Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπου και να το πας για σέρβις μην τους πεις ότι έχεις ξεκλειδώσει. Φλασαρε μια εργοστασιακή rom χωρίς root και πήγαινε το.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοειτε πως αυτο θα κανω. Απο service center εχει να προτινει κανεις κανενα ?

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Εννοειτε πως αυτο θα κανω. Απο service center εχει να προτινει κανεις κανενα ?

arvato για πιο γρηγορα, απο εκει και περα και η omnitech καλη ειναι αλλα και στις 2 εχουν ακουστει παραπονα, με τη διαφορα οτι η 2η αργει καμια φορα. Τελος παντων, θεωρω οτι δεν εχεις προβλημα οπου και να το πας, αν σου ειχε μπασει νερο ισως να ηταν πιο σημαντικο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νικο καλημέρα, μια ερωτηση ειπες ότι ειχες γυρισει στην 4.4 και τωρα περασες στην 232, με τον ηχο κλησης ειχες ή εχεις καποιο πρόβλημα?

Νικο καλημέρα, μια ερωτηση ειπες ότι ειχες γυρισει στην 4.4 και τωρα περασες στην 232, με τον ηχο κλησης ειχες ή εχεις καποιο πρόβλημα?

Στο compact το εκανα αλλα δεν ειχα θεμα με τον ηχο, εξαλλου εχω τον ηχο που εχει προεπιλογη, βαριεμαι να αλλαζω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το πρόβλημα στο ηχο(δεν εβλεπε τους ηχους κλησης από την sd),ηταν στην .546,στην .200 και .232,ειναι μια χαρα....

Σημερα μου ηρθε και η .232 σε ελληνικο unbranded,νομιζω είναι πιο smooth και η μπαταρια αν και ηταν καλη με την .200,νομιζω τωρα είναι ακομη καλυτερη...το βλεπω και τα λεμε:)

sks13 :alien:

arvato για πιο γρηγορα, απο εκει και περα και η omnitech καλη ειναι αλλα και στις 2 εχουν ακουστει παραπονα, με τη διαφορα οτι η 2η αργει καμια φορα. Τελος παντων, θεωρω οτι δεν εχεις προβλημα οπου και να το πας, αν σου ειχε μπασει νερο ισως να ηταν πιο σημαντικο.

Στην Arvato τα στέλνουν όλοι όταν χρειαστεί. Αν σου είναι βολικά πήγαινε εκεί.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Στην Arvato τα στέλνουν όλοι όταν χρειαστεί. Αν σου είναι βολικά πήγαινε εκεί.

Στην omnitech τα φτιαχνουν εκει,δεν τα στελνουν πουθενα..:)

sks13 :alien:

Επιβεβαιωνω και εγω διορθωση της μη χρησης ηχου κλησης σε επαφη απο sdcard... 232 εκδοση
Μάριος...

στο compact ή στο κανονικο?

Για να το γραφω στο κανονικο μαλλον για το κανονικο μιλαω :P

Μάριος...

Kαλησπερα παιδες. Μετα απο ενα χρονο και κατι με το Z1, ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο για να αλλαξω παραστασεις.

Σκυλος το κινητο δεν κολλησε ποτε, αριστη ποιοτητα κατασκευης, μπαταρια απιστευτη πραγματικα 2 μερες κραταει σταθερα.

Θελω να παω αυτες τι μερες στο Z3. Θελω μια αποψη για την μπαταρια του, την οθονη, και την μπροστινη καμερα και το χρωμα copper οποιος το εχει. :)

Επισης επειδη δεν παρακολουθουσα τιμες στο σκρουτζ και πως κυμαινονται, ξερεις κανεις αν πεσει καθολου η τιμη με την ελευση του z5?

Μην το παρω τωρα π.χ που εχει 440 και μετα απο κατι μερες παει κατω απο 400. Αξιζει να περιμενω λιγο ακομα?

Οποιος δεν βρισκει το σχολιο μου βαρετο, ας απαντησει! Ευχαριστω!

Kαλησπερα παιδες. Μετα απο ενα χρονο και κατι με το Z1, ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο για να αλλαξω παραστασεις.

Σκυλος το κινητο δεν κολλησε ποτε, αριστη ποιοτητα κατασκευης, μπαταρια απιστευτη πραγματικα 2 μερες κραταει σταθερα.

Θελω να παω αυτες τι μερες στο Z3. Θελω μια αποψη για την μπαταρια του, την οθονη, και την μπροστινη καμερα και το χρωμα copper οποιος το εχει. :)

Επισης επειδη δεν παρακολουθουσα τιμες στο σκρουτζ και πως κυμαινονται, ξερεις κανεις αν πεσει καθολου η τιμη με την ελευση του z5?

Μην το παρω τωρα π.χ που εχει 440 και μετα απο κατι μερες παει κατω απο 400. Αξιζει να περιμενω λιγο ακομα?

Οποιος δεν βρισκει το σχολιο μου βαρετο, ας απαντησει! Ευχαριστω!

αν και εχω το compact, θα σου απαντησω γιατι οσα ρωτας τα εχω δει και ειναι και πολυσυζητημενα εδω μεσα.

καταρχην το cooper θεωρω οτι ειναι το πιο ομορφο χρωμα και το λευκο το πιο ασχημο καθως του μεγαλωνει τα μπροστινα μπεζελ και δειχνει ατσουμπαλο και μεγαλο χωρις να ειναι.

2ον απο θεμα ταχυτητας, αν το Ζ1 σου φαινοταν γρηγορο, με αυτο θα παθεις πλακα γιατι απλα εχει αυτο το κατι παραπανω οπου πχ πας στο αλμπουμ και δεν περιμενεις να φορτωσει τις φωτο, αλλα τις εχει ηδη ανοιχτες, ειδικα οταν εχεις πολλες.. Στο Ζ1 εγω ειχα μια μικρη καθυστερηση λογω ογκου και επειδη το ανδροιδ παντα ξανα φορτωνει.

Μπαταρια ειναι φυσικα καλυτερη, θα βγαζεις τις 2 ημερες πολυ πιο ευκολα. για 3η ημερα μονο με μικρη χρηση αλλα βγαινει και αυτο.

Μπροστινη καμερα δυστυχως δεν εχει πολυ καλη καθως απο το Ζ5 και μετα ασχοληθηκε πιο σοβαρα η σονυ, οπως και ολες οι εταιρειες οπου απο ενα σημειο και μετα εκαναν το μπαμ με τις μπροστινες..προτεινω ενα σελφομπαστουνο να βγαζεις με την πισω. (εγω πηρα ενα για 5 εκδρομες που παω το χρονο και θελω να βγαλω το τοπιο και την παρεα μεσα σε αυτο, και το γεγονος οτι απλωνει 1 μετρο και μπορεις να πιασεις με την πισω καμερα πολυ μεγαλο ευρος, ειναι μικρο το κακο.).

Τελος για την τιμη, σιγουρα θα ειναι πτωτικη οσο περναει ο καιρος, αλλα η μεγαλη πτωση θα ειναι προς τις γιορτες οπου θα εχει κυκλοφορησει το Ζ5 για τα καλα...

αν και εχω το compact, θα σου απαντησω γιατι οσα ρωτας τα εχω δει και ειναι και πολυσυζητημενα εδω μεσα.

καταρχην το cooper θεωρω οτι ειναι το πιο ομορφο χρωμα και το λευκο το πιο ασχημο καθως του μεγαλωνει τα μπροστινα μπεζελ και δειχνει ατσουμπαλο και μεγαλο χωρις να ειναι.

2ον απο θεμα ταχυτητας, αν το Ζ1 σου φαινοταν γρηγορο, με αυτο θα παθεις πλακα γιατι απλα εχει αυτο το κατι παραπανω οπου πχ πας στο αλμπουμ και δεν περιμενεις να φορτωσει τις φωτο, αλλα τις εχει ηδη ανοιχτες, ειδικα οταν εχεις πολλες.. Στο Ζ1 εγω ειχα μια μικρη καθυστερηση λογω ογκου και επειδη το ανδροιδ παντα ξανα φορτωνει.

Μπαταρια ειναι φυσικα καλυτερη, θα βγαζεις τις 2 ημερες πολυ πιο ευκολα. για 3η ημερα μονο με μικρη χρηση αλλα βγαινει και αυτο.

Μπροστινη καμερα δυστυχως δεν εχει πολυ καλη καθως απο το Ζ5 και μετα ασχοληθηκε πιο σοβαρα η σονυ, οπως και ολες οι εταιρειες οπου απο ενα σημειο και μετα εκαναν το μπαμ με τις μπροστινες..προτεινω ενα σελφομπαστουνο να βγαζεις με την πισω. (εγω πηρα ενα για 5 εκδρομες που παω το χρονο και θελω να βγαλω το τοπιο και την παρεα μεσα σε αυτο, και το γεγονος οτι απλωνει 1 μετρο και μπορεις να πιασεις με την πισω καμερα πολυ μεγαλο ευρος, ειναι μικρο το κακο.).

Τελος για την τιμη, σιγουρα θα ειναι πτωτικη οσο περναει ο καιρος, αλλα η μεγαλη πτωση θα ειναι προς τις γιορτες οπου θα εχει κυκλοφορησει το Ζ5 για τα καλα...

Σε ευχαριστω για την γρηγορη και κατατοπιστικη απαντηση!

Για την μπροστινη καμερα τωρα, πιστευω να ειναι λιγο καλυτερη απο του Ζ1. Μακαρι να μην πεταξαν την ιδια καμερα και σε αυτο.

Εχω σελφομπαστουνο αλλα τρομαζω μολις το βαζω εκει πανω και απομακρυνεται απο τα χερια μου! :)

Χμμ μεχρι τις γιορτες δεν προκειται να περιμενω γιατι με εχει πιασει τρελη καψουρα να αλλαξω κινητο τωρα. Ξερετε το συναισθημα, μην σας το λεω! :lol:

Όντως το copper ειναι απο τα πιο όμορφο χρώματα ever που εχω πιάσει.

Το μονο κακό οτι η τιμή του ειναι αρκετα υψηλή για 1+ ετος συσκευή.

Στα 350-370 θα το θεωρούσα πολυ πιο τίμια και εξαιρετικη πρόταση.

Για κατόχους z/z1 το θεωρω μέγιστη αναβάθμιση,εδω ακόμα απο z2 που προερχόμουν ειναι 1-2 κλικ πανω.:p

Η πλέον ισορροπημενη και πληρέστερη πρόταση για το 14 και που ανετα μια 2ετια θα βγάλει κάποιον ασπροπρόσωπο.

Το μονο μείον η μπροστινή κάμερα που ειναι αρκετα μέτρια.

Η βασική κάμερα πίσω βέβαια δεν θα δεις τρομερή διαφορά προς το καλυτερο,πιο πολυ στο video,η σε χαμηλό φωτισμό θα δεις βελτίωση απο z1 διοτι τον ίδιο φακό χρησιμοποιούν και οι 2 συσκευες.

Οθονη εξίσου θα δεις σημαντική διαφορά προς το καλυτερο,πιο υψηλή φωτεινότητα/αντίθεση/άψογες γωνιές θέασης και γενικά πιο πλούσια σε τονισμό χρώματα.

Απο το z5 πλέον η Sony προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση της κάμερας και μπροστά και πίσω πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τα top κινητά όπως πχ το G4/s6 σειρά.

Αλλα το μειονέκτημα του z5 ειναι οτι δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τα νούμερα αυτονομίας του z3 που αποτελεί σημείο αναφοράς της Sony την τελευταία 5ετια.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όντως το copper ειναι απο τα πιο όμορφο χρώματα ever που εχω πιάσει.

Το μονο κακό οτι η τιμή του ειναι αρκετα υψηλή για 1+ ετος συσκευή.

Στα 350-370 θα το θεωρούσα πολυ πιο τίμια και εξαιρετικη πρόταση.

Για κατόχους z/z1 το θεωρω μέγιστη αναβάθμιση,εδω ακόμα απο z2 που προερχόμουν ειναι 1-2 κλικ πανω.:p

Η πλέον ισορροπημενη και πληρέστερη πρόταση για το 14 και που ανετα μια 2ετια θα βγάλει κάποιον ασπροπρόσωπο.

Το μονο μείον η μπροστινή κάμερα που ειναι αρκετα μέτρια.

Η βασική κάμερα πίσω βέβαια δεν θα δεις τρομερή διαφορά προς το καλυτερο,πιο πολυ στο video,η σε χαμηλό φωτισμό θα δεις βελτίωση απο z1 διοτι τον ίδιο φακό χρησιμοποιούν και οι 2 συσκευες.

Οθονη εξίσου θα δεις σημαντική διαφορά προς το καλυτερο,πιο υψηλή φωτεινότητα/αντίθεση/άψογες γωνιές θέασης και γενικά πιο πλούσια σε τονισμό χρώματα.

Απο το z5 πλέον η Sony προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση της κάμερας και μπροστά και πίσω πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τα top κινητά όπως πχ το G4/s6 σειρά.

Αλλα το μειονέκτημα του z5 ειναι οτι δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τα νούμερα αυτονομίας του z3 που αποτελεί σημείο αναφοράς της Sony την τελευταία 5ετια.

Σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση σου! :)

Nαι, η τιμη ειναι λιγο τσουχτερη. Γενικα ομως παρατηρησα οτι τα σχετικα παλαιοτερα κινητα 1-2 ακομα και 3 ετων ετων, τα δινουν ακομα ακριβα.

Π.χ τωρα ειδα οτι το note 3 2013 μοντελο κοστιζει 456 ευρω στο σκρουτζ.

Πιστευω αυτη τη βδομαδα θα το παρω σε χρωμα copper και θα γραψω τις εντυπωσεις μου.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη και κατατοπιστικη απαντηση!

Για την μπροστινη καμερα τωρα, πιστευω να ειναι λιγο καλυτερη απο του Ζ1. Μακαρι να μην πεταξαν την ιδια καμερα και σε αυτο.

Εχω σελφομπαστουνο αλλα τρομαζω μολις το βαζω εκει πανω και απομακρυνεται απο τα χερια μου! :)

Χμμ μεχρι τις γιορτες δεν προκειται να περιμενω γιατι με εχει πιασει τρελη καψουρα να αλλαξω κινητο τωρα. Ξερετε το συναισθημα, μην σας το λεω! :lol:

αν εχεις ενα καλο σελφομπαστουνο δεν εχεις θεμα, εγω το εχω βγαλει εξω απο το αμαξι με 60χαω ταχυτητα και εβγαλα φωτο, ειπα αφου δεν το πηρε τοτε δεν θα φυγει ποτε...

Απο εκει και περα για την μπροστινη, ηταν κατι που δεν εδιναν σημασια στις φωτογραφικες ικανοτητες καθως θεωρουσαν οτι η μονη χρηση ειναι το βιντεο-σκαιπ κτλ- οποτε ισως να δεις ελαχιστη διαφορα απο Ζ1...Εγω δεν τη χρησιμοποιω ποτε. εξαλλου εχουμε και κουμπι καμερας που βοηθα να βγαλεις χωρις σελφομπαστουνο.

Κατα τα αλλα επειδη και εγω σε νιωθω για το συναισθημα αυτο, που με εχει πιασει και μενα για το Ζ5c, μαλλον θα σου ελεγα παρτο να το ευχαριστηθεις..εξαλλου ερχονται τοσοι φοροι και κουρεματα καταθεσεων κτλ που αμφιβαλλω αν η νεα χρονια θα μας βρει καλα...

Latest available software: 23.4.A.1.232

Release started: 2015-10-05

Included in this software

Improvements to volume and silent mode control, more control of your alerts.

All new LinkedIn integration - be more productive with intuitive Calendar sync

Camera focus, speed and accuracy improvements in Superior Auto mode.

Many new features for Xperia™ in Business, enhancing enterprise support for Xperia™.

Now take pictures from the camera using Sony SmartWatch 3

Πηρε κανενας τη τελευταια εκδοση να μας πει αν τα παραπανω ισχυουν;

Επισης εγω vodafone ελληνικο ειμαι ακομα με τη .200...:mad:

Edited by zlatcokimi

Σε οσους εχουν αρκετο καιρο το κινητο, εχετε παρατηρησει να ξεβαφουν οι γωνιες οι οποιες ειναι πλαστικες?

Σε μαύρο χρώμα ένα χρόνο πού το έχω χωρίς θήκη δεν είχε ξεβαψει τίποτα. Το τηλέφωνο μέσα στο αμάξι το "στριμωχνω" στην ποτηροθηκη του αυτοκινήτου και στηρίζετε στις δυο κάτω γωνίες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το μεγαλύτερο αρνητικό που έχει αυτό το κινητάκι είναι ότι όλα δουλεύουν άψογα και δεν χρειάζεται να το "πειράξεις" :lol::p:lol::p:blink:

Έχω το dual (6633) και με την .233 πολύ μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία.. τα υπόλοιπα που αναφέρει ο συμφορουμήτης στο change log δεν τα έχω προσέξει. Εμένα η γωνίες είναι μια χαρά και έχω μια ελαστική θήκη που την βάζω-βγάζω συχνά και πολλές φορές το χρησιμοποιώ χωρίς αυτήν.:rolleyes::happy:

Πηρε κανενας τη τελευταια εκδοση να μας πει αν τα παραπανω ισχυουν;

Επισης εγω vodafone ελληνικο ειμαι ακομα με τη .200...:mad:

αυτα ισχυουν και στην .200, δε νομιζω οτι θα δεις διαφορα με την 232, απλα πιθανολογω οτι καποιοι ισως παρουν κατευθειαν την .232 και γιαυτο τα λενε παλι. Γιατι δεν βαζεις μια ελληνικη unbranded να τελειωνεις? εγγυηση δε χανεις, Updates Θα παιρνεις..για μενα σκεψου το και να εισαι και με .232 απο τωρα

αυτα ισχυουν και στην .200, δε νομιζω οτι θα δεις διαφορα με την 232, απλα πιθανολογω οτι καποιοι ισως παρουν κατευθειαν την .232 και γιαυτο τα λενε παλι. Γιατι δεν βαζεις μια ελληνικη unbranded να τελειωνεις? εγγυηση δε χανεις, Updates Θα παιρνεις..για μενα σκεψου το και να εισαι και με .232 απο τωρα

Unbranded ειναι το τηλεφωνο μου.....απλα το πηρα απο καταστημα Vodafone.;)

Unbranded ειναι το τηλεφωνο μου.....απλα το πηρα απο καταστημα Vodafone.;)

μας δουλευεις? αφου λες πιο πριν οτι ειναι vodafone..δηλαδη εγω αν το πηρα απο τα media markt Θα λεω οτι ειναι Media markt το κινητο? Καλο θα ειναι να ειμαστε πιο ακριβεις, το οτι το πηρες απο vodafone δεν λεει τιποτα εαν εισαι Unbranded..

Οπως και να εχει, η ειδοποιηση δεν ερχεται ΟΤΑ οποτε βαζε το στο pc companion Να δεις αν ηρθε.

• The title was changed to Sony Xperia Z3