Nikos_Mpl Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 παιδες, απο τη στιγμη που ξερουμε πως γινεται η στεγανοποιηση, η οποια δεν χαλαει τον Premium χαρακτηρια του κινητου με ασχημες ενωσεις και ογκωδεις επιφανεις-γωνιες τυπου galaxy active εκδοσεις, τοτε θεωρω πως ειναι λογικο να εχουμε πιο πολλες αστοχιες.. Εγω με τοση ζεστη που κανει αυτες τις ημερες δεν νιωθω ασφαλης οπως ενιωθα τον Ιουνιο που το εβαζα στο νερο.. Οποτε αν το κανω, θα εχω παρει σιγουρα back up και ας μην ειχε θεμα τοτε. Προσωπικα εχω αρχισει να καταλαβαινω οτι ειναι ενα χαρακτηριστικο που σε κανει να νιωθεις μια παραπανω ασφαλεια στο νερο, αλλα δεν ειναι πανακεια. Θα ηθελα να ξερω σε τι ποσοστο υπαρχει αυτη η αστοχια, εδω εχω μετρησει καμια 10αρια περιστατικα. Δεν ξερω αν ειναι πολλα, αλλα σιγουρα θα πρεπει να προσεχουμε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Τα αλλάζουν όμως?? Γιατί αν βρούν δικαιολογία, θα πρέπει να ξεκινήσει το τρέξιμο(τηλέφωνα στη sony κλπ).. edit: Ξαναακοιξε τελικά σήμερα.. Δουλεύει οκ απ' ότι φαίνεται.. Δεν ξέρω αυτό αν είναι θετικό ή όχι για την εγγύηση! :P Edited August 2, 2015 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ρε παιδιά τι παίζει με την τιμή των κινητών? Το Ζ3 πήγε στα 480€ από 408! Περίμενα να πέσει στα 400 για να το χτυπήσω και εκτοξεύτηκε! Γνωρίζει κανείς τι παίζει κι αν θα υπάρξει πτώση τιμών? Γιατί αν είναι να δώσεις 500 πάς σε κάνα G4 που είναι πιο φρέσκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ρε παιδιά τι παίζει με την τιμή των κινητών? Το Ζ3 πήγε στα 480€ από 408! Περίμενα να πέσει στα 400 για να το χτυπήσω και εκτοξεύτηκε! Γνωρίζει κανείς τι παίζει κι αν θα υπάρξει πτώση τιμών? Γιατί αν είναι να δώσεις 500 πάς σε κάνα G4 που είναι πιο φρέσκο! Capital control, όλα τον ανήφορο πήραν. Και το G4 που λες στα από 450 έχει φτάσει 500+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ναι αλλά με το capital control θα πρέπει να πέσουν οι τιμές για να πουλήσουν και όχι να ανέβουν! Επίσης το z3 πήρε τρομερό ανήφορο παρά την έκδοση νεότερης ναυαρχίδας z3+.. έχετε καμία ιδέα του πόσο υπομονή πρέπει να κάνουμε..? ΣΥΓΝΩΜΗ για το off topic αλλά δεν βρήκα κάποιο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 διαβάζω διαβάζω διαβάζω και ακόμα δεν μπορώ να βρω έναν σοβαρό λόγο που πρέπει μια συσκευή τηλεφώνου έστω και αν αυτή είναι στα σπεκς αδιάβροχη, να την βουτάμε στο νερό.... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ναι αλλά με το capital control θα πρέπει να πέσουν οι τιμές για να πουλήσουν και όχι να ανέβουν! Επίσης το z3 πήρε τρομερό ανήφορο παρά την έκδοση νεότερης ναυαρχίδας z3+.. έχετε καμία ιδέα του πόσο υπομονή πρέπει να κάνουμε..? ΣΥΓΝΩΜΗ για το off topic αλλά δεν βρήκα κάποιο θέμα.. Δυστυχώς έπεσες σε άσχημη οικονομική συγκυρία όπου η απόκτηση smartphone ειναι μη ελκυστική πλέον. Μια μικρη ελπίδα απο Σεπτεμβριο εφοσον αρθουν τα capital control και αρθεί η σημερινή απαγόρευση αγορας προϊόντων απο το εξωτερικό για τους καταναλωτές. Και εγω σκεφτόμουν καποια στιγμή να πέσει στα 350 ευρω να το παρω και σε copper(το εχω ήδη 1 χρονο κοντα σε silver-green) αλλα τελικα εκατσε στα 370 και πήρα στην θεση του το m8 στο πολυ σπάνιο cyan χρώμα και καλύφθηκα. Σε καμία περιπτωση δεν θα έδινα οχι 480 αλλα ούτε 400 για 1 έτους συσκευη. διαβάζω διαβάζω διαβάζω και ακόμα δεν μπορώ να βρω έναν σοβαρό λόγο που πρέπει μια συσκευή τηλεφώνου έστω και αν αυτή είναι στα σπεκς αδιάβροχη, να την βουτάμε στο νερό.... Εγω δεν την βουτάω πάντως. Δεν ρισκάρω 550 ευρω που πλήρωσα να πάνε στραφη για το νερό εστω και αδιάβροχη να ειναι. Αν μου κανει η Sony δώρο ενα δεύτερο why not:p Αλλιως οχι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 διαβάζω διαβάζω διαβάζω και ακόμα δεν μπορώ να βρω έναν σοβαρό λόγο που πρέπει μια συσκευή τηλεφώνου έστω και αν αυτή είναι στα σπεκς αδιάβροχη, να την βουτάμε στο νερό.... Δυστυχώς έπεσες σε άσχημη οικονομική συγκυρία όπου η απόκτηση smartphone ειναι μη ελκυστική πλέον. Μια μικρη ελπίδα απο Σεπτεμβριο εφοσον αρθουν τα capital control και αρθεί η σημερινή απαγόρευση αγορας προϊόντων απο το εξωτερικό για τους καταναλωτές. Και εγω σκεφτόμουν καποια στιγμή να πέσει στα 350 ευρω να το παρω και σε copper(το εχω ήδη 1 χρονο κοντα σε silver-green) αλλα τελικα εκατσε στα 370 και πήρα στην θεση του το m8 στο πολυ σπάνιο cyan χρώμα και καλύφθηκα. Σε καμία περιπτωση δεν θα έδινα οχι 480 αλλα ούτε 400 για 1 έτους συσκευη. Εγω δεν την βουτάω πάντως. Δεν ρισκάρω 550 ευρω που πλήρωσα να πάνε στραφη για το νερό εστω και αδιάβροχη να ειναι. Αν μου κανει η Sony δώρο ενα δεύτερο why not:p Αλλιως οχι. ειναι απλο, το βουτας εαν εχεις σκοπο να βγαλεις υποβρυχιες φωτο σε πισινα, οποτε το να το δοκιμασεις απο πριν στη βρυση μπορει να σε απαλλαξει αοπ δυσαρεστες εκπληξεις στις διακοπες, καντο οσο εισαι σπιτι να ξερεις.. ΟΣο για το να σου κανει δωρο η σονυ ενα δευτερο, στο κανει, εφοσον στο αλλαζει με εγγυηση ή στο φτιαχνει. Για μενα δεν ειναι τοσο τρομερο, αρκει να εχεις 2η συσκευη να βολευτεις, εγω εχω ενα xperia M για καβατζα, γενικως..οποτε δε θα νιωσω την απωλεια, απλα θα ξενερωσω αν με πεταξει εκτος εγγυησης, που θεωρω πως δε θα συμβει, ειδικα απο το 100% της καλυψης που βλεπω εδω απο οσους παθαινουν ζημια.. Περιμενω να δουμε και απο φιλους που τα εβαλαν θαλασσα, τι εγινε οταν το εστειλαν σερβις..δεν θυμαμαι να εχουμε αποτελεσμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 ειναι απλο, το βουτας εαν εχεις σκοπο να βγαλεις υποβρυχιες φωτο σε πισινα, οποτε το να το δοκιμασεις απο πριν στη βρυση μπορει να σε απαλλαξει αοπ δυσαρεστες εκπληξεις στις διακοπες, καντο οσο εισαι σπιτι να ξερεις.. ΟΣο για το να σου κανει δωρο η σονυ ενα δευτερο, στο κανει, εφοσον στο αλλαζει με εγγυηση ή στο φτιαχνει. Για μενα δεν ειναι τοσο τρομερο, αρκει να εχεις 2η συσκευη να βολευτεις, εγω εχω ενα xperia M για καβατζα, γενικως..οποτε δε θα νιωσω την απωλεια, απλα θα ξενερωσω αν με πεταξει εκτος εγγυησης, που θεωρω πως δε θα συμβει, ειδικα απο το 100% της καλυψης που βλεπω εδω απο οσους παθαινουν ζημια.. Περιμενω να δουμε και απο φιλους που τα εβαλαν θαλασσα, τι εγινε οταν το εστειλαν σερβις..δεν θυμαμαι να εχουμε αποτελεσμα. Θεωρητικά μπορει να μην κινδυνεύω αλλα οσο να ναι ειναι ρίσκο διοτι υπάρχει η εστω μικρη πιθανότητα να στο βγαλουν εκτός εγγύησης και το χέρι βαθιά στην τσέπη να βάζω. Πάντως σε παραλία αυτο παίρνω παντα διοτι αισθάνομαι πιο ασφαλής πχ με άμμο η οταν το πιάσω με οχι τόσο καθαρά χέρια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Capital control σημαίνει ότι δε μπορώ να παραγγείλω από έξω, οπότε μοσχοπουλάω...και γω το ίδιο θα έκανα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Θεωρητικά μπορει να μην κινδυνεύω αλλα οσο να ναι ειναι ρίσκο διοτι υπάρχει η εστω μικρη πιθανότητα να στο βγαλουν εκτός εγγύησης και το χέρι βαθιά στην τσέπη να βάζω. Πάντως σε παραλία αυτο παίρνω παντα διοτι αισθάνομαι πιο ασφαλής πχ με άμμο η οταν το πιάσω με οχι τόσο καθαρά χέρια. σιγουρα υπαρχει ρισκο, αλλα εγω το παιρνω, γιατι θα το κυνησω μετα στο σερβις, αλλα πχ παραλια το εχω σε θηκη κτλ, δε θελω να το πιασω με λερωμενα χερια, θελω να μην εχει ιχνος απο αλατα και αμμο, αυτο θεωρω πιο σημαντικο στη συντηρηση του. Capital control σημαίνει ότι δε μπορώ να παραγγείλω από έξω, οπότε μοσχοπουλάω...και γω το ίδιο θα έκανα.. δεν ειναι οτι μοσχοπουλανε, ειναι οτι δεν μπορουν να ξανα στοκαρουν, αν κανουν εισαγωγες, αυτες ειναι πολυ περιορισμενες..οποτε λογικο ειναι με λιγοτερα ή μηδενικα ή μειουμενα αποθεματα να ανεβαινουν οι τιμες...δεν ειναι οτι αισχροκερδουν δηλαδη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Capital control σημαίνει ότι δε μπορώ να παραγγείλω από έξω, οπότε μοσχοπουλάω...και γω το ίδιο θα έκανα.. κανεις δεν μοσχοπουλαει φιλε μου...........υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα στις επιχειρησεις....οποιος δεν εχει μαγαζι δεν μπορει να το καταλαβει. λοιπον πηρα σημερα το service τηλεφωνο (για την κιτρινιλα στην οθονη) και μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλλακτικο ...............αυτο που φοβομουν δηλαδη.....οι εισαγωγες πλεον ειναι πολυ δυσκολες..ελπιζω να παραλαμβανουν ανταλλακτικα απο ευρωπη! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Σορρυ παιδια, μοσχοπουλάω δεν εννοώ ότι πουλάω πολλά, αλλά πουλάω ακριβά, χρησιμοποίησα λάθος λέξη Edited August 4, 2015 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα μοσχοπουληματος απλως ισχυει οτι ισχυει και σε ολα σχεδον τα προιοντα. Ο νομος της προσφορας και της ζητησης, ενω υπαρχει ζητηση αλλα η προσφορα (δηλαδη η εισαγωγη προιοντος ) ειναι η μικρη η ανύπαρκτη αυτο ανεβαζει τις τιμες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Για το θέμα του νερού που λέτε πάντως είναι όλα τα λεφτά. Μετα απο πολλές φορές πλυσίματος και πισίνας όταν το δοκίμασα στην θάλασσα το αποτέλεσμα που πήρα θα με έκανε να το ξανα βάλω :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Για το θέμα του νερού που λέτε πάντως είναι όλα τα λεφτά. Μετα απο πολλές φορές πλυσίματος και πισίνας όταν το δοκίμασα στην θάλασσα το αποτέλεσμα που πήρα θα με έκανε να το ξανα βάλω :-) για ποιο λογο να το βουτηξεις στη θαλασσα ή την πισινα?ειδικα το αλατι καταστρεφει μακροπροθεσμα οτιδηποτε ηλεκτρονικο. ακομα και να μην περασει μεσα νερο στις υποδοχες κατι θα μειενει.........και ισως στο μελλον να δημιουργησει θεμα! δεν ειναι φτιαγμενο για αυτου του ειδους την χρηση. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 για ποιο λογο να το βουτηξεις στη θαλασσα ή την πισινα?ειδικα το αλατι καταστρεφει μακροπροθεσμα οτιδηποτε ηλεκτρονικο. ακομα και να μην περασει μεσα νερο στις υποδοχες κατι θα μειενει.........και ισως στο μελλον να δημιουργησει θεμα! δεν ειναι φτιαγμενο για αυτου του ειδους την χρηση. Δεν διαφωνώ αλλά εκτοτε το έχω αφήσει 5 δεκαλεπτα μέσα σε μπολ με νερό βρύσης για να καθαρισει Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoxlasae Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 επειτα απο 7 μηνες συμβιωσης με το αγαπημενο μου και τουρμπατο z3 εχω να καταθέσω σημαδια κοπωσεως... λαγκαρισματακια σε απλα πραγματακια χωρις λογο και αιτια.. οπως ανοιγμα notifications, home button κλπ.. δηλ σημαδια κακου android που με τρελαινουν... Ειναι σπανια αλλα συμβαίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους Για να κάνω ενημέρωση την 5.1 να κάνω επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις και μετά ενημέρωση? (έχοντας κάνει αντίγραφο ασφαλείας φυσικά) Επίσης μπορεί κανείς να μου προτείνετε μια καλή θήκη για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 επειτα απο 7 μηνες συμβιωσης με το αγαπημενο μου και τουρμπατο z3 εχω να καταθέσω σημαδια κοπωσεως... λαγκαρισματακια σε απλα πραγματακια χωρις λογο και αιτια.. οπως ανοιγμα notifications, home button κλπ.. δηλ σημαδια κακου android που με τρελαινουν... Ειναι σπανια αλλα συμβαίνουν... επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις...........υπαρχει υπολογιστης που καποια στιγμη δεν χρειαζεται φορματ? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλησπέρα σε όλους Για να κάνω ενημέρωση την 5.1 να κάνω επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις και μετά ενημέρωση? (έχοντας κάνει αντίγραφο ασφαλείας φυσικά) Επίσης μπορεί κανείς να μου προτείνετε μια καλή θήκη για το κινητό. Κάνε την αναβαθμιση σε 5.1.1 και μετα επαναφορά μεσω pc companion καλύτερα επιλέγοντας επιδιόρθωση λογισμικου. Τωρα θήκη επέλεξε μια soft-tpu που δεν προσθέτει πολυ πάχος και δεν κινδυνεύεις απο μικρο φθορές. Εναλλακτική skin περιμετρικά και πλάτη και tempered glass μπροστα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις...........υπαρχει υπολογιστης που καποια στιγμη δεν χρειαζεται φορματ? Mac.... ;) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoxlasae Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις...........υπαρχει υπολογιστης που καποια στιγμη δεν χρειαζεται φορματ? Συμφωνω που και που και απο μονος σου κανεις καποια ανανέωση... Πλεον ομως κατι τετοιο εχει μειωθει δραστικα. Φορματ κανω σπανια και σε διαστηματα ανω των 2 ετων απο τοτε που εχω Windows 7. 7 μηνες τωρα στο κινητο το θεωρω καπως μετριο. Να μου το κανε στο διπλασιο χρονο θα λεγα οκ Νορμαλ. Βεβαια ξανα λεω δεν έχει καμια σχεση με παλαιότερες εμπειρίες μου σε συσκευες Android. Απλα μου προκαλεσε εντυπωση γιατι δεν έχει αλλαξει κατι στη συσκευη απο αποψη εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Συμφωνω που και που και απο μονος σου κανεις καποια ανανέωση... Πλεον ομως κατι τετοιο εχει μειωθει δραστικα. Φορματ κανω σπανια και σε διαστηματα ανω των 2 ετων απο τοτε που εχω Windows 7. 7 μηνες τωρα στο κινητο το θεωρω καπως μετριο. Να μου το κανε στο διπλασιο χρονο θα λεγα οκ Νορμαλ. Βεβαια ξανα λεω δεν έχει καμια σχεση με παλαιότερες εμπειρίες μου σε συσκευες Android. Απλα μου προκαλεσε εντυπωση γιατι δεν έχει αλλαξει κατι στη συσκευη απο αποψη εφαρμογών. Με τόσα update που έχουν βγει καλά είναι να κάνεις έστω μια φορά επανεγκατάσταση λογισμικού. Κανένα λογισμικο και δη mobile δεν έχει την σταθερότητα ενός desktop λειτουργικού. Ούτε καν το ios που και εκεί επιβάλλεται τουλάχιστον μια φορά ιδιαίτερα σε σημαντικά upgrade αν όχι στην αρχή τουλάχιστον στην πορεία εφόσον δεις να αρχίσει οπού να χωλαίνει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Mac.... ;) Καλός μύθος. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts