο έκανε δονήσεις. Αναφέρομαι στον ήχο από τα ηχεία κι όχι χρήση ακουστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Σήμερα που το είδα από κοντά στο πλαίσιο το τεσταρα κι εγώ. Πραγματικά στο τέρμα της έντασης το τηλέφωνο έκανε δονήσεις. Αναφέρομαι στον ήχο από τα ηχεία κι όχι χρήση ακουστικών Παρουσιάζεται μία μικρή δόνηση λόγω της αδιαβραχοποίησης. Παρόμοιο φαινόμενο παρουσιάζει και το galaxy s5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τελικά παιδιά η συσκευή έχει anti shatter film; είχε συζητηθεί πιο πριν αλλά δεν είδα κάποια ξεκάθαρη απάντηση.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Επειδή κυκλοφορεί αρκετές μέρες τώρα, θεωρώ ότι αν είχε ASF όλο και κάποιος θα είχε κάποιο σχετικό βίντεο/ποστ ή κάτι τέλος πάντων όπου θα τα έχωνε στην Σονυ. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν μου φαίνεται να έχει η και να έχει δεν φαίνεται καν. Επίσημα όπου ρώτησα μου απάντησαν όχι. Πλέον δεν με απασχολεί. Η οθόνη είναι τόσο εντυπωσιακή και το touch feelings τόσο εξαιρετικό που σε κερδίζει με την μια(ανώτερο και στα 2 από το z2) Μπορεί ο οποιοσδήποτε να το δει πλέον σε κάνα κατάστημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 επειδή κάποια στιγμή μελλοντικά είναι πολύ πιθανό να το τσιμπήσω (αν θελήσει κανείς από τους δικούς μου το z1), θα ήθελα να έχω λυμμένο το συγκεκριμένο ζήτημα :) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το είδα σήμερα στο copper χρώμα,απερρίφθη. Μένει να το δω στο πράσινο. Σαν συσκευή πάντως είναι καλύτερό σε αρκετά σημεία σε σχέση με το z2. Πολύ ωραίο στο χέρι επιτέλους. Αν προχωρήσω σε αγορά του,ο λόγος θα είναι καθαρά αν η μπαταρία του κρατάει πάνω από 5 ώρες με οθόνη ανοιχτή και σκισιμο,αλλιώς μένω με το g3. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το είδα σήμερα στο copper χρώμα,απερρίφθη. Μένει να το δω στο πράσινο. Σαν συσκευή πάντως είναι καλύτερό σε αρκετά σημεία σε σχέση με το z2. Πολύ ωραίο στο χέρι επιτέλους. Αν προχωρήσω σε αγορά του,ο λόγος θα είναι καθαρά αν η μπαταρία του κρατάει πάνω από 5 ώρες με οθόνη ανοιχτή και σκισιμο,αλλιώς μένω με το g3. Σε σχέση με το g3 έχει τουλάχιστον 2 ώρες παραπάνω αυτονομία σε οθόνη. Τσεκαρισμενο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το είδα σήμερα στο copper χρώμα,απερρίφθη. Μένει να το δω στο πράσινο. Σαν συσκευή πάντως είναι καλύτερό σε αρκετά σημεία σε σχέση με το z2. Πολύ ωραίο στο χέρι επιτέλους. Αν προχωρήσω σε αγορά του,ο λόγος θα είναι καθαρά αν η μπαταρία του κρατάει πάνω από 5 ώρες με οθόνη ανοιχτή και σκισιμο,αλλιώς μένω με το g3. Εγώ το Ζ2 που το ελιωνα αλυπητα, έβγαζε 5:30 ώρες. Οπότε πιστεύω ότι το Ζ3 θα τις πιάνει εξίσου αυτές τις ώρες που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το είδα σήμερα στο copper χρώμα,απερρίφθη. Μένει να το δω στο πράσινο. Σαν συσκευή πάντως είναι καλύτερό σε αρκετά σημεία σε σχέση με το z2. Πολύ ωραίο στο χέρι επιτέλους. Αν προχωρήσω σε αγορά του,ο λόγος θα είναι καθαρά αν η μπαταρία του κρατάει πάνω από 5 ώρες με οθόνη ανοιχτή και σκισιμο,αλλιώς μένω με το g3. Δεν είναι λόγος αυτός. Πάρε με 15 ευρώ μια δεύτερη γνήσια μπαταρία για το g3 και θα μπορείς να είσαι εκτός πρίζας 70% παραπάνω χρόνο από το z3. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το μικρόβιο της αλλαγής πολλές φορές ειναι πιο ισχυρό απο οποιοδήποτε επιχείρημα να μείνεις στο παρόν κινητό. Εγω με το z2 άνετα έμεινα μαζί του το εςτω1 με 1.5 έτος και θα με κάλυπτε ικανοποιητικότατα,αν δεν ήθελα μια αλλαγή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 @ Alextrela... Πόσο δίκιο έχεις +1.000 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το μικρόβιο της αλλαγής πολλές φορές ειναι πιο ισχυρό απο οποιοδήποτε επιχείρημα να μείνεις στο παρόν κινητό. Εγω με το z2 άνετα έμεινα μαζί του το εςτω1 με 1.5 έτος και θα με κάλυπτε ικανοποιητικότατα,αν δεν ήθελα μια αλλαγή. Και το μικρόβιο της επιδειξιομανίας επίσης, για να δείξουν ορισμένοι ότι έχουν το πιο τελευταίο μοντέλο, κι ό,τι δεν είναι ξεπερασμένο το παρόν κινητό τους. Το βλέπουμε καθημερινά εδώ μέσα, τα ίδια 5-6 άτομα αγοράζουν όλες τις καινούργιες συσκευές (ναυαρχίδες των 700-800€), και σε μια βδομάδα πουλάνε, μόνο και μόνο για να πουλήσουν μούρη στο φόρουμ ότι τα έχουν δοκιμάσει όλα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εγώ προσωπικά είμαι πολύ επιλεκτικός και δεν μπαίνω στο κόπο να δοκιμάσω κάτι αν δεν μου αρέσει πραγματικά κι αν το αξίζει σαν συσκευή,ετσι ώστε να το κρατήσω ένα εξάμηνο περίπου.(z2 και τώρα z3 αφού το έδωσα και στην ουσία μου βγήκε το z3 200 ευρώ) Μόνο με το m8 έκανα την εξαίρεση που το κράτησα ένα δίμηνο σαν την πρώτη HTC συσκευή που αγοράζω. Ούτε καν θα έμπαινα στο κόπο σε Κορεατες(s5/alpha/note/g3 και να με πλήρωναν από πάνω) Και πάντα μια συσκευή έχω αυστηρά ούτε καν backup,παρα ένα dumb phone για τις δύσκολες στιγμές που μείνω χωρίς συσκευή.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Άλλοι τα χώνουν σε τηλέφωνα Άλλοι σε put@νες Άλλοι σε μπάρ Άλλοι σε ναρ τικα Άλλοι σε αμάξια Και πάει λέγοντας Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πολλοί είμαστε γκατζετακηδες και μας αρέσει η τεχνολογία. Δεν είναι απαραίτητα κακο αυτό. Δεν παίρνουμε το οτιδήποτε μόνο και αυστηρά γιατί μας χρειάζεται για α η β λόγο,αλλα επειδή μας αρέσει κι όλες. Όταν συνδυάζονται και τα 2 είναι καλύτερα πάντα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πήγα να δω το Z3c στο Golden Hall (θα γράψω στο νήμα εντυπώσεις) και ξαναείδα το Z3 σε κούπερ. Δίπλα είχε το Ζ2 και εγώ κρατούσα το Ζ1.. Μπορώ να πω ότι η Sony απλά ξεπέρασε τον εαυτό της. Αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Σε σχέση με το g3 έχει τουλάχιστον 2 ώρες παραπάνω αυτονομία σε οθόνη. Τσεκαρισμενο. θετικό αυτό καθώς αυτό ζητάω. Δεν είναι λόγος αυτός. Πάρε με 15 ευρώ μια δεύτερη γνήσια μπαταρία για το g3 και θα μπορείς να είσαι εκτός πρίζας 70% παραπάνω χρόνο από το z3. δεν μου αρέσει να βγάζω καπάκια και να αλλάζω μπαταρίες. Το μικρόβιο της αλλαγής πολλές φορές ειναι πιο ισχυρό απο οποιοδήποτε επιχείρημα να μείνεις στο παρόν κινητό. Εγω με το z2 άνετα έμεινα μαζί του το εςτω1 με 1.5 έτος και θα με κάλυπτε ικανοποιητικότατα,αν δεν ήθελα μια αλλαγή. Το g3 με καλύπτει πέρα της μπαταρίας,άσε πού η lg έχει πετύχει αυτό πού οι υπόλοιποι κατασκευαστές δεν κάνουν.καλό μέγεθος,τεράστια οθόνη,αλλά και γενικά είναι καλή συσκευή. Μα το πίσω μέρος του z είναι όντως γυαλί? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πήγα να δω το Z3c στο Golden Hall (θα γράψω στο νήμα εντυπώσεις) και ξαναείδα το Z3 σε κούπερ. Δίπλα είχε το Ζ2 και εγώ κρατούσα το Ζ1.. Μπορώ να πω ότι η Sony απλά ξεπέρασε τον εαυτό της. Αυτά. ΄ Όχι cooper βρε, copper(=χαλκός). Εκτός και αν το βγάζει πια η Mini. :lol: Πέρα από την πλάκα, δε θα αγιάσουμε ποτέ να κρατήσουμε κινητό για μεγάλο διάστημα με καλές συσκευές που βγαίνουν επιτέλους. Θέλω πάρα πολύ να δω το πράσινο αλλά στην Ελλάδα μάλλον ούτε για δείγμα Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Άλλοι τα χώνουν σε τηλέφωνα Άλλοι σε put@νες Άλλοι σε μπάρ Άλλοι σε ναρ τικα Άλλοι σε αμάξια Και πάει λέγοντας και εγω τα χονω σε αυτοκινητα αλα οχι καγκουροπραγματα και φισηκα τα χονουμε στης γυναικες μας γιατι αλιως θα εχουμε μεγαλη γκρινια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ΄ Όχι cooper βρε, copper(=χαλκός). Εκτός και αν το βγάζει πια η Mini. :lol: Πέρα από την πλάκα, δε θα αγιάσουμε ποτέ να κρατήσουμε κινητό για μεγάλο διάστημα με καλές συσκευές που βγαίνουν επιτέλους. Θέλω πάρα πολύ να δω το πράσινο αλλά στην Ελλάδα μάλλον ούτε για δείγμα Χαχαχααχ!! έχεις δίκιο..Δεν ήξερα καν ότι ο χαλκός στα αγγλικά λέγεται έτσι.:p Το πράσινο μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές, εικάζω για να προωθηθεί και το Z3c σε αυτό το χρώμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts