Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι όντως. Έστω το 4g!

Μου τα αλλαζεις τωρα, προφανως αυτο εχω (ειχα δηλαδη μεχρι να το δωσω) και εγω. Σιγουρα το να ψαχνει ολη μερα 4G ειναι περιττο και ενεργοβορο, αλλα το 3G οπου εχει και στην υπογα μου, ε δεν θα σκασω κιολας αν παω μια βολτα και στο δρομο δεν πιανει..Αυτο λοιπον εννοουσα, να το εχεις 3G προεπιλογη και να πετας ενα 4G αν θες να στειλεις κανα αρχειο κτλ και εχεις σημα. Μεχρι εκει.

Εγώ για την αλλαγή ανάμεσα σε 2G/3G/4G έχω βάλει μια εφαρμογή που εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις, την Switch 2g/3g και προσθέτει στις ειδοποιήσεις ένα κουμπί.

Δεν το εκανα γιατι γενικως αποφευγω περιττες εφαρμογες. Συμφωνω να το κανεις αν το θες, εγω εφοσον εβγαζα 2 ημερες με 3G δε με απασχολουσε να το βγαλω,καθως δεν θα πηγαινα στις 3, αρα ειτε ειναι 2 με 20% στο τελος ειτε 2 με 25% το ιδιο μου εκανε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://goo.gl/photos/Jp4PmfmMzGpV6ffN7

γεια σας και παλι! Εβαλα δοκιμαστικα το μοτιβο στο κλειδωμα οθόνης και τωρα δεν βγαινει! Οπως βλεπετε στην 8η και τελευται φωτογραφια η επιλογη κανένα απενεργοποιηθηκε! Ενω πριν βαλω το μοτιβο υπήρχε!

Εχω και αλλο ενα κλειδωμα οθονης με τη θαλασσα που φαινεται στην αρχη στην πρωτη φωτογραφια και ετσι τωρα χανω πολυ χρονο. Πρεπει να συνεχισω ξεκλειδωμα οθονης με την 2η και 3η φωτο!

Οι τεσσερις τελευταιες δειχνουν πως φτανω απο τις ρυθμισεις στο χαζο κλειδωμα οθονης με μοτιβο που πια μου απενεργοποιησε την επιλογη κανενα κλειδωμα.

Βεβαια αυτο το κλειδωμα με τη θαλασσα το θελω να παραμεινει!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και βοηθεια εμπλεξα σοβαρα!

Στην καρτέλα ασφάλεια στην μέση περίπου λέει εκκαθάριση διαπιστευτηριων! Πάτα πάνω να κάνει εκκαθάριση και μετά θα εμφανιστεί το "κανένα "

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Στην καρτέλα ασφάλεια στην μέση περίπου λέει εκκαθάριση διαπιστευτηριων! Πάτα πάνω να κάνει εκκαθάριση και μετά θα εμφανιστεί το "κανένα "

Ωσαννά! σώθηκα! ανασταση! Σε ευχαριστω παρα πολύ! Εμ που να το σκεφτει καποιος!

Έχω τα lenovo z2pro, αλλά δεν έχω δει χαρά από μπαταρία, να το κάνω ανταλαγη με το z3?Σας ευχαριστώ παιδιά

Έχω τα lenovo z2pro, αλλά δεν έχω δει χαρά από μπαταρία, να το κάνω ανταλαγη με το z3?Σας ευχαριστώ παιδιά

Εννοείται, η συσκευή πετάει και ειδικά στο θέμα μπαταρία είναι εξαιρετική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αν το φορτίζω με καλώδιο μικρότερης συσκευής (καλώδιο μόνο, ανταπτορα κανονικό) παίζει να αργεί περισσότερο η φόρτιση και να μην είναι και σωστή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ο ανταπτορας δίνει τα αμπερ Όχι το καλώδιο ,αρα ίδια φόρτιση θα κάνεις

Όσο ποιο μικρό καλώδιο τόσο ποιο γρήγορη φορτίσει, το έχω τσεκάρει άπειρες φορές, μέσα σε λίγες μέρες άλλαξα one plus tow LG g4 lenovo vibe z2pro, αν είχε λίγο ποιο δυνατό ηχείο θα ήταν θεϊκό το Z3.τελικα όμως θα μείνω σε αυτό λόγο αυτονομίας.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ας έρθει στα γνωστά μαγαζιά...και θα με δείτε στις αγγελίες....:p

Το είχα μέχρι χθες το pro με κλειστά μάτια δωστο και πάρε ζ3

Παίζει ρόλο το καλώδιο. Υπάρχουν καλώδια πού μπορούν να "μεταφέρουν" μέχρι 1Α(1000mah) και Υπάρχουν καλώδια που μπορούν να "μεταφέρουν" παραπάνω από 1Α(1000mah)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παίζει ρόλο το καλώδιο. Υπάρχουν καλώδια πού μπορούν να "μεταφέρουν" μέχρι 1Α(1000mah) και Υπάρχουν καλώδια που μπορούν να "μεταφέρουν" παραπάνω από 1Α(1000mah)

Κάτι τέτοιο θυμόμουν κι εγώ. Βέβαια δεν μπορείς να δεις από κάπου τις προδιαγραφές του καλωδίου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι, τις προδιαγραφές του καλωδίου δεν μπορείς να τις δεις εύκολα.

Έχω τρια διαφορετικά usb mah meter http://www.google.gr/search?q=usb+mah+meter&newwindow=1&nomo=1&hl=el&gbv=2&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAUQ_AVqFQoTCMaEu_OmgckCFQtxFAod9wIChQ και έχω τσεκάρει τα καλώδια που χρησιμοποιώ, ξέρω ποιά καλώδια μού βγάζουν κάτω από 1Α και ποια πάνω από 1Α

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εμένα ο φορτιστής του z3 εχει γίνει all around για όλες τις άλλες συσκευες(smartphone) άλλων εταιριών.:lol:

Με αυτο φορτίσω και το m8 και το edge και παλιότερο το flex 2:p

Με το δικό του καλώδιο και όχι τρίτο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Χρόνος φόρτισης με αυτό το μικρό καλώδιο που έχω από 1% σε 100 1ωρα και 7 λεπτά, το βράδυ θα σας πω και ποιο είναι, εσάς πόσο κάνει;

Παιδιά έχω ένα θεματακι στην λολιποπ, όταν γράφω μήνυμα στο messenger και ταυτόχρονα γράφει κι ο άλλος κι απαντάει,το πληκτρολόγιο τραβάει κολλήματα, στην kit kat δεν συνέβαινε αυτό, είναι λίγο σπαστικό υπάρχει καμία λύση; Επίσης διακρίνω κάπως κόλλημα όταν είναι κλειδωμένο το τηλ και πάω να το ξεκλειδωσω αργεί να μεταφερθεί στην αρχική οθόνη (σαν λαγκαρισμα) όταν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω αμέσως τότε όλα καλά Επίσης όταν έχω πχ ανοιχτή πίσω εφαρμογή όταν το ξεκλειδωσω αμέσως ξεκλειδώνει και ανοίγει την εφαρμογή στο σημείο που το κλειδωσα, γιατί συμβαίνει αυτό;

Όπως και ψιλολαγκαριαμα εμφανίζεται όταν κλείνω τις εφαρμογές όλες μαζί, αυτό το κομπιασμα που δεν σε πάει αμέσως στην αρχική οθόνη εννοώ

Edited by jmarousakis

Χρόνος φόρτισης με αυτό το μικρό καλώδιο που έχω από 1% σε 100 1ωρα και 7 λεπτά, το βράδυ θα σας πω και ποιο είναι, εσάς πόσο κάνει;

Πολύ καλός χρόνος. Το μαμισιο νομίζω θέλει γύρω στις 2-2.5 ώρες αντίστοιχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πολύ καλός χρόνος. Το μαμισιο νομίζω θέλει γύρω στις 2-2.5 ώρες αντίστοιχα.

Νομίζω ότι η γρήγορη φόρτιση φέρνει και γρηγορότερη αποφόρτιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι η γρήγορη φόρτιση φέρνει και γρηγορότερη αποφόρτιση.

Έτσι λένε, αλλά ποση διαφορά να κάνει στην τελική;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

απο χτες μου ειχε σπασει τα νευρα με τα data εκανα 3-4 factory reset μεχρι και sim πηγα και εβγαλα γιατι την αλλη την εκοψα και την εβαλα και τελικα ηθελε να κανω αυτο
:angry: τουλαχιστο ολα ειναι μια χαρα και το κινητο πεταει νομιζω κατεληξα μετα απο s5 Και g3 αυτο ειναι ανωτερο :D
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

απο χτες μου ειχε σπασει τα νευρα με τα data εκανα 3-4 factory reset μεχρι και sim πηγα και εβγαλα γιατι την αλλη την εκοψα και την εβαλα και τελικα ηθελε να κανω αυτο
:angry: τουλαχιστο ολα ειναι μια χαρα και το κινητο πεταει νομιζω κατεληξα μετα απο s5 Και g3 αυτο ειναι ανωτερο :D

Χαλαρά και με διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αγορασα μια θηκη και ενα tempered glass και η θηκη μου βγαζει το tempered glass :mad: :mad: :mad: δεν γινεται τετοια γκαντεμια!
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

αγορασα μια θηκη και ενα tempered glass και η θηκη μου βγαζει το tempered glass :mad: :mad: :mad: δεν γινεται τετοια γκαντεμια!

Μου έχει τύχει στο Mate 7,και είχα πάρει 3θηκες κιόλας

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι ιδέα μου παιδιά η με το x reality χαλάει ποιο πολύ μπαταρία;

Μου έχει τύχει στο Mate 7,και είχα πάρει 3θηκες κιόλας

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι ιδέα μου παιδιά η με το x reality χαλάει ποιο πολύ μπαταρία;

Εγω το είχα παντα στο on,στις default ρυθμίσεις οπως έρχεται η συσκευή αν δεν απατώμαι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά έχω ένα θεματακι στην λολιποπ, όταν γράφω μήνυμα στο messenger και ταυτόχρονα γράφει κι ο άλλος κι απαντάει,το πληκτρολόγιο τραβάει κολλήματα, στην kit kat δεν συνέβαινε αυτό, είναι λίγο σπαστικό υπάρχει καμία λύση; Επίσης διακρίνω κάπως κόλλημα όταν είναι κλειδωμένο το τηλ και πάω να το ξεκλειδωσω αργεί να μεταφερθεί στην αρχική οθόνη (σαν λαγκαρισμα) όταν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω αμέσως τότε όλα καλά Επίσης όταν έχω πχ ανοιχτή πίσω εφαρμογή όταν το ξεκλειδωσω αμέσως ξεκλειδώνει και ανοίγει την εφαρμογή στο σημείο που το κλειδωσα, γιατί συμβαίνει αυτό;

Όπως και ψιλολαγκαριαμα εμφανίζεται όταν κλείνω τις εφαρμογές όλες μαζί, αυτό το κομπιασμα που δεν σε πάει αμέσως στην αρχική οθόνη εννοώ

Κανείς;;;;

• The title was changed to Sony Xperia Z3