Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει να πουλήσω το s5 για να πάρω το Ζ3?

για μενα ναι, αλλα η καμερα και κυριως το φλας του S5 ειναι καλυτερα. Εχει απιστευτα δυνατο φλας.. κατα τα αλλα, προσωπικα μονο για S6 θα αλλαζα το Z3

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αξίζει να πουλήσω το s5 για να πάρω το Ζ3?

Αν σε ενδιαφερει η καλύτερη αυτονομια,ποιοτητα κατασκευής,το πιο ανάλαφρο λογισμικό και περισσότερη ελευθερία,ελλείψεις KNOX κλπ και θέλεις να κανεις μια αλλαγη παραστάσεων αξιζει.

Αν ομως δίνεις μεγάλη σημασία στο μαυρο των amoled και στην κάμερα την ημέρα που υπερέχει το s5 μένεις εκει.

Και εγω απο z3 μονο σε s6 edge θα πήγαινα λόγω διαφορετικότητας ντιζαιν που δίνω μεγάλη σημασία αλλα άντε πες την σημαντική μείωση αυτονομίας την καταπίνω,αυτο που δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου ειναι η άθλια υλοποιηση λογισμικου και με ενοχλούν πολυ η μη δυνατότητα να φλασαρω μια προηγούμενη εκδοση λογισμικου εφοσον η νεα αποδειχθεί πατατα που για την Samsung ειναι συνηθισμένα πράγματα.

Και το οτι ειναι πανάκριβο εξισου.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

για μενα ναι, αλλα η καμερα και κυριως το φλας του S5 ειναι καλυτερα. Εχει απιστευτα δυνατο φλας.. κατα τα αλλα, προσωπικα μονο για S6 θα αλλαζα το Z3

Το μόνο που δίνω συν στο s6 είναι το κράτημα και η κάμερα. Αν το Z3 καθόταν καλύτερα γυμνό στο χέρι μου και δε γλιστρουσε τόσο σίγουρα δεν θα το άλλαζα. Τρομερό τηλέφωνο το Z3

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το μόνο που δίνω συν στο s6 είναι το κράτημα και η κάμερα. Αν το Z3 καθόταν καλύτερα γυμνό στο χέρι μου και δε γλιστρουσε τόσο σίγουρα δεν θα το άλλαζα. Τρομερό τηλέφωνο το Z3

Εχοντας και το m8 συμφωνώ οτι στο κράτημα στο χέρι πασχει το z3 αρκετα.

Για αυτο φωνάζουμε να φύγει απο αυτήν την συντηρητική γραμμή η Sony πχ το Xperia Arc ηταν η αποθέωση στο ντιζαιν και ασυναγώνιστο κράτημα στο χέρι.

Οσο μεγαλώνει μια συσκευη πιστευω οι καμπύλες ειναι απαραίτητες για καλύτερο grip.

Βλέπεις ακόμα και στο Note 5 η Samsung εχει μια καμπυλότητα στα πλαγια που βοηθάει πέρα και οπτικά αλλα και σε πρακτικό επίπεδο.

Edited by alextrela

Τελικά μου αντικατέστησαν τη συσκευή με νέα (μάλιστα είναι 15w26), αφού διαπιστώθηκε που δεν ευθυνόμουν για την εισροή νερού. Το μόνο που παρατηρώ στη νέα συσκευή είναι ότι η οθόνη έχει λίγο πιο άτονα χρώματα από την προηγούμενη.. Μπορεί και να είναι η ιδέα μου όμως.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Στην εξυπηρέτηση και στο after sale service Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη !

Το ξαναγράφω, το σέρβις στα τηλέφωνα της Sony από εποχή Ζ και μετά έχει αλλάξει επίπεδο. Πλέον πολύ πολύ δύσκολα να σου αρνηθούν εγγύηση.

Καλομιλητο και πάλι !

Κάνε και εσύ τεστ σε μπολάκι με νερό.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το τεστ έχει ήδη γίνει! Ευχαριστώ πολύ!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Τελικα μου κανουν αντικατασταση συσκευης

παλι καλα...λογικα μεχρι Τριτη θα την εχω στα χερια μου

ξερετε αν δινουν παντελως καινουρια η αυτες που εχουν προβλημα που τις φτιαχνουν μετα και φερουν πιστοποιηση??:)

Τελικα μου κανουν αντικατασταση συσκευης

παλι καλα...λογικα μεχρι Τριτη θα την εχω στα χερια μου

ξερετε αν δινουν παντελως καινουρια η αυτες που εχουν προβλημα που τις φτιαχνουν μετα και φερουν πιστοποιηση??:)

Λογικά καινούρια άν σου είπαν αντικατασταση..

Αλλιώς και επισκευή παίζει αλλά αλλάζουν πλακέτα, όμως θα σου λέει επισκευή.

Όπως και να έχει βάλε το σε νερο να είσαι σίγουρος.

Επίσης, ρε παίδες, μιας και πάτε σέρβις, δε ρωτάτε κάναν τεχνικό γιατί συμβαίνει αυτό ? Εδώ στο φόρουμ βλέπουμε τόσες αστοχίες, εγώ θα ρωτούσα αν φταίει πχ η ζέστη, η χρήση, αν είναι απλά τυχαίο, αν μετά από κάποιο χρόνο οι κόλλες χαλάνε κτλ κτλ.

Να ξέρω και πως θα προφυλαχτω στο μέλλον.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επίσης, ρε παίδες, μιας και πάτε σέρβις, δε ρωτάτε κάναν τεχνικό γιατί συμβαίνει αυτό ? Εδώ στο φόρουμ βλέπουμε τόσες αστοχίες, εγώ θα ρωτούσα αν φταίει πχ η ζέστη, η χρήση, αν είναι απλά τυχαίο, αν μετά από κάποιο χρόνο οι κόλλες χαλάνε κτλ κτλ.

Νικο να παιρνεις backup και μην φοβασαι τιποτα, το σερβις ειναι εγγυηση !

Που να δεις η lg hellas συμπεριφορα και τα ιδια χαλια ειναι και η procordia που εχει το σερβις της lg..........

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Αντικατασταση μου ειπανε...οχι επισκευη

τωρα δε ξερω αν ειναι brand new η αυτα πως τα λενε (που ειναι επισκευασμενα καινουρια πιστοποιημενα, η κατι τετοιο :worry:)

Παιδιά SOS πήγα Omnistore και μου παν είναι εκτός εγγύησης για ένα χτυπηματακι και θα πρέπει να πληρώσω 170 ευρώ για αλλαγή οθόνης και εγώ τους λέω δε παίζει.... Οταν το πηρα δεν λειτουργούσε η είσοδος των ακουστικών και μου λένε αργά ή γρήγορα θα το παθαινε... Και τους λέω άλλο να το κάνω εγώ σε 6 μήνες 1 χρόνο και άλλο να το καταστρέψετε εσείς... Και τους είπα έπρεπε να με ενημερώσετε πριν το ανοίξετε αφού ήταν εκτός εγγύησης.... Τεσπα δεν έβγαλα άκρη... Οποτε σας ερωτω ... Κάποιο καλό φθηνό ΜΗ εξουσιοδωτημενο σέρβις ξέρετε??

Νικο να παιρνεις backup και μην φοβασαι τιποτα, το σερβις ειναι εγγυηση !

Που να δεις η lg hellas συμπεριφορα και τα ιδια χαλια ειναι και η procordia που εχει το σερβις της lg..........

κοιτα, αυτο το εχω πει και εγω, παντα επιβαλλεται back up!

Απο εκει και περα, αν ξερουμε τι προκαλει τοσες εισροες απλα ισως γλιτωσουμε ταλαιπωρια. Το λεω για εμας που ειμαστε επαρχια και το να παμε αρβατο δεν ειναι τοσο ευκολο..

οποτε αν μου πουν απο τι μπορει να αστοχησει, ειδικα αν το ειχες βαλει νερο και ηταν οκ και μετα χαλασε, τοτε θα βοηθουσε πολυ..

Αντικατασταση μου ειπανε...οχι επισκευη

τωρα δε ξερω αν ειναι brand new η αυτα πως τα λενε (που ειναι επισκευασμενα καινουρια πιστοποιημενα, η κατι τετοιο :worry:)

refurbished είναι η λεξη που εψαχνα...

τι λετε να στειλουν λοιπον, refurbished η brand new..? :worry::O

Φιλε μου και τα 2 παιζουν, αλλα και τα 2 ειναι το ιδιο αξιοπιστα γιατι τα refurbished ειναι το ιδιο με καινουρια. Ρωτα τους ομως...

Η apple πχ μονο refurbished δινει σαν αντικατασταση..

κοιτα, αυτο το εχω πει και εγω, παντα επιβαλλεται back up!

Απο εκει και περα, αν ξερουμε τι προκαλει τοσες εισροες απλα ισως γλιτωσουμε ταλαιπωρια. Το λεω για εμας που ειμαστε επαρχια και το να παμε αρβατο δεν ειναι τοσο ευκολο..

οποτε αν μου πουν απο τι μπορει να αστοχησει, ειδικα αν το ειχες βαλει νερο και ηταν οκ και μετα χαλασε, τοτε θα βοηθουσε πολυ..

Φιλε μου και τα 2 παιζουν, αλλα και τα 2 ειναι το ιδιο αξιοπιστα γιατι τα refurbished ειναι το ιδιο με καινουρια. Ρωτα τους ομως...

Η apple πχ μονο refurbished δινει σαν αντικατασταση..

Ναι για την Apple το ξερω...γιατι ειχε γινει αυτο στο iphone της γυναικας μου

Για Sony, που εχω ενα φιλο που δουλευει στη Sony, μου ειπε οτι 100% θα μου στειλουν brand new...

Για να δουμε...υπομονη μεχρι αρχες της εβδομαδας

refurbished είναι η λεξη που εψαχνα...

τι λετε να στειλουν λοιπον, refurbished η brand new..? :worry::O

Στην Αρβατο το πήγες? Καινούριο θα σ δώσουν όπως κ σε εμένα. Όταν το πάρεις κάνε μου μια σύγκριση στο πως βλέπεις την οθόνη του σε σχέση με το παλιό. Κάτι με χαλάει στις καινούριες παρτίδες..

Στην Αρβατο το πήγες? Καινούριο θα σ δώσουν όπως κ σε εμένα. Όταν το πάρεις κάνε μου μια σύγκριση στο πως βλέπεις την οθόνη του σε σχέση με το παλιό. Κάτι με χαλάει στις καινούριες παρτίδες..

Θα σου πω ναι...

Εν τω μεταξυ, εχω τωρα ενα Sony Aqua μεχρι να ερθει το αλλο, και μου φαινεται οτι εχει καλυτερη καμερα απο το Ζ3...

που προφανως δεν ισχυει, αρα υποψιαζομαι οτι κατι ειχε η καμερα μου γιατι στην οθονη βλεπω πολυ πιο κρυσταλινη εικονα οταν τραβαω φωτος...

Σε όλες τις συσκευές το ίδιο ισχύει.

Σχεδόν ποτε δεν ειναι ιδια η οθονη του ενός με του άλλου.

Το διαπίστωσα απο πρωτο χέρι και αρκετα z3.

Συνήθως στον τόνο του λευκού διαφέρουν το ενα πιο ψυχρό το αλλο πιο θερμό.

Παίξε με τις ρυθμίσεις του white balance να το φέρεις οπως στο πρωτο.

κοιτα, αυτο το εχω πει και εγω, παντα επιβαλλεται back up! .

Το ξερω οτι το γραφεις συνεχεια και συμφωνω μαζι σου ;):)

Σε όλες τις συσκευές το ίδιο ισχύει.

Σχεδόν ποτε δεν ειναι ιδια η οθονη του ενός με του άλλου.

Το διαπίστωσα απο πρωτο χέρι και αρκετα z3.

Συνήθως στον τόνο του λευκού διαφέρουν το ενα πιο ψυχρό το αλλο πιο θερμό.

Παίξε με τις ρυθμίσεις του white balance να το φέρεις οπως στο πρωτο.

Αυτο ακριβος, το εχω δει και εγω σε παρα πολλα τηλεφωνα και μιλαω για καταστση το ενα διπλα στο αλλο.

Τα άσπρα του είναι πολύ καλά.. Αυτό που παρατηρώ όμως σε αυτό είναι ότι τα χρώματα δεν είναι τόσο "συμπυκνωμένα". Μπορεί δηλαδή να αλλάζει ο τόνος και να φαίνεται πιο ανοιχτό το μπλέ ή το γκρί. Τα κόκκινα συνεχίζουν να είναι τέλεια. Αυτά δεν διορθώνονται με το white balance, δυστυχώς. Αντικειμενικά η οθόνη είναι οκ, απλά η προηγούμενη ήταν σαν amoled και είχα συνηθίσει!

Τα άσπρα του είναι πολύ καλά.. Αυτό που παρατηρώ όμως σε αυτό είναι ότι τα χρώματα δεν είναι τόσο "συμπυκνωμένα". Μπορεί δηλαδή να αλλάζει ο τόνος και να φαίνεται πιο ανοιχτό το μπλέ ή το γκρί. Τα κόκκινα συνεχίζουν να είναι τέλεια. Αυτά δεν διορθώνονται με το white balance, δυστυχώς. Αντικειμενικά η οθόνη είναι οκ, απλά η προηγούμενη ήταν σαν amoled και είχα συνηθίσει!

Ααα τωρα που ειπες για μπλε και γκρι μου το κανει και εμενα καμια φορα, ειδα οτι το κανει οταν του ανεβαζω τη φωτεινοτητα πανω απο 70-80% και παραλληλα '''παιζω'''' με το τηλεφωνο και ανεβαζω θερμοκρασια, μετα απο λιγη ωρα αδρανειας επανερχεται στα κανονικα της.

Επίσης αν βάλετε ένα σκούρο φόντο, όταν το ξεκλειδώσετε θα παρατηρήσετε ότι για 2-3 δευτερόλεπτα τα μαύρα στοιχεία ειδικά δεν είναι τόσο σκούρα ένα μετά από λίγο σα να μπαίνει ένα φίλτρο και φτιάχνει!

Καλημέρα.

Δηλώνω εντυπωσιασμενος ως νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμενου λευκού Z3 αγορασμενου αρχικά τέλη Μαΐου.

Είχα να δω τέτοια αυτονομία από την εποχή που το G2 μου φορούσε την 4.4.2 πριν δύο χρόνια περίπου.

7 ώρες ανοιχτή οθόνη για εμένα είναι εξωπραγματικος χρόνος (5.1.1 Vodafone γερμανική)

Δεν έχω προλάβει λόγο δουλειάς να τεστάρω την κάμερα αν και λάτρης της φωτογραφίας. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Τρείς παρατηρήσεις μόνο.

Εμένα δύο φορές πήγε το G2 στην Procordia για αλλαγή οθόνης και το σέρβις ήταν υποδειγματικο. Μάλιστα την δεύτερη το είχα πάει ο ίδιος για να το έπαιρνα άμεσα και έφυγα σε 45'.

Η δεύτερη είναι πως για να μπούμε στο κρυφό μενού και να δούμε στοιχεία του τηλεφώνου γίνεται πολύ πιο εύκολα με εφαρμογή από το play store που κάνει μόνο αυτό.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thunderboltsoft.xperiaservicemenu

Και η τρίτη; καλό θα ήταν ένας mod να έβαζε τις οδηγίες που έχει χιλιογράψει ο Alex για τον τρόπο που φλασάρουμε επίσημο firmware (οι κάτοχοι branded τηλεφώνων) να μπουν στο πρώτο ποστ ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους τους νέους κατόχους.

Επίσης αν βάλετε ένα σκούρο φόντο, όταν το ξεκλειδώσετε θα παρατηρήσετε ότι για 2-3 δευτερόλεπτα τα μαύρα στοιχεία ειδικά δεν είναι τόσο σκούρα ένα μετά από λίγο σα να μπαίνει ένα φίλτρο και φτιάχνει!

Μηπως εχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις οθονης μια απο τις 2 επιλογες που εχει για ζωντανα χρωματα? δεν θυμαμαι τωρα πως τα λεει γιατι του κανω restore, αλλα θα το δω σε λιγο. Οταν τα εχεις αυτα ενεργα τοτε ολα τα χρωματα τα τονιζει ακαριαια..αλλα φαινεται μετα το ξεκλειδωμα

• The title was changed to Sony Xperia Z3