Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ελεγα οτι ειναι πολυ πιο χαμηλος.οτι ηχο κ να βαλω ισα που το ακουω.εν το μεταξυ κ ο ηχος στην συνομιλια ειναι ειναι τραγικος για να ακουσεις τον αλλο σε ανοιχτο χωρο πχ στον δρομο πρεπει να εχεις βιονικο αυτι.σε ολους ετσι ειναι η εχει καποιο θεμα το δικο μου??

Έχει θέμα, έτσι ήταν και στο δικό μου όταν το πήρα, κανονικά πρέπει να το πας αρβατο εγώ επειδή είμαι επαρχία δεν μπορούσα να χάσω 2 βδομάδες πηγαιν έλα και με δική μου ευθύνη και προσεκτικά με μια καρφιτσουλα και μια μπατονετα με λίγο οινόπνευμα καθάρισα το πάνω ηχείο και τελικά επανήλθε, στο κάτω ηχείο δεν είχα πρόβλημα

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ελεγα οτι ειναι πολυ πιο χαμηλος.οτι ηχο κ να βαλω ισα που το ακουω.εν το μεταξυ κ ο ηχος στην συνομιλια ειναι ειναι τραγικος για να ακουσεις τον αλλο σε ανοιχτο χωρο πχ στον δρομο πρεπει να εχεις βιονικο αυτι.σε ολους ετσι ειναι η εχει καποιο θεμα το δικο μου??

το δικό μου πάντως αν το συγκρίνω με Ζ - Ζ1 - Ζ2 και G3 που είχα έχει τον καθαρότερη και δυνατότερη ενταση στη συνομιλία και χωρίς τις μικροδιακοπές που είχα στο Ζ2.Είναι με καθαρή ρομ την .28 χωρίς κανένα mod.

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

1) Στην αρβατο εννοεις να παρω για μου πουνε?

2) Ρητορικη ηταν η ερωτηση εξ' ου και το :p χεχε

Ειτε αρβατο ειτε την Sony απευθειας.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχει θέμα, έτσι ήταν και στο δικό μου όταν το πήρα, κανονικά πρέπει να το πας αρβατο εγώ επειδή είμαι επαρχία δεν μπορούσα να χάσω 2 βδομάδες πηγαιν έλα και με δική μου ευθύνη και προσεκτικά με μια καρφιτσουλα και μια μπατονετα με λίγο οινόπνευμα καθάρισα το πάνω ηχείο και τελικά επανήλθε, στο κάτω ηχείο δεν είχα πρόβλημα

Να το βάλω κάτω από την βρύση να του ρίξω λίγο νεράκι μήπως κ καθαρίσει ??η πρέπει να τρεχω αρβατο?

Να το βάλω κάτω από την βρύση να του ρίξω λίγο νεράκι μήπως κ καθαρίσει ??η πρέπει να τρεχω αρβατο?

Το θέμα είναι ο προηγούμενος τι έκανε...είδες δεξιά στο πορτάκι στο χαρτάκι έχει την ένδειξη υγρασίας (είναι κίτρινο) δες αν έχει άλλαξει χρώμα

Κατόπιν κάνε αυτό που λες απλά αν έχει πιάσει βρωμιά θέλει και μια μπατονετα λεπτή, δυστυχώς έτσι όπως είναι οι τρύπες αυτές μαζεύουν σκόνη και βρωμιά

Αν του ρίξεις νερό έχε υπόψη σου ότι δεν θα δουλεύει καλά το ηχείο μέχρι τα στεγνώσει

Edited by jmarousakis

Εμενα αν βαλω μουσικη απο τα ηχεια ακουγεται πιο δυνατα απο οτι πριν με το Ζ2. Απλα στον ηχο κλησης νομιζω ακουγοταν πιο δυνατα στο Ζ2. Ομιλια μια χαρα ειναι. Καλυτερη απο το Ζ2 σιγουρα... Edited by icy20
Μάριος...

Κ εγώ αναγκαστικά μιλάω μονο με Bluetooth. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει με επιδιόρθωση λογισμικού ?να έχει κανα bug δηλαδή ?να το δοκιμάσω η τσάμπα η ταλαιπωρία ??το κοίταξα φίλε κίτρινο είναι. Edited by george_21

Κ εγώ αναγκαστικά μιλάω μονο με Bluetooth. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει με επιδιόρθωση λογισμικού ?να έχει κανα bug δηλαδή ?να το δοκιμάσω η τσάμπα η ταλαιπωρία ??το κοίταξα φίλε κίτρινο είναι.

Δεν είναι θέμα λογισμικού, η πας αρβατο (αν είσαι Αθήνα να πας άμεσα) ή προσπαθείς να το ψιλοκαθαρισεις μόνος με ρίσκο όμως μην κάνεις ζημιά

Αθήνα είμαι οπότε επιβάλλεται μια βόλτα απο αρβατο απο Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε στο τηλέφωνο να δω πόσο χρειάζεται να το κρατήσουν γιατί δεν έχω αλλη συσκευή.

Αθήνα είμαι οπότε επιβάλλεται μια βόλτα απο αρβατο απο Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε στο τηλέφωνο να δω πόσο χρειάζεται να το κρατήσουν γιατί δεν έχω αλλη συσκευή.

2-3 ημέρες συνήθως, εκτός αν θέλει ανταλλακτικό που δεν έχουν οπότε θέλει εβδομάδα. Αλλά πλέον όσοι έχουν πάει συσκευές 3 ημέρες μας λένε

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το z3. Μπορώ να αλλάξω τα on screen button πχ να βάλω το back στα δεξιά που με βολεύει?

Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το z3. Μπορώ να αλλάξω τα on screen button πχ να βάλω το back στα δεξιά που με βολεύει?

Χωρίς root δεν γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω ξαναρωτησει εδώ και μέρες για root χωρίς unlocked bootloader... Οποτε αυτό ισχύει? http://www.droidviews.com/root-xperia-z3-install-recovery-locked-bootloader/

Μήπως γνωρίζει κάποιος σε xperia z3 ένα αστεράκι που μου έχει εμφανιστεί στην μπάρα ειδιποιησεων τι είναι και πως φεύγει ?

Μήπως γνωρίζει κάποιος σε xperia z3 ένα αστεράκι που μου έχει εμφανιστεί στην μπάρα ειδιποιησεων τι είναι και πως φεύγει ?

Eίναι κάποιο από αυτά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eίναι κάποιο από αυτά;

Μάλλον κατι πρέπει να εχει πειράξει στα των ήχων ειδοποιήσεων.

Να πατήσει το volume button και να το βάλει δεξιά στο sound και οχι στο priority που τότε εμφανίζεται το αστεράκι διοτι κινδυνεύει να χάνει ειδοποιήσεις ειτε σε κλήσεις ειτε μηνύματα ειτε γενικα notification σε κάποιες εφαρμογές.

Μάλλον κατα λάθος το έβαλε χωρις να παρει χαμπάρι(δεν ειναι και ιδιαίτερα δύσκολο θα ελεγα να σου ξεφύγει)

Edited by alextrela

Παιδιά έχω ξαναρωτησει εδώ και μέρες για root χωρίς unlocked bootloader... Οποτε αυτό ισχύει? http://www.droidviews.com/root-xperia-z3-install-recovery-locked-bootloader/

Ισχυει αλλα εγω το εκανα πανω απο 5 φορες για να μου δουλεψει το root...

Μάριος...

Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκαν 2 κίτρινες κηλίδες στα δεξιά της οθόνης εκεί που βρίσκεται η σιμ και η sd.έχει συμβεί σε κανένα άλλο; πάω για service;

Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκαν 2 κίτρινες κηλίδες στα δεξιά της οθόνης εκεί που βρίσκεται η σιμ και η sd.έχει συμβεί σε κανένα άλλο; πάω για service;

Οχι σε εμένα που το εχω απο Δεκέμβριο.

Για κάνε μια επανεκκίνηση μήπως στην ελάχιστη πιθανότητα δεν σου ξαναεμφανιστουν,αλλιως μάλλον αλλαγη οθόνης θες.

τελικά μετά από δέκα μέρες αναμονής μου είπαν ότι δεν υπάρχει κινητό για να μου το αντικαταστήσουν καθώς επίσης ότι η βλάβη δεν επισκευάζεται...οπότε πάω για αλλαγή μοντέλου..κρίμα και μου είχε αρέσει τόσο πολύ....

τελικά μετά από δέκα μέρες αναμονής μου είπαν ότι δεν υπάρχει κινητό για να μου το αντικαταστήσουν καθώς επίσης ότι η βλάβη δεν επισκευάζεται...οπότε πάω για αλλαγή μοντέλου..κρίμα και μου είχε αρέσει τόσο πολύ....

Πες τους να σου επιστρεψουν τα χρηματα και αγορασε το απο αλλο καταστημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

που να το στειλω?arvato ή omnitech?

Εαν εισαι Θεσ/νικη και το δευτερο ειναι εκει στειλτω στο δευτερο.

• The title was changed to Sony Xperia Z3