BMW116i Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Πολυ ταλαιπωρια το 4 εργασιμες, θελω να το παω για αλλαγη οθονης και το σκεφτομαι οτι θα ειμαι χωρις κινητο. Στο LG G2 μου την αλλαξαν σε μιση ωρα επιτοπου. Ασχετο, εβαλα marshmallow , καλη ηταν αλλα ηταν αδεια , σχεδον aosp, πολλα υποσχομενη σε ταχυτητα και αυτονομια. Τωρα γυρισα σε Kit Kat και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και γενικα μου αρεσει αισθητικα πιο πολυ απο την lollipop. Το μονο που μου λειπει ειναι οι ειδοποιησεις στην lock screen. Κατεβασε την εφαρμογη floatify για lockscreen ειδοποιησεις. Φουλ παραμετροποιηση. Edited November 26, 2015 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλησπερα εχω το εν λογω κινητο και εχω ενα θεματακι με το wifi,οταν το ανηγω αργει να συνδεθει στο ιντερνετ κανει δηλαδη 10 με 15 δευτερολεπτα,οταν κλεινω το stamina mode τοτε ψιλο φτιαχνεται,εχει κανεις το ιδιο προβλημα η πρεπει να το στειλω για επισκευη? Ναι με την τελευταία αναβάθμιση έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, σε παλαιότερη έκδοση το WiFi ήταν τέλειο, τώρα καθυστερεί κάθε φορά που ξυπνάω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εγώ το θέμα που έχω είναι ότι όταν μπω σπίτι δεν συνδέεται με το ρουτερ αυτόματα, πρέπει να ξυπνήσω το κινητό για να συνδεθεί... δεν έχω σταμινα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πήρε ένα update σήμερα! Τι είναι; 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Τι ειχες πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πήρε ένα update σήμερα! Τι είναι; 5.1.1 Ναι. Η 23.4.A.1.264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 5.1.1 είχα νομίζω. 13mb ήταν. Απλά δεν βρήκα τι αφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ. Να κάνω και την 1η ερώτηση. Δεν άντεξα και ξεκλείδωσα τον bootloader για να δοκιμάσω την marshmallow αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Έβαλα ξανά την Kitkat αλλά από ότι βλέπω δεν κάνει update πια μόνο του. Χάνεται η λειτουργία όταν κάνεις unlock τον bootloader? Τι άλλο χάνω εάν χάνω κάτι? (πέρα της εγγύησης). Υπάρχει τρόπος να τον ξανακλειδώσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδια επειδη προκειτε να το αγορασω σε μαυρο χρωμα...και επειδη γνωριζω οτι τα υλικα κατασκευης του ειναι ευαισθητα,πια θηκη μου προτεινετε για αμμεση αγορα....??? θελω να το προστατευει πιο πολυ.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Κάνε αναζήτηση για Roxfit.Αυτήν έχω εγώ και είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ. Να κάνω και την 1η ερώτηση. Δεν άντεξα και ξεκλείδωσα τον bootloader για να δοκιμάσω την marshmallow αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Έβαλα ξανά την Kitkat αλλά από ότι βλέπω δεν κάνει update πια μόνο του. Χάνεται η λειτουργία όταν κάνεις unlock τον bootloader? Τι άλλο χάνω εάν χάνω κάτι? (πέρα της εγγύησης). Υπάρχει τρόπος να τον ξανακλειδώσω? Ευχαριστώ! Όταν ξεκλειδώσει σε βλέπει σαν τροποιημενο λογισμικό και δεν παιζει τίποτα....θα σε φαει το flashtool ...recovery etc Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Λύση υπάρχει; Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Λύση υπάρχει; Εγω δοκιμασα ολες τις official και το android 6 και τώρα είμαι με Κιτ Κατ και δεν με βλέπω να αλλαζω. Δουλευει τελεια και το auto hide soft keys, μου αρεσουν και τα quick settings, αλλαζει πιο ευκολα απο 3g σε 2g ενω μιλας, να μου λείπει κατι δεν ειδα ουτε από την 5.1.1 ουτε απο την 6. Υ. Γ. εχω βεβαια titanium backup και δεν χανω τίποτα στο πηγαινε ελα απο ρομ σε ρομ. Edited December 12, 2015 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Χάνονται λειτουργείες όπως bravia engine noice canselation η φωτογραφική γίνεται χειρότερη κτλπ κτλπ. Άμα το γνώριζα πριν το κάνω δεν θα το έκανα! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Θα μπορούσες να είχες κάνει backup το TA partition που βρίσκονται τα DMR keys, μετά να το επαναφέρεις και να ξανακλειδώσεις τον bootloader. Αλλά την διαδικασία του backup έπρεπε να την κάνεις πριν το ξεκλείδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Βιάστηκα δυστυχώς! Τώρα θα δοκιμάσω κάτι άλλο μήπως και και θα ενημερώσω... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Βιάστηκα δυστυχώς! Τώρα θα δοκιμάσω κάτι άλλο μήπως και και θα ενημερώσω... Βαλε μια ελληνική μαμα ρομ με το flashtool και θα κάνει κανονικά update και εγγυηση θα εχεις. (θα σου χρειαστεί αμα αρχισει να κιτρινιζει η οθονη σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Βαλε μια ελληνική μαμα ρομ με το flashtool και θα κάνει κανονικά update και εγγυηση θα εχεις. (θα σου χρειαστεί αμα αρχισει να κιτρινιζει η οθονη σου). Είσαι σίγουρος ότι θα κάνει update με Ελληνική rom? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδια επειδη προκειτε να το αγορασω σε μαυρο χρωμα...και επειδη γνωριζω οτι τα υλικα κατασκευης του ειναι ευαισθητα,πια θηκη μου προτεινετε για αμμεση αγορα....??? θελω να το προστατευει πιο πολυ.... Το εχω εναν χρονο χωρις θηκη, η φθορα του ειναι ελαχιστη και χαιρομαι που πιανω τη συσκευη και οχι καποια θηκη. Το μοναδικο που εχει ξεθωριασει ειναι το πλαινο πληκρο on off. Εχω tempered glass μπρος-πισω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Είσαι σίγουρος ότι θα κάνει update με Ελληνική rom? Αν φλασαρεις το .ftf file με το flashtool, ναι. Οταν εβαλα marshmallow εκανα κανονικα ολα τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το εχω εναν χρονο χωρις θηκη, η φθορα του ειναι ελαχιστη και χαιρομαι που πιανω τη συσκευη και οχι καποια θηκη. Το μοναδικο που εχει ξεθωριασει ειναι το πλαινο πληκρο on off. Εχω tempered glass μπρος-πισω Εχει ζελατινα πισω......??? μπορω να του βαλω εμπρος-Πισω....?? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εγω δοκιμασα ολες τις official και το android 6 και τώρα είμαι με Κιτ Κατ και δεν με βλέπω να αλλαζω. Δουλευει τελεια και το auto hide soft keys, μου αρεσουν και τα quick settings, αλλαζει πιο ευκολα απο 3g σε 2g ενω μιλας, να μου λείπει κατι δεν ειδα ουτε από την 5.1.1 ουτε απο την 6. Υ. Γ. εχω βεβαια titanium backup και δεν χανω τίποτα στο πηγαινε ελα απο ρομ σε ρομ. Συμφωνώ απόλυτα την 4.4.4 την θεωρω μακραν την πληρέστερη android έκδοση. Εχει ζελατινα πισω......??? μπορω να του βαλω εμπρος-Πισω....?? Μπορείς να βάλεις skin μπρος πισω. Και προστατεύεις απο μικρό γρατζουνιές και κακουχίες και δεν χάνεις την αίσθηση στο κράτημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Συμφωνώ απόλυτα την 4.4.4 την θεωρω μακραν την πληρέστερη android έκδοση. Μπορείς να βάλεις skin μπρος πισω. Και προστατεύεις απο μικρό γρατζουνιές και κακουχίες και δεν χάνεις την αίσθηση στο κράτημα. Υπαρχουν καταστηματα..που τις περνανε...?? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Υπαρχουν καταστηματα..που τις περνανε...?? Το βάζεις μονο σου. Ειναι πολυ πιο εύκολο απο το tempered glass να φανταστείς. Πάρε πχ μια ιδεα απο εδω σε διαφορα σχέδια και χρωματα. https://slickwraps.com/devices/phones/android/sony-xperia-z3-wraps-skins.html Εχει και στο eBay αντίστοιχα,ψάξε θα βρεις εύκολα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το βάζεις μονο σου. Ειναι πολυ πιο εύκολο απο το tempered glass να φανταστείς. Πάρε πχ μια ιδεα απο εδω σε διαφορα σχέδια και χρωματα. https://slickwraps.com/devices/phones/android/sony-xperia-z3-wraps-skins.html Εχει και στο eBay αντίστοιχα,ψάξε θα βρεις εύκολα. Θα ηθελα διαφανο...ειμαι τις αποψης οτι οταν βαρεθω να αλλαξω skin....αλλαζει δεν αλλαζει...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts