Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το κινητο περιπου ενα χρονο και πριν λιγες μερες αποφασισα να ασχοληθω με το gps μεσω google maps. Λοιπον, χανει συνεχεια το σημα του gps κοβεται η πλοηγηση με αποτελεσμα να χανω στροφες πολλες φορες μπλοκαρει και με πεταει εξω απο την εφαρμογη. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Εχει προβλημα η συσκευη μου η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω ωστε να ομαλοποιηθει η κατασταση?

ακριβώς το ίδιο και εδώ ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση ενώ πριν η πλοήγηση ήταν άψογη...

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους γενικα αξιζει? Να ρουταρεις ρο ζ3 κομπακτ και να αλαξει ρομ? Το εχει κανει κανεις? Και αν το κανω μετα ισχυει η εγγυηση?

παιδες,γνωμες εσεις που εχετε βαλει την Μ?μπαταρια,καμερα,χρηση?

Δεν νομίζω να την έχει βάλει κανένας από εδώ. Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις δοκιμαστικές χώρες.

Καλησπερα σε ολους γενικα αξιζει? Να ρουταρεις ρο ζ3 κομπακτ και να αλαξει ρομ? Το εχει κανει κανεις? Και αν το κανω μετα ισχυει η εγγυηση?

Για εμένα δεν αξίζει. Είναι το μοναδικό τηλέφωνο μετά από πολλά χρόνια που δεν έχω ρουτάρει και δουλεύει σαν να το άνοιξα πριν λίγο. Είναι πολύ καλοστημένο το firmware της Sony.

Έχω τη συσκευή, εδώ κι έξι μήνες περίπου. Αν εξαιρέσω την αλλαγή προβληματικής πλακέτας που έκανα στην αρχή (δωρεάν λόγω εγγύησης από τη Sony, χωρίς μα και μου), το κινητό είναι δυναμίτης. Είναι το μοναδικό τηλέφωνο έως τώρα που το έχω ευχαριστηθεί πραγματικά. Τόσο, που πριν λίγες μέρες το «έλιωσα» μέχρι να αδειάσει η μπαταρία του. Μου έβγαλε 8 ώρες συνεχούς χρήσης (ξεκίνησα να παίζω Candy Crush και στη συνέχεια κόλλησα :) ), με τα πάντα σε χρήση (4G, Wi-Fi, βίντεο, παιχνίδια, μουσική, ίντερνετ, σκάλισμα ξεσκάλισμα και δεν συμμαζεύεται). Δεν καταλαβαίνει Χριστό κι ας του έχω βάλει μέσα της Παναγιάς τη μάτια.

Εμένα είναι από τον Μάιο και το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε είναι το άψογο σήμα του gps. Δεν χάνει το σήμα ούτε μέσα στις τρεις σήραγγες της Αθηνών Κορίνθου.

Η γνώμη μου είναι να το ξαναδοκιμάσεις λίγες φορές ακόμα και αν στο ξανακάνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έχεις ανοιχτό μόνο το.gps της συσκευής ή και το δίκτυο κινητής για τον καθορισμό της τοποθεσίας;

Αυτο που λες με τις σηραγγες δεν γίνεται...

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Καλημέρα,

αν κάποιοι θέλουν να δοκιμάσουν, υπάρχει διαθέσιμη η 6, διαβάστε εδώ

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλημέρα,

αν κάποιοι θέλουν να δοκιμάσουν, υπάρχει διαθέσιμη η 6, διαβάστε εδώ

καλημερα, το εχει δει αρκετες μερες πριν αυτο. Ξερει κανείς αν την βαλω αν θα εχω μα και μου στο σερβις της Σονυ; Επίσης ρουταρετε;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

καλημερα, το εχει δει αρκετες μερες πριν αυτο. Ξερει κανείς αν την βαλω αν θα εχω μα και μου στο σερβις της Σονυ; Επίσης ρουταρετε;

Θεωρητικά δεν έχεις. Είναι επίσημο firmware.

Δεν νομίζω να την έχει βάλει κανένας από εδώ. Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις δοκιμαστικές χώρες.

Για εμένα δεν αξίζει. Είναι το μοναδικό τηλέφωνο μετά από πολλά χρόνια που δεν έχω ρουτάρει και δουλεύει σαν να το άνοιξα πριν λίγο. Είναι πολύ καλοστημένο το firmware της Sony.

γιατι?πανευκολο ειναι να μπει απ οτι βλεπω.. :confused:

Vamos Aris

Και η κάμερα του Ζ5 ;)

Την 6 μπορείτε μέσω flashtool να τη "περάσετε".

Προσπαθησα αλλά ατυχησα, επαθα οτι και το παιδι στη σελιδα 13 του ΧΔΑ, δεν ειχα κάνει nandroid backup αλλα μονο τα αρχεια της κάμερας και δεν παιζει.

Οποτε οποιος αλλος παει να δοκιμασει ας ξερει οτι καλο ειναι να κανει backup πρωτα.

πηγα χτεσ το κινητο στην αρβατο γενικα απο εξυπηρετηση εμεινα σχετικα ικανοποιημενος αντε να δω τι θα μου πουν απο βδομαδα

σημειωση η κοπελα που ηταν στην υποδοχη μου ειπε οτι ειδε το προβλημα που εχει το κινητο

video απο την M στο z3 :

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Εχει παρατηρησει κανεις διαφορα στην καμερα μετα την αρβατο!!? Μετα το σερβις σαν να μην ειναι το ιδιο οι φοτο??

Εχει παρατηρησει κανεις διαφορα στην καμερα μετα την αρβατο!!? Μετα το σερβις σαν να μην ειναι το ιδιο οι φοτο??

Μην λες τετοια και το εχω στο service και παθω κανα καρδιακο :X:X:X

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Αλαγη συσκευης μου κανανε την πρωτη φωρα και ανακαληψα αυτο με την καμερα το ξαναπηγα και ειπαν οτι αλαξαν πλακετα αλλα σαν το πρωτο που αγωρασα δεν ειναι παλη...παντως για εμενα ειναι ντεοπη για την σονι να μην εχςι αποκλειστηκα δικο της σερβις...πας εκει και σου κανουν οτι νωμιζουν τη να πω εγω εχω και ενα λενοβο εχουν δικο τους σερβις αυτοι μου το πηραν απο το σπιτι και μου το φεραν σπιτι χωρις εξωδα αυτο ειναι εξυπηρετηση...αυτα

Καλησπερα εχω το εν λογω κινητο και εχω ενα θεματακι με το wifi,οταν το ανηγω αργει να συνδεθει στο ιντερνετ κανει δηλαδη 10 με 15 δευτερολεπτα,οταν κλεινω το stamina mode τοτε ψιλο φτιαχνεται,εχει κανεις το ιδιο προβλημα η πρεπει να το στειλω για επισκευη?

Καλησπερα εχω το εν λογω κινητο και εχω ενα θεματακι με το wifi,οταν το ανηγω αργει να συνδεθει στο ιντερνετ κανει δηλαδη 10 με 15 δευτερολεπτα,οταν κλεινω το stamina mode τοτε ψιλο φτιαχνεται,εχει κανεις το ιδιο προβλημα η πρεπει να το στειλω για επισκευη?

Aπό την αρχή υπήρχε αυτό το πρόβλημα; Κάνε μία επιδιόρθωση με το PC Companion (θα τα χάσεις όλα - όχι την SD) και δες αν επιλυθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,ταλαιπωρουμαι εδω και καιρο με το προβλημα αυτο,το πηγα στην σονυ στην αρβατο δηλαδη και μου ειπαν κανενα προβλημα δεν υπαρχει και ο δοκιμασα και γω εκει, αλλα μολις το δοκιμασα στο δικο μου ρουτερ παλι τα ιδια,αρα λεω ναι μαλλον το ρουτερ φταιει,το πηγα σε αλλο ρουτερ τα ιδια,οταν απενεργοποιω την σταμινα ειναι ολα καλα εκτοσ απο μερικες φορες,ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει να αλλαξω ρουτερ η να το παω παλι στην αρβατο?

Καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,ταλαιπωρουμαι εδω και καιρο με το προβλημα αυτο,το πηγα στην σονυ στην αρβατο δηλαδη και μου ειπαν κανενα προβλημα δεν υπαρχει και ο δοκιμασα και γω εκει, αλλα μολις το δοκιμασα στο δικο μου ρουτερ παλι τα ιδια,αρα λεω ναι μαλλον το ρουτερ φταιει,το πηγα σε αλλο ρουτερ τα ιδια,οταν απενεργοποιω την σταμινα ειναι ολα καλα εκτοσ απο μερικες φορες,ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει να αλλαξω ρουτερ η να το παω παλι στην αρβατο?

Αφού το κάνει και σε άλλα router. Σε πόσα το έχεις δοκιμάσει;

Δοκίμασε να σβήσεις το router από τη μνήμη του τηλ και να το ξαναπεράσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εκανα φιλε μου και αυτο,σε ενα ακομη της forthnet το δοκιμασα,αλλο μοντελο ομως,θα δοκιμασω αυριο το galaxy s5 μιας φιλης και αν κανει το ιδιο καλως ειδαλλως παλι πισω στο service.

Το εκανα φιλε μου και αυτο,σε ενα ακομη της forthnet το δοκιμασα,αλλο μοντελο ομως,θα δοκιμασω αυριο το galaxy s5 μιας φιλης και αν κανει το ιδιο καλως ειδαλλως παλι πισω στο service.

Καλημέρα,

δοκίμασε με το wifi analyzer να δεις μήπως το δικό σου ρουτερ και μερικά ακόμη γειτονικά εκπέμπουν στο ίδιο κανάλι. Αν ναι τότε μπες στη σελίδα του ρουτερ και άλλαξε το (π.χ. είναι στο 6, επέλεξε το 12).

σημερα πηρα το κινητο μου απο την arvato . ολα τελεια μεσα σε 4 εργασιμες το ειχαν ετοιμο με πολλες αλλαγες

Πολυ ταλαιπωρια το 4 εργασιμες, θελω να το παω για αλλαγη οθονης και το σκεφτομαι οτι θα ειμαι χωρις κινητο.

Στο LG G2 μου την αλλαξαν σε μιση ωρα επιτοπου.

Ασχετο,

εβαλα marshmallow , καλη ηταν αλλα ηταν αδεια , σχεδον aosp, πολλα υποσχομενη σε ταχυτητα και αυτονομια.

Τωρα γυρισα σε Kit Kat και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και γενικα μου αρεσει αισθητικα πιο πολυ απο την lollipop. Το μονο που μου λειπει ειναι οι ειδοποιησεις στην lock screen.

• The title was changed to Sony Xperia Z3