jmarousakis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 θα ελεγα οτι ειναι πολυ πιο χαμηλος.οτι ηχο κ να βαλω ισα που το ακουω.εν το μεταξυ κ ο ηχος στην συνομιλια ειναι ειναι τραγικος για να ακουσεις τον αλλο σε ανοιχτο χωρο πχ στον δρομο πρεπει να εχεις βιονικο αυτι.σε ολους ετσι ειναι η εχει καποιο θεμα το δικο μου?? Έχει θέμα, έτσι ήταν και στο δικό μου όταν το πήρα, κανονικά πρέπει να το πας αρβατο εγώ επειδή είμαι επαρχία δεν μπορούσα να χάσω 2 βδομάδες πηγαιν έλα και με δική μου ευθύνη και προσεκτικά με μια καρφιτσουλα και μια μπατονετα με λίγο οινόπνευμα καθάρισα το πάνω ηχείο και τελικά επανήλθε, στο κάτω ηχείο δεν είχα πρόβλημα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 θα ελεγα οτι ειναι πολυ πιο χαμηλος.οτι ηχο κ να βαλω ισα που το ακουω.εν το μεταξυ κ ο ηχος στην συνομιλια ειναι ειναι τραγικος για να ακουσεις τον αλλο σε ανοιχτο χωρο πχ στον δρομο πρεπει να εχεις βιονικο αυτι.σε ολους ετσι ειναι η εχει καποιο θεμα το δικο μου?? το δικό μου πάντως αν το συγκρίνω με Ζ - Ζ1 - Ζ2 και G3 που είχα έχει τον καθαρότερη και δυνατότερη ενταση στη συνομιλία και χωρίς τις μικροδιακοπές που είχα στο Ζ2.Είναι με καθαρή ρομ την .28 χωρίς κανένα mod. Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 1) Στην αρβατο εννοεις να παρω για μου πουνε? 2) Ρητορικη ηταν η ερωτηση εξ' ου και το :p χεχε Ειτε αρβατο ειτε την Sony απευθειας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έχει θέμα, έτσι ήταν και στο δικό μου όταν το πήρα, κανονικά πρέπει να το πας αρβατο εγώ επειδή είμαι επαρχία δεν μπορούσα να χάσω 2 βδομάδες πηγαιν έλα και με δική μου ευθύνη και προσεκτικά με μια καρφιτσουλα και μια μπατονετα με λίγο οινόπνευμα καθάρισα το πάνω ηχείο και τελικά επανήλθε, στο κάτω ηχείο δεν είχα πρόβλημα Να το βάλω κάτω από την βρύση να του ρίξω λίγο νεράκι μήπως κ καθαρίσει ??η πρέπει να τρεχω αρβατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Να το βάλω κάτω από την βρύση να του ρίξω λίγο νεράκι μήπως κ καθαρίσει ??η πρέπει να τρεχω αρβατο? Το θέμα είναι ο προηγούμενος τι έκανε...είδες δεξιά στο πορτάκι στο χαρτάκι έχει την ένδειξη υγρασίας (είναι κίτρινο) δες αν έχει άλλαξει χρώμα Κατόπιν κάνε αυτό που λες απλά αν έχει πιάσει βρωμιά θέλει και μια μπατονετα λεπτή, δυστυχώς έτσι όπως είναι οι τρύπες αυτές μαζεύουν σκόνη και βρωμιά Αν του ρίξεις νερό έχε υπόψη σου ότι δεν θα δουλεύει καλά το ηχείο μέχρι τα στεγνώσει Edited June 19, 2015 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Εμενα αν βαλω μουσικη απο τα ηχεια ακουγεται πιο δυνατα απο οτι πριν με το Ζ2. Απλα στον ηχο κλησης νομιζω ακουγοταν πιο δυνατα στο Ζ2. Ομιλια μια χαρα ειναι. Καλυτερη απο το Ζ2 σιγουρα... Edited June 19, 2015 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Κ εγώ αναγκαστικά μιλάω μονο με Bluetooth. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει με επιδιόρθωση λογισμικού ?να έχει κανα bug δηλαδή ?να το δοκιμάσω η τσάμπα η ταλαιπωρία ??το κοίταξα φίλε κίτρινο είναι. Edited June 19, 2015 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Κ εγώ αναγκαστικά μιλάω μονο με Bluetooth. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει με επιδιόρθωση λογισμικού ?να έχει κανα bug δηλαδή ?να το δοκιμάσω η τσάμπα η ταλαιπωρία ??το κοίταξα φίλε κίτρινο είναι. Δεν είναι θέμα λογισμικού, η πας αρβατο (αν είσαι Αθήνα να πας άμεσα) ή προσπαθείς να το ψιλοκαθαρισεις μόνος με ρίσκο όμως μην κάνεις ζημιά Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αθήνα είμαι οπότε επιβάλλεται μια βόλτα απο αρβατο απο Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε στο τηλέφωνο να δω πόσο χρειάζεται να το κρατήσουν γιατί δεν έχω αλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αθήνα είμαι οπότε επιβάλλεται μια βόλτα απο αρβατο απο Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε στο τηλέφωνο να δω πόσο χρειάζεται να το κρατήσουν γιατί δεν έχω αλλη συσκευή. 2-3 ημέρες συνήθως, εκτός αν θέλει ανταλλακτικό που δεν έχουν οπότε θέλει εβδομάδα. Αλλά πλέον όσοι έχουν πάει συσκευές 3 ημέρες μας λένε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το z3. Μπορώ να αλλάξω τα on screen button πχ να βάλω το back στα δεξιά που με βολεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το z3. Μπορώ να αλλάξω τα on screen button πχ να βάλω το back στα δεξιά που με βολεύει? Χωρίς root δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Χωρίς root δεν γίνεται. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Παιδιά έχω ξαναρωτησει εδώ και μέρες για root χωρίς unlocked bootloader... Οποτε αυτό ισχύει? http://www.droidviews.com/root-xperia-z3-install-recovery-locked-bootloader/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Μήπως γνωρίζει κάποιος σε xperia z3 ένα αστεράκι που μου έχει εμφανιστεί στην μπάρα ειδιποιησεων τι είναι και πως φεύγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Μήπως γνωρίζει κάποιος σε xperia z3 ένα αστεράκι που μου έχει εμφανιστεί στην μπάρα ειδιποιησεων τι είναι και πως φεύγει ? Eίναι κάποιο από αυτά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Eίναι κάποιο από αυτά; Μάλλον κατι πρέπει να εχει πειράξει στα των ήχων ειδοποιήσεων. Να πατήσει το volume button και να το βάλει δεξιά στο sound και οχι στο priority που τότε εμφανίζεται το αστεράκι διοτι κινδυνεύει να χάνει ειδοποιήσεις ειτε σε κλήσεις ειτε μηνύματα ειτε γενικα notification σε κάποιες εφαρμογές. Μάλλον κατα λάθος το έβαλε χωρις να παρει χαμπάρι(δεν ειναι και ιδιαίτερα δύσκολο θα ελεγα να σου ξεφύγει) Edited June 23, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Παιδιά έχω ξαναρωτησει εδώ και μέρες για root χωρίς unlocked bootloader... Οποτε αυτό ισχύει? http://www.droidviews.com/root-xperia-z3-install-recovery-locked-bootloader/ Ισχυει αλλα εγω το εκανα πανω απο 5 φορες για να μου δουλεψει το root... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Όντως είχα ενεργοποίησει κατά λάθος την προτεραιότητα και γι αυτό μου έβγαλε το αστέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκαν 2 κίτρινες κηλίδες στα δεξιά της οθόνης εκεί που βρίσκεται η σιμ και η sd.έχει συμβεί σε κανένα άλλο; πάω για service; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκαν 2 κίτρινες κηλίδες στα δεξιά της οθόνης εκεί που βρίσκεται η σιμ και η sd.έχει συμβεί σε κανένα άλλο; πάω για service; Οχι σε εμένα που το εχω απο Δεκέμβριο. Για κάνε μια επανεκκίνηση μήπως στην ελάχιστη πιθανότητα δεν σου ξαναεμφανιστουν,αλλιως μάλλον αλλαγη οθόνης θες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 που να το στειλω?arvato ή omnitech? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decomania Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 τελικά μετά από δέκα μέρες αναμονής μου είπαν ότι δεν υπάρχει κινητό για να μου το αντικαταστήσουν καθώς επίσης ότι η βλάβη δεν επισκευάζεται...οπότε πάω για αλλαγή μοντέλου..κρίμα και μου είχε αρέσει τόσο πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 τελικά μετά από δέκα μέρες αναμονής μου είπαν ότι δεν υπάρχει κινητό για να μου το αντικαταστήσουν καθώς επίσης ότι η βλάβη δεν επισκευάζεται...οπότε πάω για αλλαγή μοντέλου..κρίμα και μου είχε αρέσει τόσο πολύ.... Πες τους να σου επιστρεψουν τα χρηματα και αγορασε το απο αλλο καταστημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 που να το στειλω?arvato ή omnitech? Εαν εισαι Θεσ/νικη και το δευτερο ειναι εκει στειλτω στο δευτερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts