Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Εχθές είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το GPS του τηλεφώνου. Εκτός του ότι κλειδώνει στο δευτερόλεπτο, μου έκανε εντύπωση πως δεν έχασε το στίγμα σε καμία σύραγγα στην κακιά σκάλα ούτε πηγαίνοντας Αθήνα ούτε γυρίζοντας.

Επίσης κάνει εξαιρετική ηχογράφηση και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.Πολλά db σε μεσαίες και υψηλές αρμονικές συχνότητες χωρίς καμία απολύτως παραμόρφωση με πολύ καλή ποιότητα εγγραφής.

Αν επιτρέπεται με ποια προγράμματα GPS και ηχογράφησης έκανες την δοκιμή;

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μαλλον τα παραλες, ειπαμε σηκωνει λιγο θορυβο ειδικα σουρουπο που εκει φαινεται κιολας πολυ, ομως μια χαρα φωτο εχει.

Σου εβαλα εδω μερικες φωτος

https://drive.google.com/folderview?id=0B1wXvHiDVM2La05MOGlOVmp0Slk&usp=sharing

η μια μπλεδιζει, η αλλη ειναι θολη, η αλλη ειναι ετσι ή αλλη ειναι αλλιως, πρεπει δηλαδη να ασχολουμαι 15 λεπτα για μια φωτο;

Δεν εχω ιδεα απο φωτογραφια απλα στο auto ηθελα κατι πιο καλο.

Μην σου βαλω και φωτογραφιες απο εσωτερικο χωρο που επειδη εχει παραθυρο πισω απο τον κοσμο η φωτο ειναι χαλια.

Το συγκρινω απλα με το G2 που ειχα και με το G3 συναδελφου.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

η μια μπλεδιζει, η αλλη ειναι θολη, η αλλη ειναι ετσι ή αλλη ειναι αλλιως, πρεπει δηλαδη να ασχολουμαι 15 λεπτα για μια φωτο;

Μην σου βαλω και φωτογραφιες απο εσωτερικο χωρο που επειδη εχει παραθυρο πισω απο τον κοσμο η φωτο ειναι χαλια.

Τι βλεπουμε ακριβως???

Γεια σας, από έναν ευτυχή, αλλά και δυστυχή κάτοχο του Ζ3.

Ευτυχής, γιατί η συσκευή είναι πολύ καλή, παρά τα όποια αρνητικά της.

Δυστυχής, γιατί εδώ και λίγες ημέρες είναι σαν να μην έχω τηλέφωνο, καθώς έχουν παρουσιαστεί δύο προβλήματα:

1. Πολύ κακή λήψη σήματος και αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ, μέσω δεδομένων. Κλήσεις και μηνύματα έχουν γίνει μαρτύριο.

2. Αλλαγή στη συμπεριφορά διαχείρισης της ενέργειας. Η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα, δίχως προφανή λόγο και δίχως να έχω βάλει κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή που θα δικαιολογούσε κάτι τέτοιο.

Ψάχνοντας πληροφορίες σε ξένα φόρουμ, διαπίστωσα ότι έχουν κι άλλοι κάτοχοι Ζ3 παρόμοια προβλήματα, που εμφανίστηκαν μετά την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού (5.1.1). Μια πιθανή λύση στο πρόβλημα με επαναγκατάσταση του Lollipop 5.1.1, μέσω υπολογιστή και PCC, δεν βοήθησε καθόλου. Άλλαξα επίσης κάρτα SIM, και έγινε επανεκκίνηση της γραμμής μου, αλλά κανένα αποτέλεσμα.

Θα πάω στη Vodafone, να δοκιμάσω αλλη κάρτα στο κινητό και τη δική μου σε κάποιο άλλο, έτσι ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι θέμα του παρόχου, πριν το πάω στην αντιπροσωπεία της Sony. Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν γίνεται να ξαναβάλουν την έκδοση 5.0.28, με την οποία μέχρι πρόσφατα που έκανα την αναβάθμιση, δούλευε περίφημα.

Τι βλεπουμε ακριβως???

Το κουκουλι απο το σκαθαρι που τρωει τους φοίνικες. Αλλα τι ρολο παιζει; Δεν βλεπεις ότι τραβηξα 7 φωτος την ιδια στιγμη και οι 2 ειναι μπλε, η αλλη σκοτεινη και η αλλη με λαθος focus? Μονο 2 ειναι οκ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Το κουκουλι απο το σκαθαρι που τρωει τους φοίνικες. Αλλα τι ρολο παιζει; Δεν βλεπεις ότι τραβηξα 7 φωτος την ιδια στιγμη και οι 2 ειναι μπλε, η αλλη σκοτεινη και η αλλη με λαθος focus? Μονο 2 ειναι οκ.

Το βλεπω, απλα πιο πολυ μου κινησε τη περιεργεια το τι βλεπουμε...:cool:

Αν επιτρέπεται με ποια προγράμματα GPS και ηχογράφησης έκανες την δοκιμή;

Sugic έχω αγορασμένο. Το δουλεύω δύο χρόνια τώρα.

Ηχογράφηση με το Audio recorder της Sony που έχει η συσκευή.

Καταρχην το θεμα του θολωματος ειναι σχετικο, αν κανεις εστιαση στο φοντο και οχι στο θεμα μπροστα, λογικο ειναι το θεμα να βγει θολο. Επομενως οι θολες για σενα, για μενα ειναι σωστα εστιασμενες αλλα σε αλλο αντικειμενο απο αυτο που θες.. Εχουμε ξανα πει οτι θα θελαμε απο τη σονυ να μπορεις να πατησεις με το δαχτυλο το σημειο της οθονης που θες να κανει εστιαση, παρολα αυτα μπορεις να επιλεξεις σημειακη εστιαση και οποιο σημειο θες να εστιασει το βαζεις στο κεντρο.

Οσο για το μπλε, ο φακος ηταν καθαρος? μηπως ειχε δαχτυλιες? Εγω θα ελεγα να τον σκουπισεις και να ξανα βγαλεις φωτο.

Δυστυχής, γιατί εδώ και λίγες ημέρες είναι σαν να μην έχω τηλέφωνο, καθώς έχουν παρουσιαστεί δύο προβλήματα:

1. Πολύ κακή λήψη σήματος και αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ, μέσω δεδομένων. Κλήσεις και μηνύματα έχουν γίνει μαρτύριο.

2. Αλλαγή στη συμπεριφορά διαχείρισης της ενέργειας. Η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα, δίχως προφανή λόγο και δίχως να έχω βάλει κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή που θα δικαιολογούσε κάτι τέτοιο.

Ψάχνοντας πληροφορίες σε ξένα φόρουμ, διαπίστωσα ότι έχουν κι άλλοι κάτοχοι Ζ3 παρόμοια προβλήματα, που εμφανίστηκαν μετά την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού (5.1.1). Μια πιθανή λύση στο πρόβλημα με επαναγκατάσταση του Lollipop 5.1.1, μέσω υπολογιστή και PCC, δεν βοήθησε καθόλου. Άλλαξα επίσης κάρτα SIM, και έγινε επανεκκίνηση της γραμμής μου, αλλά κανένα αποτέλεσμα.

Θα πάω στη Vodafone, να δοκιμάσω αλλη κάρτα στο κινητό και τη δική μου σε κάποιο άλλο, έτσι ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι θέμα του παρόχου, πριν το πάω στην αντιπροσωπεία της Sony. Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν γίνεται να ξαναβάλουν την έκδοση 5.0.28, με την οποία μέχρι πρόσφατα που έκανα την αναβάθμιση, δούλευε περίφημα.

Καλημερα φιλε μου, οντως περιεργα ολα αυτα..

Οταν λες οτι εκανες εγκατασταση απο το pc, εκανες επιδιορθωση δηλαδη? και συνεχιζει τα ιδια? η σιμ σου ειναι καινουρια ή κομμενη? (γιατι καταλαβα οτι λες καινουρια).

Γενικα, εαν με ολα αυτα δεν σου επαιξε, για μενα καλυτερα πηγαινε το για σερβις, μαλλον εισαι ατυχος αλλα δε νομιζω ναναι λογισμικο ολα αυτα..

Απο την αλλη, μπορεις να φλασαρεις μια προηγουμενη ρομ ή μια αλλη 5.1.1 απο αυτη που εχεις, για να σιγουρευτεις.

Εν δεν ξερεις απο φλασαρισμα να σου γραψουμε οδηγιες αν και καπου πρεπει να υπαρχουν (στην 1η σελιδα ισως)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Άμα βρεις στο xda την 5.0.2 την 28 μπορείς να την φλασαρεις εσύ με flashtool.

Απλή είναι η διαδικασία.

Αν και περίεργα το θέματα που έχεις στα καλά καθούμενα.

Η αλλιώς με XperiaFirm θα κατεβάσεις μια οποιαδήποτε ευρωπαϊκή D6603 rom που δεν έχει πάρει την 5.1.1 έως σήμερα.

Εδω η διαδικασία(εσύ θα το κανείς για το Z3 D6603 και όχι για το compact η διαδικασία είναι ίδια)

http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706

Επίσης εδω στο τέλος της σελίδας αν έχεις θέμα με τα Windows 8.1 και drivers.

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εχει μετρησει κανεις το read/write των sd στο συγκεκριμενο τηλεφωνο? Παιρνω χαμηλα νουμερα σε σχεση με το g3 που ειχα πριν. Το read απο 70 πηγε 45...Τωρα αγορασα νεα καρτα και απο 90/80 που εχει, μου εβγαλε κατω απο 41/40!!!!! Εχει θεμα το κινητο μου? Ειμαι με stock prerooted rom...Και στο G3 το ιδιο ημουν stock prerooted...

Στην περιπτωση που θελει καποιος να το κανει το εκανα με A1 sd bench...

ΥΓ Δοκιμασα σε usb3 card reader και μια καρτα που χτες που την δοκιμασα στο Ζ3 μου εβγαλε 10/10mb/s (LOL) και στο cardreader βγαζει 88/25!!!

Edited by icy20
Μάριος...

Εχει μετρησει κανεις το read/write των sd στο συγκεκριμενο τηλεφωνο? Παιρνω χαμηλα νουμερα σε σχεση με το g3 που ειχα πριν. Το read απο 70 πηγε 45...Τωρα αγορασα νεα καρτα και απο 90/80 που εχει, μου εβγαλε κατω απο 41/40!!!!! Εχει θεμα το κινητο μου? Ειμαι με stock prerooted rom...Και στο G3 το ιδιο ημουν stock prerooted...

Στην περιπτωση που θελει καποιος να το κανει το εκανα με A1 sd bench...

ΥΓ Δοκιμασα σε usb3 card reader και μια καρτα που χτες που την δοκιμασα στο Ζ3 μου εβγαλε 10/10mb/s (LOL) και στο cardreader βγαζει 88/25!!!

Έκανα και εγώ μέτρηση και όντως έπεσε στο μισό οι επιδόσεις σε σχέση με ένα τρίμηνο πριν με την κορυφαία Samsung Pro 64gb

Όντως πολύ περίεργη η συμπεριφορά.

http://s27.postimg.org/6yu3wjxk3/image.png

Εδω από το flex 2 με την ίδια κάρτα πριν 3 μήνες.

Τεράστια η διαφορά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408094&page=42

Edited by alextrela

Λες απλα το Ζ3 να μην υποστηριζει UHS 1 sd? Μου το εκανε το ιδιο και στο note 10.1 2014 που εχω(αν θυμαμαι το ειχες κ εσυ), με ακομα χειροτερα νουμερα...
Μάριος...

Λες απλα το Ζ3 να μην υποστηριζει UHS 1 sd? Μου το εκανε το ιδιο και στο note 10.1 2014 που εχω(αν θυμαμαι το ειχες κ εσυ), με ακομα χειροτερα νουμερα...

Η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτή.

Το z3 compact tablet είχα αλλά δεν έβαλα καν micro sd για να δοκιμάσω.

Στα Windows tablet πιάνει κοντά στο 90% της maximum ταχύτητας που ορίζει ο κατασκευαστής για την κάρτα που έχω σε read/write.

το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγω τα δεδομενα κινητης δεν γινεται τιποτα....ουτε το εικονιδιο του 3G δεν εμφανιζεται παω δεξια ουτε εχω ιντερνετ

επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις...........υπαρχει υπολογιστης που καποια στιγμη δεν χρειαζεται φορματ?

Ναι το iMac μου του 2011 που ακόμα δουλεύει όπως τότε και λιγο καλύτερα

Nokia 8800 Scirocco

το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιγω τα δεδομενα κινητης δεν γινεται τιποτα....ουτε το εικονιδιο του 3G δεν εμφανιζεται παω δεξια ουτε εχω ιντερνετ

Ποια έκδοση λογισμικού έχεις;

Έχεις κατεβάσει τις ρυθμίσεις δεδομένων για τον πάροχο σου;(μέσα από την συσκευή γίνεται)

Ένα ναι δοκίμασες με αλλά κάρτα sim αν σου κάνει τα ίδια η όχι.

Εφόσον όλα τα παραπάνω τα δοκίμασες και τίποτα τότε κάνε επιδιωρθωση λογισμικού μέσω pc companion και αν πάλι κανένα αποτέλεσμα τότε έχει θέμα η συσκευή σου και θα χρειαστείς service.

Δοκίμασε να βάλεις/βγάλεις τη λειτουργία πτήσης.

Καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει πολύ το τηλέφωνο και θέλω τη γνώμη σας σε ορισμένα θέματα. Πως τα πάει στις κλίσεις γενικά(σήμα,ακουστικό, μικρόφωνο)? Από μπαταρία πώς είναι? Κάνω νορμάλ χρήση και θέλω να βγάζει τη μέρα άνετα. Έχω ακούσει για προβλήματα στον ήχο. Οθόνη,bowsing απόκριση? Γενικά τα αξίζει τα λεφτά του? Φτηνό δεν το λες και θα ήθελα να μου βγάλει μαι 3ετία. Ακούω απόψεις..

Καλημερα φιλε μου, οντως περιεργα ολα αυτα..

Οταν λες οτι εκανες εγκατασταση απο το pc, εκανες επιδιορθωση δηλαδη? και συνεχιζει τα ιδια? η σιμ σου ειναι καινουρια ή κομμενη? (γιατι καταλαβα οτι λες καινουρια).

Γενικα, εαν με ολα αυτα δεν σου επαιξε, για μενα καλυτερα πηγαινε το για σερβις, μαλλον εισαι ατυχος αλλα δε νομιζω ναναι λογισμικο ολα αυτα..

Απο την αλλη, μπορεις να φλασαρεις μια προηγουμενη ρομ ή μια αλλη 5.1.1 απο αυτη που εχεις, για να σιγουρευτεις.

Εν δεν ξερεις απο φλασαρισμα να σου γραψουμε οδηγιες αν και καπου πρεπει να υπαρχουν (στην 1η σελιδα ισως)

Άμα βρεις στο xda την 5.0.2 την 28 μπορείς να την φλασαρεις εσύ με flashtool.

Απλή είναι η διαδικασία.

Αν και περίεργα το θέματα που έχεις στα καλά καθούμενα.

Η αλλιώς με XperiaFirm θα κατεβάσεις μια οποιαδήποτε ευρωπαϊκή D6603 rom που δεν έχει πάρει την 5.1.1 έως σήμερα.

Εδω η διαδικασία(εσύ θα το κανείς για το Z3 D6603 και όχι για το compact η διαδικασία είναι ίδια)

http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706

Επίσης εδω στο τέλος της σελίδας αν έχεις θέμα με τα Windows 8.1 και drivers.

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά, προτίμησα να πάω στη συσκευή στη SONY, γιατί είναι δύο μηνών τηλέφωνο και δεν θα ήθελα να κάνω πειράματα. Άλλαξα δυο SIM πριν το πάω (αν και η κομμένη που είχα στην αρχή, δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα). Εκεί, μου είπαν ότι μάλλον είναι θέμα πλακέτας κι όχι του λειτουργικού.

Καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει πολύ το τηλέφωνο και θέλω τη γνώμη σας σε ορισμένα θέματα. Πως τα πάει στις κλίσεις γενικά(σήμα,ακουστικό, μικρόφωνο)? Από μπαταρία πώς είναι? Κάνω νορμάλ χρήση και θέλω να βγάζει τη μέρα άνετα. Έχω ακούσει για προβλήματα στον ήχο. Οθόνη,bowsing απόκριση? Γενικά τα αξίζει τα λεφτά του? Φτηνό δεν το λες και θα ήθελα να μου βγάλει μαι 3ετία. Ακούω απόψεις..

Στα 500 ευρώ σήμερα η συσκευή δεν αξίζει για 1 έτος συσκευή στην αγορά.

Την χειρότερη περίοδο διάλεξες λόγο capital control.

Αυτονομία είναι η κορυφαία στην κατηγορία του και για το 14 και το 15 από όλες τις άλλες συσκευές της αγοράς.

Για τον ήχο,μικρόφωνο δεν έχω άποψη διότι πάντα με bt μιλάω η hands free και άψογα είναι εκεί.

Το σήμα είναι κορυφαίο,το ίδιο οθόνη το ίδιο η απόκριση.

1 χρόνο κλείνω με την συσκευή και δεν έχω κανένα παράπονο και ούτε θέματα είχα με την συσκευή.

Το καλό με το z3 ότι και με την 4.4.4 και την 5.1.1 είναι στα ίδια επίπεδα σε αντίθεση με άλλες συσκευές με την τελευταία έκδοση λογισμικού η την 5.0.1-5.0.2 που έχουν θέματα κυρίως αυτονομίας.

Για Σεπτέμβρη το σκέφτομαι που λογικά θα πέσουν οι τιμές. Έχει μήπως θέμα με υπερθέρμανση? Το διάβασα σε αρκετά reviews. Και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται αρκετά καλή.

Για Σεπτέμβρη το σκέφτομαι που λογικά θα πέσουν οι τιμές. Έχει μήπως θέμα με υπερθέρμανση? Το διάβασα σε αρκετά reviews. Και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται αρκετά καλή.

Υπερθέρμανση μόνο σε 4K video η παιχνίδια με υψηλά γραφικά η ίσως ζεσταθεί αρκετά με την χρήση της κάμερας τραβώντας μεγάλο αριθμό φωτογραφιών συνεχόμενα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όχι άλλου,γενικά σε νορμαλ χρήση είναι δροσερό έως ελαφριά θερμό.

Πάντα παίζει ρόλο και οι εποχές του χρόνου.

Το χειμώνα σίγουρα πιο δροσερό το καλοκαίρι σίγουρα πιο ζεστό.

Σκέφτομαι το να πάρω το Ζ3 (ή το Ζ3 compact), όμως, 495€ (για κινητό που κυκλοφόρησε πριν 1 χρόνο) στο skroutz; Η τιμή έχει ανεβεί στα ύψη..

Σκέφτομαι το να πάρω το Ζ3 (ή το Ζ3 compact), όμως, 495€ (για κινητό που κυκλοφόρησε πριν 1 χρόνο) στο skroutz; Η τιμή έχει ανεβεί στα ύψη..

Περίμενετε από Σεπτεμβρίο εφόσον αρθουν οι περιορισμοί στις αγορές από εξωτερικού θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα.

φιλαρακι, εχει ανεβει για ολα η τιμη..το να σκεφτεσαι οτι ανεβηκε για αυτο και οτι ειναι ακριβο, αλλα να θες να παρεις κινητο ειναι αντιφατικο..Ολα εχουν παει πανω αρα ή το αναβαλλεις μεχρι να πεσουν ή το παιρνεις τωρα και χανεις ενα 100αρικο, εξαλλου μην περιμενεις πριν τον Φλεβαρη να πεσουν οι τιμες, αν δεν γινει καμια στραβη με εκλογες....αλλιως ουτε του χρονου..

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περίμενετε από Σεπτεμβρίο εφόσον αρθουν οι περιορισμοί στις αγορές από εξωτερικού θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα.

ουτε Χριστουγεννα...μη λετε για Σεπτεμβριο που το βλεπω συνεχεια, εχει πει κανεις οτι θα παψουν τα capital τον Σεπτεμβριο? οσο υπαρχει περιορισμος, δεν παιζει να φτιαξουν οι τιμες σε τετοια προιοντα, αρα κρατατε μικρο καλαθι για τον επομενο μηνα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z3